Sari la conținut

Antonia - 0791532843

boss42

Postări Recomandate

Postat

Tipa asta e de cel putin 3 saptamâni la noi si nicio recenzie. Are 2 anunțuri cu acelasi numar de telefon. Am contactat-o pe w'ap, servicii clasice la 150 fin si 300 ora.  Careva cunoscător? Daca e de ceva timp în Alba, bănuiesc că are clienți. 

Postat

Vizitat eu in urma cu ceva timp. Tipa e reală dar o avantajează foarte mult pozele. Nu face Deep, nu se joacă cu oole, 2 poziții capra și misionar. Finalizare doar corporala sau in prezervativ.Geme fals. Încearcă să se facă plăcută dar se simte că e acolo doar pt bani. Are undeva in jur la 30 de ani. E de prin Moldova. Avea și colega atunci. Ca nota generală 7. De palmares. Eu am  fost doar o data! Succesuri!

• Like 1
Postat

Ia de aici...la tine e alegerea......                                                                                                                                                                                       https://nimfomane.com/forum/topic/201575-antonia-0791532843/                                                                                                                    

• Like 2
Postat

am fost eu până la urma la tipa asta. locatia b-dul Transilvaniei, bloc 23. singurq in locatie, de fapt însoțită de un câine drăgălaș, Buldog francez cred. pozele sunt alexei, dar de mai mulți ani si o avantajează evident. am rămas pt ca a fost agreabilă moldoveanca. am optat pt 1 fin cu oral np si normal protejat. are o pizdă si un fund fain, numai bun de pompat pe la spate. pacat că nu face anal. nota 8,5 per total. Bafta tuturor si sa auzim de bine!!!

Postat
Acum 2 ore, produsexxx a spus:

Pozele sunt vechi. Am văzut-o. E mare grasă și sictirită. Nu am ramas

Nu aduce cu niciuna din poze?

• Like 2
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 21 ore, hunterwhore a spus:

Nu aduce cu niciuna din poze?

La fața puțin 

Postat

Am văzut-o acum: e dublă față de când am vizitatao ultima dată. Cu serviciile nu m-a impresionat deloc. Am marcat doar pt palmares!

Postat

Am fost la tipa in cauză. Eu zic că e de vizitat. E curată, are pielea fina. Nu mi se pare deloc grasă, ba chiar e numai bună de iubit. Se simte bine in pussy, poți face poziții cu ea. Era într-un body negru sexy. Mie mi sa părut ok. Nu știu colegii de ce sunt nemulțumiți.. nu e dubla, nu e grasă, e chiar buna. Păcat că nu face finalizarea orala sau facială, doar oralul fara. Spor!

Postat
Acum 6 ore, putatare a spus:

Am fost la tipa in cauză. Eu zic că e de vizitat. E curată, are pielea fina. Nu mi se pare deloc grasă, ba chiar e numai bună de iubit. Se simte bine in pussy, poți face poziții cu ea. Era într-un body negru sexy. Mie mi sa părut ok. Nu știu colegii de ce sunt nemulțumiți.. nu e dubla, nu e grasă, e chiar buna. Păcat că nu face finalizarea orala sau facială, doar oralul fara. Spor!

Gusturi și gusturi 😄 important sa relateze realitatea.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...