Emma69X Reputație: 2339 Postat Septembrie 30, 2023 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Septembrie 30, 2023 Ioi am avut un client vai și acum sunt uda. Stati să vă povestesc. Stati să beau un pahar cu apa. Gata am băut. Deci .. cum a intrat în casa nu aveam nici un chef că na, va zice Emma, de focul banilor mai primim și fără chef.... Și îmi zice. - Buna Emma, mulțumesc că m-ai primit, poftim 100 lei extra că mi-ai deschis ușa. Am luat banii și stati să mai beau niste apa. Gata am băut. Așa, am luat banii și întru in camera cu el ..îmi dă banii pe o oră și îi zic sa se duca să se spele că așa e normal și frumos ... Se duce al meu și se spală, după iese și îmi mai da 100 lei - Poftim Emma, încă 100LEI extra fiindcă ți-am folosit trei sferturi de șampon și am udat toată baia In gândul meu zic buun, un băiat de treabă, 400 cu 100 la intrare cu 100 acum 600. Merge, strâng de iPhone 15 pro max așa că....să fie primiți. Se pune în pat cu mine, mă întreabă dacă fac CIM ii zic că nu că vomit după incerca sa afle dc vomit că el e gastroenterolog dala și poate sa investigheze. Stau eu și mă gândesc, bine dracu că am venit la Regina Maria la control de rutina... Trece ora nu fac nici nimic, sunt pe plus 🤣. Stati să mai beau niste apa. Gata am băut. Și incepe el acolo sa îmi explice despre gastrologie mie îmi suna telefonul într-una am pierdut 12 clienți .. vorbim noi de stomac...el era dezbrăcat... Am dat drumul la AC poate ii e frig se simte și pleacă. Nimic bai omule .. ne curgeau la amândoi mucii dar el nu pleca, era acolo înfipt cu endoscopii cu nu știu ce. Închid ACul că deja eram paralizata pe stânga și se oprește el din teorema lui Pitagora și stomacuri și ulcere că vrea servicii. Eeeee na belea Emmo, tre' să sugi pl acum cu muci la nas. Ce facem Alexandre, uite stam, parca deodată devenise interesanta gastrologia aia...se simte el la un moment dat și îmi mai da 100LEI extra pentru oral neprotejat că na' probleme cu stomacul e grav o dam in altele. Pun un pic mana pe organul lui nici nu mă mișc de 2 ori că DN. Doctor era mov la fata. Mă panicasem ziceam gata, schimbam secția de la gastro ne mutam la cardiologie face infarct clientul. Baby baby, ești ok, el era panicat tot că a terminat ca Husein Bolt in 2 secunde, am mai dat drumul puțin la AC și a plecat. Eu zic că astfel de clienți sunt foarte mișto. Din 700 lei am rămas cu 690 că mi am luat o folie de paracetamol. Recenzia este un pamflet. Nu vedem noi așa ceva. Maxim plătește o oră și sta 3 :)) Pot adaugă faptul că există câteva elemente care s-au mai întâmplat și în realitate dar nu extra-urile....🤣 Romanii cu datul banilor e mai nasol 1 1 19
Membru Premium aibelito Reputație: 3896 Postat Septembrie 30, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Septembrie 30, 2023 Acum 2 minute, Emma69X a spus: Recenzia este un pamflet. Nu vedem noi așa ceva. Maxim plătește o oră și sta 3 :)) Mai ia o gura de apa... 18 bucilescelmaifaincur
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 30, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Septembrie 30, 2023 Acum 6 minute, Emma69X a spus: Ioi am avut un client vai și acum sunt uda. Stati să vă povestesc. Stati să beau un pahar cu apa. Gata am băut. Deci .. cum a intrat în casa nu aveam nici un chef că na, va zice Emma, de focul banilor mai primim și fără chef.... Și îmi zice. - Buna Emma, mulțumesc că m-ai primit, poftim 100 lei extra că mi-ai deschis ușa. Am luat banii și stati să mai beau niste apa. Gata am băut. Așa, am luat banii și întru in camera cu el ..îmi dă banii pe o oră și îi zic sa se duca să se spele că așa e normal și frumos ... Se duce al meu și se spală, după iese și îmi mai da 100 lei - Poftim Emma, încă 100LEI extra fiindcă ți-am folosit trei sferturi de șampon și am udat toată baia In gândul meu zic buun, un băiat de treabă, 400 cu 100 la intrare cu 100 acum 600. Merge, strâng de iPhone 15 pro max așa că....să fie primiți. Se pune în pat cu mine, mă întreabă dacă fac CIM ii zic că nu că vomit după incerca sa afle dc vomit că el e gastroenterolog dala și poate sa investigheze. Stau eu și mă gândesc, bine dracu că am venit la Regina Maria la control de rutina... Trece ora nu fac nici nimic, sunt pe plus 🤣. Stati să mai beau niste apa. Gata am băut. Și incepe el acolo sa îmi explice despre gastrologie mie îmi suna telefonul într-una am pierdut 12 clienți .. vorbim noi de stomac...el era dezbrăcat... Am dat drumul la AC poate ii e frig se simte și pleacă. Nimic bai omule .. ne curgeau la amândoi mucii dar el nu pleca, era acolo înfipt cu endoscopii cu nu știu ce. Închid ACul că deja eram paralizata pe stânga și se oprește el din teorema lui Pitagora și stomacuri și ulcere că vrea servicii. Eeeee na belea Emmo, tre' să sugi pl acum cu muci la nas. Ce facem Alexandre, uite stam, parca deodată devenise interesanta gastrologia aia...se simte el la un moment dat și îmi mai da 100LEI extra pentru oral neprotejat că na' probleme cu stomacul e grav o dam in altele. Pun un pic mana pe organul lui nici nu mă mișc de 2 ori că DN. Doctor era mov la fata. Mă panicasem ziceam gata, schimbam secția de la gastro ne mutam la cardiologie face infarct clientul. Baby baby, ești ok, el era panicat tot că a terminat ca Husein Bolt in 2 secunde, am mai dat drumul puțin la AC și a plecat. Eu zic că astfel de clienți sunt foarte mișto. Din 700 lei am rămas cu 690 că mi am luat o folie de paracetamol. Recenzia este un pamflet. Nu vedem noi așa ceva. Maxim plătește o oră și sta 3 :)) Ești pe alcaline? 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2799 Postat Septembrie 30, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Septembrie 30, 2023 Acum 28 minute, Emma69X a spus: Ioi am avut un client vai și acum sunt uda. ... Ești nebuna total ... total de nebuna!!! 🤣🤣🤣 1
Emma69X Reputație: 2339 Postat Septembrie 30, 2023 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 30, 2023 1 minute ago, Mocureloaded said: Ești nebuna total ... total de nebuna!!! ;)))) Buna Mocule. Sunt bine mersi tu cf? 🤣
Membru Premium Criticul Reputație: 5167 Postat Septembrie 30, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Septembrie 30, 2023 Acum 2 minute, Mocureloaded a spus: Ești nebuna total ... total de nebuna!!! O va depăși pe Inesuka, are potențial... 1 2 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Emma69X Reputație: 2339 Postat Septembrie 30, 2023 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 30, 2023 Just now, Criticul said: O va depăși pe Inesuka, are potențial... Ce uleiuri esențiale folosești pentru regenerarea țesuturilor anale ? 4
Membru Premium Criticul Reputație: 5167 Postat Septembrie 30, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Septembrie 30, 2023 Se pare că Emma are hemoroizi, oare are și prostată? Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Emma69X Reputație: 2339 Postat Septembrie 30, 2023 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 30, 2023 Just now, Criticul said: Se pare că Emma are hemoroizi, oare are și prostată? Am CAS ul platit. 1
Membru Premium Criticul Reputație: 5167 Postat Septembrie 30, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Septembrie 30, 2023 Adică contribui la pensie, asta e bine. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Emma69X Reputație: 2339 Postat Septembrie 30, 2023 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 30, 2023 4 minutes ago, Criticul said: Adică contribui la pensie, asta e bine. Nu înțeleg ce tot cauti atâta băgare de seamă cu mine. Te oftici că am aflat că te futi in cur ? Am făcut această postare pentru amuzament. Este o postare cu câteva elemente reale și câteva inventate. 4
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 30, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Septembrie 30, 2023 Acum 11 minute, Emma69X a spus: Am CAS ul platit. Puișor, nu te mai stresa cu pensia. Ai impresia că o apuci?
Emma69X Reputație: 2339 Postat Septembrie 30, 2023 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 30, 2023 Just now, CIMCOF said: Puișor, nu te mai stresa cu pensia. Ai impresia că o apuci? Daca nu mă apuc de CIM sa iau vreo boala sigur apuc și pensia. 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2799 Postat Septembrie 30, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Septembrie 30, 2023 Acum 16 minute, Emma69X a spus: ;)))) Buna Mocule. Sunt bine mersi tu cf? 🤣 Eu ... eu iubesc fetele "nebune" ... asa cum ești tu! P.S.: e de bine ... crede-ma!
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 30, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Septembrie 30, 2023 Acum 1 minut, Emma69X a spus: Daca nu mă apuc de CIM sa iau vreo boala sigur apuc și pensia. Dacă... 1
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 30, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Septembrie 30, 2023 Acum 9 minute, Emma69X a spus: Daca nu mă apuc de CIM sa iau vreo boala sigur apuc și pensia. Puișor, este o vorbă. Dacă baba avea un coi, făcea război... Chiar așa? 1
Emma69X Reputație: 2339 Postat Septembrie 30, 2023 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 30, 2023 4 minutes ago, CIMCOF said: Puișor, este o vorbă. Dacă baba avea un coi, făcea război... Chiar așa? Mai era o vorbă. Încercarea moarte n-are a ? Daca îți acceptam oferta eram fata buna nu? Hai ieși. 1
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 30, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Septembrie 30, 2023 Uite cum facem. Bag din start 200 în cutia de scrisori. E sigură? Apoi, vedem noi ce mai facem. Ok? 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2799 Postat Septembrie 30, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Septembrie 30, 2023 Acum 4 minute, CIMCOF a spus: Uite cum facem. Bag din start 200 în cutia de scrisori. E sigură? Apoi, vedem noi ce mai facem. Ok? Nene, Mai bine cere-i, direct, fără ocolișuri, IBAN-ul! 🤣
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 30, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Septembrie 30, 2023 Acum 2 minute, Mocureloaded a spus: Nene, Mai bine cere-i, direct, fără ocolișuri, IBAN-ul! 🤣 Ești naiv...
CIMCOF Reputație: 1937 Postat Septembrie 30, 2023 Oras:Floreasca Oras:Floreasca Postat Septembrie 30, 2023 Acum 14 minute, Emma69X a spus: Mai era o vorbă. Încercarea moarte n-are a ? Daca îți acceptam oferta eram fata buna nu? Hai ieși. N-am făcut nicio ofertă. Am întrebat doar. Te faci de căcat!
71laciport Reputație: 4175 Postat Septembrie 30, 2023 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Septembrie 30, 2023 1 hour ago, Emma69X said: Ioi am avut un client vai și acum sunt uda. Stati să vă povestesc. Stati să beau un pahar cu apa. Gata am băut. Deci .. cum a intrat în casa nu aveam nici un chef că na, va zice Emma, de focul banilor mai primim și fără chef.... Și îmi zice. - Buna Emma, mulțumesc că m-ai primit, poftim 100 lei extra că mi-ai deschis ușa. Am luat banii și stati să mai beau niste apa. Gata am băut. Așa, am luat banii și întru in camera cu el ..îmi dă banii pe o oră și îi zic sa se duca să se spele că așa e normal și frumos ... Se duce al meu și se spală, după iese și îmi mai da 100 lei - Poftim Emma, încă 100LEI extra fiindcă ți-am folosit trei sferturi de șampon și am udat toată baia In gândul meu zic buun, un băiat de treabă, 400 cu 100 la intrare cu 100 acum 600. Merge, strâng de iPhone 15 pro max așa că....să fie primiți. Se pune în pat cu mine, mă întreabă dacă fac CIM ii zic că nu că vomit după incerca sa afle dc vomit că el e gastroenterolog dala și poate sa investigheze. Stau eu și mă gândesc, bine dracu că am venit la Regina Maria la control de rutina... Trece ora nu fac nici nimic, sunt pe plus 🤣. Stati să mai beau niste apa. Gata am băut. Și incepe el acolo sa îmi explice despre gastrologie mie îmi suna telefonul într-una am pierdut 12 clienți .. vorbim noi de stomac...el era dezbrăcat... Am dat drumul la AC poate ii e frig se simte și pleacă. Nimic bai omule .. ne curgeau la amândoi mucii dar el nu pleca, era acolo înfipt cu endoscopii cu nu știu ce. Închid ACul că deja eram paralizata pe stânga și se oprește el din teorema lui Pitagora și stomacuri și ulcere că vrea servicii. Eeeee na belea Emmo, tre' să sugi pl acum cu muci la nas. Ce facem Alexandre, uite stam, parca deodată devenise interesanta gastrologia aia...se simte el la un moment dat și îmi mai da 100LEI extra pentru oral neprotejat că na' probleme cu stomacul e grav o dam in altele. Pun un pic mana pe organul lui nici nu mă mișc de 2 ori că DN. Doctor era mov la fata. Mă panicasem ziceam gata, schimbam secția de la gastro ne mutam la cardiologie face infarct clientul. Baby baby, ești ok, el era panicat tot că a terminat ca Husein Bolt in 2 secunde, am mai dat drumul puțin la AC și a plecat. Eu zic că astfel de clienți sunt foarte mișto. Din 700 lei am rămas cu 690 că mi am luat o folie de paracetamol. Recenzia este un pamflet. Nu vedem noi așa ceva. Maxim plătește o oră și sta 3 :)) Pot adaugă faptul că există câteva elemente care s-au mai întâmplat și în realitate dar nu extra-urile....🤣 Romanii cu datul banilor e mai nasol Concluzia mea, si nu s filozof si nici gineecolog, char dac mai arunc cate un ochi la cate o pasarica, Bei prea multa apa, poate d asta este numai un pamflet...ai gasit partenera de cutreierat prin tara ? Daca intalnesti "clientul " din visele erotice sa ne povestesti cum te ai "udat" toata. Ask not what your country can do for you-ask what you can do for your country...sau nu te intreba ce poate face un barbat pentru tine, intreaba ce poti face tu pentru un barbat..adaptare a introducerii discursului lui J F Kennedy 1 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2799 Postat Septembrie 30, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Septembrie 30, 2023 Acum 26 minute, CIMCOF a spus: Ești naiv... Asta-i de bine ... sau e de rău? 🤣🤣🤣
Emma69X Reputație: 2339 Postat Septembrie 30, 2023 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Septembrie 30, 2023 Ia uite cat de creativi sunteți. Deh' dabea a trecut 25 și ați luat salariile. 🤣 2
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2799 Postat Septembrie 30, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Postat Septembrie 30, 2023 Acum 14 minute, Emma69X a spus: ... dabea ... ??? P.S.: se poate traducere? ... te rog!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum