Sari la conținut

Alexandra 0792105793

renzo1968

Postări Recomandate

• Oras:Buzau
Postat

Salut. 

Astazi am vrut sa ma duc la Catalina, dar plecase si mi a recomandat o pe colega ei. Locatia prin centru usor de gasit. Alexandra este o fata  ok  pare un pic timida pina te cunoaste. Dupa un mic dus am fost invitat in pat unde era Alexandra. M am bucurat de corpul perfect al fetei iar de sini nu pot sa zic decit ca sint perfecti. Am facut si intre ei putin dupa care oral neprotejat placut, incitant. Ii dau 9 pt ca lipseste fin orala. Daca facea, o lasam pina ma termina. Am pus prez si au urmat 3 pozitii si am finalizat pe la spate. Si aici se implica geme natural crednu am intrebat o. Mie mi a placut mult de ea e o fata finuta cum putine sint in oras la ora actuala. Daca mai sta ma mai duc poate o ora sa o cunosc mai bine. 

Sa aveti spor la fete cum trebuie. 

• Minus 1
Postat

Domnu voinea, ai spus despre Alexandra ca e frumusica foc. De unde sti, pt ca nu ai fost inca la ea. Sau ai fost si vrei sa o ti doar pt tine, apropo de aia la care ai fost si te a dat afara dups 15 min si ai plecat neterminat. Alexandra nu e asa, sta cu tine pina termini nu te grabeste deloc. 

Tu crezi ca eu dau 150 lei pe tepare? Daca nu arata impecabil, plec. Catalina si Alexandra chiar arata impecabil, iar la servicii nu am efectiv ce sa le reprosez. 

Din pacate Catalina a plecat, dar a plecat cu o amintire proasta din periplul ei prin ploiesti. I s a furat telefonul personal de catre un sofer de taxi. Astia sint oamenii. 

• Minus 1
Postat

Vizitat și eu domnisoara. Locație pe lângă doner house în centru, decenta.

Domnisoara la data banala, genul de fata dintr o comuna de pe lângă un oraș.La corp nu e cine știe ce, bucale lungi, tate mari lăsate rău pentru varsta ei.

Oralul slab gen mașina de cusut, la normal sta ca vaca doar într-o poziție.

Atitudine de târască proasta.

Bani dați de pomana, 150.

• Like 4
  • Mersi 1
  • Haha 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Domnu renzo, nu ma da nici dracu afara, in cel mai rau caz plec singur daca domnisoara e praf.

Pe Alexandra am vazut-o, dar n-am futut-o, deci nu am ce tine pentru mine. Mi s-a parut frumusica, dar vad ca recenzia colegului mitraliera zice altceva, poate m-am inselat eu.

De altfel recenzia colegului mitraliera difera "usor" si fata de recenzia ta....

Postat
Acum 26 minute, voineamg a spus:

Domnu renzo, nu ma da nici dracu afara, in cel mai rau caz plec singur daca domnisoara e praf.

Pe Alexandra am vazut-o, dar n-am futut-o, deci nu am ce tine pentru mine. Mi s-a parut frumusica, dar vad ca recenzia colegului mitraliera zice altceva, poate m-am inselat eu.

De altfel recenzia colegului mitraliera difera "usor" si fata de recenzia ta....

Inseamna ca ai fost la Catalina, altfel nu aveai cum sa o vezi pe Alexandra. Nu vrei sa recunosti dar asa cred ca a fost. Chiar tu ai spus ca e frumusica Alexandra. Si primul care a scris de ea i a placut de ea. Sa asteptam si alte recenzii nepartinitoare.

• Minus 1
Postat

VariantaCatalinei e cu totul alta. Omul a venit cu floci cit casa si vroia oral neprotejat. Fata a refuzat politicos, si evident tipul a amenintat o ca ii face recenzie proasta, ceea ce a si facut. 

• Minus 1
Vizitator
Postat

Prostii. Bafta la futut "impecabile".

Postat
Acum 10 minute, voineamg a spus:

Prostii. Bafta la futut "impecabile".

Nu iti convine, nu gasesti explicatii. Dute la Elena. Iza, si asa mai departe. Impecabilele tale. 

• Minus 1
Postat
Acum 1 oră, voineamg a spus:

Unde ai vazut o pe Alexandra? Doar nu vezi prin pereti. Ai fost la Catalina, te ai simtit bine si nu ai scris sa nu ii faci reclama. Tipic pt tine

• Minus 1
  • Oras:Ploiești
  • Oras:Ploiești
Postat
Acum 1 minut, renzo1968 a spus:

Daca o vezi pe strada si esti cu masina risti sa intri in masina din fata ta. 

Care mașina?

• Like 2
Postat
Acum 7 ore, renzo1968 a spus:

VariantaCatalinei e cu totul alta. Omul a venit cu floci cit casa si vroia oral neprotejat. Fata a refuzat politicos, si evident tipul a amenintat o ca ii face recenzie proasta, ceea ce a si facut. 

Șefule lasă discuțiile astea că dau linkul cu topicul de pe un judet învecinat .... prea le știi tu pe toate și le iei apărarea..... toți care zic ceva de rău de vreo fata de o umflii tu ori e mincinos ori e prost. Lasă le pe ele sa intre pe grup să facă discutii. Nu vreau polemici dar hai sa ne vedem fiecare de barca lui, nu mai fi tu avocatul fetelor că nu e cazul.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

Vizitat domnișoară Alexandra. Confirm locația lângă shaormaria Donner,usor de ajuns. Este drăguță, sâni frumoși, fund belea.,prestatia plăcută. E genul spre sliml. Nu te grăbește, nu sta cu ochii pe ceas. Oral neprotejat ok, normal protejat poziția caprita. Dai fără stres.. Nu comentează domnișoară și mia plăcut la nebunie.. Finalizat în balonase. De revenit cu siguranță. E o fata super ok și sociabila. 

• Like 1
Postat

Recent plecat de la Alexandra , am decis sa las sa ii las următoarea recenzie:

- programarea făcută prin whatsapp pentru o ora (300 lei), respectata la fix 

- locația in centru, lângă Doner unde a fost și Catalina săptămâna trecută 

- Alexandra arată wow sânii sunt mari și frumoși, nu ii consider lăsați cum spunea Voineamg, și despre fund nu avem ce povesti, este frumos bombat și ferm.

- acțiunea a început prin ON (alegerea mea) urmat de poziția doggy de unde nu ai dori sa te muți. Are un fund superb și ai ce vedea din aceasta poziție. Motiv pentru care am și finalizat așa ….

- continuarea a fost la alegerea mea un masaj ce va spun drept , la următoarea vizita am sa aleg o ora de început doar masajul, urmată de o ora acțiune :tittyfuck

-atitudine wow, vorbăreață și glumeața este super ok 

Note : ON - 8 ( dar se putea și un 9,5 dacă exista finalizarea orală :( )

NP - 10 ( wow fundul Alexandrei face minuni, arată demențial)

Masaj - 12 ( va recomand , mai ales după o zi încărcată la munca , sexul și masajul Alexandrei fac minuni)

$ - 300 h

O recomand și aștept sa revin la Alexandra cu prima ocazie.

• Like 1
  • Inimioara 1
Vizitator
Postat

"Alexandra arată wow sânii sunt mari și frumoși, nu ii consider lăsați cum spunea Voineamg......."

N-am zis asa ceva, poate vreun coleg.

Postat

Machine gun a scris urit de Alexandra. A fost poftit afara, politicos, nici macar nu au facut sex. Recenzia lui e o razbunare pt ca fata nu a vrut sa faca sex oral neprotejat. 

• Minus 2
Postat
Acum 2 ore, renzo1968 a spus:

Machine gun a scris urit de Alexandra. A fost poftit afara, politicos, nici macar nu au facut sex. Recenzia lui e o razbunare pt ca fata nu a vrut sa faca sex oral neprotejat. 

Ești cumva detectiv particular ori clarvăzător?🤣

Postat

Salut. 

Vizitat fata  pt a doua oara si pot spune ca si a mentinut serviciile, parca e mai lipicioasa fata de prima intilnire. Pt mine e o varianta buna de a petece un timp limitat la o fin alaturi de o fata cu adevarat sexy. Nu stiu cit mai  sta in Pl, dar cit sta o voi mai vizita cu siguranta. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...