Sari la conținut

Nairobi 2023


Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Salutare colegi,

sunt in Nairobi si va pot spune ca pentru cine vrea o experienta de futai ( totul protejat va sugerez ) buna cu bani putin Kenya este o destinatie foarte buna dar atentie ca sunt si tepe aici, pana sa invat ce si cum am luat si eu o tzeapa.

Eu am futut si cu 60E pe 3 ore si iti poti alege din liste interminabile... pizde se gasesc usor si pe Tinder ( primesc cate 100 mesaje pe zi, fara gluma ) astea sunt innebunite dupa albi cu ochii verzi, in primul rand chiar le plac albii si apoi e o iesire din saracia asta de tara. 
Poti gasi si cu 60E la 2 ore dar de obicei e bine sa negociezi pentru ca astea sunt moarte de foame si arunca 200E ora... dar ajungi la 100E 3 ore, ideea este ca trebuia sa va placa negresele ca aici gasiti fete cu pielea de la capuccino ( daca esti norocos ) la negru ( black hole :) )
Eu sunt singur, cel mai bine e sa vii cu un prieten sa ai cu cine sa iti pierzi timpul, ca altfel esti plictisit si iesi mereu cu pizde si cheltui bani.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Ma intorc in Februarie, dar nu mai merge cu pozele, au fost niste ghirtoi pe acolo si au facut poze/filmulete si apoi le-au facut publice pe YT si va dati seama ca le-au facut de ras....
Uite aici daca vrei sa vezi albumul cu pozele reale dar profesionale.

https://link.freelancemassageservices.com/h/nairobigirlskenya/77364#id_598

Eu am futut-o pe asta:
https://link.freelancemassageservices.com/view-album/pid/598/link-id/77364/loc/nairobigirlskenya

Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

M-am reintors in Kenya, de vreo luna sunt aici.... Pentru cine e interesat, aici pui Tinder si futi gratis ce iti pofteste inima. O scoti la o cina, putina vrajeala, sa fii imbracat fain sa ii dai impresia ca esti un gentleman si e a ta. Prezervativul si sa aveti mare grija ca daca se rupe ati belit-o. Eu cand fut iau mereu lubrifiant, dau incet si inca o data mare grija sa nu se rupa, doar ca astea sunt nehalite si m-ar baga cu totul inauntru 😄 . 
Ultima experienta sexuala, este o tipa maritata, o bunoaca care imi face mie curatenie in casa si nusht cum mi-a cerut numarul de telefon, a doua zi dimineata imediat imi scrie "Hi " si pune o inimioara, ii spun hai la mine la pranz sa luam o pizza, vine asta pregatita parfumata, am mancat, am luat un suc ne-am pus pe canapea si am inceput sa-i pun mana pe bulane, pe la tate, de acolo da-i mozoale si futai.... Ahh tipa este maritata 😄 . I-am dat 7K KSH undeva la 200 RON ca tot se plangea ca are nevoie de bani ca una, ca alta, dar data viitoare o fut gratis plus ca nu e cu timpul sau cu finalizarile, tu futi cat ai nevoie fara sa se uite la ceas sau sa te grabeasca, adica faci si 2/3 numere linistit chiar daca stai 2/3 ore.

Repet: sa nu va manance in cur sa scoateti prezervativul !
Se merita pentru ca in viata trebuie sa futi si o africanca .... sau mai multe 😆

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...