Sharkyano17 Reputație: 2 Postat Vineri la 16:54 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Vineri la 16:54 Acum 3 ore, miluadi a spus: Apreciez sinceritatea ta! Sper sa nu cauzeze activitatii tale si totodata sa nu le de-a calculul peste cap altora . Neavand o experienta cu vre-o sotie adusa de sot sau impreuna cu sotul , vroiam sa le vad respectul pe care il au fata de sotul care le ofera aceasta placere. Din raspunsul tau si din tot ce am trait pana in prezent concluzia personala este ca lasand-o sa mearga fara tine partida de sex se transforma intr-o partida de amor sa nu zic dragoste. Din cauza ca li se pare ambilor mai safe sa foloseasca acelasi partener fie el platit sau neplatit pentru sotie va deveni ca o intalire cu un amant oferindui totul chiar mai mult decat sotului si cred ca respectul de fata de sot dispare relatia fiind tinuta in continuare de teama de a o lua de la 0 sau de confortul pe care il ofera sotul. In cazul relatiilor mele cu sotii maritate intalnirile au fost de una ,maxim 2 si nu am lasat niciodata ceva de banuit, doar ne mai zambim cand ne vedem intamplator si suntem singuri. Cat despre cuplurile open mind a caror parteneri cred ca este maximul ce-a ce fac ei si nu mai pun la indoiala ca ar mai putea fi inselati , pot spune ca se insala sau ca exista si exceptii. In trecut am cunoscut o femeie superba "genul ala de iti rupi gatul la semafor cand o vezi intr-un bolid",casatorita,copil,masina de lux evident,cat si o mica afacere ,loc unde am si cunoscut-o , iar in seara care ne-am vazut mi-a povestit cum ea si sotul merg impreuna in alte orase si isi fac reciproc la aniverasri cadouri sedinte la saloane erotice. Si daca tot suntem pe acest topic a care poveste o urmaresc caci mi se pare interesant ce-a ce traiesc oamenii astia si vreau sa vad unde v-or ajunge , roby35,sabinmeeee si toti care ati avut astfel de experiente , ce credeti daca andrei ar simti ca ar pierde-o sau ca s-a apropiat prea mult de amant si i-ar impune sa se opreasca? Ce sa mai opreasca, nu iti e clar ca partenera lui e lesinata dupa amant odata ce il lasa pe ala sa iau dea drumul in ea , in gura ei , el i-a numit cuplu, nu vad ce ar mai putea opri daca nu a impus niste limite de la inceput Link spre comentariu
roby35 Reputație: 13 Postat Marți la 13:50 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Marți la 13:50 La 22.11.2024 la 15:09, miluadi a spus: Apreciez sinceritatea ta! Sper sa nu cauzeze activitatii tale si totodata sa nu le de-a calculul peste cap altora . Neavand o experienta cu vre-o sotie adusa de sot sau impreuna cu sotul , vroiam sa le vad respectul pe care il au fata de sotul care le ofera aceasta placere. Din raspunsul tau si din tot ce am trait pana in prezent concluzia personala este ca lasand-o sa mearga fara tine partida de sex se transforma intr-o partida de amor sa nu zic dragoste. Din cauza ca li se pare ambilor mai safe sa foloseasca acelasi partener fie el platit sau neplatit pentru sotie va deveni ca o intalire cu un amant oferindui totul chiar mai mult decat sotului si cred ca respectul de fata de sot dispare relatia fiind tinuta in continuare de teama de a o lua de la 0 sau de confortul pe care il ofera sotul. In cazul relatiilor mele cu sotii maritate intalnirile au fost de una ,maxim 2 si nu am lasat niciodata ceva de banuit, doar ne mai zambim cand ne vedem intamplator si suntem singuri. Cat despre cuplurile open mind a caror parteneri cred ca este maximul ce-a ce fac ei si nu mai pun la indoiala ca ar mai putea fi inselati , pot spune ca se insala sau ca exista si exceptii. In trecut am cunoscut o femeie superba "genul ala de iti rupi gatul la semafor cand o vezi intr-un bolid",casatorita,copil,masina de lux evident,cat si o mica afacere ,loc unde am si cunoscut-o , iar in seara care ne-am vazut mi-a povestit cum ea si sotul merg impreuna in alte orase si isi fac reciproc la aniverasri cadouri sedinte la saloane erotice. Si daca tot suntem pe acest topic a care poveste o urmaresc caci mi se pare interesant ce-a ce traiesc oamenii astia si vreau sa vad unde v-or ajunge , roby35,sabinmeeee si toti care ati avut astfel de experiente , ce credeti daca andrei ar simti ca ar pierde-o sau ca s-a apropiat prea mult de amant si i-ar impune sa se opreasca? Da mi voie sa te contrazic...sexul cu sotia , fara prezenta sotului, dar cu stirea lui , a fost de cele mai multe ori , bazat pe traire, pe simturi, pe senzatii, dus mai mult spre joaca erotica, nu pe sentimente sau transformat in partida de amor sau dragoste...intr o astfel de relatie, fiecare isi stie locul, e o chestie pur sexuala, pur fizica, nu sentimentala...da, probabil au existat si cazuri in care sotia s a indragostit de amant, bull, sau cum vreti sa i spunem...dar in cazul meu, cuplurile cu care m am vazut, sunt chiar foarte openminded, au incredere si respect unul fata de celalalt, se iubesc foarte mult, si isi arata asta...si pot spune foarte sigur, ca daca sotul dintr un cuplu cu care am fost, iar fi spus sotiei sa se opreasca , aceasta ar fi facut fara resentimente ...dar sa ne intelegem, am avut de a face si cu cupluri, cu care am oprit totul inca de la inceput, daca am simtit ca nu e totul clar sau exista vreun risc sa pic la mijlocul unei drame conjugale...nu stiu cum ar proceda sotia lui andrei, dar cred (subliniez "cred") ca si ea s ar opri daca el i ar cere ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum