bogdanamc Reputație: 29 Postat Octombrie 28, 2023 Postat Octombrie 28, 2023 Va salut . Am o intrebare. Este posibila schimbarea numelui de utilizator ?respectiv cel de conectare,si cel afisat pe site.?
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Octombrie 31, 2023 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Octombrie 31, 2023 La 28.10.2023 la 10:18, bogdanamc a spus: Va salut . Am o intrebare. Este posibila schimbarea numelui de utilizator ?respectiv cel de conectare,si cel afisat pe site.? Ai sesizat ceva anume?, sau "de altele". PS. Vrei sa faci vreo smecherie aici pe forum la careva? vreao gluma ceva? 3 1 1
bogdanamc Reputație: 29 Postat Octombrie 31, 2023 Autor Postat Octombrie 31, 2023 Nu am sesizat nimic anume,nu vreau nici sa fac vreo smecherie,nici vreo gluma,dar uite,sa se inteleaga motivul,voi si explica,greseala mea ca n-am facut-o Ideea e ca ,exista sansa sa imi fie recunoscut nickname-ul de cine "nu trebuie " ,si,n-as renunta nici la cont,dar daca as putea sa fac asta ca solutie,sa fie pur si simplu b0gdan100 ,sau asa,m-ar ajuta mult.Daca nu ,cred ca va trebui sa il sterg si sa fac altul ,cu toate ca nu-mi convine
macarons Reputație: 644 Postat Noiembrie 1, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Noiembrie 1, 2023 La 28.10.2023 la 10:18, bogdanamc a spus: Va salut . Am o intrebare. Este posibila schimbarea numelui de utilizator ?respectiv cel de conectare,si cel afisat pe site.? Nu iti poti schimba acest user. Poti doar sa iti stergi acest user, iar, de pe o alta adresa de email, sa iti faci un user nou.
Babuinu89 Reputație: 318 Postat Noiembrie 1, 2023 Oras:Unde vreau eu Oras:Unde vreau eu Postat Noiembrie 1, 2023 Cred că se poate că am văzut la unii că și-au schimbat numele de user,dar cred că trebuie să ai cont plătit și luat legătura cu administratorul forumului pt treaba asta , ia zi @duhovnicul cum ai procedat de ți-ai schimbat numele , lămurește băieții aici 😅. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2023 Postat Noiembrie 1, 2023 25 minutes ago, Babuinu89 said: trebuie să ai cont plătit și luat legătura cu administratorul forumului Corect. Nimic necurat.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2023 Postat Noiembrie 25, 2023 La 01.11.2023 la 0:49, bogdanamc a spus: Nu am sesizat nimic anume,nu vreau nici sa fac vreo smecherie,nici vreo gluma,dar uite,sa se inteleaga motivul,voi si explica,greseala mea ca n-am facut-o Ideea e ca ,exista sansa sa imi fie recunoscut nickname-ul de cine "nu trebuie " ,si,n-as renunta nici la cont,dar daca as putea sa fac asta ca solutie,sa fie pur si simplu b0gdan100 ,sau asa,m-ar ajuta mult.Daca nu ,cred ca va trebui sa il sterg si sa fac altul ,cu toate ca nu-mi convine Aceeasi problema o am eu. Vreau sa schimb nickname ul sa nu ma prinda a mea, ca si asa a gasit un nr de tel salvat in agenda si a cautat pe net nr ul si a dus o la o fata de pe nimfomane. Nu inteleg de ce nu este posibil schimbarea nickname ului. E fucked up, ca v a trebui sa mi inchid contul, cu toate ca am mai incercat odata sa l inchid si tot degeaba😂 nu mi a sters nimeni contul. In fine. Admini, lasa ti oamenii sa si schimbe numele. Mare scofala. Un rahat de nickname
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2023 Postat Noiembrie 25, 2023 On 11/1/2023 at 9:46 AM, duhovnicul said: Corect. Nimic necurat. Cum ? Vreau și eu , te rog 😂😂😂 și nu-mi bagă admini , ca nu merge așa
bogdanamc Reputație: 29 Postat Noiembrie 25, 2023 Autor Postat Noiembrie 25, 2023 @pisicuts o varianta pentru noi ?
Postări Recomandate