Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2023 Partajează Postat Noiembrie 8, 2023 La 26.10.2023 la 18:24, Vladimir.07 a spus: Stie cineva unde este? Deci saptamana viitoare vine la alba, ok. Vreau sa ii fac o vizita. Sunt din deva, dar nu am vazut niciun anunt cu ea. Maine după-masă ajunge in Alba. Programul o sa il anunte Roxi cat de curand. Seara faina ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2023 Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 Bună dragilor. Mă numesc Roxi,am 33 ani,brunetă,1.75 înălțime și 59kg.Sunt pasională,tandră,elegantă,provocatoare și dedicată în tot ceea ce fac! Serviciile mele sunt: -OP/ON (in funcție de igienă) -Finalizare corporală😋 -Sex între sâni -69😁 -Sex normal protejat in diferite poziții🥵 -Diferite fantezii (in limita bunului simt)😏 -Masaj de relaxare 😌 -Sărutări corporale👅 -Fk -Duș împreună Prețurile mele sunt: -200-finalizarea(30min) -300 -1H Nu sunt grăbită ,am tot timpul pentru tine 🫣 ❗Ofer și servicii de dominare soft/hard. Jucării și accesorii pt pasionații de BDSM (pt începători cât și pt avansați, soft, hard, fantezii, fetishuri, jocuri erotice) Footfetish/footgagging/Dress fetish Facesitting Bondage CBT/ballbusting Whipping/Slapping Trampling Spitting Humiliation Ceruire Feminizare Strapon/dildo play 250-ședința soft(45min) 400-ședința hard(45min) 📱Modalitate de contact:0757649620(mesaj whatsapp) Vă rog să specificați până la ce oră vă pot răspunde ,nu doresc sa creez neplăceri . De asemenea nu răspund la mesaje de genul “detalii” “Ce faci prințesa” “cât este prețul”. Aveți aici toate detaliile și doresc să citiți înainte despre mine pentru a vedea dacă sunt pe gustul vostru! Programul meu va fi 9:00-19:00 Zonă Bulevardul 1 Decembrie Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2023 Partajează Postat Noiembrie 11, 2023 Vă mulțumesc pentru vizite. 😘 Link spre comentariu
macarons Reputație: 616 Postat Noiembrie 14, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 La 09.11.2023 la 12:26, Vizitator a spus: Bună dragilor. Mă numesc Roxi,am 33 ani,brunetă,1.75 înălțime și 59kg.Sunt pasională,tandră,elegantă,provocatoare și dedicată în tot ceea ce fac! Serviciile mele sunt: -OP/ON (in funcție de igienă) -Finalizare corporală😋 -Sex între sâni -69😁 -Sex normal protejat in diferite poziții🥵 -Diferite fantezii (in limita bunului simt)😏 -Masaj de relaxare 😌 -Sărutări corporale👅 -Fk -Duș împreună Prețurile mele sunt: -200-finalizarea(30min) -300 -1H Nu sunt grăbită ,am tot timpul pentru tine 🫣 ❗Ofer și servicii de dominare soft/hard. Jucării și accesorii pt pasionații de BDSM (pt începători cât și pt avansați, soft, hard, fantezii, fetishuri, jocuri erotice) Footfetish/footgagging/Dress fetish Facesitting Bondage CBT/ballbusting Whipping/Slapping Trampling Spitting Humiliation Ceruire Feminizare Strapon/dildo play 250-ședința soft(45min) 400-ședința hard(45min) 📱Modalitate de contact:0757649620(mesaj whatsapp) Vă rog să specificați până la ce oră vă pot răspunde ,nu doresc sa creez neplăceri . De asemenea nu răspund la mesaje de genul “detalii” “Ce faci prințesa” “cât este prețul”. Aveți aici toate detaliile și doresc să citiți înainte despre mine pentru a vedea dacă sunt pe gustul vostru! Programul meu va fi 9:00-19:00 Zonă Bulevardul 1 Decembrie Roxi30 si-a sters contul. Are cineva informatii suplimentare ? Probabil s-a retras Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4629 Postat Noiembrie 14, 2023 Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 La 14.10.2023 la 23:12, spancioc a spus: Săptămâna viitoare sunt impresarul lui Roxi. Daca tot a facut efortul sa revină la Alba, mi-am pus eu obrazul la bataie, o sa ma supăr daca nu ii călcați pragul. Pentru probleme si reclamații, am deschis un registru. Prima problema ar fi apa calda. Sper ca de data asta sa curgă la dus. Poate ne lamureste colegu Spancioc...🙂 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2023 Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 Acum 3 ore, hunterwhore a spus: Poate ne lamureste colegu Spancioc...🙂 E la Deva. A zis ca acolo e mai bun vadul. Link spre comentariu
Andreii84 Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Noiembrie 18, 2023 Salutare , s a mai văzut cineva cu Roxi30 ?mai prestează sau s a retras ?Seara faina. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2023 Partajează Postat Noiembrie 19, 2023 Acum 22 ore, Andreii84 a spus: Salutare , s a mai văzut cineva cu Roxi30 ?mai prestează sau s a retras ?Seara faina. Citește cu o postare mai sus si te vei lamuri.😎 Link spre comentariu
Andreii84 Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Noiembrie 19, 2023 Acum 5 ore, spancioc a spus: Citește cu o postare mai sus si te vei lamuri.😎 Și practic te ai mai văzut cu ea mai activează da sau nu ce e asa un secret ?, sa știm și restul lumii..Mersi Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2023 Partajează Postat Noiembrie 19, 2023 Acum 37 minute, Andreii84 a spus: Și practic te ai mai văzut cu ea mai activează da sau nu ce e asa un secret ?, sa știm și restul lumii..Mersi Vad ca nu mai e nici in Deva. Si contul i-a fost șters. Scrie-i pe wats. Seara faina ! Link spre comentariu
hunterwhore Reputație: 4629 Postat Noiembrie 19, 2023 Partajează Postat Noiembrie 19, 2023 Sigur a avut ceva probleme personale, si de asta a si inchis contul, dar...............o sa reapara cind va fii momentul bun. 2 Link spre comentariu
Andreii84 Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2023 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Noiembrie 19, 2023 Acum 2 ore, hunterwhore a spus: Sigur a avut ceva probleme personale, si de asta a si inchis contul, dar...............o sa reapara cind va fii momentul bun. Tu crezi ca nu își dorește și altceva de la viata ca "lupul își schimba blana dar năravul ba?" Poate e timpul sa facă o schimbare și spre "bine" Seara faina mersi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum