Sari la conținut

Sunteti de acord cu eutanasia umana?

Postări Recomandate

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

TOLD YOU NOT TO GO THERE!!!

V-am explicat ca e prea delicata problema..dar voi nu

BATMAN BATMAN

Acum vorbiti despre executii, crime, rasism, eugenie? 

Unde va opriti?

• Oras:graveyard
Postat

@S0RIN1978, citindu-ti aberatiile pe care le scrii imi dau seama cat de dobitoc si tampit esti!!! Esti praf! Tu faci umbra pamantului degeaba, tampitule!

sunt dobitoc de ce ?? ca gandesc logic si pragmatic??? 

pai frate cand stii ca o sa faci un copil pe care mai mult il chinui si care niciodata nu va fi om ... de ce te mai apuci sa il faci??? sunt o gramada de variante daca vrei copii ... sunt o gramada de copii care se pot adopta .. copii sanatosi ... si care cu o educatie adecvata chiar pot deveni cineva? pe acesti copii de ce datorita conditiilor din casele de copii sa ii privezi de invatamant de o copilarie fericita  ..dar sa bagi gramezi de bani in copii fara sansa care nu constientizeaza nimic ,pe care niste parinti imbecili s-au hotarat sa ii faca si asa???

• Oras:Bucuresti
Postat

@S0RIN1978, citindu-ti aberatiile pe care le scrii imi dau seama cat de dobitoc si tampit esti!!! Esti praf! Tu faci umbra pamantului degeaba, tampitule!

Tu vorbesti serios???Te-ai luat dupa topicul ala cu "substante ilegale",ai incercat si tu,te-a luat nasol si acum emani idiotenie?

Postat

Tu vorbesti serios???Te-ai luat dupa topicul ala cu "substante ilegale",ai incercat si tu,te-a luat nasol si acum emani idiotenie?

Nu nu...la el este nativ...imbucurator este faptul ca inca mai are timp, este tanar!

Postat

Nu e dobitoc si nici tampit! Nu este nici animal...pentru ca as jigni animalele comparandu-l cu ele! Pur si simplu este un NIMENI si un NIMIC!

Pai de ce e asa?De ce crezi ca el e un nimeni(dar tu esti ceva) si un nimic(dar tu esti tot sau macar o parte)?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dacă ar fi vorba să se legifereze eutanasia, aş putea fi de acord. Totuşi nu e doar o chestiune juridică, ci una morală. Dacă vrei să te sinucizi te priveşte, dar e moral să pui altcuiva în cârcă acest păcat capital? Ce medic ar fi de acord să facă asta? Niciun creştin nu va accepta aşa ceva, chiar dacă legea ar permite.     

• Oras:Constanta
Postat

sunt dobitoc de ce ?? ca gandesc logic si pragmatic??? 

pai frate cand stii ca o sa faci un copil pe care mai mult il chinui si care niciodata nu va fi om ... de ce te mai apuci sa il faci??? sunt o gramada de variante daca vrei copii ... sunt o gramada de copii care se pot adopta .. copii sanatosi ... si care cu o educatie adecvata chiar pot deveni cineva? pe acesti copii de ce datorita conditiilor din casele de copii sa ii privezi de invatamant de o copilarie fericita  ..dar sa bagi gramezi de bani in copii fara sansa care nu constientizeaza nimic ,pe care niste parinti imbecili s-au hotarat sa ii faca si asa???

Nu esti dobitoc! Esti un NIMENI si un NIMIC! De unde stii tu mai mafalda, ca acei parinti "imbecili" asa cum ii numesti tu erau constienti ca dau nastere unui copil autist? Cum iti permiti tu sa exprimi judecati vis-a-vis de tragedia intamplata altora! Ai copii? Cum ai gandi si ai judeca daca ti s-ar intampla tie? 

Tinand cont de titlul acestui topic...raspunsul meu in ceea ce te priveste pe tine este un DA hotarat! Pentru ca esti un NIMENI si un NIMIC! Si pentru prima data in 2 ani de prezenta pe acest forum voi fi vulgar datorita tie! Du-te-n pwla tuturor..pentru ca asta meriti..tu ..un NIMENI si un NIMIC!

Postat

"lingatorii de oase" exista peste tot ... chiar si pe un site care promoveaza ceea ce religia incrimineaza ... 

Postat

De ce pula mea ,atunci cand cineva spune un ADEVAR ABSOLUT,"religiosii convinsi si obsedati" sau "prostii " devin "malefici"? :)

Postat

Nu esti dobitoc! Esti un NIMENI si un NIMIC! De unde stii tu mai mafalda, ca acei parinti "imbecili" asa cum ii numesti tu erau constienti ca dau nastere unui copil autist? Cum iti permiti tu sa exprimi judecati vis-a-vis de tragedia intamplata altora! Ai copii? Cum ai gandi si ai judeca daca ti s-ar intampla tie? 

Tinand cont de titlul acestui topic...raspunsul meu in ceea ce te priveste pe tine este un DA hotarat! Pentru ca esti un NIMENI si un NIMIC! Si pentru prima data in 2 ani de prezenta pe acest forum voi fi vulgar datorita tie! Du-te-n pwla tuturor..pentru ca asta meriti..tu ..un NIMENI si un NIMIC!

vorbind vulgar nu rezolvi nimic ... am specificat ..imi sunt vecini, stiu povestea, stiu gandirea, stiu nivelul de cultura ... ca fapt divers in urma unui control la 6 luni de sarcina a aflat ca copilul are probleme grave .. ca are jumatate de creier atrofiat (daca o intrebi pe ma-sa iti zice ca putrezit), din start speranta de viata a copilul a fost de 18 ani sau mai putin,cu specificarea ca niciodata nu o sa treca ca nivel de inteligenta de inteligenta unui copil de 7 ani ... dar s-au incapatanat sa il faca in conditiile in care mai aveau un copil complet sanatos ...deci cine e de vina??? 

• Like 2
Vizitator Beraru
Postat

N-am timp astazi dar, incepand de maine, ma bag si eu in hora. E plin de snobi ipocrito-religiosi p-aici.

• Oras:Vancouver
  • Oras:Vancouver
Postat

Draga Sorin 78,nu zic poate ai dreptate ,stai la bloc,inconfort acustic,insa nu putem condamna acea femeie ca a nascut o pers handicapata...

Ai auzit de ANDREEA BOCELLI?Ei bine doctorii au sfatuit pe mama sa intrerupa sarcina datorita unei malformatii a fatului...gandeste-te ,mai auzeai superba melodie con te partiro?

Postat

"lingatorii de oase" exista peste tot ... chiar si pe un site care promoveaza ceea ce religia incrimineaza ... 

Auzi.. O simpla intrebare! Daca al tau copil s-ar naste autist ( nu-ti doresc acest lucru) ai mai gandi si comenta la fel? Eu sunt convins ca nu! Iar daca raspunsul tau este da..atunci esti cu adevarat un NIMENI si un NIMIC!

• Oras:Egipt
  • Oras:Egipt
Postat

De ce pula mea ,atunci cand cineva spune un ADEVAR ABSOLUT,"religiosii convinsi si obsedati" sau "prostii " devin "malefici"? :)

:slap2  :slap2  :slap2  :slap2

post-111928-0-07841900-1395001786_thumb.jpg

Vizitator
Postat

În cazul prezentat de tine şi eu sunt de acord că avortul ar fi fost soluţia, dar nimeni nu are dreptul să-i judece pe cei care nu acceptă asta din motive religioase. Nu sunt de condamnat, din contră sunt de admirat pentru credinţa lor. Este adevărat că un asemenea copil cu probleme devine o povară pentru societate, dar asta e, cu ce drept judecăm asemenea situaţii? 

Postat

Oare NIMENI nu intelege ca acei "parinti" PUTEAU alege sa nu aduca pe lume acel copil supus din start la o "viata" de chinuri...ei au o cruce de dus, propria prostie si ignoranta, dar copilul ala ce vina are sa fie rezultatul impreunarii dintre doi cretini?!?! :slap2

Ce ne mai place sa ne kkm pe noi....incredibil ce ne mai erijam in crestini si intelepti dar interpretam totul cum ne convine ca sa urmam ce???? INSTINCTUL DE TURMA...patetic... :no2

Postat

te iei de cea mai mica problema dintre toate ... cand doctorii iti spun natura malformatiei ... si iti spun clar ca acel copil nu va fi niciodata om, ca nu va depasii stadiul unui copil de 7 ani ...ca are creierul terminat ... ce speranta sa ai sa iese un om oarecum normal??? 

complet de acord sunt si autisti peste autisti ... unii pe anumite segmente avand o inteligenta iesita din comun ... dar cand in urma tratamentelor vezi ca nu evolueaza deloc ... oare mai are rost sa mai tii acel copil in viata?

si ca fapt divers stau la casa si tot imi provoaca discomfort acustic .. ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca stateau la bloc :)

Postat

Lipsa unei actiuni poate sa fie la fel de grava ca si o actiune gresita. Indiferent ca alegem sa facem sau sa nu facem ceva, e o alegere care poarta raspundere pentru binele sau pentru raul cauzate.

Dupa parerea mea, moartea e un act al vietii. Si viata apartine omului care o traieste, dupa puterea si abilitatile lui. Si omul are dreptul la alegere si la demnitate. De moarte oricum nu scapa nimeni. Daca vindecarea de boala si de suferinta este imposibila dupa toate standardele medicale, indiferent de efort, atunci omul in cauza are optiunile:

1. Sa traiasca cu suferinta pana la sfarsitul natural si sa isi pastreze demnitatea si identitatea personala - ceea ce poate fi foarte greu spre imposibil in unele cazuri
  2. Sa traiasca cu suferinta pana la sfarsitul natural si sa decada in ceva mai mic decat om, sau oricum mai mic decat ce era inainte
  3. Sa aleaga sa traiasca o viata mai scurta dar sa-si pastreze identitatea si demnitatea.

Parerea mea e urmatoarea: in trecutul omenirii, optiunea 1 era de preferat. Pentru ca medicina era prea slaba ca sa stie clar daca mai sunt sau nu sanse. De aceea probabil a devenit un tabu si s-a adoptat strategia cu "Viata e de la Dumnezeu si n-ai dreptul sa o atingi". Dar daca acum mergi la 10 doctori si toti iti spun ca in ultimii 50 de ani nu s-au cunoscut cazuri de insanatosire.... in cazul asta cred ca ne putem schimba moralitatea.

In cazul care se discuta mai sus, cand persona in cauza nu este in deplinatatea facultatilor mintale, sau nu a fost niciodata: Privita din alt unghi, problema se poate pune daca persona respectiva este sau nu om. Ceea ce intr-adevar nu avem abilitatile sau dreptul sa decidem. Poate si in mintea aia deformata si neajutorata e o urma de umanitate. Si o urma e suficient pentru dreptul la viata. 

• Oras:Troia
  • Oras:Troia
Postat

De ce? ,eu pe tine te-as castra,de ce? sa nu te inmultesti,'te dreaq de nebun :)

Postat

"dar nimeni nu are dreptul să-i judece pe cei care nu acceptă asta din motive religioase. "

Nu este vorba numai de motive religioase! Si acest sorin niciodata nu va putea raspunde la intrebarea: sorin daca al tau copil s-ar naste autist, ai gandi si ai comenta asa cum o faci acum? Pentru ca nu va sti sa raspunda! Si la urma urmei cine esti tu bai sorinele sa-i judeci pe acei oameni? Sau cine sunt eu sa-i judec pe parintii tai care au adus pe lume un specimen ca tine: un NIMENI si un NIMIC?

Vizitator Beraru
Postat

Auzi.. O simpla intrebare! Daca al tau copil s-ar naste autist ( nu-ti doresc acest lucru) ai mai gandi si comenta la fel? Eu sunt convins ca nu! Iar daca raspunsul tau este da..atunci esti cu adevarat un NIMENI si un NIMIC!

Un raspuns pe fuga: am eu copil. Am facut o carca de teste si au iesit OK. Daca exista risc si recomandare de la doctor, avorta nevasta. Daca imi asumam acel risc o faceam pe barba mea, fara sa stau la usa bisericii sau la mila contribuabililor. Cei care fac asta, in ciuda riscurilor pe care si le-au asumat unilateral, sunt niste carii sociale. Daca Statul ar trebui sa acopere aceste cheltuieli (cu testele) este o alta discutie. 

Sunt constient ca aceasta gandire nu respecta principiile democratice, nici nu pretind asta. Pentru mine reprezinta un argument in plus ca democratia are hibe.

Daca copilul meu s-ar naste autist, ca urmare a unui risc cunoscut si asumat unilateral, as avea bunul simt sa nu intind mana catre cei care nu au participat in luarea acestei decizii. As beneficia in schimb de programele de Stat la care am contribuit prin plata taxelor si impozitelor. Atat si nimic mai mult.

Postat

Daca copilul meu s-ar naste autist, ca urmare a unui risc cunoscut si asumat unilateral, as avea bunul simt sa nu intind mana catre cei care nu au participat in luarea acestei decizii. As beneficia in schimb de programele de Stat la care am contribuit prin plata taxelor si impozitelor. Atat si nimic mai mult.

:hihat

PS: Sorin..care e rapunsul tau?

Postat

coolandhotman .. sincer ca sa iti raspund la intrebare da .. as gandi la fel ... chiar daca decizia de avort nu mi-ar apartine mie in totalitate ...daca in urma controalelor nu s-ar descoperii nimic si s-ar naste autist normal as incerca sa vad daca tratamentele dau rezulta sau nu .. daca as ajunge la concluzia ca nu are rost ... probabil as pleca in Belgia cu tot cu copil ... iar la revenirea in tara as infia unul sanatos 

multumit???

in plus cine esti tu sa ma judeci pe mine??? ma gandesc ca poate esti prea implicat intr-o faza de genul asa ca prefer sa nu te jignesc inca asa cum o faci tu 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...