Sari la conținut

0754562055

Postări Recomandate

Postat

Am Fost aseară , 100 numărul 200 ora X 2 numere … primul numa oral cu finalizare în gurița a… suge pula de zici ca e ceva aparat de înfoliat … asa repede face … fără mâini doar cu gura … mă terminat instant … adânc o bagă … s-a pus 69 și cu un deget mă jucam în funduleț … tunat o două țigări următorul număr peste ea dar ca Surdu finalizare în gură … timp 1:30 ceva de genul nu se uita la ceas 

• Like 1
  • Oras:Oradea
Postat
Acum 3 minute, mylky a spus:

Am Fost aseară , 100 numărul 200 ora X 2 numere … primul numa oral cu finalizare în gurița a… suge pula de zici ca e ceva aparat de înfoliat … asa repede face … fără mâini doar cu gura … mă terminat instant … adânc o bagă … s-a pus 69 și cu un deget mă jucam în funduleț … tunat o două țigări următorul număr peste ea dar ca Surdu finalizare în gură … timp 1:30 ceva de genul nu se uita la ceas 

macar a facut bine finalizarea orala nu avea greata?

Postat

Nu a avut greață ! Deloc ! Nu e prima dată când mă duc ! Nu înțeleg de ce e făcută în halul ăsta .. vă spun eu cum stă treaba cu ea … e foarte speriată până te cunoaște ! Asta nu are peste … nu are iubit … o face pe cont propriu … într-adevăr are animale în casă da îs în cușcă … am Fost lăsat să fac duș scurt … pizda faină mare … atâta e ca e mai dolofana ea decât în poze … bine nu grasuna … în rest e ok zic eu … nu e frumusețe rară dar merge pentru golire lejer o ora pt 200 eu îs mulțumit sincer ! 

• Like 2
Postat
La 13.12.2023 la 12:21, mylky a spus:

Nu a avut greață ! Deloc ! Nu e prima dată când mă duc ! Nu înțeleg de ce e făcută în halul ăsta .. vă spun eu cum stă treaba cu ea … e foarte speriată până te cunoaște ! Asta nu are peste … nu are iubit … o face pe cont propriu … într-adevăr are animale în casă da îs în cușcă … am Fost lăsat să fac duș scurt … pizda faină mare … atâta e ca e mai dolofana ea decât în poze … bine nu grasuna … în rest e ok zic eu … nu e frumusețe rară dar merge pentru golire lejer o ora pt 200 eu îs mulțumit sincer ! 

pacat ca nu face golire in ea aia ar fi bine sa nu ramana gravida si direct sa ne golim in ea da stiu ca ii place sa fie dura daca ii ceri sa fie dura te rezolva bine

Postat

Anal face … dar nu din prima … după câteva întâlniri ! Eu i-am dat și anal ! Tot la 200 două numere ! Repet vrea și ea discreție e foarte speriată de anumiți clienți etc … într-adevăr nu înghite , nu face neprotejat ! Doar cu prezervativ 

• Like 1
Postat
Acum 3 ore, mylky a spus:

Anal face … dar nu din prima … după câteva întâlniri ! Eu i-am dat și anal ! Tot la 200 două numere ! Repet vrea și ea discreție e foarte speriată de anumiți clienți etc … într-adevăr nu înghite , nu face neprotejat ! Doar cu prezervativ 

Sincer de multe ori intru sa vad ce a mai scris "mylky".

Ma amuz la maxim de postarile si explicatiile lui 😂😂😂.

Esti fenomen mylky 👍

Postat

face oralul frumos si da cam tremura de frica daca o ti de cap si ii spui ca iti vine sa te termini incepe sa faca mai tare mi-am bagat-o in gat frumos din greseala dar a zis ca nui nimica nu se supara si alta data ma asteapta

e cam speriata tare in tradevar ca nu stie cum vor sa faca cu ea da daca ii explici face oricum vreti in orice pozitie accepta 

mai stiu pe cineva nu stiu daca e aici in grup da atata stiu ca ti-a bagat-o in gat cu forta si a prins-o tare nu a vomitat da era toata speriata urat si tremura de frica

• Oras:ORADEA
  • Oras:ORADEA
Postat

Anal am încercat sa vad dac face , cei drept nu face . Am mers pe 2 finalizări.  Una orala alta pe spate . Nu te grăbește mai ales dac stai 2 finalizări. 

E buna  te suge bine , mie mi a plăcut am dat banul și am mers mai departe . 

Garsoniera e mica dar măcar e discreta fata .

• Like 1

Postat

Bună după ce am citit recenziile voastre am zis sa incerc si eu. Două zile la rând tot ma amânat sa sun peste 30-45 min , când sunam nu mai raspundea. Deci nu stiu ce sa zic.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.