Sari la conținut

0726502681

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Slatina
  • Oras:Slatina
Postat
Acum 5 ore, Andrei_STF a spus:

Dar tu când ne dai detalii? Vad ca doar deschizi topice , în rest nimic

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 33 minute, amarui a spus:

Dar tu când ne dai detalii? Vad ca doar deschizi topice , în rest nimic

Nu am fost la foarte multe, sunt nou in chestia asta și nu prea ma pricep. Întreb pentru ca mi s a întâmplat ceva nașpa cu cineva și nu mai vreau sa trec prin chestia aia :)) 

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 51 minute, Andrei_STF a spus:

Nu am fost la foarte multe...

Si ai scris unde va experienta? Sau ramai parazit...

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Postat
Acum 50 minute, Andrei_STF a spus:

Nu am fost la foarte multe, sunt nou in chestia asta și nu prea ma pricep. Întreb pentru ca mi s a întâmplat ceva nașpa cu cineva și nu mai vreau sa trec prin chestia aia :)) 

Dacă ți sa întâmplat ceva nașpa,unde este povestea? Sa știm și noi,sau tu vrei sa ni se întâmple și noua? Aici trebuie spus toate aventurile,fie ca au fost reușite sau nereușite. Pentru asta este forumul,sa ne ajutam in ceea ce privește fetele pe care le vizitam!!

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 34 minute, Criticul a spus:

Si ai scris unde va experienta? Sau ramai parazit...

Mai ușor cu “ parazitul” , căci eu nu ti am zis tie nimic. Dacă te ai uita mai bine pe forum, ai vedea ca am postat și o recenzie.  

Vizitator
Postat
Acum 34 minute, iuliann20 a spus:

Dacă ți sa întâmplat ceva nașpa,unde este povestea? Sa știm și noi,sau tu vrei sa ni se întâmple și noua? Aici trebuie spus toate aventurile,fie ca au fost reușite sau nereușite. Pentru asta este forumul,sa ne ajutam in ceea ce privește fetele pe care le vizitam!!

Am spus in comentarii la cineva, fata cu peștii. Scuze, dar nu am timp sa scriu recenzii. Nu am timp mereu, iar cand postez, ma uit după nu știu cât timp. In Slatina, am fost de doua ori, in rest, in celelalte orașe, tocmai pentru ca nu se prea găsesc aici. Sunt mulți care nu scriu, v ați găsit fix pe mine sa ma luați in vizor :)))) ma scuzati ca v am deranjat si supărat, nu o sa mai postez, ca sa nu mi sariti iar in cap. 

• Oras:valcea
  • Oras:valcea
Postat
La 12.10.2023 la 9:49, Vizitator a spus:

La prima am fost, cealaltă e colega... Pozele nu sunt reale . Dar s-a comportat ok cu mine.. 150fin.. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.