Cipry37 Reputație: 288 Postat Martie 15 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 15 Salutare. Revizitat dinou pe frumoasa Larisa..dimineața..matinal dinou ..înainte de plecarea ei de la noi.eu fiind ultimul client pe Oradea. Aceeași atitudine..Aceeași relaxare..menționez ca acțiunea de data aceasta a fost mai intensa ..mai relaxanta..fiind a 2 a mea vizita la ea.notele le știți din recenzia anterioară..eu personal am sa o vizitez de cate ori ne v a vizita ea orasul.Larisa te pup și te aștept data viitoare ! Ciocane tari tuturor! 1 1 Link spre comentariu
Larisssaaaa Reputație: 1785 Postat Martie 15 Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Martie 15 Acum 6 minute, Cipry37 a spus: Salutare. Revizitat dinou pe frumoasa Larisa..dimineața..matinal dinou ..înainte de plecarea ei de la noi.eu fiind ultimul client pe Oradea. Aceeași atitudine..Aceeași relaxare..menționez ca acțiunea de data aceasta a fost mai intensa ..mai relaxanta..fiind a 2 a mea vizita la ea.notele le știți din recenzia anterioară..eu personal am sa o vizitez de cate ori ne v a vizita ea orasul.Larisa te pup și te aștept data viitoare ! Ciocane tari tuturor! Multumesc pt vizita, recenzie si pentru efortul tau de a ma ajuta. Ne revedem curand. Multumesc tuturor pentru vizite chiar daca recenzii nu prea sunt 😂 1 Link spre comentariu
Larisssaaaa Reputație: 1785 Postat Mai 19 Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Mai 19 Hei🩷 Ne vedem in perioada 16-22 IUNIE 🩷 Aceeasi locatie 😇 1 Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 886 Postat Mai 19 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 19 1 oră în urmă, Larisssaaaa a spus: Hei🩷 Ne vedem in perioada 16-22 IUNIE 🩷 Aceeasi locatie 😇 Te asteptam cu drag!😘 1 Link spre comentariu
Larisssaaaa Reputație: 1785 Postat Iunie 11 Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 11 Buna! Imi pare rau, nu mai pot ajunge in Oradea. Momentan nu pot fi departe de casa, trebuie sa fiu cat mai aproape, in caz de urgenta. Mi ar fi placut sa ajung, imi cer scuze ca nu s a putut. 🥺 o sa incerc iar sa ajung 🥺pup Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum