Sari la conținut

Moni_monica🤗0748903271

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Buna,sunt Monica am 1.70cm,63kg,blonda și dornica de clipe frumoase alături de voi.

Ofer servicii domnilor cu bun simt și manierați pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați pe whatsapp sau telefonic la nr.de tel.0748.903.271 :*

Servicii: sex oral protejat /neprotejat (dacă igiena este impecabilă); sex normal protejat; cunnilingus; annilingus (parte pasivă); 69; finalizare corporală; diverse poziții; mici fantezii (le discutăm înainte) 

Pret=150Ron / 30 min (1 finalizare) &

300 Ron / 60 min (1-2 finalizări)

Locație: Calea Vitan Nr 8 aproape de mall Vitan

Program de lucru: In fiecare zi de la 10:00 la 23:00! 

Va pup si va astept cu drag!  :*

P.S. Sunt colega cu Bianca_blue de la top! :*

IMG-20230930-WA0000.jpg

IMG-20230930-WA0002.jpg

IMG-20230930-WA0004.jpg

IMG-20230930-WA0005.jpg

IMG-20230930-WA0001.jpg

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell

puteam sa jur, promotoare, Bianca Blue sau Ioana Ionele...acelasi tipar, nu in sensul rau bineinteles....Bianca a atras constant fete de peste Prut, sa le invete meserie

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
3 minutes ago, 71laciport said:

puteam sa jur, promotoare, Bianca Blue sau Ioana Ionele...acelasi tipar, nu in sensul rau bineinteles....Bianca a atras constant fete de peste Prut, sa le invete meserie

clar :D sa vedem ce ne ofera :D

Link spre comentariu

Well hai că e bine am luat legătura aseară cu domnișoara pentru o programare pe azi la ora 11. Ma rugat sa o anunț cu jumătate de oră înainte ...🤣 stau pe banca și mă rad că nu răspunde.

Ai început cu stângul... hai că e bine 

• Haha 1
Link spre comentariu
2 minutes ago, teodorg240 said:

Hahah, e tragic-comic ca am zis totusi sa intru pe forum sa vad ce a mai zis lumea despre ea inainte sa ma programez. Ti-a raspuns intr-un final? 

Nu 🤣🤣 și am anunțat ora la care doresc sa ajung ... 

Link spre comentariu
15 minutes ago, teodorg240 said:

Hahah, e tragic-comic ca am zis totusi sa intru pe forum sa vad ce a mai zis lumea despre ea inainte sa ma programez. Ti-a raspuns intr-un final?

Hai că a răspuns într-un final a zis că "doarme" dar ținând cont că deja plecasem ... nu m-am mai întors ... scuze ne scuze nu îmi place să întârzie sau sa nu respect o oră 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
4 minutes ago, mr_Alex said:

Hai că a răspuns într-un final a zis că "doarme" dar ținând cont că deja plecasem ... nu m-am mai întors ... scuze ne scuze nu îmi place să întârzie sau sa nu respect o oră 

Perfect de acord cu tine. Cum la noi se ‘țipă’ cand intarziem 2 minute, la fel ar trebui si la ele sa se puna problema. Am avut o mica ‘cearta’ cu Bianca Blue pe tema asta… la modul ca o anunt cu 1,5 ore inainte ca nu mai pot veni si ea se ofenseaza ca anulez. Pai stai tati putin, te iei de bunul meu simt? Nu mai fac altii care nu apar deloc si iti dau si block? In fine… prea multe pretentii, poate se sinte ca sunt putin revoltat, dar sincer mi se pare aiurea sa ma simt dator pe banii si pe timpul meu

Link spre comentariu
1 minute ago, teodorg240 said:

Perfect de acord cu tine. Cum la noi se ‘țipă’ cand intarziem 2 minute, la fel ar trebui si la ele sa se puna problema. Am avut o mica ‘cearta’ cu Bianca Blue pe tema asta… la modul ca o anunt cu 1,5 ore inainte ca nu mai pot veni si ea se ofenseaza ca anulez. Pai stai tati putin, te iei de bunul meu simt? Nu mai fac altii care nu apar deloc si iti dau si block? In fine… prea multe pretentii, poate se sinte ca sunt putin revoltat, dar sincer mi se pare aiurea sa ma simt dator pe banii si pe timpul meu

De acord cu tine din cauza asta am alarma 🤣🤣🤣 nu că dorm eu extra că am chef ... mai ales că știu că pe ziua următoare am ceva de făcut nu dorm ...iar treabă cu somnul dormi mult pierzi banii dormi puțin faci banii ( nu este valabil pentru toată lumea ) dar next time să își asume când are ceva "programat" că totuși este pe banii nu pe gratis.... daca nimeni nu înțelege asta barem noi astea putini sa avem respect față de cuvântul dat 

Link spre comentariu

Buna,imi cer scuze pentru neplacerea creata dar sunt inca la inceput pana invat care sunt miscarile o sa dureze putin...

Am lucrat pe publi pana m.am obisnuit sa raspund si acolo nu sunt prea seriosi oamenii .

Acum ca am cont aici o sa incerc sa ma adaptez condiitiilor de aici ! 

Programul lam scris de inceput de la 10 la 23, dar voi anunta in fiecare zi disponibilitatea si programul.

Chiar imi pare rau pentru neplacerea creata,sper sa recompensez aceasta greseala.

Multumesc! :*

• Like 3
Link spre comentariu
45 minutes ago, Moni_monica said:

Buna,imi cer scuze pentru neplacerea creata dar sunt inca la inceput pana invat care sunt miscarile o sa dureze putin...

Am lucrat pe publi pana m.am obisnuit sa raspund si acolo nu sunt prea seriosi oamenii .

Acum ca am cont aici o sa incerc sa ma adaptez condiitiilor de aici ! 

Programul "l-am" scris de inceput de la 10 la 23, dar voi anunta in fiecare zi disponibilitatea si programul.

Chiar imi pare rau pentru neplacerea creata,sper sa recompensez aceasta greseala.

Multumesc! :*

hopa deci al lucrat cu clientii :) ai avut programarii ... se presupune ca le si respecti daca nu "alarma" "caietel" si incepi sa notezi orele sa nu se ajunga la faza de sus si cu colegul :) zice ca nu mai poate si se alege cu un block cum ti-am oferi eu azi :)) am batut si tot bucurestiul sa imi respect programarea ... eu zic ca mai corect era am iesit in oras am petrecut din cauza asta nu ai respectat programarea 

Link spre comentariu
La 30.09.2023 la 17:12, Moni_monica a spus:

Buna,sunt Monica am 1.70cm,63kg,blonda și dornica de clipe frumoase alături de voi.

Ofer servicii domnilor cu bun simt și manierați pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați pe whatsapp sau telefonic la nr.de tel.0748.903.271 :*

Servicii: sex oral protejat /neprotejat (dacă igiena este impecabilă); sex normal protejat; cunnilingus; annilingus (parte pasivă); 69; finalizare corporală; diverse poziții; mici fantezii (le discutăm înainte) 

Pret=150Ron / 30 min (1 finalizare) &

300 Ron / 60 min (1-2 finalizări)

Locație: Calea Vitan Nr 8 aproape de mall Vitan

Program de lucru: In fiecare zi de la 10:00 la 23:00! 

Va pup si va astept cu drag!  :*

P.S. Sunt colega cu Bianca_blue de la top! :*

IMG-20230930-WA0000.jpg

IMG-20230930-WA0002.jpg

IMG-20230930-WA0004.jpg

IMG-20230930-WA0005.jpg

IMG-20230930-WA0001.jpg

Câti ani ai si de cat timp esti in meserie?

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
On 10/1/2023 at 11:24 AM, teodorg240 said:

Daaa, daca ai intarziat 2 minute incep mesajele " mai vii?" Iar intalnirile devin ratate din start, fetele anxioase maxim si suspicioase de zici ca daca ai intarziat egal cu ai venit la furat.

Link spre comentariu
8 hours ago, dillyboy said:

Daaa, daca ai intarziat 2 minute incep mesajele " mai vii?" Iar intalnirile devin ratate din start, fetele anxioase maxim si suspicioase de zici ca daca ai intarziat egal cu ai venit la furat.

ehhh nu face paduchi multi :) o sa dispara si ea inapoi pe publi 24 :))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...