Sari la conținut

Roxana 0730861053

Postări Recomandate

• Oras:Slatina
Postat

Deschid topic pentru colega mea Roxana, pentru cine dorește sa o viziteze individual. 

Serviciile ei sunt de oral protejat, normal protejat, diferite poziții, finalizare pe corp,69, oral adânc. 

150-30 min

300-60 min.

received_1819539438508736.jpeg

received_1324206471613155.jpeg

received_924191192596274.jpeg

received_699855965618164.jpeg

received_1638876106918604.jpeg

• Inimioara 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 21 ore, karina691 a spus:

Deschid topic pentru colega mea Roxana, pentru cine dorește sa o viziteze individual. 

Serviciile ei sunt de oral protejat, normal protejat, diferite poziții, finalizare pe corp,69, oral adânc. 

150-30 min

300-60 min.

received_1819539438508736.jpeg

received_1324206471613155.jpeg

received_924191192596274.jpeg

received_699855965618164.jpeg

received_1638876106918604.jpeg

O oră cu ATV cu tot, cât mă va costa? 😁

Vizitator
Postat
1 oră în urmă, anthonio a spus:

O oră cu ATV cu tot, cât mă va costa? 😁

Din toate pozele doar atv-ul te-a atras? 😁

• Oras:pitesti
Postat
1 oră în urmă, Stealth99 a spus:

Din toate pozele doar atv-ul te-a atras? 😁

În afară de atv ce să te atragă? 😅

• Like 1
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat
Acum 52 minute, tunynglove a spus:

În afară de atv ce să te atragă? 😅

Sa stii ca ai dreptate promovam toate nasoalele pe orasul asta.

• Like 1
Vizitator
Postat
1 oră în urmă, daredevil27 a spus:

Sa stii ca ai dreptate promovam toate nasoalele pe orasul asta.

Nu le promovam noi. Plătesc cont și se promovează singure. De fapt plătește una și se promovează două 

Postat
1 oră în urmă, Stealth99 a spus:

Nu le promovam noi. Plătesc cont și se promovează singure. De fapt plătește una și se promovează două 

Asa și care ar fi problema? Ți am cerut tie banii pentru promovare? Mai nou sunteți asa sensibili și la câte persoane se promovează pe un singur cont plătit? Eu n am promovat nimic, am și specificat când am deschis topicul ca îl deschid sa aibă și ea, ca să nu îmi scrie mie lumea care vrea sa meargă doar la ea. Și dacă e asa nasoala de ce nu va vedeți de mucii voștri? Nu îți place mergi draga mai departe, cauta o fata care îți place. Atât de sensibili sunteți câte unii domnle. 

Postat
Acum 2 ore, karina691 a spus:

Asa și care ar fi problema? Ți am cerut tie banii pentru promovare? Mai nou sunteți asa sensibili și la câte persoane se promovează pe un singur cont plătit? Eu n am promovat nimic, am și specificat când am deschis topicul ca îl deschid sa aibă și ea, ca să nu îmi scrie mie lumea care vrea sa meargă doar la ea. Și dacă e asa nasoala de ce nu va vedeți de mucii voștri? Nu îți place mergi draga mai departe, cauta o fata care îți place. Atât de sensibili sunteți câte unii domnle. 

Ce-ți mai place shaorma!

Postat

Nu îți vezi nici tu de mucii tai? Ieșiți de pe topic și mergeți mai departe dacă nu va convine ceva. 

Postat
Acum 9 ore, thedickinpus a spus:

Bună,  eu nu am fost la ea dar din poze nu pare deloc "nasoală" chiar pare ce trebuie ..

Din ce îmi amintesc eu a mai fost in Pitești în toamna, atunci presta pe 100/200 și avea parca și oralul neprotejat inclus ( la treabă cu oralul nu sunt foarte sigur). Am vrut eu să mă duc, am urmărit și apoi a dispărut anunțul de pe Pitești. La oferta actuală eu zic pas! Sunt multe variante peste ce oferă ea și peste cum arată.

Dar totuși să aibă spor, cu siguranță sunt și colegi care o văd cu alți ochi!

Postat

Salut futaciosilor eu am fost la Roxana chiar dacă am zis ca posibil să fie o țeapă mi am luat inimos în dinți și am zis fie ce o fi ca nu ar fi prima țeapă dacă ar fi 😅când am sunat și mi a transmis la telefon 100/200 în contextul în care era deja perioada de 150/300 dar am fost cu totul mulțumit și surprins,Roxana este o fată de nota 10 ce privește în afara dormitorului în dormitor aș cam da un 9 pentru ca a fost oralul protejat dar cu toate acestea a fost un oral bun este o fată foarte cuminte și cumsecade la fel și colega ei @karina691 dar sper să ajung până pleacă și la ea și să fie la fel ca Roxana unde nu m am simțit deloc grăbit cu ea nici înainte și nici după

ciocane tari futo iosilor și @karina691spor la treabă și sper să veniți mai des pe la noi și să stați cat mai mult 

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.