Sari la conținut

Rafaela Jade Sugarbaby Constanta

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna ziua, am si eu o intrebare , poate cineva dintre voi ma poate lamuri si ajuta in acelasi timp.

Pe sugardaters.ro am gasit tipa cu numele de mai sus , am schimbat cateva mesaje pe acea platforma, iar apoi nu a mai fost online. Nu am apucat sa facem schimb de numere de telefon sau alta modalitate de contact...are cineva ceva informatii despre tipa?

Este reala in primul rand?

Multumesc!

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

:251x 

tu ce zici este reala?. 

:gossip cumva este prommovare mascata?.

• Like 3
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Este doar o simpla intrebare, fara nici o intentie de a ,,promova pe cineva!

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 5 ore, [email protected] a spus:

Este o imbarligatoare - vorbeste mullt si  are viata complicata si nu merita ceea ce cere .

Amice pe topicul nu sa mai scris din noiembrie 2023... chiar crezi că îi mai pasă cuiva?

• Membru Premium
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 5 minute, SenorMoney a spus:

Amice pe topicul nu sa mai scris din noiembrie 2023... chiar crezi că îi mai pasă cuiva?

Tu inca mai ești printre noi ? Indar , Liviu , etc ..a rămas ultimul cont ? 😂

• Oras:Everywhere
Postat

A fost candva activa, eu nu am mai vazut-o deloc activa in ultimele luni sau chiar un an aproape, de aia am zis ca nu mai e activa.

Postat

Nop, nu mai e activa de foarte mult timp. Are balta peste oricum ..

Postat
Acum 7 ore, masterofp a spus:

Nop, nu mai e activa de foarte mult timp. Are balta peste oricum ..

Tu ai reusit la momentul cand activa sa te vezi cu ea? 

Postat
La 15.07.2024 la 16:18, [email protected] a spus:

Este o imbarligatoare - vorbeste mullt si  are viata complicata si nu merita ceea ce cere .

Te salut, Sarbatori Fericite!

O intrebare, tu ai reusit sa te vezi cu ea? Din pozele de pe SD pare buna si parca m-as risca si eu o tura!

Postat
La 15.04.2025 la 16:22, Cornel17 a spus:

Tu ai reusit la momentul cand activa sa te vezi cu ea? 

Nu, pierdere de timp.

Postat

Am reușit într-un final să fac rost de numărul ei de telefon si am stabilit o întâlnire,nu prea cred ca refuza pe nimeni atâta timp cat isi primește banii!Este genul ala de pitzi care o găsești prin cluburi,dar cu atitudine ok.

1000 lei vrea ca si cadou pentru 2-3 ore,tipa chiar arata bine.Face si neprotejat daca vrei,poti sa termini in ea,in gura,nu are restricții!La anal e top,curul ala face toti banii si duce la futut fără probleme!

Deci ca si palmares merită marcată!

Postat
Acum 17 minute, Cornel17 a spus:

Am reușit într-un final să fac rost de numărul ei de telefon si am stabilit o întâlnire,nu prea cred ca refuza pe nimeni atâta timp cat isi primește banii!Este genul ala de pitzi care o găsești prin cluburi,dar cu atitudine ok.

1000 lei vrea ca si cadou pentru 2-3 ore,tipa chiar arata bine.Face si neprotejat daca vrei,poti sa termini in ea,in gura,nu are restricții!La anal e top,curul ala face toti banii si duce la futut fără probleme!

Pai lasa-ne si noua mai multe detalii, ce nr de tel are, cum luam legatura cu ea si asa mai departe. Daca tot ne-ai povestit ca ai fost la ea, ajuta-ne cu contactul la ea.

Postat
Acum 25 minute, Cornel17 a spus:

Cand te-ai vazut ultima data cu ea ? Ca din ce stiam nu mai e activa de muuult timp 

Reputație: 2473
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat
Acum 46 minute, Cornel17 a spus:

Ca să înțeleagă lumea mai bine nu prea refuză pe nimeni atâta timp cât își primește banii în avans pe Revolut??? 🤣🤣🤣

• Haha 1
  • Membru Premium
Reputație: 2308
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, Cornel17 a spus:

Dacă o face și neprotejat ....sa fie in bafta ei 😁 

• Like 1
  • Mersi 1
  • Membru Premium
Reputație: 2308
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, mihaita2020 a spus:

Pai lasa-ne si noua mai multe detalii, ce nr de tel are, cum luam legatura cu ea si asa mai departe. Daca tot ne-ai povestit ca ai fost la ea, ajuta-ne cu contactul la ea.

Vezi că face și fk Mihăiță 😁

Postat
Acum 13 ore, mihaita2020 a spus:

Nu am cum să fac asta frate,dacă voia sa fie publice detaliile ei cred că le făcea până acum.

Fa ca mine săpături și poate o găsești!

• Haha 2
Reputație: 1002
  • Oras:cta
  • Oras:cta
Postat
Acum 5 ore, Cornel17 a spus:

Nu am cum să fac asta frate,dacă voia sa fie publice detaliile ei cred că le făcea până acum.

Fa ca mine săpături și poate o găsești!

Pe săpături ești s3f bag de seama. Nu cumva tu ai săpat și pentru canalul Dunăre-Marea Neagră??

Postat
Acum 2 ore, s3f a spus:

Pe săpături ești s3f bag de seama. Nu cumva tu ai săpat și pentru canalul Dunăre-Marea Neagră??

Ai vorbit și tu sa te afli în treabă sau ai vrut să arăți cat ești de spiritual?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...