Sari la conținut

0751378699

Postări Recomandate

• Oras:-
  • Oras:-
Postat
Acum 2 ore, OlaEduard a spus:

Pare a fi un milf interesat,

Mie imi pare o Joiana neinteresanta 🙂

• Oras:Oradea
Postat

Mie îmi place .... 

Aștept recenzie, dacă nu îmi fac curaj în weekend și încerc eu , sparg gheața.

Postat

Nu suntem doi la fel, ce pentru unii pare interesanta pentru altii pare doar o Joiana... acuma cand incepi un anunt nu incepi cu o negatie (nu accept...) te prezinti frumos si la sfarsit scrii ce restrictii ai. Problema majora este ca foarte multi folosesc site-ul ca filtru/sursa de "inspiratie" si mult prea putini contribuie aducand informatii utile societatii... si uite asa persoane de valoare pleaca rapid iar gunoaie stau si "prospera"

• Like 1
Postat
Acum 17 minute, discret74 a spus:

Nu suntem doi la fel, ce pentru unii pare interesanta pentru altii pare doar o Joiana... acuma cand incepi un anunt nu incepi cu o negatie (nu accept...) te prezinti frumos si la sfarsit scrii ce restrictii ai. Problema majora este ca foarte multi folosesc site-ul ca filtru/sursa de "inspiratie" si mult prea putini contribuie aducand informatii utile societatii... si uite asa persoane de valoare pleaca rapid iar gunoaie stau si "prospera"

Exact!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.