Sari la conținut

Am si eu o intrebare pentru gradul de Serious Contributor

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:-
Postat
Acum 4 minute, bogdan icx a spus:

Si mai e schema aia, cand nimereste cate unu la una de nu a mai fost, si se da drept mine sau numai stiu cine dupa forum de aici, si o bufneste pe aia rasul ca ma stie,sau ne stie la cate vizite i-am bagat, vor tratament cat mai special, se gandesc ca daca se da drept noi primeste, de parca noua ne fac elicoptere fetele  :))))))))

Asta sa se dea altu, ca as fi eu, nu am auzit-o, inca. 

• Like 1

:jerkoff L.A.W. 🔞

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 25 minute, L.A.W. a spus:

.. . Nici o data nu am judecat fetele dupa servicii, am dat vina pe compatibilitate si am ales sa nu revizitez... 

Aici greșești, trebuie să merite banii primiți, nu cred că ai accepta ca un chirurg să greșească operația sau un stomatolog lucrarea doar pentru că nu te place ca persoană. 

Eu nu judec fizicul, doar îl consemnez dar sunt exigent la notare căci compar cu notarea de la examenele mari (admitere, bacalaureat, licență etc) unde și pentru un patru trebuie să te strădui 😛

În plus, recenzia nu e pentru mine, e pentru fată ca să vadă unde mai are de lucrat dar, mai ales, pentru ceilalți membri ca să știe dacă se pliază pe ce caută sau nu. De aceea în concluzii spun și cărei tipologii de clienți se potrivește ca servicii. 

Am dat note mari la fete la care nu am revenit pentru că tehnic prestau bine dar nu erau compatibile cu mine și am revenit des la fete ce nu performau la sex dar erau lipicioase. 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
Postat
Acum 7 minute, L.A.W. a spus:

Asta sa se dea altu, ca as fi eu, nu am auzit-o, inca. 

Pentru că activezi într-o zonă și ai faimă locală și prin urmare se așteaptă să fii stiut. Dar alții sunt cunoscuți la nivel național și ei sunt vânați, pisicuts și Colericul au vizitat fete în orașe în care nu au ajuns vreodată. În București e o situație mai specială, acolo sunt cele mai multe asumări de useri. 

În fapt, de asta am șters conturi, ca în cazul când cineva ar fi vrut să se folosească de notorietatea mea, să se vadă că nu sunt activ. 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Membru Premium
Postat
Chiar acum, Criticul a spus:

Aici greșești, trebuie să merite banii primiți, nu cred că ai accepta ca un chirurg să greșească operația sau un stomatolog lucrarea doar pentru că nu te place ca persoană. 

Eu nu judec fizicul, doar îl consemnez dar sunt exigent la notare căci compar cu notarea de la examenele mari (admitere, bacalaureat, licență etc) unde și pentru un patru trebuie să te strădui 😛

În plus, recenzia nu e pentru mine, e pentru fată ca să vadă unde mai are de lucrat dar, mai ales, pentru ceilalți membri ca să știe dacă se pliază pe ce caută sau nu. De aceea în concluzii spun și cărei tipologii de clienți se potrivește ca servicii. 

Am dat note mari la fete la care nu am revenit pentru că tehnic prestau bine dar nu erau compatibile cu mine și am revenit des la fete ce nu performau la sex dar erau lipicioase. 

Mi s a intamplat si faza cu chirurgul, si e mai complicat decat pare, sa ii faci rau. Plus ca si el poate gresi, fara sa vrea. 

Cu ultima parte sunt de acord in totalitate. 

• Like 1

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, Criticul a spus:

Pentru că activezi într-o zonă și ai faimă locală și prin urmare se așteaptă să fii stiut. Dar alții sunt cunoscuți la nivel național și ei sunt vânați, pisicuts și Colericul au vizitat fete în orașe în care nu au ajuns vreodată. În București e o situație mai specială, acolo sunt cele mai multe asumări de useri. 

În fapt, de asta am șters conturi, ca în cazul când cineva ar fi vrut să se folosească de notorietatea mea, să se vadă că nu sunt activ. 

Mie nu imi place sa arunc cu cifre, sau sa ma laud cu notorietatea. 

Poate iti confirma, cineva pe aici, de cate ori si cate am vizitat eu. Cand am inceput sa postez, pe nimfomane, cred ca eram deja legenda. 

O sa vin si la Bucuresti, sa fac spectacol, probabil la anu', apoi am sa ma retrag la "umbra". 

• Like 1

• Membru Premium
Postat
Acum 39 minute, L.A.W. a spus:

Sa stii, ca din ce le vizitezi mai des, prostesc serviciile, o dau in glume si vorbarie, rezultand mai putin sex pentru tine ca si client. O sa creada ca e printesa suprema si tu un fraier care ai cazut in plasa, si o sa ii suporti toate cele enumerate mai sus la nesfarsit. 

A um să explic partea asta... Nu e vorba că ești luat de fraier în marea majoritate a cazurilor ci, dimpotrivă, se relaxează și coboară garda în preajma ta, deja nu mai ești client ci un fel de amic cu care poate socializa... 

Pentru ele e stresant să nu poată interacționa cu cineva, să aibe de a face cu necunoscuți ce poate că le pot provoca neplăceri,  în tine a căpătat încredere și își suplinește nevoia de a se simți apreciată pentru personalitatea ei... În discuții nu se deschid și nu-ți spun multe lucruri intime? Mie mi-au spus și cum le cheamă, ce fac părinții etc

• Membru Premium
Postat
Acum 3 minute, L.A.W. a spus:

Mie nu imi place sa arunc cu cifre, sau sa ma laud cu notorietatea... 

Nu trebuie să te lauzi, e vorba că o ai, fiind vizibil. De regulă în fiecare zonă este o "locomotivă", în cele mari sunt 2-3 care dau tonul dar asta după ce au căpătat credibilitate prin recenzii oneste. 

Îl știi pe scrat? El a fost locomotiva pe Pitești în primii ani de forum. Pe Cluj este Mocu, pe Bacău florinbidi, în Timișoara sunt vreo 3 etc

• Membru Premium
Postat
Acum 2 minute, Criticul a spus:

A um să explic partea asta... Nu e vorba că ești luat de fraier în marea majoritate a cazurilor ci, dimpotrivă, se relaxează și coboară garda în preajma ta, deja nu mai ești client ci un fel de amic cu care poate socializa... 

Pentru ele e stresant să nu poată interacționa cu cineva, să aibe de a face cu necunoscuți ce poate că le pot provoca neplăceri,  în tine a căpătat încredere și își suplinește nevoia de a se simți apreciată pentru personalitatea ei... În discuții nu se deschid și nu-ți spun multe lucruri intime? Mie mi-au spus și cum le cheamă, ce fac părinții etc

Prietenia nu e bazata pe bani, atata timp cat banul e la fel, si serviciile mai proaste, se considera japca. 

Daca esti prietena cu adevarat, nu inseamna ca trebuie sa iti platesc, statul de vorba. 

• Like 1

• Membru Premium
Postat

La inceput de forum, mergeam pe publi24, erau multe fete de calitate, foloseam, forumul, doar pentru a vedea mai multe poze, am spus asta de 100 de ori, acum publi24 e mort, evit in a il folosi. 

Eu nu citesc recenzii decat foarte rar, le consider subiective, si daca citesc una pompoasa, o sa fiu dezamagit de respectiva, pentru ca merg cu pretentii prea mari. 

Nu stiu, pentru ca toti au vizitat 1-2-3 ani, apoi nu s a mai auzit de ei. Eu vizitez constant, de 9 ani de zile. Asta inseamna cel putin 1 pe saptamana. Au fost saptamani cu 6 victime, au fost zile cu 3 victime, au fost partide cu mai mult de 1, dar nu imi place sa arunc cifre si tu ma faci. 

• Like 1

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, L.A.W. a spus:

La inceput de forum, mergeam pe publi24, 

Forumul e cu ani buni înainte de Publi24. Înainte găseai fete în București pe Anunțul Telefonic, în provincie găseai la anunțuri în presa locală sau pe simpatie.ro 

Abia când AT și simpatie au avut proces și si-au închis secțiunile de anunțuri anunțurile au ajuns pe Publi24 și au luat amploare în toată țara, în 2016. După câțiva ani când era platformă de promovare pentru fete ok, s-au trezit și cele ce activau la stradă că pot să se promoveze și atunci au început țepele ce au devenit din ce în ce mai dese... Acum sunt 14000 de anunțuri pe Publi24, în 2019 erau sub 10000, în 2017 vreo 3-4000.

• Membru Premium
Postat
Acum 10 minute, Criticul a spus:

Forumul e cu ani buni înainte de Publi24. Înainte găseai fete în București pe Anunțul Telefonic, în provincie găseai la anunțuri în presa locală sau pe simpatie.ro 

Abia când AT și simpatie au avut proces și si-au închis secțiunile de anunțuri anunțurile au ajuns pe Publi24 și au luat amploare în toată țara, în 2016. După câțiva ani când era platformă de promovare pentru fete ok, s-au trezit și cele ce activau la stradă că pot să se promoveze și atunci au început țepele ce au devenit din ce în ce mai dese... Acum sunt 14000 de anunțuri pe Publi24, în 2019 erau sub 10000, în 2017 vreo 3-4000.

Degeaba sunt 14000, ca din 14000, reale in poze sunt 2000, 5000 in total ca majoritatea au media de 2-3 anunturi. (aproximativ) 

Din 2014 folosesc aceste servicii,  foarte intens din 2016, si inainte de primul an specificat, nu mi-a fost necesar acest serviciu, a venit ca inlocuitor al jocurilor electronice, si o data gustat, a devenit viciu. 

• Like 1

• Membru Premium
Postat

Plus ideea, de ce sa stau legat perioade lungi de cineva, cand pot face cifre. 

• Like 1

• Membru Premium
Postat

Eu m-am referit la anunțuri, nu la câte sunt active și câte persoane sunt în spatele lor. 

În 2019 cele mai multe anunțuri după București erau pe Bistrița, peste 900 pentru că cele venite de pe traseu în loc să reposteze, scriau anunț nou. Acum pe Suceava sunt mai multe anunțuri ca pe Iași, Brașov căci sunt câteva stoluri de țepare ce încearcă să se concureze pe o piață limitată. 

• Membru Premium
Postat

Eu m-am referit la anunțuri, nu la câte sunt active și câte persoane sunt în spatele lor. 

În 2019 cele mai multe anunțuri după București erau pe Bistrița, peste 900 pentru că cele venite de pe traseu în loc să reposteze, scriau anunț nou. Acum pe Suceava sunt mai multe anunțuri ca pe Iași, Brașov căci sunt câteva stoluri de țepare ce încearcă să se concureze pe o piață limitată. 

Era un site statistics, pe care le miroseai direct, care sunt tepare si de unde au migrat. 

• Like 1

• Membru Premium
Postat
Acum 3 minute, L.A.W. a spus:

Era un site statistics, pe care le miroseai direct, care sunt tepare si de unde au migrat. 

E creat de un forumist din Timișoara, a făcut un soft unde identifica anunțurile după html și punea numerele de telefon când erau schimbate... Rubrica de țepare o lua de pe forum, în urma recenziilor, când încă mai era sectorul respectiv. 

Inițial era un topic, dedicat Timișoarei, apoi a preluat orașele mari, apoi a făcut softul. 

Utilizatorul e activ pe Timișoara și acum. 

• Membru Premium
Postat
Acum 11 minute, Criticul a spus:

E creat de un forumist din Timișoara, a făcut un soft unde identifica anunțurile după html și punea numerele de telefon când erau schimbate... Rubrica de țepare o lua de pe forum, în urma recenziilor, când încă mai era sectorul respectiv. 

Inițial era un topic, dedicat Timișoarei, apoi a preluat orașele mari, apoi a făcut softul. 

Utilizatorul e activ pe Timișoara și acum. 

Dar site-ul e mort. 

• Like 1

• Membru Premium
Postat
Chiar acum, L.A.W. a spus:

Dar site-ul e mort. 

A intervenit Google și a schimbat ceva în setări, acum nu mai merge căutarea... În plus, s-a plictisit și el să facă voluntariat după ce a fost luat la "per pulis" pe forum. 

Apare o listă cu numere de telefon "De Evitat" dar fără a mai fi link către topicul respectiv. 

• Membru Premium
Postat

A intervenit Google și a schimbat ceva în setări, acum nu mai merge căutarea... În plus, s-a plictisit și el să facă voluntariat după ce a fost luat la "per pulis" pe forum. 

Apare o listă cu numere de telefon "De Evitat" dar fără a mai fi link către topicul respectiv. 

Asta se intampla indiferent de activitate, si de e benefica la un moment dat esti luat la pla. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...