adiadrian97 Reputație: 58 Postat Decembrie 5, 2023 Oras:Roma Oras:Roma Postat Decembrie 5, 2023 Salut! De mai mult timp ma excita gandul de a incerca cu iubita mea sa mai aducem o persoana in dormitor. Mai exact un alt baiat. Mi se parea foarte excitant ca ea sa primeasca atentia ambilor parteneri si era si o curiozitate daca as fi gelos la o astfel de intalnire. Sunt 100% hetero, deci fanteziile noastre constau in a face sex ambii parteneri odata oral si normal si dp. Avem intre 25 si 28 ani si o relatie de peste 5 ani. Dupa multe multe discutii cu ea, care a fost mai greu de convins sa facem asta, ( prima data am inceput cu jucarii sexuale pentru a simula dp ) apoi am cautat potential partener pe internet. Bineinteles ca a fost cam greu sa gasesc pe cineva pe placul nostru, ma refer la educatie si bun simt, nu neaparat estetic. Dupa multe cautari si discutii, am convenit la un partener cu care urma sa ne intalnim. Nici el nu a mai facut asta si am stabilit sa o facem pe rand primul numar pentru a fi mai relaxati, urmand sa intram amandoi cu ea pentru a face fanteziile pe care le aveam. A venit si ziua, am plecat catre orasul in care aveam sa ne vedem, am ajuns la cazare ( un apartament cu 2 dormitoare, baie, bucatarie) si l-am asteptat pe partenerul nostru (sa ii spunem Radu). A venit, am stat la o sticla de vin, am discutat chestii generale si punctuale despre intalnirea noastra. Eram toti trei destul de emotionati, fiind prima experienta de genul pentru toti. Iubita mea (sa ii spunem Ana) era cea mai emotionata, chiar si dupa vro doua pahare de vin. Dupa ce am mers fiecare la dus, am stabilit ca voi intra eu in dormitor cu Ana pentru a fi destul de excitata, iar Radu urmand sa intre cu ea. Am intrat cu iubita mea, am inceput sa o sarut pe buze, pe gat, sa cobor usor pe sani, pe abdomen si apoi am inceput sa o ling in pizda. Gemea usor iar dupa cateva minute am inceput sa o facem. A fost un act destul de basic si nu prea indelungat. Cand am simtit-o destul de excitata, am intrebat-o daca o las cu el, iar ea a spus "da" destul de timorata. Am iesit din dormitor, am mers in celalalt dormitor unde era el si i-am spus ca poate merge. A intrat la ea in dormitor, eu aveam ceva emotii pentru ce urma sa se intample. Aveam o stare de excitare combinata cu neliniste si curiozitate. M-am asezat in pat gandindu-ma la ce se intampla in celalalt dormitor unde iubita mea era cu alt partener. Bineinteles curiozitatea de care va vorbeam nu m-a lasat sa stau linistit:)) si am iesit pe holul care despartea cele doua dormitoare, incercand sa ascult la usa ce se intampla acolo. Se auzeau ceva vorbe, destul de slab si nu puteam intelege ce vorbesc, fiind si televizorul pe un canal cu muzica. Totusi mi-a placut senziatia pe care o aveam, eram foarte excitat si mi-a placut si misterul de a nu vedea ce se intampla, era asa cum ma asteptam, am fost excitat, nu gelos. Dupa cateva minute se auzea cum iubita mea gemea. Geme foarte frumos si excitant. Atunci imi dau seama ca au inceput sa o faca si am avut si eu o erectie instanta. Am mai ramas ceva timp la usa iar apoi am mers in dormitor, am lasat usa deschisa si aproape se auzeau gemetele. Actul nu a durat prea mult, am auzit usa. El a mers la dus, eu am intrat la ea, care era destul de excitata, mai degajata decat era la inceput. Se vedea ca i-a placut prima experienta cu alt baiat, chiar daca a fost scurta. Si m-am gandit sa il mai las inca un numar doar cu ea, poate de data asta o face mai mult. Au intrat a doua oara doar ei si la scurt timp se auzeau gemete usoare care au durat cam 20 de minute. Gemea destul de usor si nici nu se auzeau alte zgomote sexuale:)) semne ca ii facea oral. Am incercat sa deschid usa foare incet sa vad ce se intampla, curiozitatea era foarte mare. Dupa cum banuiam, ea era intinsa in pat iar el o lingea in pizda. A mai durat putin si apoi si-a pus prezervativul si s-a urcat peste ea. A inceput sa o futa, erau foarte excitati amandoi, iar eu eram la fel de excitat precum ei, privind pe la usa intre-deschisa:)) a continuat sa o faca, apoi a pus-o si cu spatele la el si i-a dat-o pe la spate, ea gemea foarte frumos, se vedea ca ii place. Am inchis usor usa pentru a nu fi deconspirat:)) nu de alta dar nu voiam sa creez discomfort, dandu-mi seama ca el e cam timid ( iubitei mele i-am spus apoi ca m-am uitat cu o faceau ). Dupa ceva timp au terminat. El a mers la dus, iar ea a venit la mine in dormitor surprinsa ca a durat destul de putin si al doilea numar, fiind obisnuita cu partide mai indelungate. Apoi am mai stat putin toti trei de vorba, vazand ca el are retineri fata de mine am stabilit sa inceapa doar ei urmatorul numar, iar eu sa ma alatur mai tarziu. De aceea intreb, a fost threesome sau cockhold? Decideti voi pana la final. Au intrat a treia oara in dormitor, i-am lasat cam 5 minute si apoi am decis sa intru, dandu-mi seama ca partenerul nu este prea performant sexual si nu va dura prea mult actul sexual. Se auzeau gemete, eu am ciocanit la usa si am intrat. Am vazut o imagine foarte excitanta pentru mine, poate unora li se pare aiurea, altora din contra. El era intins in pat, iubita mea peste el, se misca foarte frumos in pula lui. El fiind dotat peste medie, cel putin ca si grosime, se vedea foarte frumos si excitant in pizda ei. S-a oprit putin cand am intrat, am incurajat-o sa continue si asta a facut, oferindu-mi o imagine foarte sexy. M-am dezbracat si eu si m-am dus catre ea pentru a-i da pula la supt. A inceput sa o suga, in timp ce se misca peste pula partenerului. Apoi m-am intins eu pe spate, ea a venit sa continue sa imi faca oral si a ramas cu funduletul in sus:)) bineinteles pentru el. In minutele ce au urmat el a incercat sa o futa, spun incercat pentru ca deja nu mai avea erectie. Mi-am dat seama ca nu i se scoala si m-am dus eu la spatele ei, am inceput sa o fut, iar ea se juca cu pula lui, nu a vrut sa ii faca oral. Dupa un timp am zis sa luam o pauza, vazand ca "el" nu mai reactioneaza:) am mai stat de vorba, ea era intre noi si ni le freca cu mainile. Dupa am pus-o cu spatele la noi si am inceput sa o fut pentru putin timp si dupa l-am lasat pe el, dar acesta a refuzat. Mi-am dat seama ca este inhibat de prezenta mea si i-am spus sa ramana cu ea, iar eu am iesit din dormitor, lasand usa putin deschisa:)) au inceput sa o faca, ea statea intinsa pe burta, el peste ea. A mai futut-o asa o peioada dupa care si-a dat drumul. A iesit din dormitor, am intrat eu si am inceput sa o fut. Am mai schimbat cateva pozitii si am continuat pana a avut orgasm, apoi mi-am dat si eu drumul. Am facut fiecare dus, eu i-am spus lui daca mai doreste poate sa mai intre cu ea in dormitor, dar a refuzat. Pe semne ca doar atat a putut. Cam aceasta a fost prima experienta a noastra in trei, poate cuplurile care vor aceasta experienta prind curaj. Eu cu iubita mea am fost foarte deschisi, am pus câteva reguli de la inceput si a fost foarte ok, cu toate ca nu ne-am indeplinit complet fantezia pe care o aveam, dar a fost o initiere. Recomand celor care vor asa ceva sa fie deschisi intre ei si sa faca asta doar daca relatia lor este una matură si de incredere, altfel pot interveni gelozii. Daca unul dintre voi nu este pregatit pentru asta, mai bine amanati pana veti fi ambii convinsi ca vreti cu adevarat. Multumesc celor care au avut rabdrea sa citeasca! Aceasta este o poveste reala cu scopul de a impartasi experientele noastre altora, nu cautam parteneri pentru sex! Multumesc! 9 1 1 2
xmangg Reputație: 45 Postat Decembrie 5, 2023 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 5, 2023 E neinteresant ce spui! Plictisitor! Labareala! A apărut unul cu povesti de genul, a ți mai apărut încă 7! Daca vrei sa fie interesant și să te credem da-ti nevasta la pula băieților de pe nimfomane, altfel gargară..
adiadrian97 Reputație: 58 Postat Decembrie 5, 2023 Oras:Roma Oras:Roma Autor Postat Decembrie 5, 2023 Acum 6 ore, xmangg a spus: E neinteresant ce spui! Plictisitor! Labareala! A apărut unul cu povesti de genul, a ți mai apărut încă 7! Daca vrei sa fie interesant și să te credem da-ti nevasta la pula băieților de pe nimfomane, altfel gargară.. La fel de neinteresanta este si parerea ta pentru mine. Sunt persoane carora le plac astfel de povesti, pentru ei am scris. Sau pentru cei ce vor sa incerce asta si poate mai au nevoie de un sfat. Deci cui nu ii place, sa nu mai piarda vremea sa citeasca atat degeaba. 1
xmangg Reputație: 45 Postat Decembrie 5, 2023 Oras:București Oras:București Postat Decembrie 5, 2023 Acum 44 minute, adiadrian97 a spus: La fel de neinteresanta este si parerea ta pentru mine. Sunt persoane carora le plac astfel de povesti, pentru ei am scris. Sau pentru cei ce vor sa incerce asta si poate mai au nevoie de un sfat. Deci cui nu ii place, sa nu mai piarda vremea sa citeasca atat degeaba. Aici sunt bărbați care fut real, nu e cenaclul labagiilor. Poți să scrii ce vrei dar nu ești primul. Fa un grup și adunați va toți ăștia care sunteți povestitori și amatori de labă, daca vrei sa faci o treabă!
adiadrian97 Reputație: 58 Postat Decembrie 5, 2023 Oras:Roma Oras:Roma Autor Postat Decembrie 5, 2023 Acum 8 minute, xmangg a spus: Aici sunt bărbați care fut real, nu e cenaclul labagiilor. Poți să scrii ce vrei dar nu ești primul. Fa un grup și adunați va toți ăștia care sunteți povestitori și amatori de labă, daca vrei sa faci o treabă! Bine domnu' talpă iute, scuza-ma pe mine. 1
alexandru_2705 Reputație: -27 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:ploiesti Disponibila Oras:ploiesti Disponibila Postat Decembrie 7, 2023 On 12/5/2023 at 9:43 AM, adiadrian97 said: Salut! De mai mult timp ma excita gandul de a incerca cu iubita mea sa mai aducem o persoana in dormitor. Mai exact un alt baiat. Mi se parea foarte excitant ca ea sa primeasca atentia ambilor parteneri si era si o curiozitate daca as fi gelos la o astfel de intalnire. Sunt 100% hetero, deci fanteziile noastre constau in a face sex ambii parteneri odata oral si normal si dp. Avem intre 25 si 28 ani si o relatie de peste 5 ani. Dupa multe multe discutii cu ea, care a fost mai greu de convins sa facem asta, ( prima data am inceput cu jucarii sexuale pentru a simula dp ) apoi am cautat potential partener pe internet. Bineinteles ca a fost cam greu sa gasesc pe cineva pe placul nostru, ma refer la educatie si bun simt, nu neaparat estetic. Dupa multe cautari si discutii, am convenit la un partener cu care urma sa ne intalnim. Nici el nu a mai facut asta si am stabilit sa o facem pe rand primul numar pentru a fi mai relaxati, urmand sa intram amandoi cu ea pentru a face fanteziile pe care le aveam. A venit si ziua, am plecat catre orasul in care aveam sa ne vedem, am ajuns la cazare ( un apartament cu 2 dormitoare, baie, bucatarie) si l-am asteptat pe partenerul nostru (sa ii spunem Radu). A venit, am stat la o sticla de vin, am discutat chestii generale si punctuale despre intalnirea noastra. Eram toti trei destul de emotionati, fiind prima experienta de genul pentru toti. Iubita mea (sa ii spunem Ana) era cea mai emotionata, chiar si dupa vro doua pahare de vin. Dupa ce am mers fiecare la dus, am stabilit ca voi intra eu in dormitor cu Ana pentru a fi destul de excitata, iar Radu urmand sa intre cu ea. Am intrat cu iubita mea, am inceput sa o sarut pe buze, pe gat, sa cobor usor pe sani, pe abdomen si apoi am inceput sa o ling in pizda. Gemea usor iar dupa cateva minute am inceput sa o facem. A fost un act destul de basic si nu prea indelungat. Cand am simtit-o destul de excitata, am intrebat-o daca o las cu el, iar ea a spus "da" destul de timorata. Am iesit din dormitor, am mers in celalalt dormitor unde era el si i-am spus ca poate merge. A intrat la ea in dormitor, eu aveam ceva emotii pentru ce urma sa se intample. Aveam o stare de excitare combinata cu neliniste si curiozitate. M-am asezat in pat gandindu-ma la ce se intampla in celalalt dormitor unde iubita mea era cu alt partener. Bineinteles curiozitatea de care va vorbeam nu m-a lasat sa stau linistit:)) si am iesit pe holul care despartea cele doua dormitoare, incercand sa ascult la usa ce se intampla acolo. Se auzeau ceva vorbe, destul de slab si nu puteam intelege ce vorbesc, fiind si televizorul pe un canal cu muzica. Totusi mi-a placut senziatia pe care o aveam, eram foarte excitat si mi-a placut si misterul de a nu vedea ce se intampla, era asa cum ma asteptam, am fost excitat, nu gelos. Dupa cateva minute se auzea cum iubita mea gemea. Geme foarte frumos si excitant. Atunci imi dau seama ca au inceput sa o faca si am avut si eu o erectie instanta. Am mai ramas ceva timp la usa iar apoi am mers in dormitor, am lasat usa deschisa si aproape se auzeau gemetele. Actul nu a durat prea mult, am auzit usa. El a mers la dus, eu am intrat la ea, care era destul de excitata, mai degajata decat era la inceput. Se vedea ca i-a placut prima experienta cu alt baiat, chiar daca a fost scurta. Si m-am gandit sa il mai las inca un numar doar cu ea, poate de data asta o face mai mult. Au intrat a doua oara doar ei si la scurt timp se auzeau gemete usoare care au durat cam 20 de minute. Gemea destul de usor si nici nu se auzeau alte zgomote sexuale:)) semne ca ii facea oral. Am incercat sa deschid usa foare incet sa vad ce se intampla, curiozitatea era foarte mare. Dupa cum banuiam, ea era intinsa in pat iar el o lingea in pizda. A mai durat putin si apoi si-a pus prezervativul si s-a urcat peste ea. A inceput sa o futa, erau foarte excitati amandoi, iar eu eram la fel de excitat precum ei, privind pe la usa intre-deschisa:)) a continuat sa o faca, apoi a pus-o si cu spatele la el si i-a dat-o pe la spate, ea gemea foarte frumos, se vedea ca ii place. Am inchis usor usa pentru a nu fi deconspirat:)) nu de alta dar nu voiam sa creez discomfort, dandu-mi seama ca el e cam timid ( iubitei mele i-am spus apoi ca m-am uitat cu o faceau ). Dupa ceva timp au terminat. El a mers la dus, iar ea a venit la mine in dormitor surprinsa ca a durat destul de putin si al doilea numar, fiind obisnuita cu partide mai indelungate. Apoi am mai stat putin toti trei de vorba, vazand ca el are retineri fata de mine am stabilit sa inceapa doar ei urmatorul numar, iar eu sa ma alatur mai tarziu. De aceea intreb, a fost threesome sau cockhold? Decideti voi pana la final. Au intrat a treia oara in dormitor, i-am lasat cam 5 minute si apoi am decis sa intru, dandu-mi seama ca partenerul nu este prea performant sexual si nu va dura prea mult actul sexual. Se auzeau gemete, eu am ciocanit la usa si am intrat. Am vazut o imagine foarte excitanta pentru mine, poate unora li se pare aiurea, altora din contra. El era intins in pat, iubita mea peste el, se misca foarte frumos in pula lui. El fiind dotat peste medie, cel putin ca si grosime, se vedea foarte frumos si excitant in pizda ei. S-a oprit putin cand am intrat, am incurajat-o sa continue si asta a facut, oferindu-mi o imagine foarte sexy. M-am dezbracat si eu si m-am dus catre ea pentru a-i da pula la supt. A inceput sa o suga, in timp ce se misca peste pula partenerului. Apoi m-am intins eu pe spate, ea a venit sa continue sa imi faca oral si a ramas cu funduletul in sus:)) bineinteles pentru el. In minutele ce au urmat el a incercat sa o futa, spun incercat pentru ca deja nu mai avea erectie. Mi-am dat seama ca nu i se scoala si m-am dus eu la spatele ei, am inceput sa o fut, iar ea se juca cu pula lui, nu a vrut sa ii faca oral. Dupa un timp am zis sa luam o pauza, vazand ca "el" nu mai reactioneaza:) am mai stat de vorba, ea era intre noi si ni le freca cu mainile. Dupa am pus-o cu spatele la noi si am inceput sa o fut pentru putin timp si dupa l-am lasat pe el, dar acesta a refuzat. Mi-am dat seama ca este inhibat de prezenta mea si i-am spus sa ramana cu ea, iar eu am iesit din dormitor, lasand usa putin deschisa:)) au inceput sa o faca, ea statea intinsa pe burta, el peste ea. A mai futut-o asa o peioada dupa care si-a dat drumul. A iesit din dormitor, am intrat eu si am inceput sa o fut. Am mai schimbat cateva pozitii si am continuat pana a avut orgasm, apoi mi-am dat si eu drumul. Am facut fiecare dus, eu i-am spus lui daca mai doreste poate sa mai intre cu ea in dormitor, dar a refuzat. Pe semne ca doar atat a putut. Cam aceasta a fost prima experienta a noastra in trei, poate cuplurile care vor aceasta experienta prind curaj. Eu cu iubita mea am fost foarte deschisi, am pus câteva reguli de la inceput si a fost foarte ok, cu toate ca nu ne-am indeplinit complet fantezia pe care o aveam, dar a fost o initiere. Recomand celor care vor asa ceva sa fie deschisi intre ei si sa faca asta doar daca relatia lor este una matură si de incredere, altfel pot interveni gelozii. Daca unul dintre voi nu este pregatit pentru asta, mai bine amanati pana veti fi ambii convinsi ca vreti cu adevarat. Multumesc celor care au avut rabdrea sa citeasca! Aceasta este o poveste reala cu scopul de a impartasi experientele noastre altora, nu cautam parteneri pentru sex! Multumesc! O metoda de contact? De unde sunteți? 1
adiadrian97 Reputație: 58 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:Roma Oras:Roma Autor Postat Decembrie 7, 2023 Acum 4 ore, alexandru_2705 a spus: O metoda de contact? De unde sunteți? Da-mi mesaj in privat 1
g3o Reputație: 179 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:craiova Oras:craiova Postat Decembrie 7, 2023 La 05.12.2023 la 9:43, adiadrian97 a spus: Salut! De mai mult timp ma excita gandul de a incerca cu iubita mea sa mai aducem o persoana in dormitor. Mai exact un alt baiat. Mi se parea foarte excitant ca ea sa primeasca atentia ambilor parteneri si era si o curiozitate daca as fi gelos la o astfel de intalnire. Sunt 100% hetero, deci fanteziile noastre constau in a face sex ambii parteneri odata oral si normal si dp. Avem intre 25 si 28 ani si o relatie de peste 5 ani. Dupa multe multe discutii cu ea, care a fost mai greu de convins sa facem asta, ( prima data am inceput cu jucarii sexuale pentru a simula dp ) apoi am cautat potential partener pe internet. Bineinteles ca a fost cam greu sa gasesc pe cineva pe placul nostru, ma refer la educatie si bun simt, nu neaparat estetic. Dupa multe cautari si discutii, am convenit la un partener cu care urma sa ne intalnim. Nici el nu a mai facut asta si am stabilit sa o facem pe rand primul numar pentru a fi mai relaxati, urmand sa intram amandoi cu ea pentru a face fanteziile pe care le aveam. A venit si ziua, am plecat catre orasul in care aveam sa ne vedem, am ajuns la cazare ( un apartament cu 2 dormitoare, baie, bucatarie) si l-am asteptat pe partenerul nostru (sa ii spunem Radu). A venit, am stat la o sticla de vin, am discutat chestii generale si punctuale despre intalnirea noastra. Eram toti trei destul de emotionati, fiind prima experienta de genul pentru toti. Iubita mea (sa ii spunem Ana) era cea mai emotionata, chiar si dupa vro doua pahare de vin. Dupa ce am mers fiecare la dus, am stabilit ca voi intra eu in dormitor cu Ana pentru a fi destul de excitata, iar Radu urmand sa intre cu ea. Am intrat cu iubita mea, am inceput sa o sarut pe buze, pe gat, sa cobor usor pe sani, pe abdomen si apoi am inceput sa o ling in pizda. Gemea usor iar dupa cateva minute am inceput sa o facem. A fost un act destul de basic si nu prea indelungat. Cand am simtit-o destul de excitata, am intrebat-o daca o las cu el, iar ea a spus "da" destul de timorata. Am iesit din dormitor, am mers in celalalt dormitor unde era el si i-am spus ca poate merge. A intrat la ea in dormitor, eu aveam ceva emotii pentru ce urma sa se intample. Aveam o stare de excitare combinata cu neliniste si curiozitate. M-am asezat in pat gandindu-ma la ce se intampla in celalalt dormitor unde iubita mea era cu alt partener. Bineinteles curiozitatea de care va vorbeam nu m-a lasat sa stau linistit:)) si am iesit pe holul care despartea cele doua dormitoare, incercand sa ascult la usa ce se intampla acolo. Se auzeau ceva vorbe, destul de slab si nu puteam intelege ce vorbesc, fiind si televizorul pe un canal cu muzica. Totusi mi-a placut senziatia pe care o aveam, eram foarte excitat si mi-a placut si misterul de a nu vedea ce se intampla, era asa cum ma asteptam, am fost excitat, nu gelos. Dupa cateva minute se auzea cum iubita mea gemea. Geme foarte frumos si excitant. Atunci imi dau seama ca au inceput sa o faca si am avut si eu o erectie instanta. Am mai ramas ceva timp la usa iar apoi am mers in dormitor, am lasat usa deschisa si aproape se auzeau gemetele. Actul nu a durat prea mult, am auzit usa. El a mers la dus, eu am intrat la ea, care era destul de excitata, mai degajata decat era la inceput. Se vedea ca i-a placut prima experienta cu alt baiat, chiar daca a fost scurta. Si m-am gandit sa il mai las inca un numar doar cu ea, poate de data asta o face mai mult. Au intrat a doua oara doar ei si la scurt timp se auzeau gemete usoare care au durat cam 20 de minute. Gemea destul de usor si nici nu se auzeau alte zgomote sexuale:)) semne ca ii facea oral. Am incercat sa deschid usa foare incet sa vad ce se intampla, curiozitatea era foarte mare. Dupa cum banuiam, ea era intinsa in pat iar el o lingea in pizda. A mai durat putin si apoi si-a pus prezervativul si s-a urcat peste ea. A inceput sa o futa, erau foarte excitati amandoi, iar eu eram la fel de excitat precum ei, privind pe la usa intre-deschisa:)) a continuat sa o faca, apoi a pus-o si cu spatele la el si i-a dat-o pe la spate, ea gemea foarte frumos, se vedea ca ii place. Am inchis usor usa pentru a nu fi deconspirat:)) nu de alta dar nu voiam sa creez discomfort, dandu-mi seama ca el e cam timid ( iubitei mele i-am spus apoi ca m-am uitat cu o faceau ). Dupa ceva timp au terminat. El a mers la dus, iar ea a venit la mine in dormitor surprinsa ca a durat destul de putin si al doilea numar, fiind obisnuita cu partide mai indelungate. Apoi am mai stat putin toti trei de vorba, vazand ca el are retineri fata de mine am stabilit sa inceapa doar ei urmatorul numar, iar eu sa ma alatur mai tarziu. De aceea intreb, a fost threesome sau cockhold? Decideti voi pana la final. Au intrat a treia oara in dormitor, i-am lasat cam 5 minute si apoi am decis sa intru, dandu-mi seama ca partenerul nu este prea performant sexual si nu va dura prea mult actul sexual. Se auzeau gemete, eu am ciocanit la usa si am intrat. Am vazut o imagine foarte excitanta pentru mine, poate unora li se pare aiurea, altora din contra. El era intins in pat, iubita mea peste el, se misca foarte frumos in pula lui. El fiind dotat peste medie, cel putin ca si grosime, se vedea foarte frumos si excitant in pizda ei. S-a oprit putin cand am intrat, am incurajat-o sa continue si asta a facut, oferindu-mi o imagine foarte sexy. M-am dezbracat si eu si m-am dus catre ea pentru a-i da pula la supt. A inceput sa o suga, in timp ce se misca peste pula partenerului. Apoi m-am intins eu pe spate, ea a venit sa continue sa imi faca oral si a ramas cu funduletul in sus:)) bineinteles pentru el. In minutele ce au urmat el a incercat sa o futa, spun incercat pentru ca deja nu mai avea erectie. Mi-am dat seama ca nu i se scoala si m-am dus eu la spatele ei, am inceput sa o fut, iar ea se juca cu pula lui, nu a vrut sa ii faca oral. Dupa un timp am zis sa luam o pauza, vazand ca "el" nu mai reactioneaza:) am mai stat de vorba, ea era intre noi si ni le freca cu mainile. Dupa am pus-o cu spatele la noi si am inceput sa o fut pentru putin timp si dupa l-am lasat pe el, dar acesta a refuzat. Mi-am dat seama ca este inhibat de prezenta mea si i-am spus sa ramana cu ea, iar eu am iesit din dormitor, lasand usa putin deschisa:)) au inceput sa o faca, ea statea intinsa pe burta, el peste ea. A mai futut-o asa o peioada dupa care si-a dat drumul. A iesit din dormitor, am intrat eu si am inceput sa o fut. Am mai schimbat cateva pozitii si am continuat pana a avut orgasm, apoi mi-am dat si eu drumul. Am facut fiecare dus, eu i-am spus lui daca mai doreste poate sa mai intre cu ea in dormitor, dar a refuzat. Pe semne ca doar atat a putut. Cam aceasta a fost prima experienta a noastra in trei, poate cuplurile care vor aceasta experienta prind curaj. Eu cu iubita mea am fost foarte deschisi, am pus câteva reguli de la inceput si a fost foarte ok, cu toate ca nu ne-am indeplinit complet fantezia pe care o aveam, dar a fost o initiere. Recomand celor care vor asa ceva sa fie deschisi intre ei si sa faca asta doar daca relatia lor este una matură si de incredere, altfel pot interveni gelozii. Daca unul dintre voi nu este pregatit pentru asta, mai bine amanati pana veti fi ambii convinsi ca vreti cu adevarat. Multumesc celor care au avut rabdrea sa citeasca! Aceasta este o poveste reala cu scopul de a impartasi experientele noastre altora, nu cautam parteneri pentru sex! Multumesc! Felicitari Adrian pentru curajul pe care l-ati avut ama doi, tu si iubita ta, pacat ca ati dar de un partener timid, era mult mai excitant daca reuseati dubla penetrare!!! Multa bafta pe viitor, Din ce oras sunteti?
adiadrian97 Reputație: 58 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:Roma Oras:Roma Autor Postat Decembrie 7, 2023 Acum 43 minute, g3o a spus: Felicitari Adrian pentru curajul pe care l-ati avut ama doi, tu si iubita ta, pacat ca ati dar de un partener timid, era mult mai excitant daca reuseati dubla penetrare!!! Multa bafta pe viitor, Din ce oras sunteti? Stiu, dar ce am povestit a fost prima experienta de genul. Ulterior am reusit sa ne satisfacem si fantezia dp. Nu pot da detalii de unde suntem in public. Multumesc! 1
boss4bitch Reputație: 288 Postat Decembrie 8, 2023 Postat Decembrie 8, 2023 Acum 17 ore, adiadrian97 a spus: Stiu, dar ce am povestit a fost prima experienta de genul. Ulterior am reusit sa ne satisfacem si fantezia dp. Nu pot da detalii de unde suntem in public. Multumesc! Felicitări ! Lasă un mail ceva..Orașul poți să îl spui , nu cred că ar fi vreo problema !
adiadrian97 Reputație: 58 Postat Decembrie 8, 2023 Oras:Roma Oras:Roma Autor Postat Decembrie 8, 2023 1 oră în urmă, boss4bitch a spus: Felicitări ! Lasă un mail ceva..Orașul poți să îl spui , nu cred că ar fi vreo problema ! [email protected] 1
adiadrian97 Reputație: 58 Postat Decembrie 8, 2023 Oras:Roma Oras:Roma Autor Postat Decembrie 8, 2023 Acum 2 ore, adiadrian97 a spus: [email protected] Andreimanix 1
adiadrian97 Reputație: 58 Postat Decembrie 8, 2023 Oras:Roma Oras:Roma Autor Postat Decembrie 8, 2023 Acum 2 ore, adiadrian97 a spus: [email protected] @andreimanix ma poti contacta aici 1
boss4bitch Reputație: 288 Postat Decembrie 8, 2023 Postat Decembrie 8, 2023 Acum 3 ore, adiadrian97 a spus: [email protected] Ți-am scris !
marinar24 Reputație: 27 Postat Decembrie 8, 2023 Postat Decembrie 8, 2023 Frumoase poze, ți-am trimis un mail✉️
tosto1111 Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2023 Oras:san marino Oras:san marino Postat Decembrie 15, 2023 Il 07.12.2023 alle 16:01, adiadrian97 scrive: Lo so, ma quella che ho raccontato è stata la prima esperienza di questo tipo. In seguito siamo riusciti a soddisfare la nostra fantasia dp. Non posso dare dettagli su dove siamo in pubblico. Grazie! Bella storia
laury Reputație: 24071 Postat Decembrie 23, 2023 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Decembrie 23, 2023 La 07.12.2023 la 16:01, adiadrian97 a spus: Stiu, dar ce am povestit a fost prima experienta de genul. Ulterior am reusit sa ne satisfacem si fantezia dp. Nu pot da detalii de unde suntem in public. Multumesc! Eu nu inteleg cum poti sa o dai la pula la altul, te mai si uiti si participi, apoi va intoarceti la rutina zilnica ca si cand nimic nu s-a intamplat? Daca iti dai la altul iubita/ sotia cu atata nonsalanta…no comment!
adiadrian97 Reputație: 58 Postat Decembrie 23, 2023 Oras:Roma Oras:Roma Autor Postat Decembrie 23, 2023 Acum 4 ore, laury a spus: Eu nu inteleg cum poti sa o dai la pula la altul, te mai si uiti si participi, apoi va intoarceti la rutina zilnica ca si cand nimic nu s-a intamplat? Daca iti dai la altul iubita/ sotia cu atata nonsalanta…no comment! Nu "o dau" la altul, ca nu e nu știu ce sa "o dau" la imperecheat... Dar am avut impreuna experiente sexuale si am pus in practica fanteziile si e totul ok intre noi. Poate nici eu nu inteleg cum unii merg la curve, mai dau si din banii familiei acolo, apoi se duc la sotie si copii de parca nu a fost nimic. Cu toate ca nu inteleg asta, nu judec pe nimeni.. 1 1
haloowen Reputație: 4878 Postat Decembrie 24, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Decembrie 24, 2023 Cuckold nu pare sa fie, dar cuckHold este, ca ai asteptat vreo 3 numere pana ti-a venit randul :))) 1
Glemaster Reputație: -43 Postat Ianuarie 2 Oras:Alba Oras:Alba Postat Ianuarie 2 Mai vrei să încerci?? 1
adiadrian97 Reputație: 58 Postat Ianuarie 3 Oras:Roma Oras:Roma Autor Postat Ianuarie 3 Am mai incercat dupa aceea. Ce am povestit a fost prima experienta de genul. 1
clericu Reputație: 39 Postat Ianuarie 3 Postat Ianuarie 3 11 hours ago, adiadrian97 said: Am mai incercat dupa aceea. Ce am povestit a fost prima experienta de genul. Salut, eu te inteleg perfect pentru ca, ca si tine, sunt printre putinii care ai relatat (mai pe scurt), o poveste asemanatoare cu povestea pe care ne-ai impartasit-o. Daca o sa cauti in profilu meu, poate dai de postarea mea. Nivelul meu de empatie este 100% in ceea ce va priveste. Peraonal apreciez foarte mult ceea ce ai scris, ca mine mai sunt foarte multi care apreciaza genul acesta de situatii. Am scris-o la randu-mi ca nu este ceva ce ar putea sa o faca cei slabi pe psihic/ emotional sau cei care nu au o relatie matura. Dr asemenea sunt foarte multi care nu cred ca asaceba ar fi posibil. Te apreciez f. mult. Bravo voua. 1
daniel2012 Reputație: 593 Postat Ianuarie 4 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 4 13 hours ago, clericu said: Salut, eu te inteleg perfect pentru ca, ca si tine, sunt printre putinii care ai relatat (mai pe scurt), o poveste asemanatoare cu povestea pe care ne-ai impartasit-o. Daca o sa cauti in profilu meu, poate dai de postarea mea. Nivelul meu de empatie este 100% in ceea ce va priveste. Peraonal apreciez foarte mult ceea ce ai scris, ca mine mai sunt foarte multi care apreciaza genul acesta de situatii. Am scris-o la randu-mi ca nu este ceva ce ar putea sa o faca cei slabi pe psihic/ emotional sau cei care nu au o relatie matura. Dr asemenea sunt foarte multi care nu cred ca asaceba ar fi posibil. Te apreciez f. mult. Bravo voua. Salut! Din pacate foarte multi sunt departe de o "relatie perfecta", asa cum aveti voi. Multi judeca lucrurile rudimentar si nu in profunzime. Va apreciez.
adiadrian97 Reputație: 58 Postat Ianuarie 4 Oras:Roma Oras:Roma Autor Postat Ianuarie 4 Acum 14 ore, clericu a spus: Salut, eu te inteleg perfect pentru ca, ca si tine, sunt printre putinii care ai relatat (mai pe scurt), o poveste asemanatoare cu povestea pe care ne-ai impartasit-o. Daca o sa cauti in profilu meu, poate dai de postarea mea. Nivelul meu de empatie este 100% in ceea ce va priveste. Peraonal apreciez foarte mult ceea ce ai scris, ca mine mai sunt foarte multi care apreciaza genul acesta de situatii. Am scris-o la randu-mi ca nu este ceva ce ar putea sa o faca cei slabi pe psihic/ emotional sau cei care nu au o relatie matura. Dr asemenea sunt foarte multi care nu cred ca asaceba ar fi posibil. Te apreciez f. mult. Bravo voua. Multumesc de apreciere, ai perfecta dreptate. 1
daniel2012 Reputație: 593 Postat Ianuarie 4 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 4 On 12/5/2023 at 9:43 AM, adiadrian97 said: Salut! De mai mult timp ma excita gandul de a incerca cu iubita mea sa mai aducem o persoana in dormitor. Mai exact un alt baiat. Mi se parea foarte excitant ca ea sa primeasca atentia ambilor parteneri si era si o curiozitate daca as fi gelos la o astfel de intalnire. Sunt 100% hetero, deci fanteziile noastre constau in a face sex ambii parteneri odata oral si normal si dp. Avem intre 25 si 28 ani si o relatie de peste 5 ani. Dupa multe multe discutii cu ea, care a fost mai greu de convins sa facem asta, ( prima data am inceput cu jucarii sexuale pentru a simula dp ) apoi am cautat potential partener pe internet. Bineinteles ca a fost cam greu sa gasesc pe cineva pe placul nostru, ma refer la educatie si bun simt, nu neaparat estetic. Dupa multe cautari si discutii, am convenit la un partener cu care urma sa ne intalnim. Nici el nu a mai facut asta si am stabilit sa o facem pe rand primul numar pentru a fi mai relaxati, urmand sa intram amandoi cu ea pentru a face fanteziile pe care le aveam. A venit si ziua, am plecat catre orasul in care aveam sa ne vedem, am ajuns la cazare ( un apartament cu 2 dormitoare, baie, bucatarie) si l-am asteptat pe partenerul nostru (sa ii spunem Radu). A venit, am stat la o sticla de vin, am discutat chestii generale si punctuale despre intalnirea noastra. Eram toti trei destul de emotionati, fiind prima experienta de genul pentru toti. Iubita mea (sa ii spunem Ana) era cea mai emotionata, chiar si dupa vro doua pahare de vin. Dupa ce am mers fiecare la dus, am stabilit ca voi intra eu in dormitor cu Ana pentru a fi destul de excitata, iar Radu urmand sa intre cu ea. Am intrat cu iubita mea, am inceput sa o sarut pe buze, pe gat, sa cobor usor pe sani, pe abdomen si apoi am inceput sa o ling in pizda. Gemea usor iar dupa cateva minute am inceput sa o facem. A fost un act destul de basic si nu prea indelungat. Cand am simtit-o destul de excitata, am intrebat-o daca o las cu el, iar ea a spus "da" destul de timorata. Am iesit din dormitor, am mers in celalalt dormitor unde era el si i-am spus ca poate merge. A intrat la ea in dormitor, eu aveam ceva emotii pentru ce urma sa se intample. Aveam o stare de excitare combinata cu neliniste si curiozitate. M-am asezat in pat gandindu-ma la ce se intampla in celalalt dormitor unde iubita mea era cu alt partener. Bineinteles curiozitatea de care va vorbeam nu m-a lasat sa stau linistit:)) si am iesit pe holul care despartea cele doua dormitoare, incercand sa ascult la usa ce se intampla acolo. Se auzeau ceva vorbe, destul de slab si nu puteam intelege ce vorbesc, fiind si televizorul pe un canal cu muzica. Totusi mi-a placut senziatia pe care o aveam, eram foarte excitat si mi-a placut si misterul de a nu vedea ce se intampla, era asa cum ma asteptam, am fost excitat, nu gelos. Dupa cateva minute se auzea cum iubita mea gemea. Geme foarte frumos si excitant. Atunci imi dau seama ca au inceput sa o faca si am avut si eu o erectie instanta. Am mai ramas ceva timp la usa iar apoi am mers in dormitor, am lasat usa deschisa si aproape se auzeau gemetele. Actul nu a durat prea mult, am auzit usa. El a mers la dus, eu am intrat la ea, care era destul de excitata, mai degajata decat era la inceput. Se vedea ca i-a placut prima experienta cu alt baiat, chiar daca a fost scurta. Si m-am gandit sa il mai las inca un numar doar cu ea, poate de data asta o face mai mult. Au intrat a doua oara doar ei si la scurt timp se auzeau gemete usoare care au durat cam 20 de minute. Gemea destul de usor si nici nu se auzeau alte zgomote sexuale:)) semne ca ii facea oral. Am incercat sa deschid usa foare incet sa vad ce se intampla, curiozitatea era foarte mare. Dupa cum banuiam, ea era intinsa in pat iar el o lingea in pizda. A mai durat putin si apoi si-a pus prezervativul si s-a urcat peste ea. A inceput sa o futa, erau foarte excitati amandoi, iar eu eram la fel de excitat precum ei, privind pe la usa intre-deschisa:)) a continuat sa o faca, apoi a pus-o si cu spatele la el si i-a dat-o pe la spate, ea gemea foarte frumos, se vedea ca ii place. Am inchis usor usa pentru a nu fi deconspirat:)) nu de alta dar nu voiam sa creez discomfort, dandu-mi seama ca el e cam timid ( iubitei mele i-am spus apoi ca m-am uitat cu o faceau ). Dupa ceva timp au terminat. El a mers la dus, iar ea a venit la mine in dormitor surprinsa ca a durat destul de putin si al doilea numar, fiind obisnuita cu partide mai indelungate. Apoi am mai stat putin toti trei de vorba, vazand ca el are retineri fata de mine am stabilit sa inceapa doar ei urmatorul numar, iar eu sa ma alatur mai tarziu. De aceea intreb, a fost threesome sau cockhold? Decideti voi pana la final. Au intrat a treia oara in dormitor, i-am lasat cam 5 minute si apoi am decis sa intru, dandu-mi seama ca partenerul nu este prea performant sexual si nu va dura prea mult actul sexual. Se auzeau gemete, eu am ciocanit la usa si am intrat. Am vazut o imagine foarte excitanta pentru mine, poate unora li se pare aiurea, altora din contra. El era intins in pat, iubita mea peste el, se misca foarte frumos in pula lui. El fiind dotat peste medie, cel putin ca si grosime, se vedea foarte frumos si excitant in pizda ei. S-a oprit putin cand am intrat, am incurajat-o sa continue si asta a facut, oferindu-mi o imagine foarte sexy. M-am dezbracat si eu si m-am dus catre ea pentru a-i da pula la supt. A inceput sa o suga, in timp ce se misca peste pula partenerului. Apoi m-am intins eu pe spate, ea a venit sa continue sa imi faca oral si a ramas cu funduletul in sus:)) bineinteles pentru el. In minutele ce au urmat el a incercat sa o futa, spun incercat pentru ca deja nu mai avea erectie. Mi-am dat seama ca nu i se scoala si m-am dus eu la spatele ei, am inceput sa o fut, iar ea se juca cu pula lui, nu a vrut sa ii faca oral. Dupa un timp am zis sa luam o pauza, vazand ca "el" nu mai reactioneaza:) am mai stat de vorba, ea era intre noi si ni le freca cu mainile. Dupa am pus-o cu spatele la noi si am inceput sa o fut pentru putin timp si dupa l-am lasat pe el, dar acesta a refuzat. Mi-am dat seama ca este inhibat de prezenta mea si i-am spus sa ramana cu ea, iar eu am iesit din dormitor, lasand usa putin deschisa:)) au inceput sa o faca, ea statea intinsa pe burta, el peste ea. A mai futut-o asa o peioada dupa care si-a dat drumul. A iesit din dormitor, am intrat eu si am inceput sa o fut. Am mai schimbat cateva pozitii si am continuat pana a avut orgasm, apoi mi-am dat si eu drumul. Am facut fiecare dus, eu i-am spus lui daca mai doreste poate sa mai intre cu ea in dormitor, dar a refuzat. Pe semne ca doar atat a putut. Cam aceasta a fost prima experienta a noastra in trei, poate cuplurile care vor aceasta experienta prind curaj. Eu cu iubita mea am fost foarte deschisi, am pus câteva reguli de la inceput si a fost foarte ok, cu toate ca nu ne-am indeplinit complet fantezia pe care o aveam, dar a fost o initiere. Recomand celor care vor asa ceva sa fie deschisi intre ei si sa faca asta doar daca relatia lor este una matură si de incredere, altfel pot interveni gelozii. Daca unul dintre voi nu este pregatit pentru asta, mai bine amanati pana veti fi ambii convinsi ca vreti cu adevarat. Multumesc celor care au avut rabdrea sa citeasca! Aceasta este o poveste reala cu scopul de a impartasi experientele noastre altora, nu cautam parteneri pentru sex! Multumesc! Felicitari amandurora, Adrian! Faptul ca va intelegeti, va doriti si sa iubiti atat de mult la acest nivel, ar trebui sa dea de gandit unora care "doar" comenteaza rautacius, fara "sa stie". Sunteti tineri si frumosi...si povestea voastra de viata si de viitor suna bine! Totusi, citind randurile tale, atat de bine compuse (e clar ca la nivel intelectual, atat tu, cat si ea sunteti sus), mi-as permite un sfat. Cred ca trebuie sa fiti mai atenti cu algerea partenerului, adica sa fie cineva care "gandeste si simte" ca voi doi. Impresia mea este ca tipul pe care ati ales sa va fie alaturi, nu era suficient de bine maturizat emotional. Cred ca pur si simplu a privit totul ca fiind propria lui fantezie, nu si a voastra...de aici "lipsa lui de reactie" in anumite momente. Si, da! Se dovedeste inca o data ca nu dimensiunea este totul, ci virilitatea si mai ales impulsurile transmise de creier, care este cea mai erogena parte a corpului. Mi-ar placea sa mai ai interventii aici, pe forum. O si buna...si LA MULTI ANI!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum