Sari la conținut

INDISPONIBILA

Postări Recomandate

• Nicoll10 a schimbat titlul în INDISPONIBILA
Vizitator
Reputație: 0

Buna dimineata!

Mi-a placut cum se prezinta Nicol in poze si i-am facut o vizita scurta.

M-a primit intr-o tinuta sexy ca-n poze.

Ca preludiu i-am framantat sanii in timp ce ea s-a jucat putin cu gogu.

Oralul viguros, adanc, acompaniat de mangaieri pe coapse si pe coaie. Poate fi protejat sau neprotejat.

La normal se implica si geme teatral. Cand a venit deasupa mea, ne-am pozitionat asa de bine incat intram cu fata intre tatele ei. Apoi, in pozitia capra, a fost o placere sa dau in curul ei imens.

Actiunea n-a durat mult dar nici n-am fost grabit. Mi-a spus in timp ce ma imbracam ca trebuia sa mai stau in pat sa ma odihnesc. Apreciez gestul si data viitoare asa voi face.

Nota de plata a fost 150 pentru o fin.

TLDR: Nicol este draguta, cu o atitudine profi si servicii bunicele. Recomand pentru iubitorii genului de femeie plinuta, inalta, cu tate mari si cur mare.

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Recenzie intarziata:

O vazusem ca este noua in oras, cum a scris pe forum ca e on am si sarit pe ea, m a atras fundul maxim si abia astept sa o incerc in doggy, programez la 2h distanta, imi lasa locatia, undeva langa primaria sect 1, bloc nou, apartament frumos. Ma astepta p tocuri, frumusica, ma indruma spre camera si auzeam voci din ultima camera, mi a zis ca are colega, nu stiam, i am zis sa vina si ea sa facem un threesome, voiam sa intru cu ambele, dar colega era ocupata, ma cer la dush si incepem.

LOCATIE - 8, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat

ON - 8, fara deep, dar il face pasional si bine, buzele ei se muleaza perfect pe ciocan.

NP - 8, incepem in misionar, o tin usor de tatse, geme frumos, vine peste mine cu spatele, voiam sa invad curul pana o pun in doggy, un cur mare care imi inghite tot ciocanul, sare frumos, aplic si eu motorul, o intorc si cu fata, simteam umezeala pe mine, cand scot ciocanul…era fleasca, chiar se simte bine cand o face, nu o face mecanic, o pun p lateral, ma joc si cu lindicul, mai rau se umezeste, dupa o cer la doggy, aici atac maxim, ce priveliste, as fi tinut o toata ziua n doggy, cur mare mare! O cer la oral si finalizez p sanii ei.😘

Halat: 150 ron (1fin)

de revenit? Da!

PS: la final ies din camera si dau nas in nas cu colega ei, o pustoaica mica, frumusica si ea si siliconata, plec si imi sta gandul ca n am luat o la threesome, vorbesc cu Nicol daca e libera colega ei in 2ore, mi a confirmat ca da, dupa daca e si ea free, dar avea prog, finalul m am intors si am intrat cu Jessica. Sper sa ne vedem curand la un three!

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi

💥💥Bună dragilor💥💥

🔥🔥Am revenit la voi in oras🔥🔥 IMG-20231121-WA0006.jpg.9a5d119c8ad9f461d341b2def5cc6c99.jpg

🥰Zona Dimitrie Cantemir🥰

Disponibilă pana la ora 02:00 😘

Va astept cu programari❤️ 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
La 16.01.2024 la 22:09, rolexshef a spus:

Recenzie intarziata:

O vazusem ca este noua in oras, cum a scris pe forum ca e on am si sarit pe ea, m a atras fundul maxim si abia astept sa o incerc in doggy, programez la 2h distanta, imi lasa locatia, undeva langa primaria sect 1, bloc nou, apartament frumos. Ma astepta p tocuri, frumusica, ma indruma spre camera si auzeam voci din ultima camera, mi a zis ca are colega, nu stiam, i am zis sa vina si ea sa facem un threesome, voiam sa intru cu ambele, dar colega era ocupata, ma cer la dush si incepem.

LOCATIE - 8, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat

ON - 8, fara deep, dar il face pasional si bine, buzele ei se muleaza perfect pe ciocan.

NP - 8, incepem in misionar, o tin usor de tatse, geme frumos, vine peste mine cu spatele, voiam sa invad curul pana o pun in doggy, un cur mare care imi inghite tot ciocanul, sare frumos, aplic si eu motorul, o intorc si cu fata, simteam umezeala pe mine, cand scot ciocanul…era fleasca, chiar se simte bine cand o face, nu o face mecanic, o pun p lateral, ma joc si cu lindicul, mai rau se umezeste, dupa o cer la doggy, aici atac maxim, ce priveliste, as fi tinut o toata ziua n doggy, cur mare mare! O cer la oral si finalizez p sanii ei.😘

Halat: 150 ron (1fin)

de revenit? Da!

PS: la final ies din camera si dau nas in nas cu colega ei, o pustoaica mica, frumusica si ea si siliconata, plec si imi sta gandul ca n am luat o la threesome, vorbesc cu Nicol daca e libera colega ei in 2ore, mi a confirmat ca da, dupa daca e si ea free, dar avea prog, finalul m am intors si am intrat cu Jessica. Sper sa ne vedem curand la un three!

Mulțumesc pentru recenzie🔥

Ma bucur ca te ai simtit bine in compania mea😘 te asteptam cu drag la un three😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...