Sari la conținut

Indisponibila

Emma69X

Postări Recomandate

• Telefon: 0761545425
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
2 hours ago, Antidot001 said:

Razi tu razi, dar nu e râsul tău. In fine fraților, eu nu recomand asa ceva. Servicii de proasta calitate. Aveți grija de voi ca de ea are Peștele grija. Asa e când te mulțumești cu puțin de la viața😘

Nici nu știi la ce apartament stau.... atât de incompetent ești ...... și ai și cont făcut astăzi 😂

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Emma69X a schimbat titlul în Indisponibila
  • Oras:București
  • Oras:București

Uita te doar la ce limbaj ai scumpo, se vede din atitudinea pe care o ai ce fel de persoana ești, nici nu mai trebuie sa spun eu nimic. Primești o recenzie negativă și începi sa iei la misto, tipic. Pana ma urma fetele cărora nu le a plăcut scoala se vedea de la o posta. Am cont făcut astăzi ca te am vizitat azi, l am făcut ca sa las pentru oameni recenzie sa nu treaca pe la tine pentru ca ești o mare teapa

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
4 minutes ago, Antidot001 said:

Uita te doar la ce limbaj ai scumpo, se vede din atitudinea pe care o ai ce fel de persoana ești, nici nu mai trebuie sa spun eu nimic. Primești o recenzie negativă și începi sa iei la misto, tipic. Pana ma urma fetele cărora nu le a plăcut scoala se vedea de la o posta. Am cont făcut astăzi ca te am vizitat azi, l am făcut ca sa las pentru oameni recenzie sa nu treaca pe la tine pentru ca ești o mare teapa

Mai băiatule. 😂😂😂 zi apartamentul aici că nu mă feresc de nimeni 😂  hahahahaah

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 898989898999
  • Oras:Ploiesti
  • Telefon: 898989898999
  • Oras:Ploiesti

HOPA HOPA AU AVUT FRUSTRATII INSOMNIE DIN CAUZA LA LIPSA DE FONDURI 😂😂😂 DORU SI ANTIDORU CE CUPLU FRUMOS NU MAI BINE FACETI SCHIMB DE TELEFOANE SI VA ÎNTÂLNIȚI SA VA SATISFACETI UNU PE ALTU 😂😂😂🤟🤟🤟

• Haha 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
4 hours ago, Evolution85 said:

HOPA HOPA AU AVUT FRUSTRATII INSOMNIE DIN CAUZA LA LIPSA DE FONDURI 😂😂😂 DORU SI ANTIDORU CE CUPLU FRUMOS NU MAI BINE FACETI SCHIMB DE TELEFOANE SI VA ÎNTÂLNIȚI SA VA SATISFACETI UNU PE ALTU 😂😂😂🤟🤟🤟

Eu chiar mă distrez cu ei. 😂🤣

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
  • Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata
Acum 16 ore, Antidot001 a spus:

... Pana ma urma fetele cărora nu le a plăcut scoala se vedea de la o posta...

#Antidoct001, ai participat vreodata la vreo postă de te dai asa cunoscător?  Apoi Emmei i.a plăcut f mult scoala (se vede ca "are toate literele") ...  problema e ca nu i.a placut ce ofera societatea  dupa ce termini niste scoli in (Ro) mai mult sau mai putin academice. 

Eu ii dau diploma cu coronița pt absolvirea Scolii Vieții  : sa scoti bani de la băieti cu biciul si cu sculele alea de cauciuc ... nu.i la indemâna oricui.

Eu cu Ema as iesi doar la baut cafea ...  si asta in public... in rest n.as risca 😃

Toate cele bune. 

• Haha 2
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Salutare  domnilor colegi de suferință..

vizitat personajul Emma69x,înalta, bine făcută, cur baban(J.LO) ,îi place vorba..

Are cam 1,70 înălțime

Are un dulau alb de buzunar...blând ca O mata ..PEPA parcă..am stat putin de vorbă apoi am trecut pe la dus,mi.a dat prosop uscat dar n.am găsit gel de duș sau apa de gura..

Era îmbrăcată în ceva sexi roșu..acțiunea..a început cu o.n. fără un mic preludiu ceva folosind si mana,iar in gură n.o lua decât jumătate..si fara prea multa udatura 

La n.p. a venit peste mine dar la fel n.o lua decât jumătate. Am continuat cu misionar si am terminat ..repede

După ce am terminat si prima si a doua oară a ieșit imediat parca se temea de ceva...URAT DIN PARTEA UNEI FEMEI 

Am mai stat de vorbă apoi am trecut la nr.2.L.a masat putin apoi a pus prezervativul pe el leșinat, l.a supt, l.a mai frecat cu mâna.. am luat.o pe la spate in genunchi cu capul în pernă, a stat bine dar se vaita ca e mare si o simte..

Note ..greu de dat dar la ce oferă, 400 ora e mult 

In concluzie bani pierduți..NU RECOMAND

N.am simțit mirosuri suspecte, n.am inspectat pupaza...La plecare era goală, deci urma să se spele 

I.am cerut un pahar cu apă ca mi.era sete.. 

• Like 2
  • Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
7 hours ago, bnl2020 said:

Salutare  domnilor colegi de suferință..

vizitat personajul Emma69x,înalta, bine făcută, cur baban(J.LO) ,îi place vorba..

Are cam 1,70 înălțime

Are un dulau alb de buzunar...blând ca O mata ..PEPA parcă..am stat putin de vorbă apoi am trecut pe la dus,mi.a dat prosop uscat dar n.am găsit gel de duș sau apa de gura..

Era îmbrăcată în ceva sexi roșu..acțiunea..a început cu o.n. fără un mic preludiu ceva folosind si mana,iar in gură n.o lua decât jumătate..si fara prea multa udatura 

La n.p. a venit peste mine dar la fel n.o lua decât jumătate. Am continuat cu misionar si am terminat ..repede

După ce am terminat si prima si a doua oară a ieșit imediat parca se temea de ceva...URAT DIN PARTEA UNEI FEMEI 

Am mai stat de vorbă apoi am trecut la nr.2.L.a masat putin apoi a pus prezervativul pe el leșinat, l.a supt, l.a mai frecat cu mâna.. am luat.o pe la spate in genunchi cu capul în pernă, a stat bine dar se vaita ca e mare si o simte..

Note ..greu de dat dar la ce oferă, 400 ora e mult 

In concluzie bani pierduți..NU RECOMAND

N.am simțit mirosuri suspecte, n.am inspectat pupaza...La plecare era goală, deci urma să se spele 

I.am cerut un pahar cu apă ca mi.era sete.. 

Mersi de recenzie. Banii nu i-ai pierdut. Sunt la mine 😂

• Haha 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde
Acum 50 minute, Emma69X a spus:

Mersi de recenzie. Banii nu i-ai pierdut. Sunt la mine 😂

Poate că și băieții exagerează,dar nici tu nu spui adevărul adevărat Emma.😆 Cu siguranță este undeva la mijloc,ca aproape întotdeauna.😀 Cât despre prețuri,sunt preturi apropiate de Madrid,dar serviciile nu știu și probabil nu voi afla niciodată deoarece modul de exprimare la adresa clienților lasă de dorit!!!

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
3 minutes ago, JaguarMystic said:

Poate că și băieții exagerează,dar nici tu nu spui adevărul adevărat Emma.😆 Cu siguranță este undeva la mijloc,ca aproape întotdeauna.😀 Cât despre prețuri,sunt preturi apropiate de Madrid,dar serviciile nu știu și probabil nu voi afla niciodată deoarece modul de exprimare la adresa clienților lasă de dorit!!!

Uuuhh Barcelona 😂😂😂😂😂😂

Vai 🤣🤣🤣🤣

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 18 minute, JaguarMystic a spus:

Exact la fel m-am gândit și eu, cu așa atitudine am zis pas. Acum fiecare e liber să aleagă, cu siguranță o sa aibe clienți, dar as fi curios câți se mai întorc din cei care au vizitat-o? Aerul de superioritate cred că nu își are rostul din poziția ei. Eu ii urez spor in toate și haideți băieți sa o lăsăm să lucreze că e o noua zi și trebuie să facă banii de chirie, bani de păcănele pentru iubi, și alte costuri adiacente 😂😂

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
1 minute ago, passatb6xxx said:

Exact la fel m-am gândit și eu, cu așa atitudine am zis pas. Acum fiecare e liber să aleagă, cu siguranță o sa aibe clienți, dar as fi curios câți se mai întorc din cei care au vizitat-o? Aerul de superioritate cred că nu își are rostul din poziția ei. Eu ii urez spor in toate și haideți băieți sa o lăsăm să lucreze că e o noua zi și trebuie să facă banii de chirie, bani de păcănele pentru iubi, și alte costuri adiacente 😂😂

Nuuu te rog.....haide, îți fac reducere....vinooo.....

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 13 minute, passatb6xxx a spus:

Cât o fi pus "iubi" aseară la pariuri pe România???😅😅😅

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-
1 oră în urmă, passatb6xxx a spus:

haideți băieți sa o lăsăm să lucreze că e o noua zi și trebuie să facă banii de chirie, bani de păcănele pentru iubi, și alte costuri adiacente 😂😂

Acum 53 minute, JaguarMystic a spus:

Cât o fi pus "iubi" aseară la pariuri pe România???😅😅😅

Răutăcisme... Important e faptul că iubi o iubește aproape necondiționat și vrea să facă o familie cu ea. Ea pare inteligentă, deci sigur nu ar întreține o lepră profitoare... 

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
45 minutes ago, gogaie1 said:

Răutăcisme... Important e faptul că iubi o iubește aproape necondiționat și vrea să facă o familie cu ea. Ea pare inteligentă, deci sigur nu ar întreține o lepră profitoare... 

Râdeți voi... dar tot voi va milogiți sa va dau instagramul, Nr personal, să ieșim la o cafea s.a.m.d 😂

Când vulpea nu ajunge la struguri....știți voi continuarea.

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 5 ore, Emma69X a spus:

Nuuu te rog.....haide, îți fac reducere....vinooo.....

Se pare că nu ai înțeles că problema nu e de la bani că ești scumpă sau ieftina, problema e de abordare, avem și noi niste standarde. Că îți cer unii insta și Facebook e strict treabă lor, eu nu as ieși cu tine in societate.... De ce nu are rost sa dezvoltam.

O zi frumoasa sa ai!

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
9 minutes ago, passatb6xxx said:

Se pare că nu ai înțeles că problema nu e de la bani că ești scumpă sau ieftina, problema e de abordare, avem și noi niste standarde. Că îți cer unii insta și Facebook e strict treabă lor, eu nu as ieși cu tine in societate.... De ce nu are rost sa dezvoltam.

O zi frumoasa sa ai!

Ca să ieși tu cu mine in societate trebuie sa ti lași genunchii amanet. Momentan tu ești un consumator care își pierde vremea prin comentarii iar eu produc bani. 

• Like 1
  • Haha 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
1 minute ago, dozadeamor said:

Ce atitudine de.....

Ia uite ce v-ați strans 10 poeți să mă atacați. Alo ? Altceva nu aveți de făcut ? Lașilor.

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 5 minute, Emma69X a spus:

Ia uite ce v-ați strans 10 poeți să mă atacați. Alo ? Altceva nu aveți de făcut ? Lașilor.

Ți-aș recomanda să mai citești unele topicuri,poate vezi și tu cum se relaționează cu clienții...că de înțeles nu ai înțelege nimic cu siguranță. Și chiar dacă ai înțelege,clienții serioși nu te vor ierta niciodată,deoarece sunt câteva fete care știu să trateze și să respecte clienții și sentimentul e reciproc,așa că au de unde alege. Ai grijă de tine și de "iubi" că are nevoie de credit pentru pariuri.😅

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

• Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
  • Telefon: 🤡 🤡
  • Oras:Republica Ploiesti
Acum 1 minut, Emma69X a spus:

😂😂😂😂😂 uuufffff. 

Brigada 100LEI reloaded.

Gruparea de elita de trolling si lupte online sucursala Prahova. :)

• Haha 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...