coco.s Reputație: -19 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 3 ore, AlessiaSweet a spus: Buna dimii dragii mei❗️💗Azi este ultima zi la voi in oras 🫧Va astept cu programări.Programul meu de lucru este de la 11:00 la 24:00🍑kiss😘 Salutare, Am făcut cunoștință azi cu ea când am fost la colega ei și vreau să scriu câteva cuvinte și despre ea sa se știe că este la fel de frumoasă și arata superb și cu un mare bun simț cum rar întâlnești, se vede că fetele sunt cu mare caracter dar și noi că bărbați trebuie sa fim cu bun simț. Te pup și mi-a părut bine de cunoștința și data viitoare te vreau sa ni te alaturi nouă. 😘 1 1 1
AlessiaSweet Reputație: 38 Postat Noiembrie 28, 2023 Telefon: 0727878076 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0727878076 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 5 minute, coco.s a spus: Salutare, Am făcut cunoștință azi cu ea când am fost la colega ei și vreau să scriu câteva cuvinte și despre ea sa se știe că este la fel de frumoasă și arata superb și cu un mare bun simț cum rar întâlnești, se vede că fetele sunt cu mare caracter dar și noi că bărbați trebuie sa fim cu bun simț. Te pup și mi-a părut bine de cunoștința și data viitoare te vreau sa ni te alaturi nouă. 😘 Cu mare drag! Multumesc mult♥️😘🫶
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 28, 2023 Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 4 minute, coco.s a spus: Salutare, Am făcut cunoștință azi cu ea când am fost la colega ei și vreau să scriu câteva cuvinte și despre ea sa se știe că este la fel de frumoasă și arata superb și cu un mare bun simț cum rar întâlnești, se vede că fetele sunt cu mare caracter dar și noi că bărbați trebuie sa fim cu bun simț. Te pup și mi-a părut bine de cunoștința și data viitoare te vreau sa ni te alaturi nouă. 😘 Subscriu, eu ieri am avut plăcerea să le cunosc pe amândouă. 2 femei atrăgătoare, provocatoare, sexi și dornice de show.. 🤤
AlessiaSweet Reputație: 38 Postat Noiembrie 28, 2023 Telefon: 0727878076 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0727878076 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Noiembrie 28, 2023 Chiar acum, gmz_coco a spus: Subscriu, eu ieri am avut plăcerea să le cunosc pe amândouă. 2 femei atrăgătoare, provocatoare, sexi și dornice de show.. 🤤 Multumesc mult!!🫶Si astept sa ne revedem cu mare drag si chef de show💦💗😘
germanu Reputație: 106 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 28, 2023 Am vizitat pe domnișoara drăguță, zimbitoare prietenoasa, m-am simțit foarte bine in compania ei sper să revină cat de curând că e ceea ce trebe:). 2
AlessiaSweet Reputație: 38 Postat Noiembrie 28, 2023 Telefon: 0727878076 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0727878076 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Noiembrie 28, 2023 Multumesc!🫶Te astept cu drag❤️🔥😘
Semakone Reputație: 1573 Postat Noiembrie 28, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Postat Noiembrie 28, 2023 Acum 6 ore, germanu a spus: Am vizitat pe domnișoara drăguță, zimbitoare prietenoasa, m-am simțit foarte bine in compania ei sper să revină cat de curând că e ceea ce trebe:). Atât 😎😁🤣🤣 1 1 1
AlessiaSweet Reputație: 38 Postat Noiembrie 29, 2023 Telefon: 0727878076 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0727878076 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Noiembrie 29, 2023 Acum 12 ore, Semakone a spus: Atât 😎😁🤣🤣 🔴Indisponibila❗️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum