Vladimir.07 Reputație: 13 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Sibiu/Brasov Oras:Sibiu/Brasov Postat Octombrie 5, 2023 Va salut, merge cineva? Va avea loc la brasov. O sa fie ceva dominatoare. Lexy noir, goddess samariel, mistress andreea, mistress amanda, goddess tina plus altele. Suna interesant. Sunteti interesati? O sa fie locuri pentru supusi contra cost. Eu unul as merge
stefu77 Reputație: 17 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 5, 2023 Acum 19 minute, Vladimir.07 a spus: Va salut, merge cineva? Va avea loc la brasov. O sa fie ceva dominatoare. Lexy noir, goddess samariel, mistress andreea, mistress amanda, goddess tina plus altele. Suna interesant. Sunteti interesati? O sa fie locuri pentru supusi contra cost. Eu unul as merge Salut,cat e taxa de participare?
catalin2015 Reputație: 1717 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Octombrie 5, 2023 Acum 7 ore, Vladimir.07 a spus: Va salut, merge cineva? Va avea loc la brasov. O sa fie ceva dominatoare. Lexy noir, goddess samariel, mistress andreea, mistress amanda, goddess tina plus altele. Suna interesant. Sunteti interesati? O sa fie locuri pentru supusi contra cost. Eu unul as merge Sa mergem unde ?
Vladimir.07 Reputație: 13 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Sibiu/Brasov Oras:Sibiu/Brasov Autor Postat Octombrie 5, 2023 Acum 7 ore, stefu77 a spus: Salut,cat e taxa de participare? https://extasy.ro/petrecere/fetish-boom-brasov De aici se pot achizitiona bilete. Se cauta supusi. Locatia este pusa in link. Eu zic ca pretul este unul bomba tinand cont ca vor fi multe dominatoare si bautura este inclusa in pret. Pentru alte informatii puteti suna pe proprietara evenimentului la acest nr. 0758836919
parpalete Reputație: 58 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 5, 2023 Acum 6 ore, Vladimir.07 a spus: https://extasy.ro/petrecere/fetish-boom-brasov De aici se pot achizitiona bilete. Se cauta supusi. Locatia este pusa in link. Eu zic ca pretul este unul bomba tinand cont ca vor fi multe dominatoare si bautura este inclusa in pret. Pentru alte informatii puteti suna pe proprietara evenimentului la acest nr. 0758836919 Tind să cred că în România este lipsă de Masteri....numai femei!
Vladimir.07 Reputație: 13 Postat Octombrie 6, 2023 Oras:Sibiu/Brasov Oras:Sibiu/Brasov Autor Postat Octombrie 6, 2023 Acum 13 ore, parpalete a spus: Tind să cred că în România este lipsă de Masteri....numai femei! O sa fie si cativa masteri daca esti interesat. Vor fi de toate. Deci aveti incredere nu e fake
parpalete Reputație: 58 Postat Octombrie 6, 2023 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 6, 2023 Acum 2 ore, Vladimir.07 a spus: O sa fie si cativa masteri daca esti interesat. Vor fi de toate. Deci aveti incredere nu e fake Nu po merge la ghici...dacă aș ști ce masteri sunt acolo, eventual ceva poze cu ei poate...pe stăpânele de mai sus le știu, sunt top!!
dorinex Reputație: 22 Postat Octombrie 22, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 22, 2023 Haideti cu opinii dupa. Aseara a fost. 1
schweppes123 Reputație: 964 Postat Octombrie 23, 2023 Postat Octombrie 23, 2023 La 22.10.2023 la 10:29, dorinex a spus: Haideti cu opinii dupa. Aseara a fost. @Vladimir.07 trebuie sa ne zica. El a deschis topicul
tavy19 Reputație: 11 Postat Octombrie 26, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 26, 2023 Deci avem ceva update? Cum a fost la party? Cand onsa fie urmatorul? Nu am fost pe faza pe forum si nu am stiut ca se face party ca as fi mers si eu 😅
Vladimir.07 Reputație: 13 Postat Octombrie 26, 2023 Oras:Sibiu/Brasov Oras:Sibiu/Brasov Autor Postat Octombrie 26, 2023 La 23.10.2023 la 16:52, schweppes123 a spus: @Vladimir.07 trebuie sa ne zica. El a deschis topicul Eu nu am putut ajunge. Gasiti pe twiter poze si filmari. Trebuia sa fi mers daca ati fost curiosi 1
dorinex Reputație: 22 Postat Octombrie 26, 2023 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 26, 2023 Unde pe tweeter? pe ce id cont etc?
tavy19 Reputație: 11 Postat Octombrie 26, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 26, 2023 Am cautat si eu si tot ce am gasit a fost pagina de twitter a evenimentului - https://twitter.com/FetishBoom9 Ce mi s-a parut ciudat este ca nu sunt multe comment-uri la postari, si la postarile la care sunt comment-uri, nu au fost raspunse de nimeni... Chiar sunt curios cum a fost. Am sa fiu pe faza pentru event-uri viitoare. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum