Evolution85 Reputație: 50 Postat Octombrie 24, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Postat Octombrie 24, 2023 Acum 9 ore, doru.and a spus: Asa săraci cum suntem. Cred ca ne permitem 400 de lei sau cât vrei tu pentru o ora. Chiar și un paznic de la Mall ar putea sa îți umple gurița aia mare cu ceva carne asta trebuie sa înțelegi tu. EMMA69 SA VII LA PLOIESTI PE DATA DE 15 NOIEMBRIE DEOARECE PAZNICU DE LA MALL PE NUMELE LUI DORU AND CU PUNCT INCASEAZA SALARIU DE 2200 LEI NET SI BONURI DE MASA .. VREA SA ISI FACA DE CAP CU O FEMEIE 😂😂😂😂😂😂😂 ATATA CA DUPA CE ISI PLATESTE RATA LA SAMSUNG SI RESTANTA LA ÎNTREȚINERE RAMANE CU 300 LEI NU CU 400 CUM SE LAUDĂ BOSTANU 1 1 3
usermario Reputație: 40 Postat Octombrie 24, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 24, 2023 1 oră în urmă, Evolution85 a spus: EMMA69 SA VII LA PLOIESTI PE DATA DE 15 NOIEMBRIE DEOARECE PAZNICU DE LA MALL PE NUMELE LUI DORU AND CU PUNCT INCASEAZA SALARIU DE 2200 LEI NET SI BONURI DE MASA .. VREA SA ISI FACA DE CAP CU O FEMEIE 😂😂😂😂😂😂😂 ATATA CA DUPA CE ISI PLATESTE RATA LA SAMSUNG SI RESTANTA LA ÎNTREȚINERE RAMANE CU 300 LEI NU CU 400 CUM SE LAUDĂ BOSTANU Respect pentru toți paznicii de mall,respect pentru femeia de servici pe care nu o scot din sarumana,respect pentru filipineza care îmi face menajul...oameni normali,pe treabă lor,care au o viață chinuita. In schimb nu pot avea respect pentru specia asta infecta de cocalari care jignesc de situația financiară a unora ,de fizic...care se dau mari că a fost tacsu bișnițar ,veniți de la țară și au 2 tarabe cu cartofi și 3 lei ,6 lei in buzunar....și nu le mai ajunge nimeni la nas.Indiferent câți bani ai...trebuie sa ramai om....nici tiriac nu e atât de îngâmfat...când nu are bani își pilotează singur avionul(pentru cunoscători)....Frustrări multe...numai pe online o ai de 19...in realitate...căutători de atenție..singurul de pe sitecare scrie cu majuscule....nefericitule,neterminatule . Idiotule aștept dislik-ul...cu majuscule să îl dai..știi ce sunt alea?...mancameai eul poetic 4 2
Evolution85 Reputație: 50 Postat Octombrie 24, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Postat Octombrie 24, 2023 Acum 41 minute, usermario a spus: Respect pentru toți paznicii de mall,respect pentru femeia de servici pe care nu o scot din sarumana,respect pentru filipineza care îmi face menajul...oameni normali,pe treabă lor,care au o viață chinuita. In schimb nu pot avea respect pentru specia asta infecta de cocalari care jignesc de situația financiară a unora ,de fizic...care se dau mari că a fost tacsu bișnițar ,veniți de la țară și au 2 tarabe cu cartofi și 3 lei ,6 lei in buzunar....și nu le mai ajunge nimeni la nas.Indiferent câți bani ai...trebuie sa ramai om....nici tiriac nu e atât de îngâmfat...când nu are bani își pilotează singur avionul(pentru cunoscători)....Frustrări multe...numai pe online o ai de 19...in realitate...căutători de atenție..singurul de pe sitecare scrie cu majuscule....nefericitule,neterminatule . Idiotule aștept dislik-ul...cu majuscule să îl dai..știi ce sunt alea?...mancameai eul poetic Acum 15 ore, usermario a spus: In ce tara, in ce oraș te găsesc?....îmi place rău atitudinea ta de zdreanta și fata ta de muista....chiar îmi place..nu .nu am intenția să jignesc....sper că tu scrii ,nu iubi...as fi dezamăgit....pup dulce😘 VAD CUM AI UMPLUT DE RESPECT O FEMEIE 😂😂 MARIO E BUN PE TEORIE RESPECTA PE TOATA LUMEA RESPECTA PANA FACE PE EL DE RESPECT BA CUMETRE TE ROG F FRUMOS SA LASI ARFELE CU FILIPINEZA DEOARECE CU STAI IN MALU ROSU LA O CAMERA 😂😂😂😂 ATATA POTI ATATA FACI ... SI MAI SCHIMBA MASINA AIA DIN 2005 AUZITI ARE MENAJERA FILIPINEZA 😂😂😂😂 ARE PURICI PE SALTEA 1 1 3
usermario Reputație: 40 Postat Octombrie 24, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 24, 2023 Acum 4 minute, Evolution85 a spus: VAD CUM AI UMPLUT DE RESPECT O FEMEIE 😂😂 MARIO E BUN PE TEORIE RESPECTA PE TOATA LUMEA RESPECTA PANA FACE PE EL DE RESPECT BA CUMETRE TE ROG F FRUMOS SA LASI ARFELE CU FILIPINEZA DEOARECE CU STAI IN MALU ROSU LA O CAMERA 😂😂😂😂 ATATA POTI ATATA FACI ... SI MAI SCHIMBA MASINA AIA DIN 2005 AUZITI ARE MENAJERA FILIPINEZA 😂😂😂😂 ARE PURICI PE SALTEA Nu am jignito ..am fost sincer..chiar îmi place atitudinea ei de zdreanta și fata de muista.. Lasă supozițiile în legătură cu mine...bati câmpii. Eu de scârbă ta nu mai frecventez forumul asta.Cu cat este un e om mai prost cu atât jignește de situația financiară..de orice...nu că ai fi tu vreun bărbat bine și bogat. Pe online sunteți unii bazați...și bogați și o aveți de 19...in realitate...văi morții vostrii. Vedeți frățioare de bisnitareala ta și de arfele de cocalar din mahala....mai bine te strângea mata cu cordonul ombilical de gat la naștere....vezi sa nu te reproduci.....FRUSTRATULE Nu te mai preocupa tu de garsoniera mea confort 3 de 120 mp și de mașină mea din 2005 luată noua de la reprezentanta acu 2 luni că nu e cazul. Eu papagali dastia nu mai bag in seama Sănătate multa. 3 1
Evolution85 Reputație: 50 Postat Octombrie 24, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Postat Octombrie 24, 2023 Acum 31 minute, usermario a spus: Nu am jignito ..am fost sincer..chiar îmi place atitudinea ei de zdreanta și fata de muista.. Lasă supozițiile în legătură cu mine...bati câmpii. Eu de scârbă ta nu mai frecventez forumul asta.Cu cat este un e om mai prost cu atât jignește de situația financiară..de orice...nu că ai fi tu vreun bărbat bine și bogat. Pe online sunteți unii bazați...și bogați și o aveți de 19...in realitate...văi morții vostrii. Vedeți frățioare de bisnitareala ta și de arfele de cocalar din mahala....mai bine te strângea mata cu cordonul ombilical de gat la naștere....vezi sa nu te reproduci.....FRUSTRATULE Nu te mai preocupa tu de garsoniera mea confort 3 de 120 mp și de mașină mea din 2005 luată noua de la reprezentanta acu 2 luni că nu e cazul. Eu papagali dastia nu mai bag in seama Sănătate multa. 120 METRI AM GARAJU FRUSTRATULE 😂😂😂 VINDETI MA GARSONIERA AIA SI MUTATE DIN ȚARĂ.. CU MASINA LUATA DIN REPREZENTANTA IN 2005.. VEZI SA NU SE STRICE LA 100 KM DE PLOIESTI 😂😂😂😂 SA PLECI CU AUTOCARU ESTE MAI SIGUR CUMETRE HAI PA NUMAI CAUTA ANTURAJ CU MINE 1 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 24, 2023 Postat Octombrie 24, 2023 Acum 19 ore, Emma69X a spus: 😂😂😂😂 mai omule...chiar așa rău va deranjează pe unii dintre voi ca sunteți și săraci și mitocani ? Este un duo fatal 😂 Nici aici nu scapam de tine? 🥴
caineleDDB Reputație: 4342 Postat Octombrie 24, 2023 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Octombrie 24, 2023 Aoleu, ce liniste e in seara asta 🦧🤡🤡 1 1 1
awokeone10 Reputație: 8865 Postat Octombrie 25, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 25, 2023 Cred ca nici la strada nu mai sunt 100 de lei,habar nu am. 1 1
Evolution85 Reputație: 50 Postat Octombrie 25, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Postat Octombrie 25, 2023 @usermario UNDE ESTI CUMETRE CE MAI FACE MENAJERA FILIPINEZA??? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 DIN VILA TA CU VEDERE LA LACU SNAGOV AI PARCAT BARCA CU MOTOR ??? DANE POZE SA MURIM DE OFTICA PE SUCCESU CARE IL AI IN VIATA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 1 3
blurp1 Reputație: 83 Postat Octombrie 25, 2023 Oras:Oriunde te duce viața Oras:Oriunde te duce viața Postat Octombrie 25, 2023 1 hour ago, awokeone10 said: Cred ca nici la strada nu mai sunt 100 de lei,habar nu am. Am găsit pe publi 100 finalizarea cu 200 ora relativ ok fata in banii ăștia 1
usermario Reputație: 40 Postat Octombrie 25, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 25, 2023 1 oră în urmă, Evolution85 a spus: @usermario UNDE ESTI CUMETRE CE MAI FACE MENAJERA FILIPINEZA??? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 DIN VILA TA CU VEDERE LA LACU SNAGOV AI PARCAT BARCA CU MOTOR ??? DANE POZE SA MURIM DE OFTICA PE SUCCESU CARE IL AI IN VIATA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Da cumetre....mai citit gata...sunt vecin cu Nuțu...nici ăla nu are bani de combustibil.la barca.ca și mine....a zis Nuțu sa te prezinți cu doua perechi de vâsle.....urgent cumetre. 1 1 1
Evolution85 Reputație: 50 Postat Octombrie 25, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Postat Octombrie 25, 2023 Acum 2 ore, usermario a spus: Da cumetre....mai citit gata...sunt vecin cu Nuțu...nici ăla nu are bani de combustibil.la barca.ca și mine....a zis Nuțu sa te prezinți cu doua perechi de vâsle.....urgent cumetre. DA BA CUMETRE SUNTETI NUMA INTERLOPI UNU SI UNU PE STRADA LA VOI 😂😂 DACA TI SE OPRESTE 5G IN ZONA AI TERMINAT O CU BARCILE IN CARE TE DAI IN VISE SI MASINA DIN REPREZENTANTA MERCEDES 😂😂😂 CARE AI VISAT LA EA DUPA CE BAUSEM PETU DE NEUMARKT 😂😂😂 VORBESTE CU PASSAT SA ITI IMPRUMUTE MASINA LUI 😂😂😂😂😂😂 1 3
Evolution85 Reputație: 50 Postat Octombrie 25, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Postat Octombrie 25, 2023 IES DE PE TOPICU ASTA DE TRISTEȚE MARE SI JALE CU 100 LEI 😂😂😂😂 VA LAS INTRE VOI SA VA PLANGETI DE MILA SAU DE SILA UNU LA ALTU 😂😂😂😂 SARACIILE NAIBII CE TUPEU AU PRINS GUSTERII 😂😂😂😂 GHINIONU VOSTRU CA SUNTETI NĂSCUȚI IN ROMÂNIA... EMIGRAȚI BA PANA NU E PREA TARZIU.. MERGETI SLUGI LA UK ACOLO E VIATA DE VOI LA CARAT COLETE 😂😂😂 PROSTUL DE MARIO SA LE INCARCE SI PASSAT SA LE DEA JOS HAI PA 1 3
passatb6xxx Reputație: 644 Postat Octombrie 25, 2023 Postat Octombrie 25, 2023 Acum 15 minute, Evolution85 a spus: IES DE PE TOPICU ASTA DE TRISTEȚE MARE SI JALE CU 100 LEI 😂😂😂😂 VA LAS INTRE VOI SA VA PLANGETI DE MILA SAU DE SILA UNU LA ALTU 😂😂😂😂 SARACIILE NAIBII CE TUPEU AU PRINS GUSTERII 😂😂😂😂 GHINIONU VOSTRU CA SUNTETI NĂSCUȚI IN ROMÂNIA... EMIGRAȚI BA PANA NU E PREA TARZIU.. MERGETI SLUGI LA UK ACOLO E VIATA DE VOI LA CARAT COLETE 😂😂😂 PROSTUL DE MARIO SA LE INCARCE SI PASSAT SA LE DEA JOS HAI PA Noi nu te înjurăm dar te-am umplut de dislike. Și colegii ar trebuii sa facăa fel. Sa ai spor "bogatule"! 1 1
usermario Reputație: 40 Postat Octombrie 25, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 25, 2023 Acum 29 minute, Evolution85 a spus: IES DE PE TOPICU ASTA DE TRISTEȚE MARE SI JALE CU 100 LEI 😂😂😂😂 VA LAS INTRE VOI SA VA PLANGETI DE MILA SAU DE SILA UNU LA ALTU 😂😂😂😂 SARACIILE NAIBII CE TUPEU AU PRINS GUSTERII 😂😂😂😂 GHINIONU VOSTRU CA SUNTETI NĂSCUȚI IN ROMÂNIA... EMIGRAȚI BA PANA NU E PREA TARZIU.. MERGETI SLUGI LA UK ACOLO E VIATA DE VOI LA CARAT COLETE 😂😂😂 PROSTUL DE MARIO SA LE INCARCE SI PASSAT SA LE DEA JOS HAI PA Tu sigur ai fost pa Anglia cumetre,se vede din comportamentul tau..la colete......eu am fost pa Qatar,Kuweit....alte joburi fata de tine....ai înțeles mă boschetarule... 1 1
usermario Reputație: 40 Postat Octombrie 25, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 25, 2023 1 oră în urmă, Evolution85 a spus: DA BA CUMETRE SUNTETI NUMA INTERLOPI UNU SI UNU PE STRADA LA VOI 😂😂 DACA TI SE OPRESTE 5G IN ZONA AI TERMINAT O CU BARCILE IN CARE TE DAI IN VISE SI MASINA DIN REPREZENTANTA MERCEDES 😂😂😂 CARE AI VISAT LA EA DUPA CE BAUSEM PETU DE NEUMARKT 😂😂😂 VORBESTE CU PASSAT SA ITI IMPRUMUTE MASINA LUI 😂😂😂😂😂😂 Ba nu ai ajuns la ăla cu vâslele?A rămas ăla fără combustibil în mijlocul gârlei...i-au luat ăștia leii de la ANAF ..vezi că are Daia subacvatici...îți pune o bordura de gat și te aruncă în gârlă...vezi că diseară când îmi beau petu de newmarkt de câteva sute sticla cu vecinul ..alt boschetar că mine..asta e de la trei și un sfert..patru fără zece...ii arat cum râdeai de el că nu are 5G...poate îmi zice unde ai tarabele.... 1 1 1
passatb6xxx Reputație: 644 Postat Octombrie 25, 2023 Postat Octombrie 25, 2023 Acum 1 oră, usermario a spus: Tu sigur ai fost pa Anglia cumetre,se vede din comportamentul tau..la colete......eu am fost pa Qatar,Kuweit....alte joburi fata de tine....ai înțeles mă boschetarule... Hai sa îl umplem și noi de dislike, nu îl înjură că nu e ok, îi dăm fiecare câte 10 dislike pe zi și aia e 1 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2023 Postat Octombrie 25, 2023 Acum 14 minute, passatb6xxx a spus: Hai sa îl umplem și noi de dislike, nu îl înjură că nu e ok, îi dăm fiecare câte 10 dislike pe zi și aia e De cand asteptam sa spuna cineva asta
Emma69X Reputație: 2261 Postat Octombrie 25, 2023 Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0761545425 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Octombrie 25, 2023 😅😅😅😅 vai de mine ce oameni. Iuhuuuuuu🤣 ham ham ham ham. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Va doresc o seara de vis poeților. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2023 Postat Octombrie 25, 2023 Acum 4 minute, Emma69X a spus: 😅😅😅😅 vai de mine ce oameni. Iuhuuuuuu🤣 ham ham ham ham. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Va doresc o seara de vis poeților. Poti te rog sa ne lasi in pace?
Evolution85 Reputație: 50 Postat Octombrie 25, 2023 Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Telefon: 898989898999 Oras:Ploiesti Postat Octombrie 25, 2023 1 oră în urmă, Emma69X a spus: 😅😅😅😅 vai de mine ce oameni. Iuhuuuuuu🤣 ham ham ham ham. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Va doresc o seara de vis poeților. CARE ESTE MAI PROST OARE ?? AM FACUT URMATORU CLASAMENT 😂😂😂 1 USERMARIO 2 BLUE 90 3 DYDY 4 PASSAT 5 VALENTIN 6 JAGUAR MISTIC 😂😂😂 ASTA E TARE PE PARTEA MISTICA CUM ISI IA SALARIU DE PAZNIC DISPAR BANII PE DATORII 😂 1 1 3
usermario Reputație: 40 Postat Octombrie 25, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 25, 2023 1 oră în urmă, Evolution85 a spus: CARE ESTE MAI PROST OARE ?? AM FACUT URMATORU CLASAMENT 😂😂😂 1 USERMARIO 2 BLUE 90 3 DYDY 4 PASSAT 5 VALENTIN 6 JAGUAR MISTIC 😂😂😂 ASTA E TARE PE PARTEA MISTICA CUM ISI IA SALARIU DE PAZNIC DISPAR BANII PE DATORII 😂 Papagalule cine dracu te crezi mă?....reprezinți uniunea națională a colombofililor?...sa faci tu clasamente?....o bagi și pe fata asta nevinovată in discuții ..pe care eu o ador...și sunt inebunit după caracterul ei de zdreanta și fata ei de muista. Mă cumetre .... 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2023 Postat Octombrie 26, 2023 Acum 16 ore, Evolution85 a spus: CARE ESTE MAI PROST OARE ?? AM FACUT URMATORU CLASAMENT 😂😂😂 1 USERMARIO 2 BLUE 90 3 DYDY 4 PASSAT 5 VALENTIN 6 JAGUAR MISTIC 😂😂😂 ASTA E TARE PE PARTEA MISTICA CUM ISI IA SALARIU DE PAZNIC DISPAR BANII PE DATORII 😂 ARE CINEVA O SUZETA ,NU DE ALTA DAR AVEM UN PLANGACIOS CARE VREA SA SE DEA IMPORTANR
passatb6xxx Reputație: 644 Postat Octombrie 27, 2023 Postat Octombrie 27, 2023 La 25.10.2023 la 21:29, Evolution85 a spus: CARE ESTE MAI PROST OARE ?? AM FACUT URMATORU CLASAMENT 😂😂😂 1 USERMARIO 2 BLUE 90 3 DYDY 4 PASSAT 5 VALENTIN 6 JAGUAR MISTIC 😂😂😂 ASTA E TARE PE PARTEA MISTICA CUM ISI IA SALARIU DE PAZNIC DISPAR BANII PE DATORII 😂 Sa vorbesc pe înțelesul tau: Ce ai făcut cumetre, te-a luat lumea în bâză și îți dă dislike-uri, te lachesc băieții pe aici, vezi daca te iei de toți că se întorcea roata, se tine lumea de capul tau..... Acum sa vorbim și în termenii noștri: uite cum se întorcea roata, ce oferi aia primești. Îți dau băieții dislike-uri că nu ai fost civilizat cu ei. 😂😂😂😂 2 1 1
passatb6xxx Reputație: 644 Postat Octombrie 27, 2023 Postat Octombrie 27, 2023 @usermario @dydy.v.1.1 @Blue90 @JaguarMystic @_valentin_ @bavarezul444 @awokeone10 @shadowangel @doru.and @petremarian0 @Antidot001 @dozadeamor haideți fraților să dăm dislike la băiatul ăsta Evolutin pe numele de scena , care ne ia mereu peste picior. Văd că a dat dislike la multi dintre voi, eu de câteva zile îmi dau dislike reciproc cu el și văd că mai sunteți câțiva care ați început ușor. Găsiți comentarii de la el pe toate topicele de la sfârșitul lui 2022 încoace. 3 1 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum