Sari la conținut

Fetish Boom Party Brasov

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu/Brasov
Postat

Va salut, merge cineva? Va avea loc la brasov. O sa fie ceva dominatoare. Lexy noir, goddess samariel, mistress andreea, mistress amanda, goddess tina plus altele. Suna interesant. Sunteti interesati? O sa fie locuri pentru supusi contra cost. Eu unul as merge 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 19 minute, Vladimir.07 a spus:

Va salut, merge cineva? Va avea loc la brasov. O sa fie ceva dominatoare. Lexy noir, goddess samariel, mistress andreea, mistress amanda, goddess tina plus altele. Suna interesant. Sunteti interesati? O sa fie locuri pentru supusi contra cost. Eu unul as merge 

Salut,cat e taxa de participare?

• Oras:Dark Side
  • Oras:Dark Side
Postat
Acum 7 ore, Vladimir.07 a spus:

Sa mergem unde ?

Postat
Acum 7 ore, stefu77 a spus:

Salut,cat e taxa de participare?

https://extasy.ro/petrecere/fetish-boom-brasov De aici se pot achizitiona bilete. Se cauta supusi. Locatia este pusa in link. Eu zic ca pretul este unul bomba tinand cont ca vor fi multe dominatoare si bautura este inclusa in pret. Pentru alte informatii puteti suna pe proprietara evenimentului la acest nr. 0758836919 

• Oras:București
Postat
Acum 6 ore, Vladimir.07 a spus:

https://extasy.ro/petrecere/fetish-boom-brasov De aici se pot achizitiona bilete. Se cauta supusi. Locatia este pusa in link. Eu zic ca pretul este unul bomba tinand cont ca vor fi multe dominatoare si bautura este inclusa in pret. Pentru alte informatii puteti suna pe proprietara evenimentului la acest nr. 0758836919 

Tind să cred că în România este lipsă de Masteri....numai femei!

Postat
Acum 13 ore, parpalete a spus:

Tind să cred că în România este lipsă de Masteri....numai femei!

O sa fie si cativa masteri daca esti interesat. Vor fi de toate. Deci aveti incredere nu e fake

Postat
Acum 2 ore, Vladimir.07 a spus:

O sa fie si cativa masteri daca esti interesat. Vor fi de toate. Deci aveti incredere nu e fake

Nu po merge la ghici...dacă aș ști ce masteri sunt acolo, eventual ceva poze cu ei poate...pe stăpânele de mai sus le știu,  sunt top!!

• Oras:Brasov
Postat

Deci avem ceva update?

Cum a fost la party?

Cand onsa fie urmatorul?

Nu am fost pe faza pe forum si nu am stiut ca se face party ca as fi mers si eu 😅

Postat
La 23.10.2023 la 16:52, schweppes123 a spus:

@Vladimir.07 trebuie sa ne zica. El a deschis topicul

Eu nu am putut ajunge. Gasiti pe twiter poze si filmari. Trebuia sa fi mers daca ati fost curiosi 

• Haha 1

Postat

Am cautat si eu si tot ce am gasit a fost pagina de twitter a evenimentului - https://twitter.com/FetishBoom9

Ce mi s-a parut ciudat este ca nu sunt multe comment-uri la postari, si la postarile la care sunt comment-uri, nu au fost raspunse de nimeni...

Chiar sunt curios cum a fost. Am sa fiu pe faza pentru event-uri viitoare.

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...