Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
Postat
26 minutes ago, ovidiu69 said:

Foarte tare tipa....daca si sotia mea ar fi gandit ca tine....🥰

Ovidiu, foarte multe sotii gandesc la fel ca Anamaria, dar din diverse motive nu au curajul sa faca acel pas.

Nu au curajul din cauza "restrictiilor de mentalitate" a societatii care mai apoi le clasifica intr-o anumita categorie, de teama reactiei partenerului de cuplu etc.. Totusi, exista si cupluri care aleg sa se exprime sincer unul fata de celalalt, iar acesti oameni sunt de admirat.

• Oras:Bucuresti
Postat
17 hours ago, Annamaria20 said:

Domnule @Sharkyano17, pe noi limitele Mai mult ne-au incurcat, cred ca am gresit in textul de Mai sus, probabil am uitat sa specific  "oricine imi faceam propuneri ce ma incitau" din 50 de mesaje primite de la Macho, in 40 gaseam mesajul Sal, in alte 5 sal, cf. Aveam de ales din vreo 5 texte de vrajela a barbatilor casatoriti, dar necasatoriti,care meritau un raspuns din partea mea

Pt tine domnule,  pot fi Fute tot ce prinde as zice ca da, cu o singura exceptie a celor ca tine, pe care maxim I as lasa sa ma linga in fundulet si pasarica dupa ce ma folosesc vreo 3 masculi. Perioada oricine a trecut de multa vreme si a fost scurta.

@andreimanixlumineaza te rog  lumea de aici in legatura cu mesajul de Mai jos a lui sharky parky?

Inca esti excitat ca ea ii face tot pe placul amantului? Sau ai semne de intrebare?

Eu zic sa stai linistit si sa cauti excitatia in toata treaba,  noua femeilor ne cam place sa oferim totul si sa Ii facem pe plac Celui ce ne f bine, dar facem o diferenta Mai Clara ca barbatii intre aventuri si casnicie, sexual e sex si poate chiar Andrei i-a cerut sotiei sale toate astea de Mai jos.

"Ce sa mai opreasca, nu iti e clar ca partenera lui e lesinata dupa amant odata ce il lasa pe ala sa iau dea drumul in ea , in gura ei , el i-a numit cuplu, nu vad ce ar mai putea opri daca nu a impus niste limite de la inceput"

PS va rog nu va obositi sa imi raspundeti, nu imi pasa deloc de parerea voastra, fiecare face ce vrea cu......

Pa

Din pacate se va opri de la sine deoarece el se va muta in alta parte a tarii alaturi de familia sa ! Eu limite nu am pus de la inceput pentru ca imi doream mult ca ea sa o faca cu altcineva si nu stiam pana unde se va ajunge 

Postat
Acum 20 ore, daniel2012 a spus:

Ovidiu, foarte multe sotii gandesc la fel ca Anamaria, dar din diverse motive nu au curajul sa faca acel pas.

Nu au curajul din cauza "restrictiilor de mentalitate" a societatii care mai apoi le clasifica intr-o anumita categorie, de teama reactiei partenerului de cuplu etc.. Totusi, exista si cupluri care aleg sa se exprime sincer unul fata de celalalt, iar acesti oameni sunt de admirat.

Eu am tot vorbit foarte deschis cu sotia mea.....sa incercam ceva in 3,4 ce ar dori ea.....dar nu vrea sa auda.....de mai bine de 15 ani tot incerc si nimic....

Postat
14 hours ago, ovidiu69 said:

Eu am tot vorbit foarte deschis cu sotia mea.....sa incercam ceva in 3,4 ce ar dori ea.....dar nu vrea sa auda.....de mai bine de 15 ani tot incerc si nimic....

Cunosc senzatia ;) Unele chiar "nu-si incalca principiile", desi si-ar dori. Dar, necer say never.

Postat

Salutare! Unde ma pot intalni cu astfel de cupluri? Sunt din Cluj. Am tot incercat pe Telegram, dar nu am reusit

• Oras:Craiova
  • Oras:Craiova
Postat

Și eu mi-aș dori ca soția să fie într-atât de deschisă încât să accepte ideea de permutări din astea, gen swing sau threesome, dar pare ca nici nu vrea sa audă de la mine asta, asa sunt ele, majoritatea, acasă vor sa treacă drept sfinte. În schimb, am surprins de-alungul anilor împreună niște tentative de flirt asa nevinovat din partea ei cu vreun coleg, sau priviri mai insistente decât era cazul cu vreunul si tocmai de aia am si ajuns sa ii zic ca as accepta și nu as avea niciun fel de problema vizavi de picanterii din astea, doar atât cât sa știu și sa nu ma faca pe la spate cum s-ar spune. 😁

Reputație: 107
Postat
On 1/24/2025 at 9:38 AM, Fantezii2 said:

Și eu mi-aș dori ca soția să fie într-atât de deschisă încât să accepte ideea de permutări din astea, gen swing sau threesome, dar pare ca nici nu vrea sa audă de la mine asta, asa sunt ele, majoritatea, acasă vor sa treacă drept sfinte. În schimb, am surprins de-alungul anilor împreună niște tentative de flirt asa nevinovat din partea ei cu vreun coleg, sau priviri mai insistente decât era cazul cu vreunul si tocmai de aia am si ajuns sa ii zic ca as accepta și nu as avea niciun fel de problema vizavi de picanterii din astea, doar atât cât sa știu și sa nu ma faca pe la spate cum s-ar spune. 😁

Nici a mea nu vrea sa auda asa ceva. Am incercat sa aduc de cateva ori in discutie cand eram baut. 

Dar sincer, cred ca mai bine. Ca beat, poate as fi mers pana la capat, dar cand ma trezeam regretam. Nu cred ca as putea trece peste o asemenea situatie, sa o vad fututa de altul, choar daca gandul asta ma excita enorm. 

• Oras:slatina
  • Oras:slatina
Postat

@andreimanix ce îți mai face nevasta? O mai muieste colegul de serviciu? Sau o muiesc și alții? Cu tine cum mai e? Ai reușit sa o futi în cur?

• Haha 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat
La 09.02.2025 la 0:13, andrei1980 a spus:

@andreimanix ce îți mai face nevasta? O mai muieste colegul de serviciu? Sau o muiesc și alții? Cu tine cum mai e? Ai reușit sa o futi în cur?

Cat de penibil ești, tu ești ăla de strigă “atenție strugurii sunt acrii” 

Postat
On 2/9/2025 at 12:13 AM, andrei1980 said:

Sincer, esti chiar rautacios..

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
On 1/11/2025 at 3:45 PM, Annamaria20 said:

Nu este corect să judecați fără să înțelegeți doar pe baza gandirii voastre MACHO, sa va credeti superiori si sa ganditi ca si cand nimic rau  nu vi se poate intampla voua, ei...., poate vi se intampla deja ceva mult mai rau decat placerea nevinovata a lui @andreimanix

Eu, ca fostă soție care a fost ignorată timp de aproape 10 ani și care a experimentat o viață intimă foarte limitată, vreau doar să vă spun un lucru pentru o relatie sanatoasa : respectați-vă placerile și nevoile fiecăruia si fiti sinceri de la inceput unul cu celalalt. 

Am scris acest text lung  pentru cei care vor să citească și să înțeleagă punctul meu de vedere din perspectiva unei „hotwife”. Nu vorbesc despre filme sau fantezii, ci despre o realitate trăită, în care am învățat multe despre ce înseamnă cu adevărat să îți urmezi dorințele și să fii sincer cu tine si sa explorezi tot cu partenerul tau in materie de sex.

Poate că unii vor considera acest lucru ca fiind exagerat sau neconvențional, dar pentru mine a fost despre a regăsi fericirea și satisfacția personală, după 10 ani de neglijare si inceputul unei alte relatii de 10 ani in 2015.

"hotwife,  cuckhold, fraieri (apropo le place sa le spui ce fraieri sunt si ce bine ii futi nevasta) , losser ce nu isi satisface nevastaa dupa 10 ani de strainatate si nefutai,  ajung in 2015 inapoi in tara eram in plina foame de pula si cautam asiduu pe situri matrimoniale orice pula, si avand toate libertatea din lume am experimentat cam tot in materie de sex cu oricine imi propunea, aveam o pofta nebuna de sex in orice fel, cu oricine imi propunea ceva, in masina, in scara, in casa, la el acasa cand era nevasta plecata, la birou, la locul de munca, cu cat exploram mai mult cu atat dorinta a ma fute  era tot mai mare, din pacate si singuratatea ma apasa, dupa aproape 1an jumatate de preacurvit la cel mai inalt nivel am intalnit un tip la fel de flamand ca si mine de sex de cunoastere sexuala de experimentat de tot , au trecut saptamani luni vreun an."

Si experimentam vreun an  weekend de weekend , experimentam sexul in 3mmf si ffm, in 4  cuplu, el singur cu o tipa / eu cu 2 tipi , swingers club,  in tot acest timp am experimantat stari de excitatie maxima de ambele parti precum si sentimente de gelozie, de frustrari din partea lui cum ca el nu m-ar satisface ca tipul mi o tragea mai bine ca al meu, si relatia noastra frumoasa de sex a devenit o mare gelozie dar continuam imi cerea sa continuam stilul de viata si relatia noastra bazata pe sex si sinceritate, iar apoi am auzit si primul te iubesc din partea lui a venit dupa o criza de gelozie din partea lui in timpul unei intalniri cu un cuplu  eu mi-o trageam cu tipul si aveam orgasm iar  el statea de povesti cu tipa (cam asa e in 80% din intalnirile de swing, 2 se fut 2 se mangaie se uita, foarte rar gasesti compatibilitate maxima, in 80% din intalnirile cu cupluri EA o facea de dragul LUI). Sa nu intelegeti ca doar eu experimentam placerea, si el avea  placeri pe care le-am indeplinit impreuna si eu am experimentat prima data gelozia, in timp ce zic eu, el a trecut intr o seara  de la sex direct la dragoste si  pasiune si infierbantari si povesti o tipa pe care am agatat-o in seara aceea la bar, prima mea criza de gelozie am vazut si eu ce inseamna doar sa te futi fara sa iti pese de cel de langa tine. A doua zi la cafea doar cu tipa vorbea eu murind de gelozie si frica ca e gat il pierd. (norocul meu tipa era din Constanta la vreo 800 de km de noi).

1 AN nou de relatie diferita , nu ma mai simteam singura, 

in fiecare weekend , experimentand sexul in 3mmf si ffm, in 4 c cuplu, el singur cu o tipa / eu cu 2 tipi, in tot acest timp am experimantat stari de excitatie maxima de ambele parti precum si sentimente de gelozie, de frustrari din partea lui cum ca el nu m-ar satisface ca tipul mi o tragea mai bine ca al meu, si relatia noastra frumoasa de sex a devenit o mare gelozie, iar apoi am auzit si primul te iubesc din partea lui a venit dupa o criza de gelozie din partea lui in timpul unei intalniri cu un cuplu  eu mi-o trageam cu tipul si aveam orgasm iar  el statea de povesti cu tipa (cam asa e in 80% din intalnirile de swing, 2 se fut 2 se mangaie se uita, foarte rar gasesti compatibilitate maxima, in 70% din intalnirile cu cupluri EA o facea de dragul LUI).

A venit primul Te Iubesc si inceputul relatiei serioase, frustari din partea amandurora si realizarea faptului ca ne iubim si sa ne punem reguli, crezand noi ca acestea ne vor face sa fim  mental ok ca totusi ne iubim si planificam sa ne mutam impreuna.

Bineinteles ca amandoi am incalcat regulile, a fost si primul test de incredere cand in timp ce era la teambuilding ii parea rau ca sunt singura acasa si  m-a trimis sa o fac cu un tip intalnit la inceput, care imi placea si pe care il simteam foarte bine, eu avand o regula de respectat PREZERVATIV, iar tipul cu care eram trebuia sa isi de-a drumul in prezervativ  iar eu sa duc dovada acasa, de curva  am petrecut prea bine cu TIP M incat numai de prezervativ nu mi-am m-ai adus aminte cand pe un ton autoritar TIP M mi-a spus in genunchi suge o si uitate in ochii MEI, am fost uda instant asteptand urmatoarea lui comanda. Testul lui de incredere picat a mintit ca merge la lucru si a mers la pensiune cu o tipa matura si cocheta, le adora pe doamnele cochete din adminstratie si a recunoscut doar dupa vreo luna de la incident, s-a scapat la betie.

Am hotarat sa luam o pauza de 1 an de la aventuri si sa vedem ce facem cu relatia noastra de aici incolo, acum ca amandoi am picat testul sinceritatii si al increderii care statea la baza relatiei noastra, supriza am facut un copil.

Au urmat 3 ani, in care intensitatea sexului intre noi a scazut constant ca bateria, el doar statea pe spate, eu deasupra tac pac gata. Dupa ce a intrat copilul la gradi am reinceput sa avem momentele noastre de intimitate si sa ne excitam pe baza amintirilor stranse in primii ani de activitate intensa, incepea sa imi spuna mai sti ce curva ai fost cand te-ai cu ala fara P, apoi i se scula si ma futea de numa si am reinceput aventurile. Acum eu am o aventura cu un TIP casatorit, exact ca si nevasta lui  @andreimanix, el are amanta lui gasita prin vecini, care e o ca o catelusa in calduri disperata dupa pula si  sa o simpta tare in ea din cauza lipsei de atentie si acute de pula  cauzate  de partenerul ei de 12 ani.

In concluzie, regulile create despre care citeam noi, ca,  phisic, mental ne ajuta,  nu ne-au ajutat cu nimic! sinceritatea am incalcat - o amandoi !!! dar dupa 10 ani in 2025 suntem tot impreuna !!!  sex magic impreuna sau separat face de minim 3 ori pe saptamana urmand recomandarea doctorului! Dupa fiercare experienta avuta separata ne-o mai tragem odata cu acelasi fior ca in Februarie 2015 povestindu ne unul altuia cum a fost.

@andreimanix@venom5@hateri de fraieri cuckhold ce nu isi pot satisface nevestele, cum e sexul in relatia voastra? 

Ea pe la nanasi, amici, vecini iar tu tot pe nimfomane.com co contul tau baban? te simti cel mai mare Macho din univers, este? 

1. sa stii ca te inseala, sa vine acasa sa iti povesteasca, sa sti cu cine si ca e safe, apoi  sa va treaca fiorii si sa faceti sex ca la inceputul relatiei

2. Femeia casatorita, careia ai uitat sa ii dai atentie si o freci o data pe luna misionar si nici o muita nu merita ca e sfanta ta nevasta ai luat o neprihanita la 18 ani ... "cum sa ii dai mai  muie"?

Cand se va satura de falsitatea ta de macho,om ce cauti pe aici, care esti om cu valori, credinte, atotstiutor pe toate, acesta sotie va deveni cea mai mare curva pe care o vei intalni in viata ta! Atat de curva va fi incat iti va pune amantii la masa si tu vei bea si le vei zice frate . Habar nu aveti ce a dracu sunt femeile pe care le credeti proaste!

Deci @venom5 ce alegi?

la Multi ani 2025 !

@annamaria20 ...  foarte tare, ai dreptate. Intotdeauna sinceritatea, dar si comunicarea sunt foarte importante. Acum, depinde si de fiecare persoana in parte ce si cum gestioneaza relatia. Bravo!!!

• Oras:Arges
Postat

Super intersanta dicutia voastra aici.

@Andreimanix eu cred ca totul se va termina cu bine. Se termina aici si veti decide voi ulterior daca incercati alt prieten. Cel mai probabil tot tu o sa incepi discutia. 

@annamaria20 felicitari, frumos ai scris. Am vazut in cele scrie de tine o femeie libera care se simte OK in piela ei. Chiar și în aia 3 ani tu erai deasupra👍.

@roby35, @sabinmeeee confirm cele spuse de voi. Eu sunt in lumea asta de 19 ani, am ieșit cu 5 cupluri și toate sudate, mereu am discutat în prima faza cu soțul, doar un caz unde ea mă chema separat, știa soțul și uneori venea și el mai târziu. Eu le am tratat pe toate soțiile că pe o amanta noua când era cazul și ca pe o doamna imediat după, nu am incercat sa demonstrez nimic, nu am făcut concurs, daca au vrut DP m-am corelat cu soțul și cine mai venea în seara aia. Sotii au fost amici cu preocupări similare pentru mine, jupani la ei acasă unde eu eram invitat. Niciodată nu am băut. 

@ alltherest luați în calcul că o femei le eliberată care sta langa tine este dincolo de orice femeie de rând ( ceva de poveste, Femeia este incastrata de mică în tot felul de prejudecăți legate de sex,  după copii devine doar mama și să își futa soțul devine datorie.  Cum ar fi ca soția sa va poată spune ce a gândit astăzi când un bărbat se uita la ea, cum ii place și ce ii place și chiar să ceară un oral că tot a statnit-o povestea dar fara sa o futeți după,doar linsa și ținuta în brațe?

Femeile moderne au șansa să îndeplinească cea mai des întâlnită fantezie a femeilor adică un futai cu un necunoscut undeva departe de casa într-o deplasare. Punct minus: daca nu îl nimerește ok se va simți vinovată degeaba, nici orgasm nici împlinire doar vina cu care vine acasă și vă mirați că este diferită. Lor le este greu sa termine cu unul nou nouț, rușine, frica....nu prea le iese. Cele care nu au deplasări se vor mulțumi cu atenție de la primul care cat de cat corespunde, îl pot fute prin mașină, pe undeva pe fuga. La ele iese și cu vina și cu înjosire, se fute că o adolescentă și crede că ăla o vede că pe un gunoi.

Vorbiți cu soția, nu sa îi spuneți ce vreți voi sa vedeți, nu să o puneți sa se futa cu altul ci vorbiți să știe că este iubita, acceptată, că poate povesti ce ii spun bărbații, că dacă vrea orice vrea ea voi o sa îi facilități acces. Fiți iubiții din liceu,  fiți băieții relații de la început relației, fiți amanți dezinteresați și nu săriți să o futeți repede și să dormiți. Faceți seri doar pentru ea, fiți iubreti toată ziua, mesaje, mângâieri, discuții, zâmbete.  Nu fiți seara cu chef de futut după ce toată ziua nu ați ajutat și nu ați vorbit cu ea.

• Like 2
  • Oras:Petrosani
  • Oras:Petrosani
Postat
La 14.02.2025 la 15:55, Catacqnou a spus:

Super intersanta dicutia voastra aici.

@Andreimanix eu cred ca totul se va termina cu bine. Se termina aici si veti decide voi ulterior daca incercati alt prieten. Cel mai probabil tot tu o sa incepi discutia. 

@annamaria20 felicitari, frumos ai scris. Am vazut in cele scrie de tine o femeie libera care se simte OK in piela ei. Chiar și în aia 3 ani tu erai deasupra👍.

@roby35, @sabinmeeee confirm cele spuse de voi. Eu sunt in lumea asta de 19 ani, am ieșit cu 5 cupluri și toate sudate, mereu am discutat în prima faza cu soțul, doar un caz unde ea mă chema separat, știa soțul și uneori venea și el mai târziu. Eu le am tratat pe toate soțiile că pe o amanta noua când era cazul și ca pe o doamna imediat după, nu am incercat sa demonstrez nimic, nu am făcut concurs, daca au vrut DP m-am corelat cu soțul și cine mai venea în seara aia. Sotii au fost amici cu preocupări similare pentru mine, jupani la ei acasă unde eu eram invitat. Niciodată nu am băut. 

@ alltherest luați în calcul că o femei le eliberată care sta langa tine este dincolo de orice femeie de rând ( ceva de poveste, Femeia este incastrata de mică în tot felul de prejudecăți legate de sex,  după copii devine doar mama și să își futa soțul devine datorie.  Cum ar fi ca soția sa va poată spune ce a gândit astăzi când un bărbat se uita la ea, cum ii place și ce ii place și chiar să ceară un oral că tot a statnit-o povestea dar fara sa o futeți după,doar linsa și ținuta în brațe?

Femeile moderne au șansa să îndeplinească cea mai des întâlnită fantezie a femeilor adică un futai cu un necunoscut undeva departe de casa într-o deplasare. Punct minus: daca nu îl nimerește ok se va simți vinovată degeaba, nici orgasm nici împlinire doar vina cu care vine acasă și vă mirați că este diferită. Lor le este greu sa termine cu unul nou nouț, rușine, frica....nu prea le iese. Cele care nu au deplasări se vor mulțumi cu atenție de la primul care cat de cat corespunde, îl pot fute prin mașină, pe undeva pe fuga. La ele iese și cu vina și cu înjosire, se fute că o adolescentă și crede că ăla o vede că pe un gunoi.

Vorbiți cu soția, nu sa îi spuneți ce vreți voi sa vedeți, nu să o puneți sa se futa cu altul ci vorbiți să știe că este iubita, acceptată, că poate povesti ce ii spun bărbații, că dacă vrea orice vrea ea voi o sa îi facilități acces. Fiți iubiții din liceu,  fiți băieții relații de la început relației, fiți amanți dezinteresați și nu săriți să o futeți repede și să dormiți. Faceți seri doar pentru ea, fiți iubreti toată ziua, mesaje, mângâieri, discuții, zâmbete.  Nu fiți seara cu chef de futut după ce toată ziua nu ați ajutat și nu ați vorbit cu ea.

Mișto expunerea!

Postat
1 oră în urmă, Cuzin a spus:

Mișto expunerea!

Mulțumesc!

Rog sa scuzati greșelile, am tastat repede și de pe telefon...asta a ieșit. 

Postat
La 11.01.2025 la 18:10, Annamaria20 a spus:

@Oldredhead multumesc pentru ca ai citit pana la capat, apreciez :* avem planuri anul acesta sa ajungem pe la Bucuresti, cred ca in capitala as avea parte de un gang bang reusit. 

Am incercat in Cluj, dar nu a prea iesit, in ziua de azi barbatii  buni  sunt mai greu de intalnit :P in schimb femeile sunt foarte deschise si serioase si ce zic fac!

Mi-ar face mare plăcere să te cunosc!

Postat
On 12/8/2024 at 10:23 PM, andreimanix said:

Little Update ,,, In urma discutiilor din ultima perioada avute cu ea , saptamana trecuta a facut un grup pe Whats App in care ne-a invitat pe amandoi si am inceput usor usor cateva discutii timide toti 3 pentru prima data . Pana acum nimic cu conotatie sexuala in afara de o poza pe care a postat-o el pe grup de la sala cu ea si ma intreba ce parere am despre tipa asta ? Si de acolo au mai fost ceva discutii interesante dar atat pana acum

Salut Andrei, a trecut ceva timp de la ultimul tau mic update si din cate vad suntem cativa interesati de cum sau pana unde va decurge aceasta frumoasa poveste. Ati reusit ceva mai mult in trei?Ei s-au mai intalnit pentru vre-o partida sau vre-un oral in masina, te intreb caci prin toamna ziceai ca nu s-au mai vazut "probleme,concedii,deplasari,etc". Relatia voastra cum mai este si la ce nivel de conversatie ati ajuns, in caz ca se va opri relatia lor , o sa mai cautati alta sau ati dori sa se opreasca aceasta fantezie si sa urmariti sa faceti copii ,etc ?. Sunt curios de ce insisti ca relatia lor se va termina caci el se va muta , asta iti zice si tie tot insistent sotia? Din ce ai zis anterior el detine minim doua proprietati in orasul in care locuiti voi "una in care locuieste cu familia si un apartament in care nu locuieste nimeni " , de altfel calatoreste mult cu serviciul. Deci cu siguranta o sa mai revina in acel oras si v-a fi mult mai usor pentru el venind fara familie. Intreb toate astea caci as vrea sa vad daca o astfel de poveste o sa aiba un happy end , dorindu-ti asta cand ati inceput "as vrea sa ne zici daca pe parcurs ti se schimba aceasta dorinta" , cat si motivul adevarat al renuntarii unuia din ce-i trei la aceasta relatie.

• Oras:Planet earth
  • Oras:Planet earth
Postat
On 1/12/2025 at 4:00 AM, Annamaria20 said:

Domnule @Sharkyano17, pe noi limitele Mai mult ne-au incurcat, cred ca am gresit in textul de Mai sus, probabil am uitat sa specific  "oricine imi faceam propuneri ce ma incitau" din 50 de mesaje primite de la Macho, in 40 gaseam mesajul Sal, in alte 5 sal, cf. Aveam de ales din vreo 5 texte de vrajela a barbatilor casatoriti, dar necasatoriti,care meritau un raspuns din partea mea

Pt tine domnule,  pot fi Fute tot ce prinde as zice ca da, cu o singura exceptie a celor ca tine, pe care maxim I as lasa sa ma linga in fundulet si pasarica dupa ce ma folosesc vreo 3 masculi. Perioada oricine a trecut de multa vreme si a fost scurta.

@andreimanixlumineaza te rog  lumea de aici in legatura cu mesajul de Mai jos a lui sharky parky?

Inca esti excitat ca ea ii face tot pe placul amantului? Sau ai semne de intrebare?

Eu zic sa stai linistit si sa cauti excitatia in toata treaba,  noua femeilor ne cam place sa oferim totul si sa Ii facem pe plac Celui ce ne f bine, dar facem o diferenta Mai Clara ca barbatii intre aventuri si casnicie, sexual e sex si poate chiar Andrei i-a cerut sotiei sale toate astea de Mai jos.

"Ce sa mai opreasca, nu iti e clar ca partenera lui e lesinata dupa amant odata ce il lasa pe ala sa iau dea drumul in ea , in gura ei , el i-a numit cuplu, nu vad ce ar mai putea opri daca nu a impus niste limite de la inceput"

PS va rog nu va obositi sa imi raspundeti, nu imi pasa deloc de parerea voastra, fiecare face ce vrea cu......

Pa

Din pacate/fericire, recunosc some similarities in descrierile tale.

Nu am trait aceleasi experiente, dar am cunoscut o doamna care seamana mult cu tine.

Probabil ca e o coincidenta.

Have fun and live your life as good and fast as it can be.

Timpul nu tine cu noi.

Have a good life.

Pa.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...