Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 18, 2023 Partajează Postat Noiembrie 18, 2023 Astăzi pot primi vizite in intervalul orar 17:00-22:00 iar apoi lipsesc câteva zile Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 20, 2023 Partajează Postat Noiembrie 20, 2023 Mâine revin Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Buna dimineața Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Sunt disponibilă pana in jurul ore 22;00 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2023 Partajează Postat Noiembrie 21, 2023 Am liber de la ora 17:30 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2023 Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Buna ziua domnilor. Incepand cu ora 12:30 se pot face programări pentru ziua jn curs Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2023 Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2023 Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 Buna dimineața. Sunt disponibilă incepand cu ora 11:00 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2023 Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2023 Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 Mai sunt disponibilă pana sâmbătă iar apoi lipsesc o saptamana cand ma întorc, o sa am o noua locație Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Buna ziua. Sunt disponibilă pana la ora 19:00 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 Mai am disponibilitate între 15:30-18:30 Link spre comentariu
eu.discret Reputație: 380 Postat Noiembrie 24, 2023 Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 On 11/10/2023 at 1:47 PM, miki2004 said: Bună Miki, dlor va salut! Am trecut și eu pe la fata. Locația este centrala, te îndruma repede. Poza corespunde, găsiți tate bune, cur bunicel... Mijlocelul este cam mare, fata este sa zic asa mai soliduța. Nu grasa! La corp ar fi buna rău dacă coapsele ar fi mai proeminente, sau mijlocelul mai mic. Este amabila, este curata = nu știu de ce are unele comentarii aiurea ref.la aceste aspecte. De aceea greu am decis s o ard. Da este de etnie, dar nu m a deranjat, chiar nu mi s a părut marcata de acest aspect. Este frumușică, dar cel mai important lucru este atitudinea proclient. Vedeți postările mele, sunt sincer. Am stat un numar: oral mediu, dar s a conformat la cerințe, sex între tate. Aici a fost bine, se juca cu P.intre tate, eu ii mai dădeam prin gura P., a fost bine. Am dat/bătut o sa zic asa și cu Pula pe gura. S a speriat dar nu a reacționat gresit Pus balon și sex o pozitie. Eu pe spate, fata ancorata bine, m a frecat scurt și am fin.. Aici m a făcut instant. Dau minus pentru ca nu vrea fin.orala. Am discutat aspectul, și trag speranțe ... Mergeți cu incredere la o finalizare = 150l. Daca ma va delecta și cu fin.orala sa știți ca este de luat o ora, pt.ca presimt ca se va dezlantui. Mulțumesc! Primește ma și cu fin.orala, te gândești, POZITIV? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2023 Partajează Postat Noiembrie 25, 2023 Acum 17 ore, eu.discret a spus: Bună Miki, dlor va salut! Am trecut și eu pe la fata. Locația este centrala, te îndruma repede. Poza corespunde, găsiți tate bune, cur bunicel... Mijlocelul este cam mare, fata este sa zic asa mai soliduța. Nu grasa! La corp ar fi buna rău dacă coapsele ar fi mai proeminente, sau mijlocelul mai mic. Este amabila, este curata = nu știu de ce are unele comentarii aiurea ref.la aceste aspecte. De aceea greu am decis s o ard. Da este de etnie, dar nu m a deranjat, chiar nu mi s a părut marcata de acest aspect. Este frumușică, dar cel mai important lucru este atitudinea proclient. Vedeți postările mele, sunt sincer. Am stat un numar: oral mediu, dar s a conformat la cerințe, sex între tate. Aici a fost bine, se juca cu P.intre tate, eu ii mai dădeam prin gura P., a fost bine. Am dat/bătut o sa zic asa și cu Pula pe gura. S a speriat dar nu a reacționat gresit Pus balon și sex o pozitie. Eu pe spate, fata ancorata bine, m a frecat scurt și am fin.. Aici m a făcut instant. Dau minus pentru ca nu vrea fin.orala. Am discutat aspectul, și trag speranțe ... Mergeți cu incredere la o finalizare = 150l. Daca ma va delecta și cu fin.orala sa știți ca este de luat o ora, pt.ca presimt ca se va dezlantui. Mulțumesc! Primește ma și cu fin.orala, te gândești, POZITIV? Multumesc pentru vizita și recenzie Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2023 Partajează Postat Noiembrie 25, 2023 Astăzi sunt disponibilă pana la ora 18:00 iar apoi lipsesc o săptămâna Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2023 Partajează Postat Noiembrie 25, 2023 Link spre comentariu
Saracu Reputație: 162 Postat Noiembrie 26, 2023 Oras:Pula mea Oras:Pula mea Partajează Postat Noiembrie 26, 2023 On 11/25/2023 at 11:40 AM, miki2004 said: Astăzi sunt disponibilă pana la ora 18:00 iar apoi lipsesc o săptămâna Iar pleci la Bv? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2023 Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Buna ziua domnilor De vineri revin in București iar programul o sa fie 10:00-20:00 Noua locatie se afla in apropierea camerei de comerț Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2023 Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Buna ziua și “ la mulți ani” romanilor de peste tot Astazi sunt disponibilă pana la ora 19:00 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2023 Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Mai am disponibilitate între 17:00-19:00 astăzi iar apoi revin mâine după ora 11:00 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2023 Partajează Postat Decembrie 2, 2023 Buna dimineața oameni frumoși . Dupa ora 10:00 sunt disponibilă pentru întâlniri. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2023 Partajează Postat Decembrie 2, 2023 Vă salut . Am fost la Miki ieri , deci scriu acum pentru cei interesați să afle despre experiența mea cu ea , care se gândesc dacă să o viziteze sau nu . În primul rând , scurt și la obiect , am stat 1 oră cu Miki și am fost satisfăcut de ea , din toate punctele de vedere . Multe recenzii false , în care se vorbește despre aspectul ei fizic . Au fost mai mulți , care au jignit felul în care arată . ? Eram în pat , venit de la duș și ea s-a dezbrăcat complet . Și am rămas blocat vreo 15 secunde . Pentru că are o artă de corp . Nu este slabă , nici grasă , nici fără forme . Sincer ? Fata asta este bombă ca aspect fizic . Poate că gusturile nu se discută , dar eu garantez că arată foarte bine , în niciun caz cum au spus unii clienți . S-a spus despre Miki că arată mult mai rău decât în poze . Greșit . Arată mai bine de atât. Aspectul numărul 2 . Atitudinea ei . Și aici s-au spus lucruri rele despre ea . În primul rând , regula de bază întotdeauna este , respectă dacă te aștepți să fii respectat . Miki a fost foarte implicată ieri , prezentă și atentă la mine , întrebându-mă dacă sunt okay de mai multe ori și comportându-se cu mine astfel încât să plec fericit . Mi-a oferit o energie frumoasă și îi mulțumesc foarte mult . Este puțin mai timidă / neîncrezătoare în unele situații , ea fiind începătoare , dar și voi , clienții , trebuie să o înțelegeți și să apreciați că își dă silința . A făcut o treabă bună și mi-a depășit așteptările . Despre acțiune , pot spune că în LOT se mișcă bine , în misionar am ejaculat , a dat contre , NU este genul care geme fals , foarte naturală , nu m-a grăbit deloc și m-am simțit respectat. Un mare PLUS , pentru faptul că eu i-am spus că am făcut duș acasă și ea m-a rugat totuși , dacă se poate să-mi dau un refresh. Mă bucur că mai sunt și femei care fac ceea ce spun , adică , pun accent pe igienă! Nu contează că m-am pregătit temeinic înainte să plec de acasă , apreciez și o felicit că pune mare preț pe acest aspect , care este cel mai important , pentru a evita situații neplăcute. Atât corpul ei , cât și igiena ei , sunt impecabile . 250 lei dați pentru 1 oră în compania ei . Mă bucur că am cunoscut-o . Atât. Mult succes! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 2, 2023 Partajează Postat Decembrie 2, 2023 Acum 2 ore, 1WARRIOR a spus: Vă salut . Am fost la Miki ieri , deci scriu acum pentru cei interesați să afle despre experiența mea cu ea , care se gândesc dacă să o viziteze sau nu . În primul rând , scurt și la obiect , am stat 1 oră cu Miki și am fost satisfăcut de ea , din toate punctele de vedere . Multe recenzii false , în care se vorbește despre aspectul ei fizic . Au fost mai mulți , care au jignit felul în care arată . ? Eram în pat , venit de la duș și ea s-a dezbrăcat complet . Și am rămas blocat vreo 15 secunde . Pentru că are o artă de corp . Nu este slabă , nici grasă , nici fără forme . Sincer ? Fata asta este bombă ca aspect fizic . Poate că gusturile nu se discută , dar eu garantez că arată foarte bine , în niciun caz cum au spus unii clienți . S-a spus despre Miki că arată mult mai rău decât în poze . Greșit . Arată mai bine de atât. Aspectul numărul 2 . Atitudinea ei . Și aici s-au spus lucruri rele despre ea . În primul rând , regula de bază întotdeauna este , respectă dacă te aștepți să fii respectat . Miki a fost foarte implicată ieri , prezentă și atentă la mine , întrebându-mă dacă sunt okay de mai multe ori și comportându-se cu mine astfel încât să plec fericit . Mi-a oferit o energie frumoasă și îi mulțumesc foarte mult . Este puțin mai timidă / neîncrezătoare în unele situații , ea fiind începătoare , dar și voi , clienții , trebuie să o înțelegeți și să apreciați că își dă silința . A făcut o treabă bună și mi-a depășit așteptările . Despre acțiune , pot spune că în LOT se mișcă bine , în misionar am ejaculat , a dat contre , NU este genul care geme fals , foarte naturală , nu m-a grăbit deloc și m-am simțit respectat. Un mare PLUS , pentru faptul că eu i-am spus că am făcut duș acasă și ea m-a rugat totuși , dacă se poate să-mi dau un refresh. Mă bucur că mai sunt și femei care fac ceea ce spun , adică , pun accent pe igienă! Nu contează că m-am pregătit temeinic înainte să plec de acasă , apreciez și o felicit că pune mare preț pe acest aspect , care este cel mai important , pentru a evita situații neplăcute. Atât corpul ei , cât și igiena ei , sunt impecabile . 250 lei dați pentru 1 oră în compania ei . Mă bucur că am cunoscut-o . Atât. Mult succes! Multumesc mult pentru vizita și pentru recenzie te mai aștept ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 3, 2023 Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Buna dimineața. Sunt disponibilă preț de câteva ore incepand cu 12;00 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Buna dimineața. Dupa ora 11:00 pot fi contactata pentru programări Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum