Sari la conținut

Anya 0742482928

Postări Recomandate

• Oras:buca-le
  • Oras:buca-le

Eram in zona si am vazut ca e disponibila, asadar m-am dus la ea sa fauresc o verificare practica. Programarea a fost super rapida, in mai putin de 50 de minute pasind deja in barlogul ei.

M-a primit foarte bine dispusa si glumeata. Avea o atitudine corespunzatoare, fara urma de sictir. Locuinta parea aranjata si ingrijita. Patul era pe picioare deosebit de scunde si inconjurat de instalatie de lumini, zici ca eram in decembrie.

Dupa dusare, m-am intins in pat, destins, unde a inceput sa imi faca un ON satisfacator, uneori cu incercari de deep. A fost suficient cat sa-mi extinda lanseta telescopica la maxim. Daca oferea CIM cred ca ii ceream sa ma termine din acel punct.

La NP am lasat-o sa preia carmele pentru ca eram plin dupa o masa copioasa si imi era frica sa nu mi se aplece. S-a asezat pe mine si a inceput sa ii dea bataie, in timp ce eu ii exploram corpul cu ambele maini. Apoi am trecut pe la spate, unde imi dadea niste contre zdravene.

Intr-un final am finalizat pe sanii ei, urmat de dus, dat cadou, apoi m-am intors fericit acasa. O experienta placuta in opinia mea.

Un minus e faptul ca era nemachiata, eu asteptandu-ma sa o vad la fel de gatita ca in poze. Era totusi racita, drept urmare am trecut cu vederea. Iar ca sa echilibrez balanta, am sa-i dau un plus pentru prezenta lui Boy, o pufosenie pe care n-am rezistat sa n-o ciufulesc putintel.

Datorat 200 de bastonase.

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Bună seara, aș dorii să vă rog să nu vă mai programați dacă nu sunteți serioși și dați block sau măcar nu anunțați că numai ajungeți. Mulțumesc o seară frumoasă și un weekend plăcut!🤗

Link spre comentariu
Acum 39 minute, snake1127 a spus:

Daca mă primești cu tine în cadă vreau și eu o programare 😂❤️

Din păcate la mine aici nu am cadă. Te primeam cu drag!😅❤️

• Trist 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
On 9/27/2023 at 9:22 AM, Anya2000 said:

Bună dimineața! ☀️

Am început programul, astăzi mai am doar câteva locuri!!

Vă aștept pentru programările de mâine! 

Va pup și vă doresc o zi ușoară!💕💕

IMG-20230923-WA0045.jpg

Ma lasi sa iti sug degetelele de la picioare?

• Trist 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Locatia este tot pe Cantemir?

Scuzele de rigoare, dar n-am avut rabdarea necesara sa caut daca s-a modificat locatia 🫣

Pace si Prosperitate🖖

Link spre comentariu
Acum 1 oră, amorezeu a spus:

Locatia este tot pe Cantemir?

Scuzele de rigoare, dar n-am avut rabdarea necesara sa caut daca s-a modificat locatia 🫣

Dacă se va modifica ceva vreodată voi anunța aici! Da Cantemir 20

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...