alx96 Reputație: 14 Postat Noiembrie 9, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 Nerva Traian Goga,nu prea mai e centru Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2023 Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 La 08.11.2023 la 9:40, only-me a spus: Sal...stimabile...eu mi-am spus parerea...acu..ce sa zic,mie nu mi-a placut din punc de vedere fizic,poate pt tine este wow...si o sa-ti placa.Domnisoara spune ca ea stie motivul pt care eu nu i-am favut o recenzie pozitiva ...numai ea stie despre ce vb...tot ce am scris este adevarat si nimic nu este inflorit...pe mine m-a deranjat aspectul ei fizic raportat la suma ceruta(cum si ele au pretentii financiare,asa trebuie sa avem si noi pretentii,nu!?),implanturile ei nu sunt deloc reusite ,burtica nu este deloc estetica darorita unor sarcini. In rest la fata este frumusica foc,este corecta,si pro client. Imi pare rau ca nu pot sa-ti spun cateva fete mult mai wow atat fizic cat si cu servicii f bune,la aceleasi preturi. Mergi...vezi tu ce si cum...daca iti place ramai,daca nu...poti pleca...nu te obliga nimeni sa ramai. Zi buna!!!! Confirm cele spuse de tine . Obiectivismu s-a dus pe apa sambatei, nu a negat nimeni faptul ca Emma este o persoana cu un caracter misto. Dar restul despre cum arata fizic e acolo si sa fim seriosi avem toti ochi. Link spre comentariu
alx96 Reputație: 14 Postat Noiembrie 9, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2023 Mai bine universitate romana unirii ca zone centrale 1 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 11, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2023 Anunt important !! Telefonul meu a baut prea mult vin 🤣 si numai am nici-un nr în telefonul nou 🤷♀️ sa nu ziceti ca am murit🤣🤣🤣🤣 5 Link spre comentariu
Membru Premium rolexshef Reputație: 852 Postat Noiembrie 13, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Recenzie intarziata: Atras de dameza asta de ceva timp, dar nu i am scris pt ca era locatia departe de mine, undeva pe la plaza. Programez cand eram prin zona, ma duc spre ea, am gasit blocul cu greu, dupa ce am stat cu ea in telf:)) urc, ea ma astepta pe tocuri, o pustoaica frumusica si nebuna:)) nebuna dupa sex. Ma dushez si incepem. LOCATIE - 8, baie utilata cu tot ce aveai nevoie, prosop curat. ON - 8, incerci deep, atentie la sateliti, umed umed, l a facut tun. NP - 9, vine peste mine cu spatele, deja ma luase tare, ma uitam in oglinda de langa, chiar ii place rau pula, sare ca o nebuna, ii zic sa vina si cu fata, aplic motorul si ii zic, daca m ai luat tare, sa fiu in ritm cu tine, haahahahhhh, dupa o bag pe lateral, ba amandoi p lateral, ba eu in picioare, hatz matz pompez l greu, dupa incepem misionar, aici o sarut p sani si o trag usurel, o intreb daca mai poate si ea cica da i tare cum iti place😂😂😂, o pun doggy, aici am devorat o exact cum imi place mie, dupa o cer iar peste mine, ne sincronizam perfect, ea sarea, eu dadeam motor, pac pac….schimbam iar in doggy in fata oglinzii, transpirati fleasca, fara aer amandoi, o pompez grav si la un moment dat ma intreaba daca mai am, aici am simtit o putin obosita, o cer la oral si finalizez pe sanii ei, aveam pula rosie…lindicul ei ardea, hahahaahhaahah ce nebuna, abia asteptam sa ma reintorc la tine. Halat: 250 ron (1fin) De revenit: Da. Curand. PS: te pupa “taurul” tau, hahahaahahha ti am zis ca o sa ti scriu asta sa ti amintesti cine sunt. 1 1 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 13, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 1 hour ago, rolexshef said: Recenzie intarziata: Atras de dameza asta de ceva timp, dar nu i am scris pt ca era locatia departe de mine, undeva pe la plaza. Programez cand eram prin zona, ma duc spre ea, am gasit blocul cu greu, dupa ce am stat cu ea in telf:)) urc, ea ma astepta pe tocuri, o pustoaica frumusica si nebuna:)) nebuna dupa sex. Ma dushez si incepem. LOCATIE - 8, baie utilata cu tot ce aveai nevoie, prosop curat. ON - 8, incerci deep, atentie la sateliti, umed umed, l a facut tun. NP - 9, vine peste mine cu spatele, deja ma luase tare, ma uitam in oglinda de langa, chiar ii place rau pula, sare ca o nebuna, ii zic sa vina si cu fata, aplic motorul si ii zic, daca m ai luat tare, sa fiu in ritm cu tine, haahahahhhh, dupa o bag pe lateral, ba amandoi p lateral, ba eu in picioare, hatz matz pompez l greu, dupa incepem misionar, aici o sarut p sani si o trag usurel, o intreb daca mai poate si ea cica da i tare cum iti place😂😂😂, o pun doggy, aici am devorat o exact cum imi place mie, dupa o cer iar peste mine, ne sincronizam perfect, ea sarea, eu dadeam motor, pac pac….schimbam iar in doggy in fata oglinzii, transpirati fleasca, fara aer amandoi, o pompez grav si la un moment dat ma intreaba daca mai am, aici am simtit o putin obosita, o cer la oral si finalizez pe sanii ei, aveam pula rosie…lindicul ei ardea, hahahaahhaahah ce nebuna, abia asteptam sa ma reintorc la tine. Halat: 250 ron (1fin) De revenit: Da. Curand. PS: te pupa “taurul” tau, hahahaahahha ti am zis ca o sa ti scriu asta sa ti amintesti cine sunt. 😈😈😈😈 te mai astept ,Hardcore with Dilema babe🤣🤣🖤 1 Link spre comentariu
Membru Premium rolexshef Reputație: 852 Postat Noiembrie 13, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Acum 3 ore, EmmaDilema a spus: 😈😈😈😈 te mai astept ,Hardcore with Dilema babe🤣🤣🖤 Curand…tura 2, se stie❤️😘 Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Noiembrie 14, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 Ciao Ema..pe unde esti acum cu locatia Ai reușit să vii mai in centrul orasului? Ciao😘 1 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 14, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 3 hours ago, alexandru gabriel said: Ciao Ema..pe unde esti acum cu locatia Ai reușit să vii mai in centrul orasului? Ciao😘 Momentan tot la plazza 🤗 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 15, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 3 hours ago, ronny9999 said: Esti si duminica ? Da❤️ Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 15, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 33 minutes ago, 22leon said: Incitanta și sexi poza, dar banui ca dacă ar fi fost si color, impactul era și mai mare.😘 Imi plac pozele alb-negru😈 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 16, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2023 21 minutes ago, Greucea said: Pune și una goală sa fie mai Dilie😂🔝👍 Am pus video mai sus goala🤣 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Noiembrie 19, 2023 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2023 Program astazi 18:00-01:00❤️ Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6396 Postat Ianuarie 5 Partajează Postat Ianuarie 5 Acum 9 minute, alexanderr22 a spus: Locație? Exigent Plaza. @Emma, esti foarte sexy, trebuie neaparat sa te vizitez, mai ales ca suntem vecini de cartier. :)) Te pupacesc! 😘 1 Link spre comentariu
amorezeu Reputație: 852 Postat Ianuarie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5 Acum 1 minut, Greucea a spus: Nu cred😋Bine ai revenit 🔝detalii așteptăm😘👍 Subscriu, detalii, La Multi Ani si ne bucuram ca ai revenit la noi 🫣 1 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Ianuarie 5 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 5 34 minutes ago, reptilozaurusrex said: Exigent Plaza. @Emma, esti foarte sexy, trebuie neaparat sa te vizitez, mai ales ca suntem vecini de cartier. :)) Te pupacesc! 😘 Te astept😂😂 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Ianuarie 5 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 5 31 minutes ago, Greucea said: Nu cred😋Bine ai revenit 🔝detalii așteptăm😘👍 Bine v-am regasit🥰🥰🥰 să înceapa nebunealaaa😂 v-am lasat o luna sa va faceti de cap😂 1 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Ianuarie 5 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 5 30 minutes ago, amorezeu said: Subscriu, detalii, La Multi Ani si ne bucuram ca ai revenit la noi 🫣 Ti pupacesc🥰🥰🥰 🤗 sunt toata un vibe 😂 te astept sa ne destrabalam😂 Link spre comentariu
amorezeu Reputație: 852 Postat Ianuarie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5 Acum 6 minute, EmmaDilema a spus: Ti pupacesc🥰🥰🥰 🤗 sunt toata un vibe 😂 te astept sa ne destrabalam😂 Ptu! Piei ispita! Deja, parca vad, aievea, cum “vibe-uim” impreuna…🤤 1 Link spre comentariu
Greucea Reputație: 167 Postat Ianuarie 5 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Ianuarie 5 Acum 6 minute, EmmaDilema a spus: Bine v-am regasit🥰🥰🥰 să înceapa nebunealaaa😂 v-am lasat o luna sa va faceti de cap😂 Inebuneste-ne Dilemo cum sti tu🔝ce zonă ești?si cateva poze recente așteptăm dacă nu are cine să-ți facă vin eu🤣😚👅🔝😘😋 1 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Ianuarie 5 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 5 10 minutes ago, amorezeu said: Ptu! Piei ispita! Deja, parca vad, aievea, cum “vibe-uim” impreuna…🤤 Arrrr😈 Link spre comentariu
EmmaDilema Reputație: 1876 Postat Ianuarie 5 Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0729608378 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Ianuarie 5 8 minutes ago, Greucea said: Inebuneste-ne Dilemo cum sti tu🔝ce zonă ești?si cateva poze recente așteptăm dacă nu are cine să-ți facă vin eu🤣😚👅🔝😘😋 Pune Emma si poze recente dar sa-mi vina cheful sa le fac🤣 1 Link spre comentariu
Greucea Reputație: 167 Postat Ianuarie 5 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Ianuarie 5 Acum 4 minute, EmmaDilema a spus: Pune Emma si poze recente dar sa-mi vina cheful sa le fac Cum ai venit fără chef? Dă-ne un filmuleț frumos 😘🔝👍 Link spre comentariu
Greucea Reputație: 167 Postat Ianuarie 5 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Partajează Postat Ianuarie 5 Chiar acum, Greucea a spus: Cum ai venit fără chef? Dă-ne un filmuleț frumos 😘🔝👍 Link spre comentariu
TOMMEE Reputație: 0 Postat Ianuarie 6 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 6 Bună la “torturarea ouțelor” ce metode folosești? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum