Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2023 Postat Octombrie 20, 2023 Buna ziua, am si eu o intrebare , poate cineva dintre voi ma poate lamuri si ajuta in acelasi timp. Pe sugardaters.ro am gasit tipa cu numele de mai sus , am schimbat cateva mesaje pe acea platforma, iar apoi nu a mai fost online. Nu am apucat sa facem schimb de numere de telefon sau alta modalitate de contact...are cineva ceva informatii despre tipa? Este reala in primul rand? Multumesc!
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Octombrie 20, 2023 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Octombrie 20, 2023 tu ce zici este reala?. cumva este prommovare mascata?. 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2023 Postat Octombrie 20, 2023 Este doar o simpla intrebare, fara nici o intentie de a ,,promova pe cineva!
masterofp Reputație: 75 Postat Noiembrie 6, 2023 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Noiembrie 6, 2023 Nu mai activeaza
Darkkkk Reputație: 215 Postat Noiembrie 11, 2023 Oras:World Oras:World Postat Noiembrie 11, 2023 Se poate uni cu asta
masterofp Reputație: 75 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Noiembrie 17, 2023 Nu are legatura titulara cu topicul ala. Topicul asta se poate sterge pentru ca nu mai e de actualitate @pisicuts 1
[email protected] Reputație: 40 Postat Iulie 15, 2024 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 15, 2024 Este o imbarligatoare - vorbeste mullt si are viata complicata si nu merita ceea ce cere .
SenorMoney Reputație: -12 Postat Iulie 15, 2024 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 15, 2024 Acum 5 ore, [email protected] a spus: Este o imbarligatoare - vorbeste mullt si are viata complicata si nu merita ceea ce cere . Amice pe topicul nu sa mai scris din noiembrie 2023... chiar crezi că îi mai pasă cuiva?
Membru Premium jerry84 Reputație: 2308 Postat Iulie 15, 2024 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Iulie 15, 2024 Acum 5 minute, SenorMoney a spus: Amice pe topicul nu sa mai scris din noiembrie 2023... chiar crezi că îi mai pasă cuiva? Tu inca mai ești printre noi ? Indar , Liviu , etc ..a rămas ultimul cont ? 😂
[email protected] Reputație: 40 Postat Iulie 23, 2024 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 23, 2024 Nu contest ca topicul este vechi dar tipa este extrem de activa pe sugardate, dat pentru care subiectul este de actualitate .
masterofp Reputație: 75 Postat Iulie 23, 2024 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iulie 23, 2024 A fost candva activa, eu nu am mai vazut-o deloc activa in ultimele luni sau chiar un an aproape, de aia am zis ca nu mai e activa.
Cornel17 Reputație: 3 Postat Aprilie 3 Postat Aprilie 3 Salutare confrati, pana la urma s-a vazut cineva cu tipa asta? Ceva detalii, informatii? 1
masterofp Reputație: 75 Postat Aprilie 15 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Aprilie 15 Nop, nu mai e activa de foarte mult timp. Are balta peste oricum ..
Cornel17 Reputație: 3 Postat Aprilie 15 Postat Aprilie 15 Acum 7 ore, masterofp a spus: Nop, nu mai e activa de foarte mult timp. Are balta peste oricum .. Tu ai reusit la momentul cand activa sa te vezi cu ea?
Cornel17 Reputație: 3 Postat Aprilie 18 Postat Aprilie 18 La 15.07.2024 la 16:18, [email protected] a spus: Este o imbarligatoare - vorbeste mullt si are viata complicata si nu merita ceea ce cere . Te salut, Sarbatori Fericite! O intrebare, tu ai reusit sa te vezi cu ea? Din pozele de pe SD pare buna si parca m-as risca si eu o tura!
masterofp Reputație: 75 Postat Aprilie 22 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Aprilie 22 La 15.04.2025 la 16:22, Cornel17 a spus: Tu ai reusit la momentul cand activa sa te vezi cu ea? Nu, pierdere de timp.
Cornel17 Reputație: 3 Postat Iunie 11 Postat Iunie 11 Am reușit într-un final să fac rost de numărul ei de telefon si am stabilit o întâlnire,nu prea cred ca refuza pe nimeni atâta timp cat isi primește banii!Este genul ala de pitzi care o găsești prin cluburi,dar cu atitudine ok. 1000 lei vrea ca si cadou pentru 2-3 ore,tipa chiar arata bine.Face si neprotejat daca vrei,poti sa termini in ea,in gura,nu are restricții!La anal e top,curul ala face toti banii si duce la futut fără probleme! Deci ca si palmares merită marcată!
mihaita2020 Reputație: 1128 Postat Iunie 11 Postat Iunie 11 Acum 17 minute, Cornel17 a spus: Am reușit într-un final să fac rost de numărul ei de telefon si am stabilit o întâlnire,nu prea cred ca refuza pe nimeni atâta timp cat isi primește banii!Este genul ala de pitzi care o găsești prin cluburi,dar cu atitudine ok. 1000 lei vrea ca si cadou pentru 2-3 ore,tipa chiar arata bine.Face si neprotejat daca vrei,poti sa termini in ea,in gura,nu are restricții!La anal e top,curul ala face toti banii si duce la futut fără probleme! Deci ca si palmares merită marcată! Pai lasa-ne si noua mai multe detalii, ce nr de tel are, cum luam legatura cu ea si asa mai departe. Daca tot ne-ai povestit ca ai fost la ea, ajuta-ne cu contactul la ea.
masterofp Reputație: 75 Postat Iunie 11 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Iunie 11 Acum 25 minute, Cornel17 a spus: Am reușit într-un final să fac rost de numărul ei de telefon si am stabilit o întâlnire,nu prea cred ca refuza pe nimeni atâta timp cat isi primește banii!Este genul ala de pitzi care o găsești prin cluburi,dar cu atitudine ok. 1000 lei vrea ca si cadou pentru 2-3 ore,tipa chiar arata bine.Face si neprotejat daca vrei,poti sa termini in ea,in gura,nu are restricții!La anal e top,curul ala face toti banii si duce la futut fără probleme! Deci ca si palmares merită marcată! Cand te-ai vazut ultima data cu ea ? Ca din ce stiam nu mai e activa de muuult timp
doncta Reputație: 2473 Postat Iunie 11 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Iunie 11 Acum 46 minute, Cornel17 a spus: Am reușit într-un final să fac rost de numărul ei de telefon si am stabilit o întâlnire,nu prea cred ca refuza pe nimeni atâta timp cat isi primește banii!Este genul ala de pitzi care o găsești prin cluburi,dar cu atitudine ok. 1000 lei vrea ca si cadou pentru 2-3 ore,tipa chiar arata bine.Face si neprotejat daca vrei,poti sa termini in ea,in gura,nu are restricții!La anal e top,curul ala face toti banii si duce la futut fără probleme! Deci ca si palmares merită marcată! Ca să înțeleagă lumea mai bine nu prea refuză pe nimeni atâta timp cât își primește banii în avans pe Revolut??? 🤣🤣🤣 1
Membru Premium jerry84 Reputație: 2308 Postat Iunie 11 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Iunie 11 1 oră în urmă, Cornel17 a spus: Am reușit într-un final să fac rost de numărul ei de telefon si am stabilit o întâlnire,nu prea cred ca refuza pe nimeni atâta timp cat isi primește banii!Este genul ala de pitzi care o găsești prin cluburi,dar cu atitudine ok. 1000 lei vrea ca si cadou pentru 2-3 ore,tipa chiar arata bine.Face si neprotejat daca vrei,poti sa termini in ea,in gura,nu are restricții!La anal e top,curul ala face toti banii si duce la futut fără probleme! Deci ca si palmares merită marcată! Dacă o face și neprotejat ....sa fie in bafta ei 😁 1 1
Membru Premium jerry84 Reputație: 2308 Postat Iunie 11 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Postat Iunie 11 1 oră în urmă, mihaita2020 a spus: Pai lasa-ne si noua mai multe detalii, ce nr de tel are, cum luam legatura cu ea si asa mai departe. Daca tot ne-ai povestit ca ai fost la ea, ajuta-ne cu contactul la ea. Vezi că face și fk Mihăiță 😁
Cornel17 Reputație: 3 Postat Iunie 12 Postat Iunie 12 Acum 13 ore, mihaita2020 a spus: Pai lasa-ne si noua mai multe detalii, ce nr de tel are, cum luam legatura cu ea si asa mai departe. Daca tot ne-ai povestit ca ai fost la ea, ajuta-ne cu contactul la ea. Nu am cum să fac asta frate,dacă voia sa fie publice detaliile ei cred că le făcea până acum. Fa ca mine săpături și poate o găsești! 2
s3f Reputație: 1002 Postat Iunie 12 Oras:cta Oras:cta Postat Iunie 12 Acum 5 ore, Cornel17 a spus: Nu am cum să fac asta frate,dacă voia sa fie publice detaliile ei cred că le făcea până acum. Fa ca mine săpături și poate o găsești! Pe săpături ești s3f bag de seama. Nu cumva tu ai săpat și pentru canalul Dunăre-Marea Neagră??
Cornel17 Reputație: 3 Postat Iunie 12 Postat Iunie 12 Acum 2 ore, s3f a spus: Pe săpături ești s3f bag de seama. Nu cumva tu ai săpat și pentru canalul Dunăre-Marea Neagră?? Ai vorbit și tu sa te afli în treabă sau ai vrut să arăți cat ești de spiritual?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum