trumtram Reputație: 594 Postat Octombrie 17, 2023 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Octombrie 17, 2023 Bună ziua, am întrebat acum câțiva ani și o să întreb din nou, există vreun bar de striptease care funcționează în Sibiu?
mihai1996 Reputație: 76 Postat Octombrie 17, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Octombrie 17, 2023 Barul Anaconda din Cartierul Strand stiu ca mai merge 1
Membru Premium nightstar Reputație: 4866 Postat Octombrie 17, 2023 Disponibila Disponibila Membru Premium Postat Octombrie 17, 2023 Acum 30 minute, mihai1996 a spus: Barul Anaconda din Cartierul Strand stiu ca mai merge Nu știu "de astea" nu am mai fost de vreo 15 ani la striptease. Erau mai de mult: Peștera vikingilor, Blue Moon, Calibra, Dracula, Emanuel...
trumtram Reputație: 594 Postat Octombrie 17, 2023 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Autor Postat Octombrie 17, 2023 1 oră în urmă, mihai1996 a spus: I know the Anaconda bar in the Strand neighborhood is still working Multumesc, am fost la Sibiu in 2018 si nu mi-a raspuns nimeni aici, anul trecut la Craiova am gasit unul foarte bun, cu preturi foarte bune, sper sa gasesc si anul acesta in Sibiu
urban07 Reputație: 455 Postat Octombrie 17, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Octombrie 17, 2023 Pierzi timpul degeaba...mergi degeaba...ffff slab
trumtram Reputație: 594 Postat Octombrie 17, 2023 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Autor Postat Octombrie 17, 2023 Am citit recenzii proaste in ceea ce priveste preturile lui Blou moon, anul trecut in Muzzete Craiova 2 x Jameson dublu, sifon si o bere a fost mai putin de 130RON, ceea ce cred ca este un pret normal.
trumtram Reputație: 594 Postat Octombrie 17, 2023 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Autor Postat Octombrie 17, 2023 6 minutes ago, urban07 said: You're wasting your time...you're going for nothing...ffff weak Friend, I will be alone, but free only in the evening, anyway I will visit some ladies from here or Publi24, but I would also like to drink a glass looking at naked women, that's why I'm asking here, don't read some additions or search on google
trumtram Reputație: 594 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Autor Postat Decembrie 4, 2023 Timpul a trecut, dar am decis să dau câteva informații pentru alți străini ca mine care caută un loc unde să bea ceva cu femei goale. Am vizitat BlueMoon, e deschis, 2 fete si un animal in jur de 80-100 kg... Cele 2 fete sunt OK, una zvelta si inalta, alta svelta, nu asa de inalta, dar danseaza complet goala. Prețuri, ei bine la început am crezut relativ expecve, dar în a doua seară în alte locuri am înțeles că este inflația. Double Jameson si Soda 70ron, toate fetele si animalul vin cer sa-mi faca companie, pretul "cocktailului" lor este 100ron si 200ron, cu cel de 100ron, lapdance este inclus, habar nu am ce este inclus cu 200ron una, desi cea mica a promis, daca platesc coctailul de 200 de ron ma pune sfarsit, dar ca nu a spus cum, nu am platit. Una peste alta, am avut o seară frumoasă, exact ceea ce mi-am dorit. este google translate, așa că sunt posibile lucruri stupide în traducere. Pentru ceilalți străini, fata înaltă vorbește română și germană, cealaltă slabă română și engleză, animalul română și engleză 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum