Sari la conținut

Sunteti de acord cu eutanasia umana?

Postări Recomandate

• Oras:graveyard
Postat

Angel ... chiar aveai mare dreptate 

dar de unde sa stim cati ipocriti in care  chipurile zace sunt pe aici si vin sa dea lectii de viata 

Postat

Ai sange in tine? Raspunde! Ti-ai ucide copilul daca s-ar dovedi ca este autist?

hoo moaroooo ... schimba banda ...sau ramasi blocat pe repeat?

• Oras:Constanta
Postat

hoo moaroooo ... schimba banda ...sau ramasi blocat pe repeat?

:no2 Stii ce mi-as dori? Sa te pun fata in  fata cu acest copil autist al prietenilor mei! Practic este imposibil! Dar stii de ce mi-as dori acest lucru? Pentru a vedea cum te faci de rahat in fata unui autist pe care tu vrei sa-l eutanaisiezi! 

PS: De ce nu raspunzi la intrebarea pe care ti-am pus-o? Pentru ca s-ar putea sa te judece curvarii (inclusiv eu) de pe acest site ca esti de acord cu eutanasierea propriului copil..numai pentru faptul ca este autist?

• Like 2
Postat

El spune că suntem liberi atâta timp cât respectăm sfera libertăţii celuilalt. 

V-a deranjat cu ceva faptul că acel copil e autist?

Respect!  :hihat

Postat

ba boule ... ti-am spus explicit ca sunt cazuri si cazuri de autism .. dar tu esti ori prea orb din cauza ca esti croit pe o idee fixa, ori prea indolent ca sa citesti tot ...

iar in privinta intrebarii tale  puse sub o gramada de variante si prea vaga ca sa iti pot da un raspuns concret ...ti-am raspuns din prima dar tu deja fiind in pana de idei si orbit de faptul ca vezi totul in negru si alb .. cand ar trebui sa il vezi in culori , continui sa te afunzi in absurd si in prostie

• Oras:Bucuresti
Postat

:no2 Stii ce mi-as dori? Sa te pun fata in  fata cu acest copil autist al prietenilor mei! Practic este imposibil! Dar stii de ce mi-as dori acest lucru? Pentru a vedea cum te faci de rahat in fata unui autist pe care tu vrei sa-l eutanaisiezi!

PS: De ce nu raspunzi la intrebarea pe care ti-am pus-o? Pentru ca s-ar putea sa te judece curvarii (inclusiv eu) de pe acest site ca esti de acord cu eutanasierea propriului copil..numai pentru faptul ca este autist?

Incep sa cred ca ai o mare problema cu tine insuti...deja exagerezi maxim,omul ala a zis cu totul altceva,ti-a explicat in nenumarate randuri ce a vrut sa zica,ti-a dat destule argumente pro si contra si tot continui sa fii extrrem de limitat.

Ti-am spus inca de la inceput ca am o problema cu tine...esti prea stresat,prea fixist si fara o prea mare experienta de viata! (Asa te vad eu,sincer!).

Postat

Sorinele! Esti aici! Raspude! Ti-ai ucide copilul autist care a venit pe lume numai datorita faptului ca tu ai dat din cur? Ai sange in tine sa fii sincer si cinstit?

• Like 1
Postat

Hai ma sorinele..raspunde! Esti inca aici! Te vad! Nu ai sange in tine sa raspunzi?

:slap2

Postat

Uuups! Ai aparut sorinele! Hai ma..spune! Ai fi de acord cu eutanasierea propriului tau copil autist..care nu ti-a cerut permisiunea de a veni pe lume? 

• Like 1
Postat

Vai de mama celor care arunca vorbe in vant...numai pentru a se afla in treaba..dovedind de altfel ca nu reprezinta altceva decat NIMENI si NIMIC prin ceea ce vor sa spuna!

• Like 1
Postat
coolandhotman

deci arata-mi cine te apreciaza ca sa iti spun cine esti ... deci atata timp cat esti apreciat de cel catalogat drept "cel mai prost din curtea scolii" si asta intr-un mod abuziv si la fel de obsedant ca si tine ... probabil ca intram la rubrica "no comment" ... 

in plus ma intreb desi stiu ca e rabdator si permisv ... cum de mai suporta pamantul un comportament oligofrenic atat de avansat?

sa ai o saptamana placuta :)

Postat

Nu vreau :D

Eram sigura ca se va ajunge la cearta dar la asa ceva chiar nu ma asteptam  :no2

Este greu cand sunt asemenea implicatii sentimentale DAR sa fim putin obiectivi: Sorin a spus ca acei "parinti" au stiut inca de cand femeia era insarcinata in 6 luni ca acel copil(?) are creierul atrofiat... eu, ca femeie, in ziua de ai, in anul 2014, daca medicul imi spune ca eu am in mine un "spuneti voi ce (eu ma abtin)" eu ce fac?!?!? Il aduc pe lume????? Acolo este problema de fapt...

Eu nu vad absolut nicio asemanare intre cele doua cazuri expuse de Sorin si de Coolandhotman, NICIUNA!!! Nici macar aceiasi boala, nu de acolo "incepe" problema de fapt...."ea" incepe de la -6luni in cazul de fata. :(

Mey Sorina4u...

Uite..se lasa cu retrageri, injuraturi..

Ce ti-am scris eu tie la inceputul topiculuii?

Ce?

Am spus ca e un subiect prea delicat?

DA-MI DREPTATE!

ACUM!!!

• Oras:caelum et infernus
Postat

Eu nu vad absolut nicio asemanare intre cele doua cazuri expuse de Sorin si de Coolandhotman, NICIUNA!!!

Nici macar aceiasi boala,

Wait what? 

Beusi sau traseshi ceva pe nas? 

Ca asa de ziua Deeanei prietena ta? :D Incepurati ziua bine bre? :D

Postat

Wait what? 

Beusi sau traseshi ceva pe nas? 

Ca asa de ziua Deeanei prietena ta? :D Incepurati ziua bine bre? :D

Ia sa ne gandim unde incepe problema??? Au cumva parintii aceiasi boala???  :rax2

Efect si cauza, ce tratam??? Eu prefer cauza ;)

Postat

Pai ..cauza autismului este? @_@

Pe langa asta copilul in cauza este adoptat...dar ei il iubesc ca si pe al lor. 

Cauza poate fi o pereche de parinti iresponsabili . o mama drogata si betivana, sau poate NU! 

Daca imi vei spune ca autismul are cauza genetica da-mi voie sa te contrazic...multi oameni au o PREDISPOZITIE genetica spre o anumita patologie : Cancer, Alzheimer, Parkinson etc.

De exemplu in Alzheimer, alelele Apoe4 prezinta o predispozitie pentru Alzheimer...dar nu exclud precum nici nu confirma posibilitatea ca persoana respectiva sa dezvolte Alzheimer. 

De exemplu..ai putea numi ca si cauza (specific pentru Alzheimer) mutatiile in genele Presenilin 1, presenilin2 si APP . Insa , mutatia apare doar in FAD (Alzheimer mostenit ) . Alzheimer cu debut timpuriu reprezinta doar 5-10 % din cazurile de alzheimer, alzheimer mostenit genetic, reprezinta doar 13% din alzheimer cu debut timpuriu.

Deci poftim cauza..care-i cauza? :|

Postat

Dupa cum am spus, problemele nu au nicio asemanare, nu ai cum sa compari o femeie care nu si-a dorit un copil si totusi a nascut cu buna stiinta unul bolnav cand AVEA alternativa si una care si-a dorit atat de mult un copil incat a fost capabila sa adopte unul (tot respectul)..in al doilea caz eu nu stiu daca exista vinovati  :no2  sa spunem soarta, nesansa, cum si pe cine sa invinovatim?!?!? Nu avem pe cine, nici nu mai conteaza de fapt...stai si te intrebi neputincios "de ce mie??", "cu ce am gresit eu Doamne sa merit asta??".... unii gasesc puterea sa mearga mai departe, jos palaria in fata lor, si unii, mai slabi, care clacheaza....este trist, nu putem spune decat "Doamne fereste" de asemenea necaz...

Insa cand putem alege? Cand putem evita?

Oricum s-a deviat grav de la subiect, avea dreptate Cassy, am ajuns si la avort  :laugh2

Nu putem sa acuzam pe unul si pe altul ca sunt nimeni si/sau nimic doar ca ei gandesc diferit de noi...fiecare are dreptul la opinie, repet ce mi-a spus tata, daca am fi / gandi toti la fel, va dati seama ce ne-am plictisi?!?

:bow

Postat

Cauza fiind? 

Ma bagi in ceata mai rau decat amada.dulcica..sau cum se intituleaza..

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...