Kriss32 Reputație: 32 Postat Ianuarie 18 Telefon: 0792171555 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0792171555 Oras:Pitesti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 18 Acum 7 ore, djbobo00 a spus: Te asteptam si la deva 💋 @djbobo00 Deva este mai aproape , Ca să merg pe la cetate , 🏰 Însă ,drumul meu i-acum , Capitala s-o supun !!! ♣️ Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2548 Postat Ianuarie 18 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Ianuarie 18 Vino și in Arad nițel😁 N-am fost dominat de fel 🤷 Să facem bine să fie 😇 Chiar cu bici și cu frânghie 💏 Să le folosim din plin 🙊 Când trupurile le unim🫣 Să mă ți încătușat 😇 De piciorul de la pat 🤪 Chiar de eu sunt însurat ❤️ Și mereu sunt dominat🤣 Aș urcă la tine in pat🤦 Să-ți arăt că sunt bărbat 💪 Și rezist la umilire 🫣 Din aia plină de iubire ❤️ Și cu lovituri perverse Peste față peste fese 🤪 3 Link spre comentariu
aristiqifa Reputație: 70 Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 Acum 20 minute, anthonio a spus: Vino și in Arad nițel😁 N-am fost dominat de fel 🤷 Să facem bine să fie 😇 Chiar cu bici și cu frânghie 💏 Să le folosim din plin 🙊 Când trupurile le unim🫣 Să mă ți încătușat 😇 De piciorul de la pat 🤪 Chiar de eu sunt însurat ❤️ Și mereu sunt dominat🤣 Aș urcă la tine in pat🤦 Să-ți arăt că sunt bărbat 💪 Și rezist la umilire 🫣 Din aia plină de iubire ❤️ Și cu lovituri perverse Peste față peste fese 🤪 🤣🤣 Link spre comentariu
Kriss32 Reputație: 32 Postat Ianuarie 18 Telefon: 0792171555 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0792171555 Oras:Pitesti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 18 💃💃💃 Chiar ș-acuma la proteste , Disciplina , joacă feste 😁 Cuminte dacă nu ești , Handcuffing , ai sa primești 😜 Face sitting ,dacă nu-ți place , Te oblig pentru a face 😋 Fantezii ,de-ți vin prin minte , C B T , plus jurăminte, 🫣 Nipples torture ,vei simți , Pe plăcerea inimii 🫠 Spitting ,de ești frumos , Și un URO , generos 🙄 Toate astea ,de le vrei , Kriss , te-așteaptă så le iei !!! ♥️ 1 Link spre comentariu
Vladimir.07 Reputație: 15 Postat Ianuarie 18 Oras:Sibiu/Brasov Oras:Sibiu/Brasov Partajează Postat Ianuarie 18 Dupa ce veti supune capitala va astept la Deva sa cuceriti si cetatea! 👠 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6219 Postat Ianuarie 18 Partajează Postat Ianuarie 18 On 1/17/2024 at 11:20 AM, Kriss32 said: Ori pisică, ori leoaică, Si leoaicele, sunt tot un fel de pisici 1 Link spre comentariu
Kriss32 Reputație: 32 Postat Ianuarie 19 Telefon: 0792171555 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0792171555 Oras:Pitesti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 19 Vineri norii se adună,☁️ Spitting vrei de la Stăpână? De gândești la fantezii Anilingus tu să știi Că este o plăcere 🤪 Așa prin asfixiere Să descoperi că îți place De 3 zile-ncoace Să îți fac Bondage Sâmbătă de dimineață Cuni așezat pe față 😁 Tras de păr în dormitor De te simți ca un condor Duminică-i sărbătoare De stai tu pe relaxare Să gândești la mine oare?🤔 Cum să-ți fac o dominare Sunt aici,eu pentru tine Doar să-mi spui că vi la mine Eu acum sunt în Pitești 🏢 De vrei tu ,să mă găsești 1 Link spre comentariu
aristiqifa Reputație: 70 Postat Ianuarie 19 Partajează Postat Ianuarie 19 Acum 5 minute, Kriss32 a spus: Vineri norii se adună,☁️ Spitting vrei de la Stăpână? De gândești la fantezii Anilingus tu să știi Că este o plăcere 🤪 Așa prin asfixiere Să descoperi că îți place De 3 zile-ncoace Să îți fac Bondage Sâmbătă de dimineață Cuni așezat pe față 😁 Tras de păr în dormitor De te simți ca un condor Duminică-i sărbătoare De stai tu pe relaxare Să gândești la mine oare?🤔 Cum să-ți fac o dominare Sunt aici,eu pentru tine Doar să-mi spui că vi la mine Eu acum sunt în Pitești 🏢 De vrei tu ,să mă găsești 😂 Ploiesti ai cumva în plan pe viitor? La Ploiești poți să te Pitești,dar la Pitești nu poți să te Ploiești.😀 1 Link spre comentariu
Kriss32 Reputație: 32 Postat Ianuarie 19 Telefon: 0792171555 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0792171555 Oras:Pitesti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 19 Acum 17 minute, aristiqifa a spus: 😂 Ploiesti ai cumva în plan pe viitor? La Ploiești poți să te Pitești,dar la Pitești nu poți să te Ploiești.😀 😅😅😅😅 Link spre comentariu
chris c Reputație: 21 Postat Ianuarie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19 La 18.01.2024 la 9:51, Kriss32 a spus: 💃💃💃 Chiar ș-acuma la proteste , Disciplina , joacă feste 😁 Cuminte dacă nu ești , Handcuffing , ai sa primești 😜 Face sitting ,dacă nu-ți place , Te oblig pentru a face 😋 Fantezii ,de-ți vin prin minte , C B T , plus jurăminte, 🫣 Nipples torture ,vei simți , Pe plăcerea inimii 🫠 Spitting ,de ești frumos , Și un URO , generos 🙄 Toate astea ,de le vrei , Kriss , te-așteaptă så le iei !!! ♥️ Chiar bune rimele! Daca esti chiar tu autoarea, tot respectul si pentru capabilitatile tale tale lingvistice. Link spre comentariu
Kriss32 Reputație: 32 Postat Ianuarie 19 Telefon: 0792171555 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0792171555 Oras:Pitesti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 19 Acum 2 ore, chris c a spus: Chiar bune rimele! Daca esti chiar tu autoarea, tot respectul si pentru capabilitatile tale tale lingvistice. Fac impresii ! de autoare , Când eu sunt dominatoare 😜 Un alt mod de prezentare , Față de alte domnișoare 🫣 Asta e reclama mea Îmi expun afacerea 🫡 Într-un mod mai plăcut Pentru cei ce au cult ✌️ Și înțeleg că dominarea : - e precum : desfătare,fascinare,fermecare,încântare, înrobire și vrăjire ♣️💃 1 1 Link spre comentariu
aristiqifa Reputație: 70 Postat Ianuarie 21 Partajează Postat Ianuarie 21 La 19.01.2024 la 21:30, Kriss32 a spus: Fac impresii ! de autoare , Când eu sunt dominatoare 😜 Un alt mod de prezentare , Față de alte domnișoare 🫣 Asta e reclama mea Îmi expun afacerea 🫡 Într-un mod mai plăcut Pentru cei ce au cult ✌️ Și înțeleg că dominarea : - e precum : desfătare,fascinare,fermecare,încântare, înrobire și vrăjire ♣️💃 👏👏👏 Link spre comentariu
Raul1234r Reputație: 5 Postat Ianuarie 21 Partajează Postat Ianuarie 21 Te așteptăm și la Cluj 1 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6219 Postat Ianuarie 21 Partajează Postat Ianuarie 21 On 1/19/2024 at 9:30 PM, Kriss32 said: Fac impresii ! de autoare , Când eu sunt dominatoare 😜 Daca ma chinui sa scriu o poezie mai buna...schimbam rolurile? Link spre comentariu
Kriss32 Reputație: 32 Postat Ianuarie 21 Telefon: 0792171555 Oras:Pitesti Disponibila Telefon: 0792171555 Oras:Pitesti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 21 Acum 10 minute, altmarz a spus: Daca ma chinui sa scriu o poezie mai buna...schimbam rolurile? Da ! Cu mare drag,de îndată ce-mi spui în care dintre : dominator,scriitor,terminator 1,2,3😁,compozitor, autor,romancier,te afli în acest moment ☺️🤗 Link spre comentariu
rambokill Reputație: 123 Postat Ianuarie 21 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 21 Acum 1 oră, Raul1234r a spus: Te așteptăm și la Cluj Ar fi de bun augur o vizita la Cluj😇 Link spre comentariu
aristiqifa Reputație: 70 Postat Ianuarie 21 Partajează Postat Ianuarie 21 Acum 59 minute, Kriss32 a spus: Da ! Cu mare drag,de îndată ce-mi spui în care dintre : dominator,scriitor,terminator 1,2,3😁,compozitor, autor,romancier,te afli în acest moment ☺️🤗 Te regăsești….🤣 Link spre comentariu
andrew99 Reputație: 145 Postat Ianuarie 26 Partajează Postat Ianuarie 26 La 06.12.2023 la 22:44, No_1cool a spus: Salut, Am contactat-o acum pe WhatsApp. Este de treabă/gașcă.. vorbește frumos și corect gramatical. A spus 300 Ron soft și 500 Ron hard. A mai zis că dacă pozele nu sunt reale o sa primesc o ședință gratis din partea ei 😁 Mi-am planificat să o vizitez mâine seară. Îmi doresc mult sa-ți calc pragul. poti sa îmi spui te rog ce presupune varianta la 300 lei?timp, ce se poate experimenta ,etc? Link spre comentariu
Slaveboy01 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 31 Stăpână !!! A trecut ceva vreme de când am fost la dvs,sunt din București. Data trecută când am fost la dvs am programat o ședință de 1h:30 cu posibilitatea de a întârzia .V-am căutat pe Pitești și nu v am găsit, citind pe forum dvs am înțeles că veniți la capitală, aș dori să știu dacă veniți la Buc sau intenționați tot la Pitești pentru a face o programare din timp,sunt foarte aglomerat ,ca și data trecută, abia am reușit să mi fac timp și sa onorez programarea ,mulțumesc anticipat! Link spre comentariu
justagigolo Reputație: -339 Postat Februarie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4 Cred ca la Bucuresti ai avea succes maxim Link spre comentariu
aristiqifa Reputație: 70 Postat Martie 8 Partajează Postat Martie 8 Nu cred ca mai vine in București. Am înțeles ca de pe data de 11 luna aceasta va activa din nou la Pitești. Link spre comentariu
AdrianRe Reputație: 40 Postat Martie 11 Partajează Postat Martie 11 Hey, O poza, se poate? Link spre comentariu
aristiqifa Reputație: 70 Postat Martie 15 Partajează Postat Martie 15 Kriss32,incepand de astăzi până Miercuri o puteți găsi în București pt programări la același de mobil. Link spre comentariu
Scrumbie Reputație: 27 Postat Martie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 16 Am fost și eu astăzi, a fost o sesiune foarte reușită. Am făcut ce am vorbit înainte, igienă și foarte OK, Kriss32 este frumoasă și se pricepe Link spre comentariu
blex__ Reputație: 26 Postat Martie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 16 As fi interesat de o sedinta in 3. A fost cineva la asa ceva si poate sa dea detalii? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum