makata Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2025 Postat Iunie 6, 2025 Detaliază @andreimanix cum sa întâmplat acțiunea, chiar ne-ai făcut curioși.
alexmitzu123 Reputație: 16 Postat Iunie 6, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2025 Am găsit acest video despre bărbații taur și balanță. Astrele vorbesc ceva foarte asemănător despre balanțe https://vm.tiktok.com/ZNdSUGaVg/
Catacqnou Reputație: 8 Postat Iunie 6, 2025 Oras:Arges Oras:Arges Postat Iunie 6, 2025 La 05.06.2025 la 8:38, daniel2012 a spus: Stai calm. Daca aveti incredere unul in celalat si asta este fantezia amandurora, nu cauta sa-i intelegi pe restul. Super bine zis. Aici este o majoritate care nu înțelege fenomenul, mai bine nu dai explicații 1
night_dreams Reputație: 141 Postat Iulie 12, 2025 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Iulie 12, 2025 Salut! Ce noutăți mai ai prietene virtual? Ce lucruri interesante s-au mai întâmplat în viața voastră?
dvision Reputație: 76 Postat August 27, 2025 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 27, 2025 Salutare , ceva noutati ?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 27, 2025 Postat August 27, 2025 Unele lucruri le pot intelege , altele nu ! Ce auzi pe grupul asta, te lasa mut . Oricum fiecare e liber sa faca ce vrea si nu judec pe nimeni .
miluadi Reputație: 4 Postat Decembrie 10, 2025 Postat Decembrie 10, 2025 Salut Andrei, mai povesteste-ne ce ati mai facut, cum ati mai continuat si daca ati reusit pana la urma o intalnire in 3 ? Voi ca si cuplu cum mai sunteti?Sunt curios ce decizii ati luat (daca a continuat cu el , daca ati gasit pe altcineva , daca v-ati hotarat sa faceti o pauza si sa vreti un copil) . Chiar daca uni au vorbit mai urat sunt sigur ca multi au urmarit aceasta poveste!
HellYeahGirl Reputație: 25 Postat Decembrie 11, 2025 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Decembrie 11, 2025 Acum 22 ore, miluadi a spus: Salut Andrei, mai povesteste-ne ce ati mai facut, cum ati mai continuat si daca ati reusit pana la urma o intalnire in 3 ? Voi ca si cuplu cum mai sunteti?Sunt curios ce decizii ati luat (daca a continuat cu el , daca ati gasit pe altcineva , daca v-ati hotarat sa faceti o pauza si sa vreti un copil) . Chiar daca uni au vorbit mai urat sunt sigur ca multi au urmarit aceasta poveste! Let's bet Aia s a mutat la ala, a dat vina pe Andrei ca nu o mai iubește ca la început, ca e bețiv, ca...orice numai sa scape de el, el e intr o depresie totala si stie ca a greșit si nici nu mai intra pe forum de rușine. Deci, in concluzie, e ok sa va lăsați femeile sa se futa cu altii 1
andreimanix Reputație: -17 Postat Decembrie 11, 2025 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 11, 2025 Chiar din contra! Totul este in parametrii normali pana acum, deci din punctul meu de vedere daca ai aceasta fantezie si vrei sa o transformi in realitate chiar se merita caruselul de emoții...
daniel2012 Reputație: 975 Postat Ianuarie 3 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 3 On 12/11/2025 at 2:16 PM, HellYeahGirl said: Let's bet Aia s a mutat la ala, a dat vina pe Andrei ca nu o mai iubește ca la început, ca e bețiv, ca...orice numai sa scape de el, el e intr o depresie totala si stie ca a greșit si nici nu mai intra pe forum de rușine. Deci, in concluzie, e ok sa va lăsați femeile sa se futa cu altii Esti prea depresiv.... Sunt o gramada de cupluri casatorite care traiesc ok si-si impartasesc si astfel fanteziile. Nu e totul asa gri!
mircea50 Reputație: 23 Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 Confirm cele menționate pentru acest topic ca și fenomen. Am cunoscut câteva cupluri, mai rar întâlnit în Ro dar destul de apreciat pe afară fenomenul. Sunt multe cluburi și locații ex Cap d'Agde Franța unde este un loc potrivit de încercat dacă nu îți dorești să încerci în Ro. Cuplurile de genul hotwife-cucklod sau vixen-stag au de obicei o relație stabilă bazat pe multă încredere dar și urmează regulii de obicei în acesta relație pentru explorare fantezie unde ambii sunt prezenți în diferite forme ( submission de obicei el pt soție și soția pentru bull ) de obicei exiată o pasivitate din partea soțului doar privește sau activ/participare. In rest lucru decurg normal dacă cuplul doar asta caută. 1
Catacqnou Reputație: 8 Postat Ianuarie 17 Oras:Arges Oras:Arges Postat Ianuarie 17 Confirm si eu, fenomen cunoscut cand aveam 25 ani, in Romania. Am fost amantul declarat al doamnei, m-a invatat multe, ea era o super femeie care stia sa comunice. El era un om bine, stapan pe el in toate situatiile si se bucura sa o lase sa isi implineasca fanteziile. El participa cand era acasa, imi dedea ponturi, organiza cate o surpriza pentru ea, totul era o joaca. I-am si insotit la cate o petrecere, ea era mandra ce a gasit si m-a luat cu ea pentru prietene. Paritatea la petreceri era mereu 2m-1f, sotii erau relaxați si nimeni nu se simtea stanjenit. Am ramas in lumea asta si am mai iesit dar rar, daca nu te grăbești si alegi oameni faini poate fi genul de aventura la care sa te gândești la bătrânețe, stiti voi, cand esti bătrân si stai pe un fotoliu dar zâmbești tâmp fara sa zici nimic.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum