Sari la conținut

ALEJANDRA 0730847069

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în ALEJANDRA 0730847069
Vizitator
Reputație: 0
Postat

ceva info? despre fata?sau ma risc? :D

• Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 1 oră, chkgenius a spus:

Pe mine nu m a atras ca , client după conversația de pe wapp ....nu știu ce să zic ....daca te riști răspunzi ...😂, succes 

• Oras:constanta
Postat
Acum 6 ore, chkgenius a spus:

depinde de tine , cum o abordezi si cum te percepe .

cu mine s-a purtat frumos desi au existat aventuri pina am ajuns la ea .

e draguta la chip si corpul corespunde .

• Mersi 1
Postat
Acum 2 ore, mihaita2020 a spus:

A zis ca deocamdată face doar deplasari 500 h

Mulțumesc Mihai

Vizitator
Postat

Chemata acasa,fata e top,merita banii,evita sarutarile la prima intalnire ,e naturala,draguta ai ce discuta cu ea,ii place ceea ce face iar cel mai important este curata. Doar deplasari momentan 500 lei deoarece nu are locatie,a avut dar nu prea venea nimeni.Deci e safe si merita ca note 10+ la tot. Eu o recomand. Are niste ochi superbi.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 20 minute, chkgenius a spus:

Chemata acasa,fata e top,merita banii,evita sarutarile la prima intalnire ,e naturala,draguta ai ce discuta cu ea,ii place ceea ce face iar cel mai important este curata. Doar deplasari momentan 500 lei deoarece nu are locatie,a avut dar nu prea venea nimeni.Deci e safe si merita ca note 10+ la tot. Eu o recomand. Are niste ochi superbi.

Din moment ce ai dat note de 10 ...puteai sa detaliezi și tu puțin acțiunea ...ce face ...ce nu face ..zic și eu ! 

• Like 1
Postat
Acum 56 minute, chkgenius a spus:

Bine ca face și deplasări,o sa o chem și eu la mine

Vizitator
Postat
3 hours ago, artur.86 said:

Bine ca face și deplasări,o sa o chem și eu la mine

momentan a zis ca numai deplasari face,cheamo ca merita si face cam tot ce ii spui. il are pe vino incoa :D ca sa zic asa.

• Oras:Constanta
Postat

Am incercat si eu sa o chem acasă dar nu vor copii si nevasta-mea să plece,cică e prea frig afară 🤣🤣🤣

• Haha 8
Postat
Acum 15 ore, jerry84 a spus:

Din moment ce ai dat note de 10 ...puteai sa detaliezi și tu puțin acțiunea ...ce face ...ce nu face ..zic și eu ! 

as fi putut povesti mai multe despre domnisoara , mai ales ca mie mi-a placut  dar din ce am discutat cu ea ,nu prea ar dori sa fie promovata si prefera sa isi pastreze intimitatea . 

• Like 1
  • Oras:Tulcea
  • Oras:Tulcea
Postat
Acum 16 ore, chkgenius a spus:

Minim 2 h?

Postat

Vreau 1 h ce sa fac cu ea 2 h? Doar dacă vrea sa o iau de nevasta,atunci accept 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Vizitator
Postat
9 hours ago, dudu2020 said:

Minim 2 h?

500 lei o ora

Postat

Pozele o avantajeaza. Ca si servici este ok si atat, si e buna acolo in caz ca nu gasesti altceva si ti s-a sculat in seara respectiva. Merge incercata o data

• Like 3
Postat

Salut.

Sunt nou pe aici , am fost in vizita la aceasta domnisoara superba , locatia Alexandru Lapusneanu , zona Dacia.

Am achitat 400 pt o ora.

Oralul il face demential, deep . Are o pasarica atat de frumoasa cu pierce , tocmai buna de lins :))))). Nu face anal si nici finalizare orala.

Eu o sa o mai vizitez😁

• Like 1
  • Membru Premium
Postat
Acum 18 ore, Shagau007 a spus:

Salut.

Sunt nou pe aici , am fost in vizita la aceasta domnisoara superba , locatia Alexandru Lapusneanu , zona Dacia.

Am achitat 400 pt o ora.

Oralul il face demential, deep . Are o pasarica atat de frumoasa cu pierce , tocmai buna de lins :))))). Nu face anal si nici finalizare orala.

Eu o sa o mai vizitez😁

Multani ptr reclama  !

• Like 1

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
Acum 18 ore, Shagau007 a spus:

Salut.

Am achitat 400 pt o ora.

Eu o sa o mai vizitez😁

Ti-ai facut tu cont special sa faci aceasta postare? 

• Like 1
  • Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.