casa nova Reputație: 20 Postat Octombrie 3, 2023 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Octombrie 3, 2023 Bună Selena , ne pui vreo doua poze cu fundul tău minunat pana data viitoare ? Multumim Link spre comentariu
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Bună dragilor, începând de mâine, duminică , 05.11 voi fi disponibilă la voi in oraș începând cu ora 12:00 va pup și va aștept cu drag să petrecem clipe împreună așa cum am făcut și până acum !❤️💦 Locație 🏠 : Strada Cocorilor , nr 48 , complex Adora Park Pentru a viziona mai multe poze cu mine sau pentru a citi recenzii va Invit sa accesați topic-ul meu din Timișoara , Oradea și Brașov https://nimfomane.com/forum/topic/217029-selenaa💋💦-0747793163/#comment-7890221 https://nimfomane.com/forum/topic/217483-selenaa💋💦-0747793163/#comment-7910585 https://nimfomane.com/forum/topic/218476-selenaa💋💦-0747793163/page/2/#comment-7948067 1 1 6 Link spre comentariu
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 4 minute, Selenaa a spus: Bună dragilor, începând de mâine, duminică , 05.11 voi fi disponibilă la voi in oraș începând cu ora 12:00 va pup și va aștept cu drag să petrecem clipe împreună așa cum am făcut și până acum !❤️💦 Locație 🏠 : Strada Cocorilor , nr 48 , complex Adora Park Pentru a viziona mai multe poze cu mine sau pentru a citi recenzii va Invit sa accesați topic-ul meu din Timișoara , Oradea și Brașov https://nimfomane.com/forum/topic/217029-selenaa💋💦-0747793163/#comment-7890221 https://nimfomane.com/forum/topic/217483-selenaa💋💦-0747793163/#comment-7910585 https://nimfomane.com/forum/topic/218476-selenaa💋💦-0747793163/page/2/#comment-7948067 Bine ai revenit 😎😘🤪. Stai să vadă sogoru 😂😂🙈!!! 1 Link spre comentariu
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 5, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2023 Bună dragilor , astăzi vă aștept începând cu ora 12:00 în locația mea . Vă pup și vă aștept cu mare drag ! 💋💋💋 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2023 Partajează Postat Noiembrie 5, 2023 A revenit branzica Fagaras! Prea bun, prea ca la tara! Pune si topicul de pe Sibiu! Sa stie sogorii aradeni ca ai avut branza la pizda! Nu aveam treaba ca esti in alte parte, dar chiar nu vrea sa vii cu BTSurile tale la noi! Am vazut ca ai rupt pe unde ai fost, plin de recenzii laudative 🤣🤣🤣🤣🤣 Spor la futut, sogorii mei! Iar daca va naparleste pula, sa stiti ca nu aveti sarpe in pantaloni! Probabil ati umblat la branzica la Selena! Link spre comentariu
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 5, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2023 Acum 5 minute, hateru_ a spus: A revenit branzica Fagaras! Prea bun, prea ca la tara! Pune si topicul de pe Sibiu! Sa stie sogorii aradeni ca ai avut branza la pizda! Nu aveam treaba ca esti in alte parte, dar chiar nu vrea sa vii cu BTSurile tale la noi! Am vazut ca ai rupt pe unde ai fost, plin de recenzii laudative 🤣🤣🤣🤣🤣 Spor la futut, sogorii mei! Iar daca va naparleste pula, sa stiti ca nu aveti sarpe in pantaloni! Probabil ati umblat la branzica la Selena! Pentru cultura ta generală om la 40 de ani , femeilor le vin problemele o dată la lună și de acolo provine lipsa de recenzii la Brașov pentru ca ce să vezi am fost în concediu 5 zile însă totuși am pus topicul pentru ca există o recenzie reală de acolo și să vadă lumea frustrarea ta și tentativa de denigrare( totodată în topicul de Brașov este citat și cel de Sibiu dacă ai uitat cumva tot tu l ai postat ) . Iar cu basmul inventat la Sibiu a fost repede rezolvat , există vorba aia minciuna are picioare scurte . Văd ca nu poți trăi fără mine mă urmărești peste tot fanul meu nr 1 , ar fi cazul să îți vezi de ale tale ca s a plictisit lumea de tine pe topicurile mele , nu te baga nimeni in seama 💋 1 Link spre comentariu
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 Bună dragilor , astăzi vă aștept începând cu ora 13:00 în locația mea de pe strada cocorilor nr 48 la Adora Park . Vă pup și vă aștept cu drag !! 💋💋 1 Link spre comentariu
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 7, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Bună dragilor , astăzi vă aștept cu drag începând cu ora 12:00 până la ora 21:00 . Vă pup și vă aștept cu drag , locurile sunt limitate !! 💋💋 1 5 Link spre comentariu
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 7, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Bună dragilor , astăzi mai am locuri disponibile la ora 15:30 , 17:00 respectiv 18:00 . Vă pup și vă aștept cu drag , țin să vă anunț ca vizita mea se încheie în 2 zile în orașul vostru ! Vă aștept cu drag ! ❤️ 1 Link spre comentariu
Selenaa Reputație: 154 Postat Noiembrie 8, 2023 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2023 Bună dragilor , astăzi programul meu este până la ora 21:00 , primele locuri începând cu ora 14:00 . Este ultima mea zi în Arad , vă pup și vă aștept cu drag !! 💋❤️ 1 Link spre comentariu
Membru Premium sexart2019 Reputație: 4293 Postat Noiembrie 9, 2023 Telefon: 07xxxxxxxx Oras:Pește dă Top! Telefon: 07xxxxxxxx Oras:Pește dă Top! Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 La 05.11.2023 la 12:22, hateru_ a spus: A revenit branzica Fagaras! Prea bun, prea ca la tara! Pune si topicul de pe Sibiu! Sa stie sogorii aradeni ca ai avut branza la pizda! Nu aveam treaba ca esti in alte parte, dar chiar nu vrea sa vii cu BTSurile tale la noi! Am vazut ca ai rupt pe unde ai fost, plin de recenzii laudative 🤣🤣🤣🤣🤣 Spor la futut, sogorii mei! Iar daca va naparleste pula, sa stiti ca nu aveti sarpe in pantaloni! Probabil ati umblat la branzica la Selena! Dai pace colegu' ca nu poti sa ii scoti avioanele din cap, nu vezi ce repede a venit cu scuza si tot noi astia de la Sibiu suntem mincinosi Apropo, nu am luat nici un BTS, asa zic analizele si nici simptome nu am avut. Oi fi mai norocos probabil.😄 Da telemeaua de la Jina era acolo prezenta, poata sa zica ea ce vrea😂 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum