MOniKa101 Reputație: 368 Postat Mai 16 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 16 Indisponibila . Anunt cand revin !😘🤗
s0rin1978 Reputație: 875 Postat Mai 16 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 16 Acum 26 minute, MOniKa101 a spus: Indisponibila . Anunt cand revin !😘🤗 Un weekend plăcut și distracție maximă 😘 1
Piticul81 Reputație: -100 Postat Mai 26 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 26 La 16.05.2025 la 17:32, MOniKa101 a spus: Indisponibila . Anunt cand revin !😘🤗 cand revii😍 1 1
s0rin1978 Reputație: 875 Postat Mai 26 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 26 Acum 10 minute, Piticul81 a spus: cand revii😍 Teoretic stiu că trebuia să revină săptămână asta ... Dar deabea e luni 😂😂😂😂 1
MOniKa101 Reputație: 368 Postat Mai 26 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 26 Hello ❤️ miercuri revin 😘 3
negruinchis Reputație: 1 Postat Mai 26 Oras:Buc, Craiova, Brasov Oras:Buc, Craiova, Brasov Postat Mai 26 Nu i lipseste nimica La fata mea Monica 1
MOniKa101 Reputație: 368 Postat Iunie 4 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 4 Buna dimi ❤️ luni revin in Craiova❤️ va pup si abia astept sa ne revedem 💋💋💋 3
Membru Premium papura voda Reputație: 2288 Postat Iunie 4 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iunie 4 19 minutes ago, MOniKa101 said: Buna dimi ❤️ luni revin in Craiova❤️ va pup si abia astept sa ne revedem 💋💋💋 Și noi la fel! 😘🥰💋 1
s0rin1978 Reputație: 875 Postat Iunie 4 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 4 Acum 46 minute, MOniKa101 a spus: Buna dimi ❤️ luni revin in Craiova❤️ va pup si abia astept sa ne revedem 💋💋💋 De când ne tot duci cu zăhărelul 😂😂😂😂😂😂😂😂 1
MOniKa101 Reputație: 368 Postat Iunie 4 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 4 Acum 1 minut, s0rin1978 a spus: De când ne tot duci cu zăhărelul 😂😂😂😂😂😂😂😂 🤣🤣🤣 Ne vedem luni , m am ratacit putin pe drum 2
MOniKa101 Reputație: 368 Postat Iunie 10 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 10 Buna dimi ❤️ am revenit!! Disponibila pana la ora 20 ❤️😘 1 1
Piticul81 Reputație: -100 Postat Iunie 10 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 10 Acum 5 ore, MOniKa101 a spus: Buna dimi ❤️ am revenit!! Disponibila pana la ora 20 ❤️😘 hai si cu niste poze noi❤️😍 1
MOniKa101 Reputație: 368 Postat Iunie 11 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 11 Buna dimineata disponibila pana la ora 20 ❤️. ❤️Sex oral - protejat( neprotejat in functie de igiena )- nu fac CIM ❤️Sex normal PROTEJAT ! ❤️69 ❤️Sex în diferite poziții. ❤️masaj de relaxare ( doar la oră) ❤️sărutări corporale 💋 1 finalizare - 150 finalizare 💋 💋 1h - 300 , 2 finalizării!💋
MOniKa101 Reputație: 368 Postat Iunie 12 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 12 Buna dimi ❤️ disponibila pana la ora 20 ❤️ 1
MOniKa101 Reputație: 368 Postat Iunie 13 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 13 Buna dimineața. Disponibila pana la ora 20 😘 pupici 1
MOniKa101 Reputație: 368 Postat Iunie 14 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 14 Hello ❤️ disponibila pana la 20💋 1
MOniKa101 Reputație: 368 Postat Iunie 15 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 15 Buna dimi❤️ disponibila ❤️ 1
MOniKa101 Reputație: 368 Postat Iunie 16 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 16 Hello 😘. Disponibila pana la 20❤️ 3
leul29 Reputație: 28 Postat Iunie 16 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 16 Tipa nu arata ca in poze...este foarte plinuțã
Membru Premium papura voda Reputație: 2288 Postat Iunie 16 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iunie 16 Just now, leul29 said: Tipa nu arata ca in poze...este foarte plinuțã Cel mult plinuță,foarte plinuță nu cred! E ceva timp de când n am văzut-o dar nu cred că a stat doar pe shaorma. Fiind înaltă eu aș descrie o ca fiind cu forme,că de forme mă luam eu când i o trăgeam cu poftă! Te pup Monika! 😘🥰 1
craiova31 Reputație: 188 Postat Iunie 16 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 16 Doamne ferește 😂😂😂😂 Foarte plinuță serios 😂😂 2
craiova31 Reputație: 188 Postat Iunie 16 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iunie 16 Mă ult la recenziile tale și lauzi femei de 145 cm și 43.5 kg și la una din cele mai frumoase femei din Craiova spui ca este foarte plinuță nu arată ca în poze 😂😂😂 1 2
Iulyan20 Reputație: 3982 Postat Iunie 16 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Iunie 16 Salut. Hai să vă descriu eu cum arată Monika pentru ca doar ce am plecat de la ea. Este foarte drăguță la față,înaltă,cu forme bine definite(nu se poate spune foarte plinuță) ai o ce pune mâna,sânii dacă te apuci să-i dezmierzi,îți cam trebuie o zi întreagă să te saturi de ei. Oral bine executat,cu sucțiune foarte bună,când sugea îl lungea pe Gogu,de mă miram și eu ce lung este 😂. Apoi m-am urcat peste ea în misionar,unde te trage în ea de solduri,și apoi trecut la căpriță,unde am tras și eu de soldurile ei spre mine. Și așa a trecut prima vizită (sper să nu fie ultima),asta dacă o să vină mai aproape de mine,așa a promis,dar au trecut aproape două luni de când a zis 🧐😜. Deci terminați fraților ca e plinuță,ca altă fată e slabă ,ca nu știu ce. Atâta timp cat serviciile sunt bune,și fata te face să te simți bine în timpul cat stai cu ea,nu cred ca își au rost comentariile de genul acesta. Vreți modele,faceți-vă actori de cinema și aveți acolo modele. O zi frumoasă și Monik ne vedem din nou😜😍!!! 3 2
Membru Premium papura voda Reputație: 2288 Postat Iunie 16 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Iunie 16 23 minutes ago, Iulyan20 said: Salut. Hai să vă descriu eu cum arată Monika pentru ca doar ce am plecat de la ea. Este foarte drăguță la față,înaltă,cu forme bine definite(nu se poate spune foarte plinuță) ai o ce pune mâna,sânii dacă te apuci să-i dezmierzi,îți cam trebuie o zi întreagă să te saturi de ei. Oral bine executat,cu sucțiune foarte bună,când sugea îl lungea pe Gogu,de mă miram și eu ce lung este 😂. Apoi m-am urcat peste ea în misionar,unde te trage în ea de solduri,și apoi trecut la căpriță,unde am tras și eu de soldurile ei spre mine. Și așa a trecut prima vizită (sper să nu fie ultima),asta dacă o să vină mai aproape de mine,așa a promis,dar au trecut aproape două luni de când a zis 🧐😜. Deci terminați fraților ca e plinuță,ca altă fată e slabă ,ca nu știu ce. Atâta timp cat serviciile sunt bune,și fata te face să te simți bine în timpul cat stai cu ea,nu cred ca își au rost comentariile de genul acesta. Vreți modele,faceți-vă actori de cinema și aveți acolo modele. O zi frumoasă și Monik ne vedem din nou😜😍!!! Chiar așa! Fata este frumoasă, curată,bună de pulă,nu trișează în meserie,bine crescută,pe cine interesează 2-3 kilograme în plus când te fute de te împleticești! Modelele îți iau banii,te aleargă și pleci și cu pula sculată și coaiele pline,dar ai futut un model,nu,și ăla tunat! 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum