Sari la conținut

striptease

trumtram

Postări Recomandate

• Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
Postat

Bună ziua, am întrebat acum câțiva ani și o să întreb din nou, există vreun bar de striptease care funcționează în Sibiu?

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 30 minute, mihai1996 a spus:

Barul Anaconda din Cartierul Strand stiu ca mai merge

Nu știu "de astea" nu am mai fost de vreo 15 ani la striptease. Erau mai de mult: Peștera vikingilor, Blue Moon, Calibra, Dracula, Emanuel...

Postat
1 oră în urmă, mihai1996 a spus:

I know the Anaconda bar in the Strand neighborhood is still working

Multumesc, am fost la Sibiu in 2018 si nu mi-a raspuns nimeni aici, anul trecut la Craiova am gasit unul foarte bun, cu preturi foarte bune, sper sa gasesc si anul acesta in Sibiu

Postat

Am citit recenzii proaste in ceea ce priveste preturile lui Blou moon, anul trecut in Muzzete Craiova 2 x Jameson dublu, sifon si o bere a fost mai putin de 130RON, ceea ce cred ca este un pret normal.

Postat
6 minutes ago, urban07 said:

You're wasting your time...you're going for nothing...ffff weak

Friend, I will be alone, but free only in the evening, anyway I will visit some ladies from here or Publi24, but I would also like to drink a glass looking at naked women, that's why I'm asking here, don't read some additions or search on google

Postat

Timpul a trecut, dar am decis să dau câteva informații pentru alți străini ca mine care caută un loc unde să bea ceva cu femei goale. Am vizitat BlueMoon, e deschis, 2 fete si un animal in jur de 80-100 kg... Cele 2 fete sunt OK, una zvelta si inalta, alta svelta, nu asa de inalta, dar danseaza complet goala. Prețuri, ei bine la început am crezut relativ expecve, dar în a doua seară în alte locuri am înțeles că este inflația. Double Jameson si Soda 70ron, toate fetele si animalul vin cer sa-mi faca companie, pretul "cocktailului" lor este 100ron si 200ron, cu cel de 100ron, lapdance este inclus, habar nu am ce este inclus cu 200ron una, desi cea mica a promis, daca platesc coctailul de 200 de ron ma pune sfarsit, dar ca nu a spus cum, nu am platit. Una peste alta, am avut o seară frumoasă, exact ceea ce mi-am dorit.

este google translate, așa că sunt posibile lucruri stupide în traducere. Pentru ceilalți străini, fata înaltă vorbește română și germană, cealaltă slabă română și engleză, animalul română și engleză

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...