Jessica. Reputație: 644 Postat Iunie 21 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 21 Disponibila pana la ora 22:00 ❤️ Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Iunie 22 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 22 ❤️ Link spre comentariu
iditarod Reputație: 7 Postat Iunie 22 Oras:Sighet Oras:Sighet Partajează Postat Iunie 22 Hello! Nu merge linkul de onlyfans Link spre comentariu
Puterro Reputație: 65 Postat Iunie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 22 Acum 2 ore, Jessica. a spus: ❤️ Țiam lăsat un mesaj pe whatsapp Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Iunie 24 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 24 Disponibila pana la ora 22:00 🤗🥰 Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Iunie 24 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 24 1 1 17 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1930 Postat Iunie 24 Partajează Postat Iunie 24 24 minutes ago, Jessica. said: Ce fata frumoasa!! 1 Link spre comentariu
Puterro Reputație: 65 Postat Iunie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 24 1 oră în urmă, JeanVal a spus: Ce fata frumoasa!! Da feate Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Iunie 25 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 25 Acum 17 ore, JeanVal a spus: Ce fata frumoasa!! Multumes 🥰 Link spre comentariu
koskos Reputație: 74 Postat Iunie 25 Oras:bucresti Oras:bucresti Partajează Postat Iunie 25 Acum 17 ore, Jessica. a spus: Ești superba...cred ca îmi fac timp sa te vizitez săptămâna asta !! Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Iunie 25 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 25 Acum 3 ore, koskos a spus: Ești superba...cred ca îmi fac timp sa te vizitez săptămâna asta !! Te astept cu drag 🤗🥰 Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Iunie 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 25 Ciao Jessica. Bine ai revenit..in ce zona e locatia..merci Link spre comentariu
psyko527 Reputație: 266 Postat Iunie 25 Partajează Postat Iunie 25 Noroace! Hai că l-am văzut și pe Micky Mouse azi! Frumos, mi-a plăcut. Și posesoarea e ce trebuie! Frumoasă, tunată, piele fină, corp foarte bine proporționat. Nu aș trimite-o la bucătărie, doar în dormitor 😂 ON foarte bun, știe ce e bine pentru un pacient aflat în nevoie. La normal este iar 🔝 strâmtă, plăcută, e cu tine acolo cât trebuie. Nu este exagerat de prietenoasă, dar până la urmă știm unde mergem, nu căutăm îndrăgosteală, nu? Mie mi-a plăcut gagica. O recomand cu încredere. 200/ fin corect pentru ce am văzut și am primit. Baftă! 3 1 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17096 Postat Iunie 26 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Iunie 26 17 hours ago, alexandru gabriel said: Ciao Jessica. Bine ai revenit..in ce zona e locatia..merci La Exigent plaza,daca nu ma insel!! 1 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17096 Postat Iunie 26 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Iunie 26 1 minute ago, only-me said: La Exigent plaza,daca nu ma insel!! Nu mai pot edita!🤦♂️🤦♂️🤦♂️...stai ca nu m-am trezit inca!!🤦♂️🤦♂️🤣...m-am uitat mai in spate si am vazut ca este pe la Alba Iulia!!🤦♂️ 2 Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Iunie 26 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 26 Acum 15 ore, psyko527 a spus: Noroace! Hai că l-am văzut și pe Micky Mouse azi! Frumos, mi-a plăcut. Și posesoarea e ce trebuie! Frumoasă, tunată, piele fină, corp foarte bine proporționat. Nu aș trimite-o la bucătărie, doar în dormitor 😂 ON foarte bun, știe ce e bine pentru un pacient aflat în nevoie. La normal este iar 🔝 strâmtă, plăcută, e cu tine acolo cât trebuie. Nu este exagerat de prietenoasă, dar până la urmă știm unde mergem, nu căutăm îndrăgosteală, nu? Mie mi-a plăcut gagica. O recomand cu încredere. 200/ fin corect pentru ce am văzut și am primit. Baftă! Multumesc 🤭🤗 te astept cu drag si data viitoare 😘 Micky Mouse asteapta sa te revada curand 🤭🤭😅 Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Iunie 26 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 26 Acum 2 ore, only-me a spus: Nu mai pot edita!🤦♂️🤦♂️🤦♂️...stai ca nu m-am trezit inca!!🤦♂️🤦♂️🤣...m-am uitat mai in spate si am vazut ca este pe la Alba Iulia!!🤦♂️ Da da Alba iulia 😅😅 Buna dimineata 🤗🤗 1 1 1 Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Iunie 26 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 26 1 1 16 Link spre comentariu
ZombiuShogun Reputație: 1041 Postat Iunie 26 Oras:buca-le Oras:buca-le Partajează Postat Iunie 26 Cautam un refugiu din calea caldurii sufocante a Bucurestiului, daca tot ma aflam intr-o fereastra de ragaz, inainte de a ma aseza sa ii sustin pe baietii nostri impotriva Slovaciei (hai Romania!). Cu mintea setata pe o placere efemera, am decis sa ma rasfat cateva minute cu Jessica. M-am pus in legatura cu ea prin WA, si programarea a fost un lucru simplu. Nu mi-a putut onora intervalul meu preferat, dar mi-a oferit o alternativa care mi-a convenit, fara probleme, fara complicatii. Ma indrept spre locatie, situata convenabil in rond Alba Iulia, cu optiuni de parcare abundente, cu plata. Zeita Fortuna mi-a suras pentru ca am prins singurul loc disponibil inspre blocuri chiar in fata scarii cu pricina - pesemne ca destinul mi-a rezervat acel loc. Intru in bloc, si impart liftul cu un curier care ma asteptase sa ma imbarc (el trebuia sa ajunga la alt etaj), care ma intreaba intamplator: "Etajul X, nu?", adica fix unde trebuia sa urc. Raspund derutat cu un "da" sfios, iar in in capul meu eram gen "Ce naiba..." Prima imagine a Jessicai mi-a fost reflectata in oglinda din fata usii pe care mi-a deschis-o. Schimbam niste saluturi scurte, si sunt lovit de tinuta ei sexy din sutien si tanga ce lasau putin loc imaginatiei. Are niste sani lucrati frumos, un fund bombat, piele fina fara nicio urma inestetica, si e mititca de statura. Gheata nu prea s-a spart intre noi, asa ca fac un popas rapid in baie, ce era impecabila, completata cu prosop curat, covor langa cada si o gama larga de geluri de dus. Am deschis o sticla noua de Old Spice pentru a ma spala corespunzator. In dormitor, Jessica era cu telefonul in mana, care l-a pus deoparte cand am intrat. Ma asez pe pat, si ea da tonul actiunii, incepand cu sarutari blande pe corpul meu. Apoi, se apropie de mine si isi plimba sanii ei mari peste trupul meu, inclusiv peste organ. Eu intretimp o mangai pe unde apuc, pe corp si pe sanii placuti la atingere si de fiecare data cand se apleaca spre mine, ii strecor niste pupici pe gat sau pe umeri. Scantei nu prea zburau din ambele parti, si totul parea o formalitate. Trecem la urmatoarea etapa - oralul, si sunt intrebat cum il vreau, alegand cu armura. Jessica mi-l echipeaza cu gurita si apoi se pozitioneaza intre picioarele mele, imbracandu-ma cu privirile ei senzuale in timp ce-si face magia. Aplica suficienta presiune, poate chiar prea mult, puteam simti dintii ei atingand pielea. Insa, dupa ce ii cer politicos sa faca mai soft, oralul devine mai excitant. Cu toate acestea, a trecut ceva vreme pana sa sa se erecteze. Indata ce membrul e suficient de dur, ii cer Jessicai sa se urce pe mine, dar inainte de asta se unge cu putina vaselina. Miscarile ei sunt ok, stand dreapta pe genunchi, si uneori se apropie de mine ca sa ii ofer pupici pe corp. Mi-a placut cand statea vertical si sarea pe maciuca in vreme ce o tineam de ambele tate. Urmatoarea pozitie e caprioara, unde ne-am sincronizat destul de bine - eu ma miscam inainte, ea se impingea inapoi cu pizduta stramta in madular, si nu puteam sa rezist sa nu-i incercuisesc fundul si picioarele ei ferme cu mainile. Am vrut sa incerc si misionar, unde la inceput am tinut-o aproape de mine, sarutandu-i gatul, lobul urechii si zgarciurile neastamparate. Dar ea mi-a spus razand ca o pisc, eu avand barba un pic cam aspra. Asadar, ma ajustez, folosind bratele pentru a ma sustine. Ea mentine contactul vizual si ma impinge inapoi cu fiecare penetrare a mea. In ciuda eforturilor noastre, nu reuseam sa termin, asa ca-i sugerez sa se intoarca deasupra, dar cu fundul indreptat spre mine. Insa, fiindca pierdusem din "duritate", era cam imposibil. Prin urmare, iau problema in propriile maini, atat la propriu, cat si la figurat: cu o mana o mangaiam pe Manuela, iar cu cealalta ii exploram curbele si picioarele Jessicai, pana mi-am recapatat mandria. Cand Jessica s-a asezat din nou pe membrul erect, ea s-a miscat cu entuziasm si in timp ce-i strangeam fesele tari si netede ca matasea, explodez intr-un final in protectoare. Raman intins in pat pentru putin timp, vorbind cu Jessica care imi ofera un pahar cu apa pentru ca ma dezhidratasem prea tare. Apoi fac un dus, si ea a urmat sa faca unul dupa ce ne-am salutat si am iesit pe usa. A fost o experienta decenta, cu toate ca a lipsit chimia intre noi. Jessica merita apreciata pentru ca a fost atenta la nevoile mele "barbatesti", rabdatoare cand lucrurile nu au mers asa cum planificasem, si chiar razand la glumele mele schioape. Si-a depus silinta sa fie o companie buna. 200 de lei mai tarziu, am plecat de acolo, nici invingator, dar nici invins. Foarte asemanator cu tricolorii nostri care au reusit sa scape azi cu un egal. 1f. Calificative (FB = Foarte bine, -FB = Aproape foarte bine, B = Bine, -B = Binisor, S = Suficient, -S = Slabut, I = Insuficient) Contact FB (++programare fara suprize pe WA) Locatie -FB (+Piata Alba Iulia cu destule parcari; +apartament modern si curat; +baie cu tot ce trebuie, covor antiderapant langa cada, deodorant, etc; in rest, nimic special) Duduia -FB (+foarte draguta cu mine chiar daca nu a fost chimie, atitudine pro-client, zambitoare; +a pus muzica senzuala in timpul actiunii; +corp bine intretinut cu sani siliconati rotunzi si un fundulet ferm si futabil, par lung matasos, picioare subtiri dar apetisante, scunda dar nu e miniona) OP B (+aplica presiune dar trebuie sa aiba unpic grija cu dintisorii; +accepta apasari usoare pe crestetul capului; fara deep) NP -FB (+acceptat orice pozitie propusa de mine, chiar si LOT cu spatele la care initial era cam reticenta; +are anduranta cand e deasupra; +preludiu initiat de ea cu mangaieri si saruturi pe corp; +eye contact; daca exista si o conexiune ar fi fost FB) Nota: aceste evaluari sunt personale si pot sa nu reflecte realitatea obiectiva. Tratati-le cu rezerva! 7 1 Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Iunie 28 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 28 La 27.06.2024 la 0:03, ZombiuShogun a spus: Cautam un refugiu din calea caldurii sufocante a Bucurestiului, daca tot ma aflam intr-o fereastra de ragaz, inainte de a ma aseza sa ii sustin pe baietii nostri impotriva Slovaciei (hai Romania!). Cu mintea setata pe o placere efemera, am decis sa ma rasfat cateva minute cu Jessica. M-am pus in legatura cu ea prin WA, si programarea a fost un lucru simplu. Nu mi-a putut onora intervalul meu preferat, dar mi-a oferit o alternativa care mi-a convenit, fara probleme, fara complicatii. Ma indrept spre locatie, situata convenabil in rond Alba Iulia, cu optiuni de parcare abundente, cu plata. Zeita Fortuna mi-a suras pentru ca am prins singurul loc disponibil inspre blocuri chiar in fata scarii cu pricina - pesemne ca destinul mi-a rezervat acel loc. Intru in bloc, si impart liftul cu un curier care ma asteptase sa ma imbarc (el trebuia sa ajunga la alt etaj), care ma intreaba intamplator: "Etajul X, nu?", adica fix unde trebuia sa urc. Raspund derutat cu un "da" sfios, iar in in capul meu eram gen "Ce naiba..." Prima imagine a Jessicai mi-a fost reflectata in oglinda din fata usii pe care mi-a deschis-o. Schimbam niste saluturi scurte, si sunt lovit de tinuta ei sexy din sutien si tanga ce lasau putin loc imaginatiei. Are niste sani lucrati frumos, un fund bombat, piele fina fara nicio urma inestetica, si e mititca de statura. Gheata nu prea s-a spart intre noi, asa ca fac un popas rapid in baie, ce era impecabila, completata cu prosop curat, covor langa cada si o gama larga de geluri de dus. Am deschis o sticla noua de Old Spice pentru a ma spala corespunzator. In dormitor, Jessica era cu telefonul in mana, care l-a pus deoparte cand am intrat. Ma asez pe pat, si ea da tonul actiunii, incepand cu sarutari blande pe corpul meu. Apoi, se apropie de mine si isi plimba sanii ei mari peste trupul meu, inclusiv peste organ. Eu intretimp o mangai pe unde apuc, pe corp si pe sanii placuti la atingere si de fiecare data cand se apleaca spre mine, ii strecor niste pupici pe gat sau pe umeri. Scantei nu prea zburau din ambele parti, si totul parea o formalitate. Trecem la urmatoarea etapa - oralul, si sunt intrebat cum il vreau, alegand cu armura. Jessica mi-l echipeaza cu gurita si apoi se pozitioneaza intre picioarele mele, imbracandu-ma cu privirile ei senzuale in timp ce-si face magia. Aplica suficienta presiune, poate chiar prea mult, puteam simti dintii ei atingand pielea. Insa, dupa ce ii cer politicos sa faca mai soft, oralul devine mai excitant. Cu toate acestea, a trecut ceva vreme pana sa sa se erecteze. Indata ce membrul e suficient de dur, ii cer Jessicai sa se urce pe mine, dar inainte de asta se unge cu putina vaselina. Miscarile ei sunt ok, stand dreapta pe genunchi, si uneori se apropie de mine ca sa ii ofer pupici pe corp. Mi-a placut cand statea vertical si sarea pe maciuca in vreme ce o tineam de ambele tate. Urmatoarea pozitie e caprioara, unde ne-am sincronizat destul de bine - eu ma miscam inainte, ea se impingea inapoi cu pizduta stramta in madular, si nu puteam sa rezist sa nu-i incercuisesc fundul si picioarele ei ferme cu mainile. Am vrut sa incerc si misionar, unde la inceput am tinut-o aproape de mine, sarutandu-i gatul, lobul urechii si zgarciurile neastamparate. Dar ea mi-a spus razand ca o pisc, eu avand barba un pic cam aspra. Asadar, ma ajustez, folosind bratele pentru a ma sustine. Ea mentine contactul vizual si ma impinge inapoi cu fiecare penetrare a mea. In ciuda eforturilor noastre, nu reuseam sa termin, asa ca-i sugerez sa se intoarca deasupra, dar cu fundul indreptat spre mine. Insa, fiindca pierdusem din "duritate", era cam imposibil. Prin urmare, iau problema in propriile maini, atat la propriu, cat si la figurat: cu o mana o mangaiam pe Manuela, iar cu cealalta ii exploram curbele si picioarele Jessicai, pana mi-am recapatat mandria. Cand Jessica s-a asezat din nou pe membrul erect, ea s-a miscat cu entuziasm si in timp ce-i strangeam fesele tari si netede ca matasea, explodez intr-un final in protectoare. Raman intins in pat pentru putin timp, vorbind cu Jessica care imi ofera un pahar cu apa pentru ca ma dezhidratasem prea tare. Apoi fac un dus, si ea a urmat sa faca unul dupa ce ne-am salutat si am iesit pe usa. A fost o experienta decenta, cu toate ca a lipsit chimia intre noi. Jessica merita apreciata pentru ca a fost atenta la nevoile mele "barbatesti", rabdatoare cand lucrurile nu au mers asa cum planificasem, si chiar razand la glumele mele schioape. Si-a depus silinta sa fie o companie buna. 200 de lei mai tarziu, am plecat de acolo, nici invingator, dar nici invins. Foarte asemanator cu tricolorii nostri care au reusit sa scape azi cu un egal. 1f. Calificative (FB = Foarte bine, -FB = Aproape foarte bine, B = Bine, -B = Binisor, S = Suficient, -S = Slabut, I = Insuficient) Contact FB (++programare fara suprize pe WA) Locatie -FB (+Piata Alba Iulia cu destule parcari; +apartament modern si curat; +baie cu tot ce trebuie, covor antiderapant langa cada, deodorant, etc; in rest, nimic special) Duduia -FB (+foarte draguta cu mine chiar daca nu a fost chimie, atitudine pro-client, zambitoare; +a pus muzica senzuala in timpul actiunii; +corp bine intretinut cu sani siliconati rotunzi si un fundulet ferm si futabil, par lung matasos, picioare subtiri dar apetisante, scunda dar nu e miniona) OP B (+aplica presiune dar trebuie sa aiba unpic grija cu dintisorii; +accepta apasari usoare pe crestetul capului; fara deep) NP -FB (+acceptat orice pozitie propusa de mine, chiar si LOT cu spatele la care initial era cam reticenta; +are anduranta cand e deasupra; +preludiu initiat de ea cu mangaieri si saruturi pe corp; +eye contact; daca exista si o conexiune ar fi fost FB) Nota: aceste evaluari sunt personale si pot sa nu reflecte realitatea obiectiva. Tratati-le cu rezerva! Multumesc frumos 🤭🫶 Te astept cu drag si data viitoare 🥰 Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Iunie 28 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 28 Disponibila pana la ora 23:00 👅🤭🥰 12 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1930 Postat Iunie 28 Partajează Postat Iunie 28 43 minutes ago, Jessica. said: Disponibila pana la ora 23:00 👅🤭🥰 Cu poza asta le dai idei la băieți... oare se poate și cu tine pe mașina de spălat? 😜 Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Iunie 28 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 28 Acum 27 minute, JeanVal a spus: Cu poza asta le dai idei la băieți... oare se poate și cu tine pe mașina de spălat? 😜 Haha😅😅 Doar scoteam hainele de la spalat 🤭🤭😂😂 Link spre comentariu
Membru Premium v92610 Reputație: 2987 Postat Iunie 28 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Partajează Postat Iunie 28 24 minutes ago, Jessica. said: Haha😅😅 Doar scoteam hainele de la spalat 🤭🤭😂😂 Am văzut scenariul ăsta pe un site pe net, ramasese fata blocata în masina si îl cheamă pe fratele vitreg să o ajute 1 4 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿 Link spre comentariu
Jessica. Reputație: 644 Postat Iunie 29 Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0756543505 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 29 Disponibila pana la ora 22:00 10 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum