Sari la conținut

ATENȚIE! 0726026824

lovepussy1

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în ATENȚIE! 0726026824
Postat

🤣😂 și de ce naiba mai pune prezervativ? Dar ma rog cu spui și tu e ,,plina de surprize". Clar nu sunt pozele ei sau nu amândouă. Dar na acum urmează sa vedem ce fel de serviciu ai făcut comunității. Unii chiar cauta neprotejat. Clar unii o vor evita iar atii o vor cauta. Doar vorba aia fiecare e stăpân pe deciziile lui.

Oricum tuturor va doresc spor, unde, când cum și cât vreți!

• Like 1
  • Membru Premium
  • Oras:Peste tot.
  • Oras:Peste tot.
Postat

Nr de tel din anunț:

0726026824

• Like 1
Postat
Acum 9 ore, anonimul070 a spus:

🤣😂 și de ce naiba mai pune prezervativ? Dar ma rog cu spui și tu e ,,plina de surprize". Clar nu sunt pozele ei sau nu amândouă. Dar na acum urmează sa vedem ce fel de serviciu ai făcut comunității. Unii chiar cauta neprotejat. Clar unii o vor evita iar atii o vor cauta. Doar vorba aia fiecare e stăpân pe deciziile lui.

Oricum tuturor va doresc spor, unde, când cum și cât vreți!

Sincer,pozele sunt mult mai frumoase față de cum arata ea în realitate,prima oara când a apărut avea locația la Vali cauciuc,am fost cu un prieten,norocul meu a fost ca a întrat el primul și mi-a povestit ce sa întâmplat 

• Oras:Ploiești
Postat
La 23.09.2023 la 10:30, lovepussy1 a spus:

Sincer,pozele sunt mult mai frumoase față de cum arata ea în realitate,prima oara când a apărut avea locația la Vali cauciuc,am fost cu un prieten,norocul meu a fost ca a întrat el primul și mi-a povestit ce sa întâmplat 

Si nu a avut nici o surpriza prietenul? Nu a luat nimic? 😅.Mai e una,care scrie ca face fără, daca nu o fi tot ea, cu alt nr

Postat
Acum 12 ore, renzo1968 a spus:

Sa fie aia slaba de 20 ani strimta? Si aia facea neprotejat. 

Habar nu am...care slaba de 20 ani?

• Oras:Buzau
  • Oras:Buzau
Postat
Acum 19 minute, marcusaureli a spus:

Habar nu am...care slaba de 20 ani?

Are topic Blonda strimta. A disparut o perioada. 

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.