Nicoll10 Reputație: 86 Postat Ianuarie 12 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Ianuarie 12 Disponibilă până la ora 02:00😘😍 5 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Ianuarie 13 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Ianuarie 13 Disponibilă😈😍😋 2 5 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Ianuarie 15 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Ianuarie 15 Disponibilă până la ora 02:00😍😋🤩 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 15 Partajează Postat Ianuarie 15 Buna dimineata! Mi-a placut cum se prezinta Nicol in poze si i-am facut o vizita scurta. M-a primit intr-o tinuta sexy ca-n poze. Ca preludiu i-am framantat sanii in timp ce ea s-a jucat putin cu gogu. Oralul viguros, adanc, acompaniat de mangaieri pe coapse si pe coaie. Poate fi protejat sau neprotejat. La normal se implica si geme teatral. Cand a venit deasupa mea, ne-am pozitionat asa de bine incat intram cu fata intre tatele ei. Apoi, in pozitia capra, a fost o placere sa dau in curul ei imens. Actiunea n-a durat mult dar nici n-am fost grabit. Mi-a spus in timp ce ma imbracam ca trebuia sa mai stau in pat sa ma odihnesc. Apreciez gestul si data viitoare asa voi face. Nota de plata a fost 150 pentru o fin. TLDR: Nicol este draguta, cu o atitudine profi si servicii bunicele. Recomand pentru iubitorii genului de femeie plinuta, inalta, cu tate mari si cur mare. Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Ianuarie 15 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Ianuarie 15 Multumesc frumos😘Ma bucur ca te-ai simtit bine in compania mea😍Te astept si data viitoare 😋pupici😘😘 1 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Ianuarie 15 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Ianuarie 15 Buna dragilor 😍 Vreau sa va anunt ca doar astăzi si maine mai sunt in orasul vostru😎 Seara frumoasa in continuare pupici😘😘😋 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Ianuarie 16 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Ianuarie 16 Disponibilă 😍😋😘 3 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Ianuarie 16 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Ianuarie 16 Ultima zi😍😘 4 Link spre comentariu
Cristinel007 Reputație: 12 Postat Ianuarie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16 Unde pleci baby ? 1 Link spre comentariu
Membru Premium rolexshef Reputație: 852 Postat Ianuarie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 16 Recenzie intarziata: O vazusem ca este noua in oras, cum a scris pe forum ca e on am si sarit pe ea, m a atras fundul maxim si abia astept sa o incerc in doggy, programez la 2h distanta, imi lasa locatia, undeva langa primaria sect 1, bloc nou, apartament frumos. Ma astepta p tocuri, frumusica, ma indruma spre camera si auzeam voci din ultima camera, mi a zis ca are colega, nu stiam, i am zis sa vina si ea sa facem un threesome, voiam sa intru cu ambele, dar colega era ocupata, ma cer la dush si incepem. LOCATIE - 8, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat ON - 8, fara deep, dar il face pasional si bine, buzele ei se muleaza perfect pe ciocan. NP - 8, incepem in misionar, o tin usor de tatse, geme frumos, vine peste mine cu spatele, voiam sa invad curul pana o pun in doggy, un cur mare care imi inghite tot ciocanul, sare frumos, aplic si eu motorul, o intorc si cu fata, simteam umezeala pe mine, cand scot ciocanul…era fleasca, chiar se simte bine cand o face, nu o face mecanic, o pun p lateral, ma joc si cu lindicul, mai rau se umezeste, dupa o cer la doggy, aici atac maxim, ce priveliste, as fi tinut o toata ziua n doggy, cur mare mare! O cer la oral si finalizez p sanii ei.😘 Halat: 150 ron (1fin) de revenit? Da! PS: la final ies din camera si dau nas in nas cu colega ei, o pustoaica mica, frumusica si ea si siliconata, plec si imi sta gandul ca n am luat o la threesome, vorbesc cu Nicol daca e libera colega ei in 2ore, mi a confirmat ca da, dupa daca e si ea free, dar avea prog, finalul m am intors si am intrat cu Jessica. Sper sa ne vedem curand la un three! 2 2 Link spre comentariu
Cristinel007 Reputație: 12 Postat Ianuarie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17 rolexshef Are și ea silicoane ? Link spre comentariu
alexandru_2705 Reputație: -17 Postat Ianuarie 20 Oras:ploiesti Disponibila Oras:ploiesti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 20 Buna, la Ploiești nu vii? 2 1 Link spre comentariu
Membru Premium rolexshef Reputație: 852 Postat Februarie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Februarie 5 La 17.01.2024 la 9:06, Cristinel007 a spus: rolexshef Are și ea silicoane ? Nicol nu are, Jessica are. Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Aprilie 16 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Aprilie 16 💥💥Bună dragilor💥💥 🔥🔥Am revenit la voi in oras🔥🔥 🥰Zona Dimitrie Cantemir🥰 Disponibilă pana la ora 02:00 😘 Va astept cu programari❤️ 1 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Aprilie 16 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Aprilie 16 La 16.01.2024 la 22:09, rolexshef a spus: Recenzie intarziata: O vazusem ca este noua in oras, cum a scris pe forum ca e on am si sarit pe ea, m a atras fundul maxim si abia astept sa o incerc in doggy, programez la 2h distanta, imi lasa locatia, undeva langa primaria sect 1, bloc nou, apartament frumos. Ma astepta p tocuri, frumusica, ma indruma spre camera si auzeam voci din ultima camera, mi a zis ca are colega, nu stiam, i am zis sa vina si ea sa facem un threesome, voiam sa intru cu ambele, dar colega era ocupata, ma cer la dush si incepem. LOCATIE - 8, baia utilata cu tot ce ai nevoie, curat ON - 8, fara deep, dar il face pasional si bine, buzele ei se muleaza perfect pe ciocan. NP - 8, incepem in misionar, o tin usor de tatse, geme frumos, vine peste mine cu spatele, voiam sa invad curul pana o pun in doggy, un cur mare care imi inghite tot ciocanul, sare frumos, aplic si eu motorul, o intorc si cu fata, simteam umezeala pe mine, cand scot ciocanul…era fleasca, chiar se simte bine cand o face, nu o face mecanic, o pun p lateral, ma joc si cu lindicul, mai rau se umezeste, dupa o cer la doggy, aici atac maxim, ce priveliste, as fi tinut o toata ziua n doggy, cur mare mare! O cer la oral si finalizez p sanii ei.😘 Halat: 150 ron (1fin) de revenit? Da! PS: la final ies din camera si dau nas in nas cu colega ei, o pustoaica mica, frumusica si ea si siliconata, plec si imi sta gandul ca n am luat o la threesome, vorbesc cu Nicol daca e libera colega ei in 2ore, mi a confirmat ca da, dupa daca e si ea free, dar avea prog, finalul m am intors si am intrat cu Jessica. Sper sa ne vedem curand la un three! Mulțumesc pentru recenzie🔥 Ma bucur ca te ai simtit bine in compania mea😘 te asteptam cu drag la un three😘 1 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Aprilie 16 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Aprilie 16 La 16.01.2024 la 20:36, Cristinel007 a spus: Unde pleci baby ? am revenit😘 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Aprilie 16 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Aprilie 16 La 20.01.2024 la 7:58, alexandru_2705 a spus: Buna, la Ploiești nu vii? inca nu mam gandit🙈va voi gandi pe viitor😘 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Aprilie 17 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Aprilie 17 💥💥Disponibilă până la ora 01:00💥💥 2 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Aprilie 17 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Aprilie 17 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Aprilie 18 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Aprilie 18 Disponibilă 🥵🥵 2 Link spre comentariu
Nicoll10 Reputație: 86 Postat Aprilie 18 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Partajează Postat Aprilie 18 ultima zi😘🥵 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum