Sari la conținut

Monica 0723948968

Geo1993

Postări Recomandate

• Oras:Craiova
Postat

Fost si eu azi la domnisoara Monica.

Ramas profund surprins de ea, de cum arata, de cum comunica, si de cata rabdare are. Locatia este imaculata, ea la fel, costumatie senzuala, zambetul pe buze, televizorul NU pe manele 🫠. Pozele coincid cu realitatea, de fapt arata mult mai bine in realitate.

Despre actiune nu am decat cuvinte de lauda din toate punctele de vedere, totul a fost perfect. Este inalta, cred ca era cat mine, 1.75 +/-, chip frumos, corp si mai frumos. Tot ce mi-am exprimat dorinta de a face, s-a facut.

Nu am vazut urma de telefon cat am stat acolo, lucru care eu l-am apreciat. Voi reveni cu siguranta.

• Like 2
  • Inimioara 2
Postat
Acum 20 minute, peterbishop a spus:

Fost si eu azi la domnisoara Monica.

Ramas profund surprins de ea, de cum arata, de cum comunica, si de cata rabdare are. Locatia este imaculata, ea la fel, costumatie senzuala, zambetul pe buze, televizorul NU pe manele 🫠. Pozele coincid cu realitatea, de fapt arata mult mai bine in realitate.

Despre actiune nu am decat cuvinte de lauda din toate punctele de vedere, totul a fost perfect. Este inalta, cred ca era cat mine, 1.75 +/-, chip frumos, corp si mai frumos. Tot ce mi-am exprimat dorinta de a face, s-a facut.

Nu am vazut urma de telefon cat am stat acolo, lucru care eu l-am apreciat. Voi reveni cu siguranta.

Multumesc frumos pentru vizita si recenzie ! Te pup 😘🤗❤️

Postat

Iata cum si azi, am cazut in ispita dracusorului ce salasluieste pe umarul meu stang si imi sopteste la ureche tot felul de provocari! 😈😈😈

Aseara m-a framantat o dorinta apriga, cum sa fac sa o revizitez pe febletea mea Mona...'MonAmour" !😇😇 Astfel, mi-am pus dorinta si am asteptat ca azi sa se intample! 😄😄 Si iata ca Zana Maseluta a avut grija sa se indeplineasca dorinta!😅😅 Asadar, azi sunat, planificat intalnirea si infaptuit lucrarea...o ora de vis!🥰🥰 Nu mai este nimic de zis in plus fata de ceea ce am mai spus despre ea...totul la superlativ! 🤗🤗🤗😘😘😘

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 4 ore, deepfake12 a spus:

Iata cum si azi, am cazut in ispita dracusorului ce salasluieste pe umarul meu stang si imi sopteste la ureche tot felul de provocari! 😈😈😈

Aseara m-a framantat o dorinta apriga, cum sa fac sa o revizitez pe febletea mea Mona...'MonAmour" !😇😇 Astfel, mi-am pus dorinta si am asteptat ca azi sa se intample! 😄😄 Si iata ca Zana Maseluta a avut grija sa se indeplineasca dorinta!😅😅 Asadar, azi sunat, planificat intalnirea si infaptuit lucrarea...o ora de vis!🥰🥰 Nu mai este nimic de zis in plus fata de ceea ce am mai spus despre ea...totul la superlativ! 🤗🤗🤗😘😘😘

Multumesc 🥰

• Like 1
Postat

Buna dimineata !💋 Disponibila pentru programari pana la ora 20:00 ( ultimele zile in Craiova) 😘🥰🤗

• Like 2
Postat

Pleci de tot sau revii? 

N am mai fost de mult la tine si nici nu sunt in oras in perioada asta😅

Postat
Acum 2 ore, craiova31 a spus:

Pleci de tot sau revii? 

N am mai fost de mult la tine si nici nu sunt in oras in perioada asta😅

O sa revin în Ianuarie cel mai probabil pe 15 . Te pup 🤗😘

• Inimioara 1
Postat
Acum 12 minute, craiova31 a spus:

Miercuri te gasesc tot in craiova? 

Da 🥰

• Inimioara 1
Postat

Buna dimineata ! Disponibila pana la ora 20:00 ( ultimele doua zile ) ❤️💋🥰IMG_6951.png.6379d20179853f196234e9e5e00739e5.png

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat

Disponibila pentru programari pana la ora 20:00 ! 💋ultima zi ❤️

• Like 1
Postat

Indisponibila 😘 Revin in ianuarie ! Va pup si va doresc Sarbatori Fericite tuturor 😘❤️🤗

• Like 1
  • Inimioara 2
Postat
10 minutes ago, MOniKa101 said:

Indisponibila 😘 Revin in ianuarie ! Va pup si va doresc Sarbatori Fericite tuturor 😘❤️🤗

Mulțumim și îți dorim asemenea!

Sărbători liniștite! 😘🥰❤️

• Inimioara 1
Postat
1 oră în urmă, MOniKa101 a spus:

Sarbatori Fericite si tie alaturi de cei dragi! 

Un An Nou cu multe bucurii iti doresc!😘😘😘

• Inimioara 1
Postat

Am vizitat-o și eu pe Monica in ultimele ei zile la birou înainte de a pleca în concediu , programare făcută pe wapp respectată la fix , locația este într-o zonă bine cunoscuta ! 

Este o tipă înaltă 1,75-1,80 cu ceva kg in plus dar bine conturate și proporționate , simpatica la chip și sociabila 

Nu o sa descriu acțiunea că nu este genul meu dar o sa ii dau note 

Op- 8,5 e loc și de mai bine 

NP 9 

ASPECT 9 

INVESTITIE 150 de leusteni

CRACIUN FERICIT SI TOATE CELE BUNE MONICA 

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 3 ore, vizite a spus:

Am vizitat-o și eu pe Monica in ultimele ei zile la birou înainte de a pleca în concediu , programare făcută pe wapp respectată la fix , locația este într-o zonă bine cunoscuta ! 

Este o tipă înaltă 1,75-1,80 cu ceva kg in plus dar bine conturate și proporționate , simpatica la chip și sociabila 

Nu o sa descriu acțiunea că nu este genul meu dar o sa ii dau note 

Op- 8,5 e loc și de mai bine 

NP 9 

ASPECT 9 

INVESTITIE 150 de leusteni

CRACIUN FERICIT SI TOATE CELE BUNE MONICA 

Multumesc pentru vizita si recenzie dragul meu . Sărbători fericite ❤️💋

• Oras:ARDEAL
  • Oras:ARDEAL
Postat
Acum 47 minute, MOniKa101 a spus:

Multumesc pentru vizita si recenzie dragul meu . Sărbători fericite ❤️💋

Sa ramai aceasi fata pe care o stiu eu iar pentru 2025 iti doresc doar sanatate Monica ca de restul te ocupi tu ca esti o fata desteapta si sti ce vrei de la viata . Sarbatori fericite. Te pup

• Inimioara 1

Postat
Acum 3 ore, Lucifer_Luci a spus:

Sa ramai aceasi fata pe care o stiu eu iar pentru 2025 iti doresc doar sanatate Monica ca de restul te ocupi tu ca esti o fata desteapta si sti ce vrei de la viata . Sarbatori fericite. Te pup

Sarbatori fericite alături de cei dragi 😘❤️

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...