Sari la conținut

Slim,cu forme,sexy și jucausa 0786547899

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat
  La 13.03.2025 la 15:02, Aliceeeeee a spus:

IMG-20250307-WA0001.jpg.5f75cc7787fb8dca6341964677b2210e.jpg

Extinde  

Alice am făcut programare la 19 și am confirmat la 18 sânt în drum spre tine.

Nu ai citit mesajul spunemi, mai vin?

Postat
  La 22.02.2025 la 21:53, Aliceeeeee a spus:

IMG-20250220-WA0002.jpg.d5146c54e24f4971dbe5ad4ed0c222b3.jpg

Extinde  

Salutari, bună Doamna A.!                               Am revenit sapt.aceasta, eram în zona, a răspuns imediat - operativ. Fata lucrează pe ce pică, nu vrea sa te piarda = spune ceva gen. vin o sunt libera. Este cea din poze, bună pt.varsta ei, chiar bunabuna = eu o știu de 3-4 ani, are cam +4....                                        Locația este ok, dna este curata, f.amabila, te linguseste- dar nu exagerat. Este ademenitoare, după dus m a luat cu o serie de gesturi/mișcări lascive și provocatoare. Am strâns o în brațe, ea cu fundul+se freca, se inpingea în P., s a întors cu fata ... Are niște tehnici aparte la preludiu. A fost bine. Puțin oral, m a sculat mai mult din ce am spus anterior. Pus balon și sex responsabil: fata te rupe, chiar se fute, nu fuge, face poziții multiple. Am dat în ea la greu, am tras de timp, tot schimbam pozițiile. Am fin.in balon, cu un picior după gat, aveam curul la palpat.         Dna este de revenit pt.atitudine, sex și corp. Tatele sunt ,,problema,, - lăsați sutienul la locul lui!                                                                        Este o doamna care respecta, dar sa fiți amabili.  150 l.                                                     Ce mai este de spus= are oferta cam subțire, nu fin.orala, nu anal.                            Mulțumesc scumpa dna., eu voi reveni.

• Like 1
Reputație: 1287
Postat

Bună, în ce zona activezi? Mulțumesc. 

Reputație: 283
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare.

am fost si eu la Alice, din curiozitate. Tipa este o milfa, dar una din aia care e slim, deci o recomand amatorilor de slim. La față e ok, nu exceleaza, dar merge. Ca locatie sta undeva prin spate pe la Decebal, mai demult fusesem in acelasi bloc, dar la alta scara la Madalina (din Rep Moldova). Locatia e ok, iti da prosop si la baie e decent. Eu am stat o ora, pt care am dat 250 lei. Ce e misto la ea e faptul ca-ti face oral din picioare si se pricepe zic eu. Ea sta imbracata in plasa aia pe care o vedeti si in poze si nu am insistat sa-si dea sutienul jos (am vazut ca nu e ceva ce-ar vrea sa faca din comentariile anterioare). La fetele astea insa eu as lua fie o finalizare, fie doua ore. Nu prea mai poti finalizare dupa finalizare, asta daca nu ai cumva 18-20 ani 😂 Probabil o sa mai merg la ea ca are un program prelungit. E mai greu in timpul zilei ca mai si muncim sa facem bani sa avem sa platim (nu fur bani sa-mi permit sa merg in timpul clasic al orelor de program).

Toate cele bune!

ps posibil sa mai fi omis cate ceva, dar asta e

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...