MOniKa101 Reputație: 108 Postat Decembrie 11 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 11 Disponibila pana la ora 19❤️
MOniKa101 Reputație: 108 Postat Decembrie 12 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 12 Disponibila pentru programari pana la ora 20:00 💋
peterbishop Reputație: 15 Postat Decembrie 12 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 12 Fost si eu azi la domnisoara Monica. Ramas profund surprins de ea, de cum arata, de cum comunica, si de cata rabdare are. Locatia este imaculata, ea la fel, costumatie senzuala, zambetul pe buze, televizorul NU pe manele 🫠. Pozele coincid cu realitatea, de fapt arata mult mai bine in realitate. Despre actiune nu am decat cuvinte de lauda din toate punctele de vedere, totul a fost perfect. Este inalta, cred ca era cat mine, 1.75 +/-, chip frumos, corp si mai frumos. Tot ce mi-am exprimat dorinta de a face, s-a facut. Nu am vazut urma de telefon cat am stat acolo, lucru care eu l-am apreciat. Voi reveni cu siguranta. 2 2
MOniKa101 Reputație: 108 Postat Decembrie 12 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 12 Acum 20 minute, peterbishop a spus: Fost si eu azi la domnisoara Monica. Ramas profund surprins de ea, de cum arata, de cum comunica, si de cata rabdare are. Locatia este imaculata, ea la fel, costumatie senzuala, zambetul pe buze, televizorul NU pe manele 🫠. Pozele coincid cu realitatea, de fapt arata mult mai bine in realitate. Despre actiune nu am decat cuvinte de lauda din toate punctele de vedere, totul a fost perfect. Este inalta, cred ca era cat mine, 1.75 +/-, chip frumos, corp si mai frumos. Tot ce mi-am exprimat dorinta de a face, s-a facut. Nu am vazut urma de telefon cat am stat acolo, lucru care eu l-am apreciat. Voi reveni cu siguranta. Multumesc frumos pentru vizita si recenzie ! Te pup 😘🤗❤️
deepfake12 Reputație: 40 Postat Decembrie 13 Postat Decembrie 13 Iata cum si azi, am cazut in ispita dracusorului ce salasluieste pe umarul meu stang si imi sopteste la ureche tot felul de provocari! 😈😈😈 Aseara m-a framantat o dorinta apriga, cum sa fac sa o revizitez pe febletea mea Mona...'MonAmour" !😇😇 Astfel, mi-am pus dorinta si am asteptat ca azi sa se intample! 😄😄 Si iata ca Zana Maseluta a avut grija sa se indeplineasca dorinta!😅😅 Asadar, azi sunat, planificat intalnirea si infaptuit lucrarea...o ora de vis!🥰🥰 Nu mai este nimic de zis in plus fata de ceea ce am mai spus despre ea...totul la superlativ! 🤗🤗🤗😘😘😘 2 1
MOniKa101 Reputație: 108 Postat Decembrie 13 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 13 Acum 4 ore, deepfake12 a spus: Iata cum si azi, am cazut in ispita dracusorului ce salasluieste pe umarul meu stang si imi sopteste la ureche tot felul de provocari! 😈😈😈 Aseara m-a framantat o dorinta apriga, cum sa fac sa o revizitez pe febletea mea Mona...'MonAmour" !😇😇 Astfel, mi-am pus dorinta si am asteptat ca azi sa se intample! 😄😄 Si iata ca Zana Maseluta a avut grija sa se indeplineasca dorinta!😅😅 Asadar, azi sunat, planificat intalnirea si infaptuit lucrarea...o ora de vis!🥰🥰 Nu mai este nimic de zis in plus fata de ceea ce am mai spus despre ea...totul la superlativ! 🤗🤗🤗😘😘😘 Multumesc 🥰 1
MOniKa101 Reputație: 108 Postat Decembrie 16 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 16 Buna dimineata !💋 Disponibila pentru programari pana la ora 20:00 ( ultimele zile in Craiova) 😘🥰🤗 2
craiova31 Reputație: 158 Postat Decembrie 16 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 16 Pleci de tot sau revii? N am mai fost de mult la tine si nici nu sunt in oras in perioada asta😅
MOniKa101 Reputație: 108 Postat Decembrie 16 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 16 Acum 2 ore, craiova31 a spus: Pleci de tot sau revii? N am mai fost de mult la tine si nici nu sunt in oras in perioada asta😅 O sa revin în Ianuarie cel mai probabil pe 15 . Te pup 🤗😘 1
craiova31 Reputație: 158 Postat Decembrie 16 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 16 Miercuri te gasesc tot in craiova?
MOniKa101 Reputație: 108 Postat Decembrie 16 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 16 Acum 12 minute, craiova31 a spus: Miercuri te gasesc tot in craiova? Da 🥰 1
MOniKa101 Reputație: 108 Postat Decembrie 17 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 17 Disponibila pana la ora 20:00🥰💋
MOniKa101 Reputație: 108 Postat Decembrie 18 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 18 Buna dimineata ! Disponibila pana la ora 20:00 ( ultimele doua zile ) ❤️💋🥰 1 2
MOniKa101 Reputație: 108 Postat Decembrie 19 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 19 Disponibila pentru programari pana la ora 20:00 ! 💋ultima zi ❤️ 1
MOniKa101 Reputație: 108 Postat Decembrie 20 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 20 Indisponibila 😘 Revin in ianuarie ! Va pup si va doresc Sarbatori Fericite tuturor 😘❤️🤗 1 2
papura voda Reputație: 1748 Postat Decembrie 20 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 20 10 minutes ago, MOniKa101 said: Indisponibila 😘 Revin in ianuarie ! Va pup si va doresc Sarbatori Fericite tuturor 😘❤️🤗 Mulțumim și îți dorim asemenea! Sărbători liniștite! 😘🥰❤️ 1
dracosul Reputație: 15 Postat Decembrie 20 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 20 Sarbatori fericite! 1
deepfake12 Reputație: 40 Postat Decembrie 20 Postat Decembrie 20 1 oră în urmă, MOniKa101 a spus: Indisponibila 😘 Revin in ianuarie ! Va pup si va doresc Sarbatori Fericite tuturor 😘❤️🤗 Sarbatori Fericite si tie alaturi de cei dragi! Un An Nou cu multe bucurii iti doresc!😘😘😘 1
Mariangrosu Reputație: 26 Postat Decembrie 21 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 21 Sărbători fericite dragutaa😘😘❤️ 1
vizite Reputație: 5 Postat Marți la 09:10 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Marți la 09:10 Am vizitat-o și eu pe Monica in ultimele ei zile la birou înainte de a pleca în concediu , programare făcută pe wapp respectată la fix , locația este într-o zonă bine cunoscuta ! Este o tipă înaltă 1,75-1,80 cu ceva kg in plus dar bine conturate și proporționate , simpatica la chip și sociabila Nu o sa descriu acțiunea că nu este genul meu dar o sa ii dau note Op- 8,5 e loc și de mai bine NP 9 ASPECT 9 INVESTITIE 150 de leusteni CRACIUN FERICIT SI TOATE CELE BUNE MONICA 1 1
MOniKa101 Reputație: 108 Postat Marți la 13:10 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Marți la 13:10 Acum 3 ore, vizite a spus: Am vizitat-o și eu pe Monica in ultimele ei zile la birou înainte de a pleca în concediu , programare făcută pe wapp respectată la fix , locația este într-o zonă bine cunoscuta ! Este o tipă înaltă 1,75-1,80 cu ceva kg in plus dar bine conturate și proporționate , simpatica la chip și sociabila Nu o sa descriu acțiunea că nu este genul meu dar o sa ii dau note Op- 8,5 e loc și de mai bine NP 9 ASPECT 9 INVESTITIE 150 de leusteni CRACIUN FERICIT SI TOATE CELE BUNE MONICA Multumesc pentru vizita si recenzie dragul meu . Sărbători fericite ❤️💋
Lucifer_Luci Reputație: 159 Postat Marți la 13:58 Oras:ARDEAL Oras:ARDEAL Postat Marți la 13:58 Acum 47 minute, MOniKa101 a spus: Multumesc pentru vizita si recenzie dragul meu . Sărbători fericite ❤️💋 Sa ramai aceasi fata pe care o stiu eu iar pentru 2025 iti doresc doar sanatate Monica ca de restul te ocupi tu ca esti o fata desteapta si sti ce vrei de la viata . Sarbatori fericite. Te pup 1
MOniKa101 Reputație: 108 Postat Marți la 17:11 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Marți la 17:11 Acum 3 ore, Lucifer_Luci a spus: Sa ramai aceasi fata pe care o stiu eu iar pentru 2025 iti doresc doar sanatate Monica ca de restul te ocupi tu ca esti o fata desteapta si sti ce vrei de la viata . Sarbatori fericite. Te pup Sarbatori fericite alături de cei dragi 😘❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum