Sari la conținut

0735644415

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Salut , am vb cu ea mai devreme pe wapp și mi a comunicat printr-un mesaj vocal ca daca vreau întâlnire cu ea întâi să mă abonez pe only , și întâlnirea are loc în ianuarie dar nu mi a zis și ziua sau care ianuarie  2024 2025 26 35 ! A spus că a investit in ea și că arată Intr un fel și nu face întâlniri cu oricine ,doar cu "abonații" , și mi a mai spus că dacă nu îmi permit 100 de lei  sau 15 dolari abonamentul pe only sa ii cumpăr niste poze sau filmulețe înseamnă că nu am bani nici de o întâlnire cu ea ..😁 ...i am dat block direct cu marketingul asta ieftin , eu unul nu am pus botul la așa ceva ...restul voi știți, și dacă unii din voi vă abonați , așteptam și o recenzie cu așa zisa întâlnire cu ea ...! 

• Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat
Acum 17 ore, jerry84 a spus:

Salut , am vb cu ea mai devreme pe wapp și mi a comunicat printr-un mesaj vocal ca daca vreau întâlnire cu ea întâi să mă abonez pe only , și întâlnirea are loc în ianuarie dar nu mi a zis și ziua sau care ianuarie  2024 2025 26 35 ! A spus că a investit in ea și că arată Intr un fel și nu face întâlniri cu oricine ,doar cu "abonații" , și mi a mai spus că dacă nu îmi permit 100 de lei  sau 15 dolari abonamentul pe only sa ii cumpăr niste poze sau filmulețe înseamnă că nu am bani nici de o întâlnire cu ea ..😁 ...i am dat block direct cu marketingul asta ieftin , eu unul nu am pus botul la așa ceva ...restul voi știți, și dacă unii din voi vă abonați , așteptam și o recenzie cu așa zisa întâlnire cu ea ...! 

ce bullshit, normal ar trebuii sa incepem simultan sa scriem cu ea pana face basici pe degete si sa o lasam fara abonamente si fara timp

• Like 2

• Oras:Constangeles
  • Oras:Constangeles
Postat

E peste tot afișată, București, Brașov, Cluj, Constanța, plus ca nu știu ce investiție a făcut, dar în unele poze arată ca și cum a investit în sarmale și cârnați ca tot e sezonul 

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.