MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 10, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 "Sigur" nici asta nu stie ce vorbeste, asa-i, @KaraBenNemsi?🤦♂️ Si totusi, milioane de oameni (crestini) dau vina pă Israel pt masacrul din Gaza, cand Hamasul isi impusca propriul popor cand aia incearca sa fuga. 1 Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 12, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Noiembrie 12, 2023 Ce zici, tovarase @Paybacktime5, are dreptate nenea?💪 2 Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 14, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 1 Link spre comentariu
tomson Reputație: 5736 Postat Noiembrie 15, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 La 03.11.2023 la 21:27, KaraBenNemsi a spus: @tomson, ce zici de tovarășii lui Putin ? Tre’ să recunoști că sunt o adunătură selectă, numa’ unu și unu : Xi, ayatolahu, sultanu, Kim, hamas, hezbollah și se mai chinuie să bage capu-n poză și megieșul nostru din pustă, Orban care și a redescoperit originea din stepele asiatice. ia uite i p ai nostrii la locul lor dc era democratie si normalitate da nu i https://fb.watch/okL7ZrieVh/ ei au imprmutat u ultimele 2 mandate 100 miliarde dau alte 10 miliarde bir la nato pe tancuri ce nu pot fi trimise in razboi de proaste ce is si iposibil d eintretinut la fel conservele f 35 ce se srica pe pista ( texas ) sau ca asta de disparu si tom cruz chema 911 sa i carpeasca in cur din boscheti ne imprumutam sa dam la ucr pe ascuns nimeni nu stie ce sume fujimutu se plimb a nebunu Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 15, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 Ce ziceti de asta, @KaraBenNemsi si @Paybacktime5? Link spre comentariu
Paybacktime5 Reputație: 205 Postat Noiembrie 16, 2023 Oras:Maros Oras:Maros Partajează Postat Noiembrie 16, 2023 Acum 20 ore, tomson a spus: ia uite i p ai nostrii la locul lor dc era democratie si normalitate da nu i https://fb.watch/okL7ZrieVh/ ei au imprmutat u ultimele 2 mandate 100 miliarde dau alte 10 miliarde bir la nato pe tancuri ce nu pot fi trimise in razboi de proaste ce is si iposibil d eintretinut la fel conservele f 35 ce se srica pe pista ( texas ) sau ca asta de disparu si tom cruz chema 911 sa i carpeasca in cur din boscheti ne imprumutam sa dam la ucr pe ascuns nimeni nu stie ce sume fujimutu se plimb a nebunu iti place sa te faci de ras? 1 Link spre comentariu
Paybacktime5 Reputație: 205 Postat Noiembrie 16, 2023 Oras:Maros Oras:Maros Partajează Postat Noiembrie 16, 2023 Acum 19 ore, MacArthur a spus: Ce ziceti de asta, @KaraBenNemsi si @Paybacktime5? Daca tot au mers in Safari , sa speram ca doamna Carmen va rata antilopa si va nimeri boul. 1 Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 16, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Noiembrie 16, 2023 4 hours ago, Paybacktime5 said: iti place sa te faci de ras? Daca se intra si pe topicul asta in razboaie "civile", se va inchide si asta. Lasa-l (vorba tovarasului @Subteranaa🙈 ), cine vrea sa fie pro-rus, sa fie. 1 Link spre comentariu
KaraBenNemsi Reputație: 61 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:Moscopole Oras:Moscopole Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 La 10.11.2023 la 19:47, MacArthur a spus: "Sigur" nici asta nu stie ce vorbeste, asa-i, @KaraBenNemsi?🤦♂️ Si totusi, milioane de oameni (crestini) dau vina pă Israel pt masacrul din Gaza, cand Hamasul isi impusca propriul popor cand aia incearca sa fuga. Boss, nu știu ce să zic cu hamas care-și împușcă propriul popor…a, dacă vrei să zici că hamașii sunt autorii morali ai tragediei dîn Gaza, da…sunt de acord cu asta, da’ nu cre’că există prea mulți palestinieni care să nu se bucure cu adevărat de ce a făcut hamasul pă 7 octombrie. Chiar pot să extrapolez și să zic că toți arabii, ba chiar toți musulmanii s-au bucurat de ce s-a întâmplat pă 7 octombrie. 1 Link spre comentariu
KaraBenNemsi Reputație: 61 Postat Noiembrie 18, 2023 Oras:Moscopole Oras:Moscopole Partajează Postat Noiembrie 18, 2023 La 15.11.2023 la 23:39, MacArthur a spus: Ce ziceti de asta, @KaraBenNemsi si @Paybacktime5? Plm, nu zic că harapul nu e criminal, dar mi se pare că se deschide cutia Pandorei, te poți trezi că orice tribunal din orice țară va condamna pă oricine dîn lumea largă. Nu cred că există vreo instanță incoruptibilă pă lumea asta, interesele vor prima. La 15.11.2023 la 21:10, tomson a spus: ia uite i p ai nostrii la locul lor dc era democratie si normalitate da nu i https://fb.watch/okL7ZrieVh/ ei au imprmutat u ultimele 2 mandate 100 miliarde dau alte 10 miliarde bir la nato pe tancuri ce nu pot fi trimise in razboi de proaste ce is si iposibil d eintretinut la fel conservele f 35 ce se srica pe pista ( texas ) sau ca asta de disparu si tom cruz chema 911 sa i carpeasca in cur din boscheti ne imprumutam sa dam la ucr pe ascuns nimeni nu stie ce sume fujimutu se plimb a nebunu Am văzut filmulețul, oamenii chiar sunt simpatici în postura dă lăutari. 🤣🤣🤣 În privința ucrainenilor, și eu cre’că tre’ să-i ajutăm, chiar dacă avem multe diferende cu ei, până la urmă e altceva să avem vecini niște unii care să fie în UE și poate în viitor chiar în NATO, față de muscalii care se visează stăpânii lumii. 1 Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 19, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Noiembrie 19, 2023 Sper sa fie mai intai eliberate femeile tinere, care mai au muult de trait, si nu bunicutele aflate la ultimele sute de metri de viata. Imi pare rau, dar vremurile disperate necesita masuri disperate. Link spre comentariu
KaraBenNemsi Reputație: 61 Postat Noiembrie 20, 2023 Oras:Moscopole Oras:Moscopole Partajează Postat Noiembrie 20, 2023 Acum 22 ore, MacArthur a spus: Sper sa fie mai intai eliberate femeile tinere, care mai au muult de trait, si nu bunicutele aflate la ultimele sute de metri de viata. Imi pare rau, dar vremurile disperate necesita masuri disperate. Plm, târziu foarte târziu s-au hotărât hamașii. Probabil că planul nu le-a mers chiar cum se așteptau, evreii necedînd presiunilor internaționale și nici frățiorii musulmani neînghesuindu-se să ajute militar. Portavioanele americane și au îndeplinit rolul de descurajare. Rămâne de văzut dacă Iranul va plăti cumva, eu unul nu i-aș lăsa să scape așa ușor. Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 22, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 E si asta ceva, nu, @KaraBenNemsi? Desi era mai bine daca numai armistitiu primea Hamas, nu si teroristi eliberati. Link spre comentariu
KaraBenNemsi Reputație: 61 Postat Noiembrie 22, 2023 Oras:Moscopole Oras:Moscopole Partajează Postat Noiembrie 22, 2023 Acum 8 ore, MacArthur a spus: E si asta ceva, nu, @KaraBenNemsi? Desi era mai bine daca numai armistitiu primea Hamas, nu si teroristi eliberati. Da, e ceva…Doamne ajută să scape câți mai mulți dintre ostatici, toți dacă e posibil. 1 Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 23, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Noiembrie 23, 2023 @tomson, it' for you. 😳🤣🤣🤣 1 1 Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 24, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Noiembrie 24, 2023 1 Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 25, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Noiembrie 25, 2023 Stiu ca din comfortul si siguranta de acasa e usor sa judeci altii, dar sa fugi de responsabilitatea de a-ti apara tara invadata, nu poate fi numita altfel decat tradare. Fuga barbatilor rusi nu-i tradare. Ei fug de ambitiile de expansiune al unui psihopat chinuit de un sentiment etern de inferioritate. Ei nu trebuie sa-si apere tara de "nazistii" ucraineni, sustinuti de "nazisti" din Vest. Citesc la comentarii ca politicienii de ce nu se duc niciodata. sau de ce nu-si trimit copiii? Fiul lui Biden a si cazut la datorie in Orientul Mijlociu. Fiul lui Stalin a si fost capturat de nazisti (Hitler i-a propus sa faca un schimb de prizonieri: el ii da pe fiul-sau, iar Stalin sa-l dea pe von Paulus, iar liderul rus a negat ca ar fi tatal acelui copil. De la Eisenhower pana la George Bush Sr. toti presedintii americani au luptat in WWII (Kennedy se mai si lauda ca a ucis multi japonezi). Printul Harry a luptat impotriva talibanilor, si a si ucis 25 (la inceputul anului i-am cititi autobiografia). BLM-istii il ataca mai nou pă Churchill ca n-a luptat si el in WWII.🤣 La vreo 65 de ce nu s-a dus sa lupte.🤦♂️ El a luptat in destule razboaie: cel al Burilor, Primul Razboi... 1 Link spre comentariu
KaraBenNemsi Reputație: 61 Postat Noiembrie 26, 2023 Oras:Moscopole Oras:Moscopole Partajează Postat Noiembrie 26, 2023 La 25.11.2023 la 14:41, MacArthur a spus: Stiu ca din comfortul si siguranta de acasa e usor sa judeci altii, dar sa fugi de responsabilitatea de a-ti apara tara invadata, nu poate fi numita altfel decat tradare. Fuga barbatilor rusi nu-i tradare. Ei fug de ambitiile de expansiune al unui psihopat chinuit de un sentiment etern de inferioritate. Ei nu trebuie sa-si apere tara de "nazistii" ucraineni, sustinuti de "nazisti" din Vest. Citesc la comentarii ca politicienii de ce nu se duc niciodata. sau de ce nu-si trimit copiii? Fiul lui Biden a si cazut la datorie in Orientul Mijlociu. Fiul lui Stalin a si fost capturat de nazisti (Hitler i-a propus sa faca un schimb de prizonieri: el ii da pe fiul-sau, iar Stalin sa-l dea pe von Paulus, iar liderul rus a negat ca ar fi tatal acelui copil. De la Eisenhower pana la George Bush Sr. toti presedintii americani au luptat in WWII (Kennedy se mai si lauda ca a ucis multi japonezi). Printul Harry a luptat impotriva talibanilor, si a si ucis 25 (la inceputul anului i-am cititi autobiografia). BLM-istii il ataca mai nou pă Churchill ca n-a luptat si el in WWII.🤣 La vreo 65 de ce nu s-a dus sa lupte.🤦♂️ El a luptat in destule razboaie: cel al Burilor, Primul Razboi... Rușii nu fug destui 🙈 Beau Biden a fost în Irak da’ totuși n-a murit pe front. George Bush - bătrânul, da, a luptat în al doilea război mondial. Churchill, ca și Harry, a fost și el pe front. Deși el a făcut împărțeala cu Stalin, la un moment dat se răsucise și voia să-i tragă țeapă sovieticului, dar Roosevelt avea o admirație bolnavă pt Stalin, dîn păcate. 1 Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 26, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Noiembrie 26, 2023 1 hour ago, KaraBenNemsi said: Rușii nu fug destui 🙈 Beau Biden a fost în Irak da’ totuși n-a murit pe front. George Bush - bătrânul, da, a luptat în al doilea război mondial. Churchill, ca și Harry, a fost și el pe front. Deși el a făcut împărțeala cu Stalin, la un moment dat se răsucise și voia să-i tragă țeapă sovieticului, dar Roosevelt avea o admirație bolnavă pt Stalin, dîn păcate. Si Eisenhower era Comandantul Fortelor Aliate Europene. Normal ca nu era el in linia frontului, dar nici Jukov. Nu acolo era nevoie de ei. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2023 Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 On 10/28/2023 at 12:35 AM, CAE_INDRU said: Nu era vorba doar de suprapopulare, ci și de faptul că specia trăia într-un fel de paradis, fără dușmani naturali, cu hrană și apă la discreție, pur și simplu nicio amenințare nu le punea în pericol viitorul. Resursele erau infinite din punct de vedere al hranei și apei, indiferent de creșterea populației. Nu suprapopularea a fost problema, ci comportamentul dezvoltat din cauza condițiilor ideale de trai. Din punctul ăsta de vedere pare că și omul, o ființă conflictuală, are permanent nevoie de o luptă, de o criză cu care să se lupte (pandemie, război) pt a-și asigura supraviețuirea speciei. De aia am zis că pe undeva e posibil ca băjeții răi ai planetei să “împingă” lumea într-o criză sau o succesiune de crize planetare, tocmai pt a împiedica degenerarea speciei. Poți încerca o paralelă între Universul 25 și Universul nimfomane, cam toți sau hai să zic că mulți care o ard p-aci, au un nivel de trai asigurat, au hrana, apa și pizda la discreție, nu mai trebuie să ducă nicio luptă - e interesant ce se întâmplă și cum evoluează comportamentul. 🙆🏻♂️ Avem problem destule și fără războaie și pandemii. Plus că supraviețuirea speciei este departe de a fi asigurată. Avem nevoie de resurse alternative (că petrolul este pe ducă) și un upgrade la programul DART (sistemul de apărare împotriva asteroizilor). Da, câteodată se trăiește bine aici, dar viața nu se rezumă numai la mâncare și sex. Link spre comentariu
KaraBenNemsi Reputație: 61 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Moscopole Oras:Moscopole Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 2 ore, fakeAccount2 a spus: Avem problem destule și fără războaie și pandemii. Plus că supraviețuirea speciei este departe de a fi asigurată. Avem nevoie de resurse alternative (că petrolul este pe ducă) și un upgrade la programul DART (sistemul de apărare împotriva asteroizilor). Da, câteodată se trăiește bine aici, dar viața nu se rezumă numai la mâncare și sex. Boss, la nivel mondial, cu toată pandemia și războaiele care sunt acum în desfășurare, omenirea trăiește în “epoca de aur” - nicicând nu am fost mai mulți, mai deștepți, mai puternici, mai prosperi și poți completa tu cu tot ce vrei, specia nu a dus-o niciodată mai bine ca acum. Nu există o altă specie cu care să concurăm pe glob, nu există niciun cataclism sau dezastru natural care să ne distrugă și nici din Univers nu ne pândește vreun pericol iminent sau măcar într-un interval de timp relevant. Nu socotesc aici amenințarea nucleară, vorbesc doar de nenorociri care pot veni din afara speciei noastre. În particular, lumea dă pă forum, la curvari ca și beneficiari dă servicii mă refer, nu prea mi se par foarte afectați de niscaiva dificultăți economice, dimpotrivă ei chiar profită de numărul mare dă fete care eșuează în această meserie. Poate pt fete ca prestatoare să fie mai greu, pt că numărul lor crește foarte mult față dă numărul futacilor și dîn cauza asta încasările celor mai multe dintre ele e posibil să scadă. Crește importanța recenzăilor siropoși, glumețo-agreabili și limbiilor care prin postările lor decrepite și libidinoase țin topicul sus 🤷♂️. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2023 Partajează Postat Noiembrie 28, 2023 1 hour ago, KaraBenNemsi said: Boss, la nivel mondial, cu toată pandemia și războaiele care sunt acum în desfășurare, omenirea trăiește în “epoca de aur” - nicicând nu am fost mai mulți, mai deștepți, mai puternici, mai prosperi și poți completa tu cu tot ce vrei, specia nu a dus-o niciodată mai bine ca acum. Nu există o altă specie cu care să concurăm pe glob, nu există niciun cataclism sau dezastru natural care să ne distrugă și nici din Univers nu ne pândește vreun pericol iminent sau măcar într-un interval de timp relevant. Nu socotesc aici amenințarea nucleară, vorbesc doar de nenorociri care pot veni din afara speciei noastre. În particular, lumea dă pă forum, la curvari ca și beneficiari dă servicii mă refer, nu prea mi se par foarte afectați de niscaiva dificultăți economice, dimpotrivă ei chiar profită de numărul mare dă fete care eșuează în această meserie. Poate pt fete ca prestatoare să fie mai greu, pt că numărul lor crește foarte mult față dă numărul futacilor și dîn cauza asta încasările celor mai multe dintre ele e posibil să scadă. Crește importanța recenzăilor siropoși, glumețo-agreabili și limbiilor care prin postările lor decrepite și libidinoase țin topicul sus 🤷♂️. Da. știu, chiar dacă se plâng unii, în medie, nivelul de trai crește din ce în ce mai repede în ultimii ani. Sunt acord cu tine. Dar... suntem departe de utopia în care trăiau șoriceii din experiment. Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 S-a intamplat si asta, @KaraBenNemsi Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 30, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Noiembrie 30, 2023 Daca tot s-a vorbit de dânsul... Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Decembrie 1, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Decembrie 1, 2023 Sper ca Lavrov asta sa aiba aceasi soarta precum Ribentrop, ce zici, @Paybacktime5?😜 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum