geo333 Reputație: -1 Postat Noiembrie 12, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 12, 2023 Bună tuturor....o recomandare pt masaj erotic pt doamne domnisoare
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2881 Postat Noiembrie 12, 2023 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat Noiembrie 12, 2023 Acum 30 minute, geo333 a spus: Bună tuturor....o recomandare pt masaj erotic pt doamne domnisoare La Cleo au în meniu masaj pentru cupluri ... și au maseuze (doua știu eu) care sunt bisexuale (real bisexuale ... sau macar si cu tendinte bisexuale). Asa încât poți încerca ... și dacă vrei masaj doar pentru partenera ta, tu poți merge, timp de o ora cât durează masajul, pana-n vecini la Iulius Mall la o cafea. 1
geo333 Reputație: -1 Postat Decembrie 19, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Decembrie 19, 2023 Știți pe cineva .....masaj pentru doamne? Bineînțeles făcut de un bărbat cu locatie
soso Reputație: 37 Postat Decembrie 27, 2023 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Decembrie 27, 2023 Da, eu! Am locatie, discreta, curatenie, iti voi da mai multe detalii daca esti interesata (cred/sper ca discut cu o doamna/domnisoara) 1
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2881 Postat Decembrie 27, 2023 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Membru Premium Postat Decembrie 27, 2023 La 19.12.2023 la 17:17, geo333 a spus: Știți pe cineva .....masaj pentru doamne? Bineînțeles făcut de un bărbat cu locatie Acum 6 minute, soso a spus: Da, eu! Am locatie, discreta, curatenie, iti voi da mai multe detalii daca esti interesata (cred/sper ca discut cu o doamna/domnisoara) Sigur e doamna / domisoara. Sigur ... dupa cum scrie ... sigur! 🤣🤣🤣 P.S.: se lasă cu recenzie aici după întâlnire?
geo333 Reputație: -1 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Decembrie 28, 2023 Acum 18 ore, soso a spus: Da, eu! Am locatie, discreta, curatenie, iti voi da mai multe detalii daca esti interesata (cred/sper ca discut cu o doamna/domnisoara) Poți sa lași un nr de contact?
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2024 Postat Ianuarie 4, 2024 La 28.12.2023 la 17:43, geo333 a spus: Poți sa lași un nr de contact? Aici, public daca se poate ...sa verific agenda sotiei
berkeley Reputație: 426 Postat Ianuarie 6, 2024 Postat Ianuarie 6, 2024 Stiu sa fac masaj bun, dar merg la Cluj doar de 1-2 ori pe luna, in delegatie. Nu sunt maseur de meserie, am absolvit alta facultate, mult mai abstracta ca sa zic asa📚💡😆, dar odata, intr-o perioada mai vesela a vietii, avand prea mult timp liber, am învățat si sa masez. Însă nu as vrea sa masez (si) un barbat, doar o femeie, fara pretenții materiale, bineinteles, maj mult ca un cadou de 8 martie. Daca exista compatibilitate.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum