suntopisica Reputație: 37 Postat Ianuarie 8 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Ianuarie 8 3 minutes ago, sorinalexandru said: Asta ce mai înseamnă ?!?! Întreabă dacă darya știe să facă omletă Link spre comentariu
eric69 Reputație: 35 Postat Ianuarie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8 1 minute ago, DaRyyA said: Te rog raspunde-mi in privat, abia ti-am scris 🤗 Link spre comentariu
Collinull Reputație: 57 Postat Ianuarie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8 4 hours ago, sorinalexandru said: Asta ce mai înseamnă ?!?! Ca ii da suturi la oo 😶🌫️ Link spre comentariu
sorinalexandru Reputație: 447 Postat Ianuarie 9 Partajează Postat Ianuarie 9 745 la sfârșit , ți-am lăsat msj pe whatsapp Link spre comentariu
ulf Reputație: 117 Postat Ianuarie 9 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9 Si eu am incercat trei zile diferite fara succes,desi specificasem ca-mi poate raspunde oricand poate ea. M-am lasat pagubas Link spre comentariu
sorinalexandru Reputație: 447 Postat Ianuarie 9 Partajează Postat Ianuarie 9 La fel și mie… Link spre comentariu
dr0n3 Reputație: 7 Postat Ianuarie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10 vizitat domnisoara de 2 ori pana acum, prima oara n-am inteles mare lucru dar din vina mea asa ca am mers sa ma conving ca nu am visat . domnisoara e cea din poze , what you see is what you get, la fata este draguta dar atitudinea ei este punctul forte . si sanii . si orarul dar revenind la atitudine mie unul mi s-a parut extrem de placuta politetea aia excesiva amestecata cu timiditate . ceva rar zilele astea sau poate nu caut eu unde trebuie . locatie : 8 (foarte bine pozitionata, parcare mare in zona) fata : 9 (imi dau seama ca in trecut am dat note mai mari pentru mai putin in trecut , incerc sa fiu mai corect anul asta) sex normal : a fost prea putin cat sa dau o nota oral : 10 + pentru mine e in short list, recomand @DaRyyA sa ramai tot asa 2 1 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 602 Postat Ianuarie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10 Acum 18 ore, DaRyyA a spus: Hello! Cand ne incanti cu un video?🤗 Link spre comentariu
johnqwer Reputație: 602 Postat Ianuarie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 10 Acum 44 minute, DaRyyA a spus: Buna , poate zilele urmatoare , vedem 😻 Pana pui tu video cred ca ne mai vedem o data☺️🤗 Link spre comentariu
aannddrei Reputație: 132 Postat Ianuarie 10 Partajează Postat Ianuarie 10 Buna @DaRyyA, Salut baieti, Am vizitat-o si eu pe Daryya dupa ce am citit review-urile colegilor si am ramas impresionat de relatarile legate de oral-ul efectuat. Concluzii: Locatie: Zona decebal, parcare cu plata 3lei ora, fara portar la bloc, pat +baie cu apa calda, suficient pentru activitatea pentru care m-am prezentat. 6/10 Fata: tanara, dezinvolta, comunicativa. Tocuri, pojartiera + sutien rosu, blonda vopsit. 7/10 Oral: aici fata exceleaza slow throat fuck, sustinut, pana la cotor, supt coitze, sloopy BJ, tot ce-ti doresti. Oral protejat sau neprotejat, te intreaba inainte. CIM 50 extra. 9.5/10 Normal: se uda natural in timp ce o suge, cred ca ii si place, destul de stramta. Se implica, gemetele nu par false, LOT, Doggy, finalizare in balon. 8/10 De revenit din punctul meu de vedere. Poate lucra al tonus avand in vedere ca este tanara si o ajuta corpu. Ciocane tari, 4 Link spre comentariu
ulf Reputație: 117 Postat Ianuarie 12 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 12 Disponibila pe naiba,tot incerc de pe o zi pe alta si tot degeaba 1 Link spre comentariu
john9791 Reputație: 317 Postat Ianuarie 12 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 12 Acum 3 minute, ulf a spus: Disponibila pe naiba,tot incerc de pe o zi pe alta si tot degeaba Idem…cred ca ne ia la mișto…eu i-am scris de 10 ori pana acum… 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum