Sari la conținut

Grasă de grasă dornică de aventura

mylky

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Salut! Lasa-mi te rog si mie detaliile doamne in privat! Multam fain!

Postat

dă-ne măcar numele de pe badoo, că deja am abordat toate grasele și am și futut 2 din ele, dar niciuna nu e conform descrierii.

• Haha 1
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat
La 20.11.2023 la 12:46, kingg a spus:

Nu s-a mai eliberat lista?🫠

Au părăsit toți discuția...suntem pe bănci la McDonalds dacă ești interesat :)) 

• Haha 2
Postat
Acum 13 ore, chrisbbmike a spus:

Au părăsit toți discuția...suntem pe bănci la McDonalds dacă ești interesat :)) 

🤣🤣🤣

• Like 1
Postat

Cei care ați discutat cu ea deja … sau cel puțin aveți o discuție pe mesenger .. dacă tot ați primit în privat …. Macar scrieți ca am dreptate !!! Ca să nu se creadă ca e in eroare !! Mulțu 

• Like 1
Postat

Trimit după ce cei care au primit vor da aici verdictul ca este așa cum am zis eu !! Până atunci nu vreau ca respectiva să fie săltată și să nu mai reușească nimeni ! Urmează și la restul 

Postat
La 01.12.2023 la 18:26, cornel12 a spus:

doresc si eu contul doamnei de fb...imi plac grasanele is fan

Iti place sa futi pe gratis ..nu grasunele..eu nu merg nici daca mă plăteste ea in euro...

• Haha 1
Postat
La 14.11.2023 la 9:39, mylky a spus:

Neața , aseară am futut o grasă , da cum să mă exprim nu grasă , camion … 1,60 înălțime vreo 90-100 kg , vârsta 50+ îi place pula la greu … are un pizdoc de bagi ambele mâini … atâta e pizda la ea , preț ? Da de unde gratis ! La ea nu se poate … nu știu de ce … zice ca sta cu maică-sa … acuma cine știe dacă e sau nu așa … am închiriat pentru câteva ore o locație regim hotelier ! Discutat cu ea pe Badoo … nu dau nume aici , deoarece mi-a zis ca dacă am cont pe nimfomane ca mai citește și ea să nu dau numele ei aici , însă mă gândeam pentru cei care aveți fetișuri cu grasune va dau în privat Facebookul ei! Da să nu cumva să spuneți ca de aici știți! Ca sigur nu se va întâlni cu voi ! Cerere pe Facebook și faceți complimente și singură se va auto invita la pula ! Eu i-am dat câteva numere ieri … oral normal anal … la anal încet da îi place .. la normal am rupto tot era udă și când se termină un lichid așa lipicios hmmm numa bun să te excite … suge pula de zici ca e Lili Pop ! În fine care vreți scrieți mesaj mie în privat pe mesagerie și vă las id ! Ca și aspect clar ca e bătrână dar dacă vreți fetișuri de ce nu ! E curată nu miroase ! 

salut lasa-mi mesaj cu numele ei pe fb te rog frumos sau cu numar

Postat
La 24.11.2023 la 10:07, mylky a spus:

Cei care ați discutat cu ea deja … sau cel puțin aveți o discuție pe mesenger .. dacă tot ați primit în privat …. Macar scrieți ca am dreptate !!! Ca să nu se creadă ca e in eroare !! Mulțu 

Eu as discuta cu ea daca imi dai id in privat!

• Oras:Drobeta Turnu Severin
  • Oras:Drobeta Turnu Severin
Postat
La 14.11.2023 la 9:39, mylky a spus:

Neața , aseară am futut o grasă , da cum să mă exprim nu grasă , camion … 1,60 înălțime vreo 90-100 kg , vârsta 50+ îi place pula la greu … are un pizdoc de bagi ambele mâini … atâta e pizda la ea , preț ? Da de unde gratis ! La ea nu se poate … nu știu de ce … zice ca sta cu maică-sa … acuma cine știe dacă e sau nu așa … am închiriat pentru câteva ore o locație regim hotelier ! Discutat cu ea pe Badoo … nu dau nume aici , deoarece mi-a zis ca dacă am cont pe nimfomane ca mai citește și ea să nu dau numele ei aici , însă mă gândeam pentru cei care aveți fetișuri cu grasune va dau în privat Facebookul ei! Da să nu cumva să spuneți ca de aici știți! Ca sigur nu se va întâlni cu voi ! Cerere pe Facebook și faceți complimente și singură se va auto invita la pula ! Eu i-am dat câteva numere ieri … oral normal anal … la anal încet da îi place .. la normal am rupto tot era udă și când se termină un lichid așa lipicios hmmm numa bun să te excite … suge pula de zici ca e Lili Pop ! În fine care vreți scrieți mesaj mie în privat pe mesagerie și vă las id ! Ca și aspect clar ca e bătrână dar dacă vreți fetișuri de ce nu ! E curată nu miroase ! 

Da mi si mie contactul ei boss. [email protected]

Cand treci prin timisoara te ajut

Postat

salut, si eu as dori in privat daca poti trimite id-ul doamnei😁

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...