Indar Reputație: 164 Postat Septembrie 26, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 26, 2023 Dark.imi plac maturele dar astea sunt chiar nesimțite de pe publi..una nu e ce trebuie. Toate cum unșpemide poze și anunțuri. Sunt mai frecvente anunțurile lor da cat ale junicilor.
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Septembrie 26, 2023 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Septembrie 26, 2023 Acum 46 minute, Indar a spus: Dark.imi plac maturele dar astea sunt chiar nesimțite de pe publi..una nu e ce trebuie. Toate cum unșpemide poze și anunțuri. Sunt mai frecvente anunțurile lor da cat ale junicilor. aura.....nu este pe gustul tau? .... alta chiar nu am ce propune gen peste 40. Mimi si Andrea dar sunt cam rare la "telefon deschis".....Cand le prinzi telefonnul deschis, te invoiesti de la munca sau iti faci de plecat de acasa... si mergi .... 3 1
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Septembrie 26, 2023 Postat Septembrie 26, 2023 2 hours ago, 2peu_2peu said: aura.....nu este pe gustul tau? .... alta chiar nu am ce propune gen peste 40. Mimi si Andrea dar sunt cam rare la "telefon deschis".....Cand le prinzi telefonnul deschis, te invoiesti de la munca sau iti faci de plecat de acasa... si mergi .... Mimi,Andreea??! 🤔
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Septembrie 26, 2023 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Septembrie 26, 2023 1 oră în urmă, gigi brecu a spus: Mimi,Andreea??! 🤔 https://nimfomane.com/forum/topic/176061-mimi-0785839100/?_rid=255047 spor!.. 4 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum