Sari la conținut

0743415935 Larisssaaa

Postări Recomandate

• Telefon: 0743415935
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 23 minute, nightstar a spus:

Ești mult mai frumoasă așa fără extensii, păcat că la întâlnirea noastră încă le aveai puse 🥺

Multumesc mult 🩷

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Aceasta e cea mai recenta din Decembrie.  

PENTRU FANUL MEU NR 1 DE PE PRIVAT CARE ESTE CARCOTAȘ SI SPUNE CA E POZA VECHE. 

POFTIM POZA RECENTA.  

20231211_235022.jpg

• Inimioara 4
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
1 oră în urmă, discret74 a spus:

Mneatza, vreau si eu la spalatorie, interior/exterior... o zi frumoasa iti doresc

Multumesc la fel 😌

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea

Salutare. Dimineata matinal cum sunt eu de obicei am vizitat această domnișoara. Și bine am făcut! Nu prea mă pricep eu la recenzii (scriu pe mod rapid:).)Intrat ..achitat amenda ..stat la o tigare ..o apa ..o vorbă. (Foarte sociabila fata).trecut la fapte.Inceput cu Op (la cererea mea)te întreabă cum doresti ..soft .hard.dupa care am cerut poziția 69 .are o piele foarte fină. am trecut Np ..2 pozitii.reverse.. ..dogyy..unde pot sa spun ca a fost foarte activă!contre..a fost o vizita reușită.nota :9.5..dacă ar face Fk ..pentru mine era 10.De revenit :DA.Multumesc pentru tot Larissa.astept sa revii data viitoare!

• Like 4
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 13 minute, Cipry37 a spus:

Salutare. Dimineata matinal cum sunt eu de obicei am vizitat această domnișoara. Și bine am făcut! Nu prea mă pricep eu la recenzii (scriu pe mod rapid:).)Intrat ..achitat amenda ..stat la o tigare ..o apa ..o vorbă. (Foarte sociabila fata).trecut la fapte.Inceput cu Op (la cererea mea)te întreabă cum doresti ..soft .hard.dupa care am cerut poziția 69 .are o piele foarte fină. am trecut Np ..2 pozitii.reverse.. ..dogyy..unde pot sa spun ca a fost foarte activă!contre..a fost o vizita reușită.nota :9.5..dacă ar face Fk ..pentru mine era 10.De revenit :DA.Multumesc pentru tot Larissa.astept sa revii data viitoare!

Multumesc pt vizita si recenzie. 🩷Ne vedem data viitoare 😌🥰

• Inimioara 1
Link spre comentariu

sal.am vizitat o si eu pe larisa,mi am facut o programare, respectata de ambele parti ,larisa este o fata simpatica cu un corp superb pt amatorii de slim, curata ,,amabila fara aere ,pur si simplu o fata modesta si incantatoare , pozele ei reflecta realitatea. oral foarte bun ,la normal se misca perfect stie ce face. a fost o intalnire placuta recomand cu incredere ,preturile sunt cele afisate ,sper sa mai ajung pe la ea.spor tuturor.

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 49 minute, kryskry a spus:

sal.am vizitat o si eu pe larisa,mi am facut o programare, respectata de ambele parti ,larisa este o fata simpatica cu un corp superb pt amatorii de slim, curata ,,amabila fara aere ,pur si simplu o fata modesta si incantatoare , pozele ei reflecta realitatea. oral foarte bun ,la normal se misca perfect stie ce face. a fost o intalnire placuta recomand cu incredere ,preturile sunt cele afisate ,sper sa mai ajung pe la ea.spor tuturor.

Multumesc frumos 🩷

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 44 minute, Cipry37 a spus:

Frumoaso.!sper sa revii curând la noi!🤩

Sigur o sa revin 🥰

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Baieti, va multumesc pentru primirea calda de care am avut parte de la voi. Revin oricand cu placere in Oradea!!

Va imbratisez 🩷

• Like 1
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
Acum 6 ore, Larisssaaaa a spus:

Baieti, va multumesc pentru primirea calda de care am avut parte de la voi. Revin oricand cu placere in Oradea!!

Va imbratisez 🩷

Și noi îți mulțumim pentru vizită! Sper sa revii la noi curând!

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...