4myfansKin Reputație: 177 Postat Septembrie 25, 2023 Oras:Cta Oras:Cta Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Da știm de tine , cum afli tu de x și y și z, poze și toate cele :)))) Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2538 Postat Septembrie 25, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Acum 11 minute, Criticul a spus: Îți pot spune dar apoi va trebui să te caut și să te ucid Ce periculos te-ai făcut, să nu te mai prind prin Arad că ne strici imaginea de oameni civilizați 😁 Link spre comentariu
4myfansKin Reputație: 177 Postat Septembrie 25, 2023 Oras:Cta Oras:Cta Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Daca vrei sa iei inițiativa , bagă te in politica , lasa prostituția ,lasă vrajeala , asta e un forum de curve și curvari, borfași așa cum spui tu , tu ești curva , noi borfași . No offense! O seara buna să aveți! 1 Link spre comentariu
Aspasia817 Reputație: 1540 Postat Septembrie 25, 2023 Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2023 * Link spre comentariu
4myfansKin Reputație: 177 Postat Septembrie 25, 2023 Oras:Cta Oras:Cta Partajează Postat Septembrie 25, 2023 5 minutes ago, 0735093487 said: @4myfansKin Să fi curvar sau curvă nu cred că ești un pericol pentru public... În schimb dacă ești borfaș (interlop, dealer, hoț, criminal ş.a.m.d) nu știu ce să zic😂. Apropo, tu de ce nu te lași de proxenetism și te faci avocat pentru dealeri?😂 Vezi că sari calul 1 Link spre comentariu
4myfansKin Reputație: 177 Postat Septembrie 25, 2023 Oras:Cta Oras:Cta Partajează Postat Septembrie 25, 2023 În prima faza , ți am oferit un sfat ca sa nu intri in probleme . Daca mai continui sa mă tragi de pula aiurea , o sa avem probleme. Ți am calcat o data pragul și am fost cu bun simt și de atunci nu am mai revenit pt că serviciile tale din punctul meu de vedere sunt slabe dar nu ți am lăsat recenzie . Hai sa nu îți fac inca o vizita . Eu închei subiectul , îți recomand să mă excluzi din discuții și să ne vedem de treabă , și pt că tot te dai inteligenta, o sa o faci zic eu 1 Link spre comentariu
Aspasia817 Reputație: 1540 Postat Septembrie 25, 2023 Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2023 * Link spre comentariu
4myfansKin Reputație: 177 Postat Septembrie 25, 2023 Oras:Cta Oras:Cta Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Nu știu cu ce am amenințat o pe prietena ta, cel puțin n am pomenit de violențe fizice sau etc . Până să te vizitez pe tine, ne ciondanisem iar când am venit la tine, ți am zis cine sunt și ai ramas un pic masca. M am comportat cu tine civilizat și am mai discutat unele lucruri și ți am dat cuvântul că nu ți las recenzie , ceea ce am și făcut, sunt un om de cuvânt . Acum îți dau cuvântul că dacă nu încetezi cu prostiile , schimbam foaia . Nu am luat apărarea nimănui ,pur și simplu ți am dat un sfat de om normal PTR că tu nu ești Intr o situație normala. E fix treabă ta dacă îmi accepți sfatul sau nu , eu am fost in interesul tau . Repet , exclude mă că mă scoți din pepeni . Încheie subiectul 1 1 Link spre comentariu
Aspasia817 Reputație: 1540 Postat Septembrie 25, 2023 Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Acum 1 minut, 4myfansKin a spus: Nu știu cu ce am amenințat o pe prietena ta, cel puțin n am pomenit de violențe fizice sau etc . Până să te vizitez pe tine, ne ciondanisem iar când am venit la tine, ți am zis cine sunt și ai ramas un pic masca. M am comportat cu tine civilizat și am mai discutat unele lucruri și ți am dat cuvântul că nu ți las recenzie , ceea ce am și făcut, sunt un om de cuvânt . Acum îți dau cuvântul că dacă nu încetezi cu prostiile , schimbam foaia . Nu am luat apărarea nimănui ,pur și simplu ți am dat un sfat de om normal PTR că tu nu ești Intr o situație normala. E fix treabă ta dacă îmi accepți sfatul sau nu , eu am fost in interesul tau . Repet , exclude mă că mă scoți din pepeni . Încheie subiectul Zi-mi dacă știi tu ceva ce eu nu știu😂 Link spre comentariu
4myfansKin Reputație: 177 Postat Septembrie 25, 2023 Oras:Cta Oras:Cta Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Știi ce am apreciat eu la tine? 1 . Te ai oferit să mi restitui banii după ce ai zis că nu poți face sex chiar daca începusei deja oralul 2. După ce am rămas, totuși ai incercat sa faci sex 3. Te am chinuit puțin la oral Una peste alta ...nu m ai impresionat deloc dar ai avut bun simt . Și înainte mă făceai și peste și toate cele , că așa faci tu pe toată lumea, până ți am trecut pragul , pe urmă te ai cumințit și tu și totul a fost ok . Nu mai bine păstrăm lucrurile așa.cum sunt? 1 Link spre comentariu
Aspasia817 Reputație: 1540 Postat Septembrie 25, 2023 Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Acum 4 minute, 4myfansKin a spus: Nu mai bine păstrăm lucrurile așa.cum sunt? Cel mai bine. Link spre comentariu
justin_ko Reputație: 25 Postat Septembrie 25, 2023 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Acum 54 minute, 0735093487 a spus: @4myfansKin Să fi curvar sau curvă nu cred că ești un pericol pentru public... În schimb dacă ești borfaș (interlop, dealer, hoț, criminal ş.a.m.d) nu știu ce să zic😂. Apropo, tu de ce nu te lași de proxenetism și te faci avocat pentru dealeri?😂 Opaaa. 10 cu Felicitari 🤤 Borfașul asta mic si obraznic iese la suprafata 😎 Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4164 Postat Septembrie 26, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Acum 8 ore, 0735093487 a spus: Acum ceva timp am avut un client care la sfârșitul întâlnirii mi-a scos o pungă cu un conținut alb ca făina dar strălucitoare și m-a întrebat dacă mă supăr dacă își face și el o linie. Pe moment nu am realizat și ce se întâmplă... A doua zi a venit la mine din nou (de data asta m-a contactat de pe alt număr de telefon și m-a întrebat dacă e ok să consume la mine. I-am explicat politicos că nu colaborez cu oameni sub influența alcoolului sau drogurilor, mi-a replicat că el nu utilizase înainte. A optat pentru două finalizări în care nu am făcut nimic sexual, doar am stat de vorbă. În tot acest timp discuta despre droguri, "drogurile e viața lui"😂... nu știu ce mi-a venit mie să îl mint că și eu am făcut asta în trecut. Când a auzit asta i s-au luminat ochii😂.Toate bune și frumoase, am scăpat de el. După câteva zile m-am trezit cu tot felul de clienți dubioși care se ofereau să îmi doneze droguri, i-am refuzat politicos. Dacă vă povestesc tot ce încearcă băieții de o lună și ceva ar trebui să scriu 500-600 pagini de A4; nu o fac momentan că mă bate gândul să fac o plângere. Este ilegal să vinzi, dar este ilegal ce a făcut el? Am în plan să mă duc să fac o plângere dar nu știu unde să o fac, la secție normală sau se face la Dicot ? colegul are dreptate, nu ai ce sa faci sunt prea multi sunt o comunitate cu sprijin mare din partea politicieniilor si a organelor se stat insas care au defapt obligatia sa-i tina in frau, si pericolul este mare find ca ei (dealeri) teoretic traiesc din asta si ii ataci in existenta lor, problema este globala nu doar la noi sunt oameni drogati prin toate randuriile de societate si in fiecare tara. adevarul este ca daca nu vrei sa te drogezi in viata nu o faci egal cati iti trec pragul, omul de cand exista pamantul a cautat modalitate sa scape de realitate de aia avem alcoolisti, drogati, curvari, si asa mai departe... omul asa este cand da de un gol in viata trebuie sa il umple si cauta chesti care sunt "thrilling" ca alcoolul, droguri si futaiul dar chiar si chesti normale ca zaharul, chiocolata etc. ca altfel da in depresie. eu de cand fregventez budapesta pentru munca am de aface cu (dupa gustul meu) multi prea multi oameni cu probleme identice si daca incerci sa eviti oferte indecente din partea lor spune-le simplu ca ai incercat deja ai fi stat 24/24 in droguri daca ai putea dar nu poti ca iti ia capul razna cu paranoia si atac de panica etc. si o sa inteleaga sunt cazuri dinastea si marea majoritate sunt destul de ok ca persoane daca nu i ofensezi, ca nu esti singura clienta potentiala, esti poate o potentiala clienta neproblematica, ca poti plati doza zilnica dar cine incepe cu chestii dinastea isi pierde oricum incet, incet sau chiar si repede, repede oricefel de stabilitate si relatie cu realitatea si devi oricum client obisnuit ca restul din ei (clienti), de incepi sa traiesti pe imprumut, de azi pe maine si doar pentru moment, si esti constant leftera. nu sa merita sa iti faci probleme si sa iti bati capul, mai ales nu sa merita sa te gandesti la ce sa intamplat in 2 mai ca asta a fost soarta lor, ocupa-te putin cu spiritualitate si ocultism sa intelegi ca daca iti bate ceasul nu scapi egal ce faci, poate scapau cei doi care au murit pentru scurt timp o zi doua si tot crapau pe alt drum. indiferent de solutia alesa de tine deja imi esti mai simpatica ca nu iti plac droguriile avand in vedere ca ieri am nimerit la o fetita care este din pacate infundata pana peste urechi in droguri. pacat de ea. 1 Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4164 Postat Septembrie 26, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Septembrie 26, 2023 REZUMAT PENTRU TALIBANU: viata este ca sexul anal, prea putini au curajul sa incerce fara lubrifiant. 1 5 Link spre comentariu
9Gabi Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2023 Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Drocurile schimbă tot, joci te risti ṣi pierzi dacă îți faci iluzii. Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9597 Postat Septembrie 26, 2023 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Acum 8 ore, scarlxxrd a spus: REZUMAT PENTRU TALIBANU: viata este ca sexul anal, prea putini au curajul sa incerce fara lubrifiant. Te iubesc bă🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
doncta Reputație: 2258 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Acum 19 ore, 0735093487 a spus: Acum ceva timp am avut un client care la sfârșitul întâlnirii mi-a scos o pungă cu un conținut alb ca făina dar strălucitoare și m-a întrebat dacă mă supăr dacă își face și el o linie. Pe moment nu am realizat și ce se întâmplă... A doua zi a venit la mine din nou (de data asta m-a contactat de pe alt număr de telefon și m-a întrebat dacă e ok să consume la mine. I-am explicat politicos că nu colaborez cu oameni sub influența alcoolului sau drogurilor, mi-a replicat că el nu utilizase înainte. A optat pentru două finalizări în care nu am făcut nimic sexual, doar am stat de vorbă. În tot acest timp discuta despre droguri, "drogurile e viața lui"😂... nu știu ce mi-a venit mie să îl mint că și eu am făcut asta în trecut. Când a auzit asta i s-au luminat ochii😂.Toate bune și frumoase, am scăpat de el. După câteva zile m-am trezit cu tot felul de clienți dubioși care se ofereau să îmi doneze droguri, i-am refuzat politicos. Dacă vă povestesc tot ce încearcă băieții de o lună și ceva ar trebui să scriu 500-600 pagini de A4; nu o fac momentan că mă bate gândul să fac o plângere. Este ilegal să vinzi, dar este ilegal ce a făcut el? Am în plan să mă duc să fac o plângere dar nu știu unde să o fac, la secție normală sau se face la Dicot ? Pe tine te mănâncă în cur ca pe Zambilica cu plângerea ta cu tot, ce să spui în plângerea aia, că a venit ”Nume + Prenume” la tine și ți-a dat să prizezi pe nas ceva ce părea a fi droguri? Ete floșc, în cel mai fericit caz te numești informator al poliției și în cel mai rău caz devi martor într-un proces. Ești așa de asumată și curajoasă încât să mergi până la capăt?! Hai să-ți povestesc un caz real, trăit de mine, eu care am cât de cât spirit civic dar nu sunt atât cu curajos. Într-o noapte pe la 2-3 sunt trezit din somn de țipete și urlete venite dinspre stradă; vecinul de peste drum își bătea crunt nevasta cu un ceva ce părea a fi o bară de metal. Fără să clipesc sun la 112, mă identific și spun ce am de spus anume că ”Vecinul de peste drum își bate nevasta” la care dispecera îmi spune ” Și vă deranjează acest lucru?”, rămân 5 secunde blocat, ce naiba răspuns să dau, îi răspund ”da, mă deranjază că poate să o omoare”. Îmi face legătura la Poliția locală, iar mă recomand și spun doleanța mea cu precizarea să nu mă caute pe mine pentru declarații sau alte căcaturi legale, adică vreau să rămân anonim.... și nu m-a căutat nimeni. În fine, vin doi polițiști în vreo 10 minute, îl ridică pe respectivul vecin epuizat de cât o bătutuse pe nevastă-sa, asta din urmă se duce în casă. A doua zi după amiază, vecinul fără nici o problemă se întorcea de la muncă, pe vecina vreo săptămănă nu am mai văzut-o. La vreo lună i-am salutat pe amândoi pe stradă, se țineau de mână ca doi îndrăgostiți. Morala o trage fiecare în parte așa cum dorește. 2 Link spre comentariu
Indar Reputație: 164 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Acum 7 minute, doncta a spus: Pe tine te mănâncă în cur ca pe Zambilica cu plângerea ta cu tot, ce să spui în plângerea aia, că a venit ”Nume + Prenume” la tine și ți-a dat să prizezi pe nas ceva ce părea a fi droguri? Ete floșc, în cel mai fericit caz te numești informator al poliției și în cel mai rău caz devi martor într-un proces. Ești așa de asumată și curajoasă încât să mergi până la capăt?! Hai să-ți povestesc un caz real, trăit de mine, eu care am cât de cât spirit civic dar nu sunt atât cu curajos. Într-o noapte pe la 2-3 sunt trezit din somn de țipete și urlete venite dinspre stradă; vecinul de peste drum își bătea crunt nevasta cu un ceva ce părea a fi o bară de metal. Fără să clipesc sun la 112, mă identific și spun ce am de spus anume că ”Vecinul de peste drum își bate nevasta” la care dispecera îmi spune ” Și vă deranjează acest lucru?”, rămân 5 secunde blocat, ce naiba răspuns să dau, îi răspund ”da, mă deranjază că poate să o omoare”. Îmi face legătura la Poliția locală, iar mă recomand și spun doleanța mea cu precizarea să nu mă caute pe mine pentru declarații sau alte căcaturi legale, adică vreau să rămân anonim.... și nu m-a căutat nimeni. În fine, vin doi polițiști în vreo 10 minute, îl ridică pe respectivul vecin epuizat de cât o bătutuse pe nevastă-sa, asta din urmă se duce în casă. A doua zi după amiază, vecinul fără nici o problemă se întorcea de la muncă, pe vecina vreo săptămănă nu am mai văzut-o. La vreo lună i-am salutat pe amândoi pe stradă, se țineau de mână ca doi îndrăgostiți. Morala o trage fiecare în parte așa cum dorește. Morala mea este ca desi ai vrut să nu se ajungă la ceva urât între ei.ai căzut ca prostul. Ei se țin de gât pe stradă. scuipă cand te vad iar tu marș la poliție sa dai declarația ca de ce ai sunat la 112. E un fel de futere de mamă. Link spre comentariu
Indar Reputație: 164 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Acum 19 ore, 0735093487 a spus: Acum ceva timp am avut un client care la sfârșitul întâlnirii mi-a scos o pungă cu un conținut alb ca făina dar strălucitoare și m-a întrebat dacă mă supăr dacă își face și el o linie. Pe moment nu am realizat și ce se întâmplă... A doua zi a venit la mine din nou (de data asta m-a contactat de pe alt număr de telefon și m-a întrebat dacă e ok să consume la mine. I-am explicat politicos că nu colaborez cu oameni sub influența alcoolului sau drogurilor, mi-a replicat că el nu utilizase înainte. A optat pentru două finalizări în care nu am făcut nimic sexual, doar am stat de vorbă. În tot acest timp discuta despre droguri, "drogurile e viața lui"😂... nu știu ce mi-a venit mie să îl mint că și eu am făcut asta în trecut. Când a auzit asta i s-au luminat ochii😂.Toate bune și frumoase, am scăpat de el. După câteva zile m-am trezit cu tot felul de clienți dubioși care se ofereau să îmi doneze droguri, i-am refuzat politicos. Dacă vă povestesc tot ce încearcă băieții de o lună și ceva ar trebui să scriu 500-600 pagini de A4; nu o fac momentan că mă bate gândul să fac o plângere. Este ilegal să vinzi, dar este ilegal ce a făcut el? Am în plan să mă duc să fac o plângere dar nu știu unde să o fac, la secție normală sau se face la Dicot ? Ce sa faci cand n-ai ce sa faci?Inventezi. Ai văzut pe tv.amploarea pe care a luat-o drogurile și hop si tu cu un subiect arhicunoscut. Fat-ooo.iarna nu-i ca vara.Ori.ne futi bine ori lasa-ne cu băgarea în seamă. 1 Link spre comentariu
doncta Reputație: 2258 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Acum 4 minute, Indar a spus: Ce sa faci cand n-ai ce sa faci?Inventezi. Ai văzut pe tv.amploarea pe care a luat-o drogurile și hop si tu cu un subiect arhicunoscut. Fat-ooo.iarna nu-i ca vara.Ori.ne futi bine ori lasa-ne cu băgarea în seamă. Spre surprinderea ta eu îi cred povestea. Pe publi24, matrimoniale Constanța sunt peste 30 de anunțuri care conțin cuvăntul ”substanțe” cu referire la substanțe interzise adică droguri; să fie asta chiar așa degeaba? Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4800 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Acum 3 ore, doncta a spus: Pe tine te mănâncă în cur ca pe Zambilica cu plângerea ta cu tot, ce să spui în plângerea aia, că a venit ”Nume + Prenume” la tine și ți-a dat să prizezi pe nas ceva ce părea a fi droguri? Ete floșc, în cel mai fericit caz te numești informator al poliției și în cel mai rău caz devi martor într-un proces. Ești așa de asumată și curajoasă încât să mergi până la capăt?! Hai să-ți povestesc un caz real, trăit de mine, eu care am cât de cât spirit civic dar nu sunt atât cu curajos. Într-o noapte pe la 2-3 sunt trezit din somn de țipete și urlete venite dinspre stradă; vecinul de peste drum își bătea crunt nevasta cu un ceva ce părea a fi o bară de metal. Fără să clipesc sun la 112, mă identific și spun ce am de spus anume că ”Vecinul de peste drum își bate nevasta” la care dispecera îmi spune ” Și vă deranjează acest lucru?”, rămân 5 secunde blocat, ce naiba răspuns să dau, îi răspund ”da, mă deranjază că poate să o omoare”. Îmi face legătura la Poliția locală, iar mă recomand și spun doleanța mea cu precizarea să nu mă caute pe mine pentru declarații sau alte căcaturi legale, adică vreau să rămân anonim.... și nu m-a căutat nimeni. În fine, vin doi polițiști în vreo 10 minute, îl ridică pe respectivul vecin epuizat de cât o bătutuse pe nevastă-sa, asta din urmă se duce în casă. A doua zi după amiază, vecinul fără nici o problemă se întorcea de la muncă, pe vecina vreo săptămănă nu am mai văzut-o. La vreo lună i-am salutat pe amândoi pe stradă, se țineau de mână ca doi îndrăgostiți. Morala o trage fiecare în parte așa cum dorește. Morala?? Din cand in cand femeia mai trebuie batută, ca stie ea de ce! 🤣🤣 1 Link spre comentariu
Aspasia817 Reputație: 1540 Postat Septembrie 26, 2023 Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Acum 3 ore, doncta a spus: Spre surprinderea ta eu îi cred povestea. Pe publi24, matrimoniale Constanța sunt peste 30 de anunțuri care conțin cuvăntul ”substanțe” cu referire la substanțe interzise adică droguri; să fie asta chiar așa degeaba? Nu îl baga în seama, are o grămadă clone😂, de pe un cont face pe băiatul bun de pe altul face pe băiatul rău. ____________________________ Multumesc tuturor pentru sfaturi, am rămas puțin marcată de sfaturile primite pe acest topic. 1 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9825 Postat Septembrie 26, 2023 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Septembrie 26, 2023 20 hours ago, 0735093487 said: Ce ar trebuii să fac, sa-i refuz politicos Hegira la Vaslui 😜😂 Link spre comentariu
Aspasia817 Reputație: 1540 Postat Septembrie 26, 2023 Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Telefon: 0735093487 Oras:Pe pământ Disponibila Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Acum 58 minute, x the impaler a spus: Hegira la Vaslui 😜😂 Ce înseamnă hegira?:)) Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4800 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Septembrie 26, 2023 Acum 32 minute, 0735093487 a spus: Ce înseamnă hegira?:)) Da ce inseamna Vaslui? :))) 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum