Sari la conținut

Monica 0723948968

Geo1993

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:ARDEAL
  • Oras:ARDEAL
Postat
Acum 7 minute, Puwllon2 a spus:

"La normal umeri craci si finalizat in ochi "

Salut și scuze că intervin , ești un băiat de toată isprava însă în exprimarea de mai sus ori e vina autoccorectului ori nu te-ai exprimat în cel mai fericit mod .

Chiar în ochi nu este indicat fiindcă cu toții știm că acolo ustură tare  , cred că este o eroare pe care o vei corecta .

Altfel Monica este o fată extraordinară , cu mult bun simt și atitudinea aceea pro client .

Te pup Monica , mi-e dor de tine și dacă tot am aflat îți urez concediu plăcut și să ne revedem cu forțe proaspete  curând 😘❤️🫶

Este vina telefonului am specificat si imi cer scuze nu am apucat sa completez toata fraza având în vedere că în acest moment conduc

• Like 1
  • pisicuts a schimbat titlul în Monica 0723948968
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
Postat
59 minutes ago, Lucifer_Luci said:

La normal umeri craci si finalizat in ochi am privit o cand făceam sex ,m-am jucat cu sanii ei si am futut-o cu pasiune.

Sa nu se înțeleagă că am finalizat in ochii ei cum am scris in recenzie nu am apucat sa completez toata propoziția si a ramas completată din cauza telefonului

😅😅😅 

Greseala mea imi cer scuze

Mai românește și corect era "și am finalizat privind o în ochi!",mai ales că are și ochii frumoși. 

E bine că a semnalat colegul @Puwllon2 și că ai corectat tu ca să nu creăm confuzii!

Postat

Stie cineva de ea ca m am saturat sa vizitez 50 de fete dupa plublic 15 tiganci 15 de 100 de kg si 20 de imputite am facut drumul degeaba plus toate fitoasele de vin mai nou in craiova si cer 400 pe ora😂😂😂 unde e monica sa ma... Si eu ceva de calitate

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 5 ore, craiova31 a spus:

Stie cineva de ea ca m am saturat sa vizitez 50 de fete dupa plublic 15 tiganci 15 de 100 de kg si 20 de imputite am facut drumul degeaba plus toate fitoasele de vin mai nou in craiova si cer 400 pe ora😂😂😂 unde e monica sa ma... Si eu ceva de calitate

Am cautat-o și eu.Este o fată super.Am văzut că nu este în oraș.Am vizitat-o de peste 20 de ori.O consider top nr1 din fetele de pe Publi24.

Postat
La 09.10.2024 la 9:03, craiova31 a spus:

Mai stie cineva ceva de ea? 

Unde a disparut? 

Am aflat eu colegul, săptămâna aceasta urmeaza s o vizitez.

Săptămâna trecuta cand intrebati voi de ea i am lasat un msj pe wtp dar fara nici un răspuns nici macar mesajul nu il primise, azi observi ca vazu mesajul dar din discretie nu a raspuns asa ca ii scrisei din nou si aflai ca ajunse in oras!

Va urez numai bine si fete frumoase😉

Postat

Insfarsit ca m am saturat de toate cazanele care au vizitat orasul si publicul este plin de 120 de kg in viu si ciori bine ca a revenit monica 

• Haha 2
  • Oras:Slatina
  • Oras:Slatina
Postat
1 oră în urmă, craiova31 a spus:

Insfarsit ca m am saturat de toate cazanele care au vizitat orasul si publicul este plin de 120 de kg in viu si ciori bine ca a revenit monica 

Se apropie Crăciunul 😃

• Haha 1
Postat
La 14.10.2024 la 10:18, Geo1993 a spus:

Am aflat eu colegul, săptămâna aceasta urmeaza s o vizitez.

Săptămâna trecuta cand intrebati voi de ea i am lasat un msj pe wtp dar fara nici un răspuns nici macar mesajul nu il primise, azi observi ca vazu mesajul dar din discretie nu a raspuns asa ca ii scrisei din nou si aflai ca ajunse in oras!

Va urez numai bine si fete frumoase😉

Până la urmă a revenit în Craiova? ai marcat?

Postat
La 16.10.2024 la 11:10, lica7216 a spus:

Până la urmă a revenit în Craiova? ai marcat?

Daa am fost ieri dar fara recenzie ca nu vreau sa repet ca papagalul! Intelegi ce zic? 😉😋

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
27 minutes ago, Geo1993 said:

Daa am fost ieri dar fara recenzie ca nu vreau sa repet ca papagalul! Intelegi ce zic? 😉😋

Servicii la fel de bune?

La fel de frumoasa?

Postat
Acum 9 minute, papura voda a spus:

Servicii la fel de bune?

La fel de frumoasa?

Daa exact cum am cunoscuto cu toții 👍! Si nu a uitat de cont a promis ca o sa vina si el! 😂😂

• Like 2
  • Inimioara 1
  • Membru Premium
Postat
1 hour ago, Geo1993 said:

Daa exact cum am cunoscuto cu toții 👍! Si nu a uitat de cont a promis ca o sa vina si el! 😂😂

Mulțumesc!

Când revin în oraș o vizitez că mi s a făcut dor de ea!

• Like 1
Postat

Buna baieti ❤️! Va multumesc pentru toate aprecierile voastre 🤗  ! Va pup, va imbratisez si va astept sa ne revedem !😘🤗

• Like 1
  • Inimioara 4
  • Oras:Severin
Postat

A prins curaj și acum este "roșie" ,

poate răspunde întrebărilor noastre și să se promoveze cu poze edificatoare ...,felicitări Moni , te pupacesc și sper sa ne revedem cât de curând 😘 😘 🫶 

• Like 1
Postat

Va las  o poza sa va faceti o idee ( pentru cei care nu ma cunosc) O sa revin si cu altele cand o sa fac rost de un fotograf 🫣😘

76142df8-e08b-448c-982e-a751d182ee41.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 5
Postat
2 minutes ago, MOniKa101 said:

Va las  o poza sa va faceti o idee ( pentru cei care nu ma cunosc) O sa revin si cu altele cand o sa fac rost de un fotograf 🫣😘

Eu îs ăla însă cu telefonul tău , sigur e mai performant decât bleau meu ....😅😅😅

• Haha 1
  • Inimioara 1
Postat
Acum 1 minut, craiova31 a spus:

Bine ai revenit 

Poti sa lasi o lista cu servicii tarife sa stie lumea 😂😂

O sa las 😘🤗

• Inimioara 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 6 ore, MOniKa101 a spus:

Bine ai revenit, ,MOniKa,,! Iată încă o dovadă de seriozitate din partea ta, fiindcă ți-ai facut cont așa cum ai zis. Pe de o parte e bn ca poți lucra numai cu programare și numai cu oameni serioși. Pe partea cealaltă trebuie să fii foarte tare și să nu dai curs discutiilor inutile cu caracter descurajant.Iti urez succes și multa sănătate. 

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
La 23.10.2024 la 23:45, Ioncoilung22 a spus:

Bine ai revenit, ,MOniKa,,! Iată încă o dovadă de seriozitate din partea ta, fiindcă ți-ai facut cont așa cum ai zis. Pe de o parte e bn ca poți lucra numai cu programare și numai cu oameni serioși. Pe partea cealaltă trebuie să fii foarte tare și să nu dai curs discutiilor inutile cu caracter descurajant.Iti urez succes și multa sănătate. 

Multumesc frumos . O sa tin cont de sfaturile tale !😘

• Like 1
Postat

Baieti va las aici noul meu numar pentru ca nu stiu ce s a intamplat cu cel vechi de nu mai merge .🥹 0723948968 

• Like 1
Postat

Buna baieti ! Va las mai jos lista cu seviciile mele si preturile actualizate .                ❤️ 100 lei finalizarea OP -NP.                     ❤️150 lei finalizarea  ON- NP  ( nu fac CIM)                                                      ❤️    250 ora cu doua finalizari                                   ❤️Pozitia 69                                                     ❤️Atingeri                                                                    ❤️Saruturi Corporale                                           ❤️ Cunilingus                                                                    💋 

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...