ridesering Reputație: 6 Postat Octombrie 5, 2023 Postat Octombrie 5, 2023 https://www.anuntul.ro/anunt-noua-pe-site-x7kdyQ#je6WBM Blonda matura sexy si pasionala te astept intr-un cadru intim pt a te relaxa si a petrece clipe de vis alaturi de mine, intimitate si discretie maxima
bugsy09 Reputație: 224 Postat Octombrie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2023 Salut! Am sunat azi 100/200 oral, normal. Zicea ca face si finalizare orala inclusa in pret. La telefon a vorbit frumos. Locatia nu imi mai aduc aminte exact dar cred ca a spus undeva intre pasajul Marasesti si Nerva Traian. 1
MilfHunter_ Reputație: 3 Postat Octombrie 25, 2023 Postat Octombrie 25, 2023 Incerc sa imi fac curaj si sa merg la titulara topicului, a fost cineva ?
nxxd Reputație: 75 Postat Octombrie 25, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2023 Acum 51 minute, MilfHunter_ a spus: Incerc sa imi fac curaj si sa merg la titulara topicului, a fost cineva ? Salut , mai are un topic deschis pe al numar de tel. (are mai multe numere) . Nu sunt referinte prea bune acolo .
gipo238 Reputație: 60 Postat Noiembrie 13, 2023 Postat Noiembrie 13, 2023 Salutare tuturor, adresa e pe Nerva si in locatie mai e o tipa cu vreo 10 ani peste titulara topicului, care face si anal. Asa-zisa matura de aici are ca la 35-37 de primaveri (deci nu-i vreo matura aproape de pensie), pozele sunt reale, curul si tatele din poze sunt ale ei, tipa e blonda, tunsa scurt si are un corp fix pe gustul meu (de aia m-am si dus in inspectie aprofundata... flerul meu nu m-a inselat, ca pozele sunt reale). A facut dus in fata mea, din proprie initiativa, si s-a confirmat ulterior ca era.... adecvata pentru activitatile desfasurate :-) . In plus, curat in casa si baie. Bila alba. Am vrut s-o fut si exact asta am facut. Adevarat, cu pofta si voie buna impartasita. Ea a comis un oral misto, umed si suficient de adanc, apoi a intors monumentul (curul) spre mine si da-i neneee... Apoi ea pe spate si finalul clasic glorios in balon. Bonusul pentru mine e ca as spune ca i-a placut si ei ce i s-a intamplat... Da' dracu' stie cu fake-urile astea, din ziua de azi ... Una peste alta, o descoperire interesanta. Fara a fi babane, are acele forme misto de femeie care fac placere ochiului, palmelor si pulii... Unii ar putea sa spuna ca e mare, dar ... eu nu sunt de acord. E ce trebuie. Deci: pret ok, curata prestatie corecta si cu ceva traire, pentru mine ramane la capitolul "asa da". 2 1
aurel004 Reputație: 38 Postat Noiembrie 13, 2023 Oras:Urziceni Disponibila Oras:Urziceni Disponibila Postat Noiembrie 13, 2023 Acum 2 ore, gipo238 a spus: Salutare tuturor, adresa e pe Nerva si in locatie mai e o tipa cu vreo 10 ani peste titulara topicului, care face si anal. Asa-zisa matura de aici are ca la 35-37 de primaveri (deci nu-i vreo matura aproape de pensie), pozele sunt reale, curul si tatele din poze sunt ale ei, tipa e blonda, tunsa scurt si are un corp fix pe gustul meu (de aia m-am si dus in inspectie aprofundata... flerul meu nu m-a inselat, ca pozele sunt reale). A facut dus in fata mea, din proprie initiativa, si s-a confirmat ulterior ca era.... adecvata pentru activitatile desfasurate 🙂 . In plus, curat in casa si baie. Bila alba. Am vrut s-o fut si exact asta am facut. Adevarat, cu pofta si voie buna impartasita. Ea a comis un oral misto, umed si suficient de adanc, apoi a intors monumentul (curul) spre mine si da-i neneee... Apoi ea pe spate si finalul clasic glorios in balon. Bonusul pentru mine e ca as spune ca i-a placut si ei ce i s-a intamplat... Da' dracu' stie cu fake-urile astea, din ziua de azi ... Una peste alta, o descoperire interesanta. Fara a fi babane, are acele forme misto de femeie care fac placere ochiului, palmelor si pulii... Unii ar putea sa spuna ca e mare, dar ... eu nu sunt de acord. E ce trebuie. Deci: pret ok, curata prestatie corecta si cu ceva traire, pentru mine ramane la capitolul "asa da". Colegul ...cat a fost cadoul ? Ști cumva intra și amândouă ?
gipo238 Reputație: 60 Postat Noiembrie 14, 2023 Postat Noiembrie 14, 2023 100 a costat distractia, cat era in anunt. A meritat fiecare centima. Si recunosc ca am si fost mitocan si nu am lasat nimic in plus, caci la debut, cand am marcat banul, nu stiam cum va fi lucrarea... Iar sa-i las ceva bani la final, nu mi-a venit... Si da, interesant, intreband finut am inteles ca ar intra si amandoua. Amuzant e ca 3-4 zile dupa aia hopa!! - anunt cu amandoua!! Parca pe AT, iar in tilu, daca nu gresesc aparea "total".
aurel004 Reputație: 38 Postat Noiembrie 14, 2023 Oras:Urziceni Disponibila Oras:Urziceni Disponibila Postat Noiembrie 14, 2023 Acum 12 minute, gipo238 a spus: 100 a costat distractia, cat era in anunt. A meritat fiecare centima. Si recunosc ca am si fost mitocan si nu am lasat nimic in plus, caci la debut, cand am marcat banul, nu stiam cum va fi lucrarea... Iar sa-i las ceva bani la final, nu mi-a venit... Si da, interesant, intreband finut am inteles ca ar intra si amandoua. Amuzant e ca 3-4 zile dupa aia hopa!! - anunt cu amandoua!! Parca pe AT, iar in tilu, daca nu gresesc aparea "total". Mulțumesc pentru răspuns...merg sa marcheze și eu !!! 😁
valentin.ari Reputație: 160 Postat Noiembrie 20, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 20, 2023 Nu prea răspunde la telefon.
aurel004 Reputație: 38 Postat Noiembrie 20, 2023 Oras:Urziceni Disponibila Oras:Urziceni Disponibila Postat Noiembrie 20, 2023 1 oră în urmă, valentin.ari a spus: Nu prea răspunde la telefon. Cam deloc și eu am incercat de multe ori...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum