Sari la conținut

@pisicuts criza mare abonamentul mare

mara27

Postări Recomandate

Reputație: 4245
  • Oras:Miami FL
Postat
Citat

Ce nu am inteles eu de ce plata se poate face numa cu bitcoini e asa greu sa puna site-ul pe domeniu international si sa faca acord de plata cu un serviciu de plata tert gen paypal sau revolut. 

• Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 2 minute, kkmitz a spus:

Ce nu am inteles eu de ce plata se poate face numa cu bitcoini e asa greu sa puna site-ul pe domeniu international si sa faca acord de plata cu un serviciu de plata tert gen paypal sau revolut. 

Dacă nu ai citit la timp... forumul a fost prins ca site rezervat adulților așa că dacă vrei să faci vreo plată, trebuie să demonstrezi cu un ACT DE IDENTITATE că ești major... în fapt asta urma să se implementeze până a găsit pisicuts rezolvarea cu Bitcoin. Merge și cu Revolut dar fetele sunt reticente să nu li se afle identitatea. 

• Like 1

Reputație: 4245
Postat
Acum 1 minut, Criticul a spus:

Dacă nu ai citit la timp... forumul a fost prins ca site rezervat adulților așa că dacă vrei să faci vreo plată, trebuie să demonstrezi cu un ACT DE IDENTITATE că ești major... în fapt asta urma să se implementeze până a găsit pisicuts rezolvarea cu Bitcoin. Merge și cu Revolut dar fetele sunt reticente să nu li se afle identitatea. 

pt clienti nu am vazut optiune de revolut sa-mi dea @pisicutsmesaj privat cu user de revolut si-i platesc

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...