Sari la conținut

Andreea ❤️❤️0737725478❤️❤️Disponibilă ❤️

Postări Recomandate

• Telefon: 0737725478
  • Oras:Brasov
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Dragilor vizita mea în orașul vostru sa încheiat!💋💋 Mulțumesc cu recunoștință Domnilor care m-au vizitat sunteti minunați!🤗💋🤗

P.S va pupacesc pe toți și seara frumoasa 

• Like 2
  • Inimioara 4
Link spre comentariu
  • Andreea3025 a schimbat titlul în Andreea ❤️❤️0737725478❤️❤️Disponibilă ❤️❤️
  • Oras:B
  • Disponibila
  • Oras:B
  • Disponibila
La 31.01.2024 la 22:19, Andreea3025 a spus:

Dragilor vizita mea în orașul vostru sa încheiat!💋💋 Mulțumesc cu recunoștință Domnilor care m-au vizitat sunteti minunați!🤗💋🤗

P.S va pupacesc pe toți și seara frumoasa IMG-20240131-WA0010.jpg.4c08b357c132afb0902e5f89fb490074.jpg

Bună Andreea pe la București când?😋😘😚

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 13 minute, Greucea a spus:

Bună Andreea pe la București când?😋😘😚

Bună dragule! Nu lucrez la București💋

• Mersi 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bună dragilor! Începând de marti sunt disponibilă in orașul vostru! Va fost dor de mine? 💋💋💋

P.S o sa am aceeași locație😘😘

• Inimioara 3
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Andreea3025 a spus:

Bună dragilor! Începând de marti sunt disponibilă in orașul vostru! Va fost dor de mine? 💋💋💋

P.S o sa am aceeași locație😘😘

Super veste, haide la brasov,avem nevoie de tine! 

High class,the best, top! 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bună seară! De maine sunt disponibila începând cu ora 14, programarile se fac doar pe wapp,nu raspund la apeluri.. Programarile sa le faceți va rog doar dacă știți ca ajungeți ca să nu ne incurcam reciproc! Pupici 

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bună dimineața! Am disponibilitate pentru orele 14:30-17:00. Pupici 

P.S programarile doar pe wapp 

IMG-20240227-WA0000.jpg.6b6d9b73d28839b96da945d971fd4673.jpg

• Inimioara 8
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Andreea3025 a spus:

Bună dimineața! Am disponibilitate pentru orele 14:30-17:00. Pupici 

P.S programarile doar pe wapp 

IMG-20240227-WA0000.jpg.6b6d9b73d28839b96da945d971fd4673.jpg

Wow..ce priveliște superbă 🔥😍 Abia aștept să văd și eu live in weekend 🔥

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare,colegi cicanari!

Nu am putut rata ocazia sa nu imi fac prezenta la aceasta  minunata femeie!

Am luat legatura pe wapp, confirmat imediat prezenta, m am prezentat la ora stabilita, locatia bine stiuta de multi colegi,locuri de parcare cate vrei libere.

Mi a deschis usa,era toata un zambet, femeia aceasta stie sa iti ofere o stare de bine,doar privandu-te. Ma servit cu cafea si apa,am povestit putin, mi a inmanat prosop si am intrat la un duș. Am gasit totul pus la punct, curatenie, geluri de duș, papuci de casa curati.

Ma astepta in dormitor, mirosea bine, e foarte curata si fină, epilata total, sanii mari la vedere, tatuaje pe tot corpul, buze mari carnoase,se muleaza bine la oral.Actionea a fost de top, oralul nep,bine facut,apoi pozitia mama iedului si explozie in balonaș. Spre rusinea mea,nu am rezistat prea mult. Are o atidudine care te face sa explodezi de placere. E una dintr-e cele mai serioase si corecte doamne. Mereu iti da impresia ca tot ce face,face si de placere.Daca sti sa te porti cu ea, daca esti educat,iti ofera senzatii de tremurat genunchii.

Note nu mai dau, pentru mine e de TOP.

Multumesc,Andreea!!!

Salutare dragi colegi, spor la futut si presiune maxima.

Recomand aceasta doamna!

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 4 ore, nirolfnirolf a spus:

Salutare,colegi cicanari!

Nu am putut rata ocazia sa nu imi fac prezenta la aceasta  minunata femeie!

Am luat legatura pe wapp, confirmat imediat prezenta, m am prezentat la ora stabilita, locatia bine stiuta de multi colegi,locuri de parcare cate vrei libere.

Mi a deschis usa,era toata un zambet, femeia aceasta stie sa iti ofere o stare de bine,doar privandu-te. Ma servit cu cafea si apa,am povestit putin, mi a inmanat prosop si am intrat la un duș. Am gasit totul pus la punct, curatenie, geluri de duș, papuci de casa curati.

Ma astepta in dormitor, mirosea bine, e foarte curata si fină, epilata total, sanii mari la vedere, tatuaje pe tot corpul, buze mari carnoase,se muleaza bine la oral.Actionea a fost de top, oralul nep,bine facut,apoi pozitia mama iedului si explozie in balonaș. Spre rusinea mea,nu am rezistat prea mult. Are o atidudine care te face sa explodezi de placere. E una dintr-e cele mai serioase si corecte doamne. Mereu iti da impresia ca tot ce face,face si de placere.Daca sti sa te porti cu ea, daca esti educat,iti ofera senzatii de tremurat genunchii.

Note nu mai dau, pentru mine e de TOP.

Multumesc,Andreea!!!

Salutare dragi colegi, spor la futut si presiune maxima.

Recomand aceasta doamna!

Mulțumesc frumos pentru recenzie și vizită.  Te mai aștept cu drag sa revii. Pupici 💋💋

Link spre comentariu

Salutare, cum a ajuns Andreea am zis că nu aveam cum să o ratez și i-am făcut o vizită și am decis să stau o oră. 🤭😃

Programat ușor pe wapp, ajuns la ea la locația bine cunoscută pentru mine. Ajuns la ea mi-ai deschis ușa larg și pe zâmbetul pe buze, îmbrăcată într-un costum negru care scoate formele ei foarte bine la vedere. 

Stat la o țigară, la un pahar de apă și schimbat câteva vorbe și după mers la duș. La baie găsesti tot ce trebuie, dotat cu tot ce trebuie. 

Intrat în camera de acțiune, mă aștepta în pat și am început cu oral neprotejat ca de obicei foarte bine executat. Apoi trecut la normal a venit peste mine și am mai schimbat o poziție mama iedului, una dintre preferatele poziți la amândoi si am finalizat cu glorie. 😈

Luat o mică pauză și apoi am trecut la runda 2. Mi-a pus păsărica ei frumoasă și gustoasă pe tavă asa că nu aveam cum să o refuz.

Urmat de puțin oral, ma cam tentat o finalizare orală dar mai vroiam să intru și în păsărica ei, după trecut la normal în poziția misionar. Poziție top și asta la ea, are felul acela când te trage în ea și e mișto râu asta.  Finalizat și pentru a doua oară și pot zice că a fost una dintre cele mai bune întâlnire de când o cunosc pe Andreea. 😈😍

Îți mulțumesc Andreea pentru această oră minunată  petrecută alături de tine. :69

Ca note nu știu dacă mai este nevoie este top cum a zis și colegul de mai sus și am mai zis-o și eu, în ultima mea recenzie. 😁🤗😘

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila
Acum 11 ore, goodboy11 a spus:

Salutare, cum a ajuns Andreea am zis că nu aveam cum să o ratez și i-am făcut o vizită și am decis să stau o oră. 🤭😃

Programat ușor pe wapp, ajuns la ea la locația bine cunoscută pentru mine. Ajuns la ea mi-ai deschis ușa larg și pe zâmbetul pe buze, îmbrăcată într-un costum negru care scoate formele ei foarte bine la vedere. 

Stat la o țigară, la un pahar de apă și schimbat câteva vorbe și după mers la duș. La baie găsesti tot ce trebuie, dotat cu tot ce trebuie. 

Intrat în camera de acțiune, mă aștepta în pat și am început cu oral neprotejat ca de obicei foarte bine executat. Apoi trecut la normal a venit peste mine și am mai schimbat o poziție mama iedului, una dintre preferatele poziți la amândoi si am finalizat cu glorie. 😈

Luat o mică pauză și apoi am trecut la runda 2. Mi-a pus păsărica ei frumoasă și gustoasă pe tavă asa că nu aveam cum să o refuz.

Urmat de puțin oral, ma cam tentat o finalizare orală dar mai vroiam să intru și în păsărica ei, după trecut la normal în poziția misionar. Poziție top și asta la ea, are felul acela când te trage în ea și e mișto râu asta.  Finalizat și pentru a doua oară și pot zice că a fost una dintre cele mai bune întâlnire de când o cunosc pe Andreea. 😈😍

Îți mulțumesc Andreea pentru această oră minunată  petrecută alături de tine. :69

Ca note nu știu dacă mai este nevoie este top cum a zis și colegul de mai sus și am mai zis-o și eu, în ultima mea recenzie. 😁🤗😘

Mulțumesc pentru recenzie și pentru vizita😘 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bună dimineața iubiții mei virtuali! Sunt disponibila începând cu ora 10:00, programarile se fac doar pe wapp.  Pupici 

P.S specificati până când va pot răspunde 💋💋

Link spre comentariu
Reputație: 11951
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bună dimineața! Disponibila! ❤️❤️❤️

P.s Astăzi  fiind Martisorul,i-am pus șnur 🤭.. Astăzi o sug doar dacă are atașat șnur și mărțișor.. Pupici 😈😈

programarile se fac doar pe wapp💋💋

IMG-20240301-WA0001.jpg.894c37373bbcb733adb9a814b779c1a6.jpg

• Like 1
  • Haha 1
  • Inimioara 11
Link spre comentariu
Reputație: 2195
Acum 10 minute, Andreea3025 a spus:

P.s Astăzi  fiind Martisorul,i-am pus șnur 🤭.. Astăzi o sug doar dacă are atașat șnur și mărțișor.. Pupici 😈😈

Primăvara fericită! 🤗😘

Cât de bine arată, merită răsfățată👅😈

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 5069
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
  • Oras:Micul Paris(Outcal)
Acum 2 ore, Andreea3025 a spus:

Ce moțată răsfățată și norocoasă ai Andreea 😍. Nu mai zic cu ochelarii cât de sexy ești 😘😘😘

• Inimioara 1

Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! 

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bunaaaaa, DISPONIBILĂ,programările se fac doar pe wapp... pupici 

Link spre comentariu
  • Indisponibila
  • Indisponibila

Bună dragilor! Sunt disponibilă, programarile se fac doar pe wapp 💋💋

• Like 1
  • Inimioara 10
Link spre comentariu

• Indisponibila
  • Indisponibila

Bună dimineața iubiții mei virtuali! sunt disponibilă, programarile se fac doar pe wapp. Specificati va rog pana cand va pot răspunde 💋💋

P.s sa aveti o săptămână frumoasă și cu presiune 

• Inimioara 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...